127612
-
clio1616v #97105 erről van szó :D -
a magassarkút viselő nőnek lapostalpúban nem olyan formás a popsija, mint az amúgy lapostalpút viselőnek :) -
nyilvánvalóan nem így értettem. -
ManoNegra #97102 Vigyázz, mert itt sokan harapnak a nem túl sok mintás statisztikára. Egyébként ez is lehet alkalomfüggő nem? -
clio1616v #97101 :) -
clio1616v #97100 a magassarkút viselő nő egoista, a lapos cipellőt viselő szelíd, kedves -
túl sok támadási felületet hagynak :) -
clio1616v #97098 de azért a srác érdekes, hogy a csaj lábán keresi a melleket :D -
ManoNegra #97097 Például? -
clio1616v #97096 én nem szólítok le senkit, de a cipő információt ad a viselőjéről -
trolled
clio - topik
sok - nulla
egyszerűen nem kéne reagálni rá... -
kit érdekel a cipője? ha kínai cipőben jár, már meg sem érdemli hogy leszólítsd? -
clio1616v #97093 a mutánsokra buksz? -
én a mellét de ahogy akarod(utsó mondatra) -
clio1616v #97091 amíg növésben voltam addig addig, amíg ki nem nőttem
amióta nem vagyok növésben, azóta 5-6 cipőt vettem és hordok, kb. 10 éve
olyan cipőket veszek, amik elnyűhetetlenek és emellett nagyon vigyázok rájuk, keveset gyalogolok így a talpuk amúgy sem kopik el soha... sűrűbben veszek az autómra gumit, mint cipőt... inkább arra költök
szóval cipőt korlátlan ideig használok, így az árát soha nem nézem, csak hogy kényelmes legyen és könnyű (télre egy Columbia, egyszínű Pumák, csak a Drift Cat, elegánsban van egy szolid Bugatti)
most tervezek venni majd egy egyedi Nike-t
nők lábán is a cipőt nézem meg először sokat elárul :) -
pontosan 405 napig -
Amíg megfelelőnek ítél állapotát. Pl. nem szivárog be a víz, nem kopik el a talpa. Ez jellemzően 2-3 év. A bőrcipőimet néhány keményebb tél szétszedte. 2 pár sportcipőm van és 2 pár bőr, meg egy röplabdás sprotcipő.
Munkavédelmi bakancsom van, de nemigen használnom. -
Amíg szét nem szakad.
Amit utcára már nem veszek fel, az itthonra még elmegy, aztán ha már használhatatlan, akkor nyugdíjazom. De akkor sem tüzelem el, ami egyébként néhány helyen szokás. -
amíg nem veszek újat -
Amig szet nem hullik. A mostani oldala vegig van szakadva, de nem talalok meg csak hasonloan kenyelmeset sem. -
amíg kb szét nem jön. -
DIESEL DOG #97084 Addig ameddig, rendben van... ha már kezd kényelmetlenné válni, vagy repedni a talpa, illetve valahol szakadna szét, akkor természetesen meglátogatok egy cipő boltot, vagy többet... :D
De hál' istennek cipőből mindig van nekem idehaza több pár is, több színben is, így ha nincs is pénzem újat venni addig van más. -
Betegyük hnapra szavazni? :D -
Blum #97082 Amíg még viszonylag egyben van.
Amint látom,hogy az orra kicsit kezd leválni vagy a talpa nagyon elkopik akkor cserélek. Max. 5k-t szoktam cipőre költeni (igen,ócó kínait veszek),de már vagyok annyira tapasztalt e téren,hogy megtudom állapítani melyik a strapabíró(bb). -
Amíg szét nem szakad. Milliószor megfogadtam már, hogy lesz 3 pár cipőm, de mindig csak 1 van amit hordok, meg 1 amit előzőleg hordtam, de az már vacak. Most megint így vagyok, megfogadtam, hogy veszek, de megint csak egyet hordok és már megy szét, vennem kéne 2-3 újat.. -
ez volt a kérdés? nem.
egyes. -
-
amig szét nem szakad.
egy cipő új szép egy szezonig. aztán megy a bicajosok közé mert már úgy néz ki mint aki megeszi a lábam :)
szóval amig szét nem szakad. más kérdés zabálom a cipőket. :) -
Huhúúú gyerekek, Cliónak mi mindene lesz..
-
1 bakancs hóba
1 magas szárú bőrcsuka latyakba / túrázni
1 sötét Puma sportcipő rossz időbe / kék farmerhez
1 fehér Adidas jóidőbe és rövidnadrághoz
1 Bugatti puccos helyekre
1 lakkcipő öltönyhöz
2 régi bőrcipő kintre a kertbe (egyik Mark, csak már leharcolt)
1 futócipő (futni)
1 tartalék Fila ha az Adidas és a Puma valamiért használhatatlan lenne
2 papucs uszodába
2 papucs strandra
1 MBT
és szeretnék még egy kék Adidast, mert tetszik
-
Ez tény.
Gyári munkásoknak pl. biztosítanék ottani kényelmes munkacipőt ami a gyár tulajdona, stb. gondolom a legtöbb helyen van ilyen, nem tudom.
Autóban: van ismerősöm aki papucsban vezet. :)))
Én addig vagyok az utcai cipő(im)ben amíg beérek a munkahelyre (illetve amíg hazaérek), ott nem hordok semmilyen lábbelit (van ugyan váltó de nem használom), megszoktam a mezitlábat, nekem így kényelmes. (eleinte persze kérdezgetik, aztán mindent megszoknak az emberek... valami csodabogárnak néznek és nyugtázzák.. ugyanez van ha az íróasztalomra néznek.. :) )
Cipők száma:
régen volt 1 pár papucsom és egy pár félcipőm télre nyárra ugyanaz.
most van 6-8 pár félcipőm, egy víz-(meg minden)álló Columbia túrabakancs, meg egy gumipapucsom :-). -
a "táskához cipő" opció lenne szerintem a domináns :D -

Ez ott volt.. -
ja nekemis 1 bőr félcipő, 1 falcon sportcipő, a tavalyi falcon sportcipőm, 1 papucs meg egy téli surranó (mondjuk az már vagy 4 éve megvan) -
Lányoknál ez a kérdés eléggé máshogy nézne ki, és a válaszok is. :DD
-egyetlen alkalommal
-amíg nincs leárazva másik a Plázában
-amíg a barátnőim azt nem mondják, h ciki
-amíg másik táskát nem veszek, h menjen hozzá a cipő
-egyszer sem veszem fel, csak megveszem, mert olyan cuki
-amíg ki nem töröm a lábam benne
-
általában évente veszek új pár nyári cipőt, így rotálom, mindig az előző éviben melózok meg ilyenek, az újban meg "megjelenek" -
Amíg szét nem szakad, mint eddig mindenki. :)
Nincs sok cipőm: 1 ünnepi bőr (na ez megvan már 7. éve, és ugyanolyan jó), 2 sima utcai cipő (egyik már kissé lestrapált), 1 tornacipő (na ehelyett venni készülök másikat, mert szarul néz ki), meg 2 papucs (1 szobai meg egy strand). Ennyi. :D -
Tényleg, jól jött volna mellé egy olyan kérdés is, hogy hány pár lábbelid van. -
Amíg szét nem szakad.
Rendszerint 2 pár van télre és kettő nyárra. Csak fehér sportcipőt hordok. Van egy alkalmi bőr is, de hálisten ritkán járok olyan helyre ahova ilyen szar kellene. -
Azé azt megnézem, hogy hogyan csinálod meg átlagos munkanapon, hogy 5-6 óránál többet nem hordod a cipőt. Nekem pl. minimum 12 órákat abban kell dekkolnom. Nem mindenhol megoldható a váltócipő.