127612
  • extramagascsaj
    Lány vagyok. Szeretem. :)
  • Lacee86
    Ez csak elméleti sík, h adott 2 ugyanolyan nő. :) Nincs 2 ugyanolyan ember...
  • Lacee86
    Nem a méret a fontos. Sokkal fontosabb, h esztétikus legyen. Kisebb formás, főleg ez az ideálom ilyen téren. :)
    Szivacsos melltartó nem érdekel. Mellesleg én sem tömöm ki a gatyámat... Nem hinném, h ezen múlna bármi, legalább is komoly kapcsolatban.
  • Dzsini
    Tedd még hozzá, hogy "aki meg nem, az b*zi!" - úgy sokkal hitelesebb...
  • Kata
    D-kosár, pushupra nincs szükségem

eddig panasz nem volt :P
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb-elsődleges a forma,de azért a méret is fontos...aki azt mondja nem fontos,az szimplán hazudik,ha adott 2 teljesen ugyanolyan nő az egyik egy picit nagyobb mellekkel,biztos azt választja minden férfi! :D
  • Zoli007
    Inkább a nagyobbat szeretem, de a lényeg, hogy formás legyen.
    Be tiltani nem kellene, de tény, hogy én rosszul vagyok a látványától.
  • Dzsini
  • Fbn Lx
    :DDD

egyébként ja, én is félreolvastam
  • morcosqtya
    Hát nem mindegy, hogy műszerész vagy vagy favágó... :)

Első ránézésre félreolvastam:
    "Milyen kábelméret tetszik a legjobban?" :)
  • Fbn Lx
    a kézbeillőt nem annyira tudom értelmezni, bármelyik beleillik a kezembe, hogyha ráfogok
  • Metalmilitiakid
    Kézbeillőt választottam. Nem szeretem a túl nagy melleket, mert egy bizonyos szint után szerintem már nem szépek, így inkább a kisebbek jönnek be, természetesen nem a pattanások :D
  • Szavazó roBOT
    Szoktál magánorvoshoz járni? ==>> Milyen kebelméret tetszik a legjobban?
  • pamparampa
    de igenis kapunk.mockosz kisz rendelőket meg hozzá nem értő bunkó paraszt "orvosokat".+ pofánköhögést az aljanéptől, mert a szemét kis **ci nem képes a pofája elé tenni a kezét :) emiatt döglődök itthon már 1 hete fosós hányós betegséggel.
  • Lacee86
    Tudod, lehet h az egyszerű munkásember is inkább menne magánrendelésre, h ne kelljen fél napokat várnia, és foglalkozzanak is vele. Csakhogy ő nem tudja kifizetni... Vagyis ez a szomorú, h hiába fizetjük a TB-t, nem kapunk a levont pénzért szinte semmit...
  • Beagie
    Leggyakrabban magánorvoshoz járok, az esztétikus rendelő, és a többi beteg is kulturáltabb, nem érzem azt az acetonszagú leheletet, mint az sztk-s várakozóban...Meg legalább nem néznek ki ha esetleg öltönyben tévedek be.
    És szinte csak egy magánorvosi rendelőbe járok, ismerem az orvost is, megbízok benne, így nem maradt bennem kétely.
  • kamionosjoe
    annyira azért nem fájt :D
  • rastaman
    egyáltalán nem.
  • pamparampa
    engem az nem szokott érdekelni ha nem barátságos, de amit csinál azt nagyon jól csinálja, persze a mostani dokim rendes, de ha nem lenne az nem érdekelne mert érti a dolgát
  • pamparampa
    csak és kizárólag magánorvoshoz (fogorvos)
  • dragsNroll
    igen a magán fogászok barátságosabbak, megnyugtatóabbak mint az sztks nénik.. odamész..beülsz a székbe és szó nélkül hopp így kifúrták hopp úgybetömték áttömték széthegesztették a fogad és közben majd' meghalsz..

magán fogászok ugye sok pénzért dolgoznak :D de ha fogászatra kéne menni mondjuk gyökérkezelésre... csak magánhoz :D
  • clio1616v
    személy szerint elégedett vagyok a közegészségüggyel, a belgyógyászat készségesen felírja a szükséges receptjeimet, amivel a cukorbetegségem kezeléséhez szükséges készítményeket és kellékeket tudom kiváltani rendkívül kedvezményes áron

igazságosnak érzem, hogy több kedvezményt kapok a gyógyszereim és gyógyászati segédeszközeim kiváltásakor, mint amennyi összeget befizet utánam a munkáltatóm járulékok formájában, figyelembe véve a cukorbetegségem miatti adókedvezményt, amit évente írnak jóvá

emellett fogászatra kellett nemrég mennem akkor magánrendelésre mentem
  • Lacee86
    Őőő, akkor az 1. mondatom nem is igaz, mert a szemvizsgálatot egy optikán belül, külön orvossal végeztettem. Na, akkor 1x. :)
  • Lacee86
    Sosem voltam még. Sima orvoshoz sem nagyon járok, kopp-kopp. Tavaly lett szemüvegem, meg 1x eldugult a fülem, és kimosattam. :D
  • BaliBoy
    Bizonyos esetekben.

Fogorvoshoz.
  • Rage47
    dettó
  • daeemoon
    Amióta félrekezeltek - és nem én vagyok az egyetlen a családban - azóta inkább magánorvoshoz járok, vagy kikérem ismerősök véleményét, kihez érdemes fordulni.
  • Zoli007
    Nem. Alapjában véve meg vagyok elégedve az orvosaimmal. Körzeti orvosom volt balfasz, de azt otthagytam.
  • dragsNroll
    bőrgyógyászhoz magánorvoshoz kellett mennem, a háziorvos/sztk-s bőrgyógyász egy szép kis fertőzést hagyott volna még nőni.. magándoki 10perc alatt kivágta... mondjuk 20ezer ft-mbe került :D de... aztmondom egészségre érdemes költeni nééééha
  • Motoroj
    Nekem is úgy tűnik. Régen több volt a fogatlan ember, kihúzni elég rég óta tudnak.
    A fogkrém jó ha fél évszázada kezdett terjedni. Hozzáteszem, én például hiába mosom, mégis könnyen kilyukadnak a fogaim.
  • Fbn Lx
    az egyik bölcsesség nekem is vízszintes, elég para, de szerencsére egyelőre nem mocorog. vagy időzített bomba, vagy szerencsém van és nem mozdul meg
    amire mondjuk kicsi az esély, tekintve hogy a másik 3 bölcsesség már előbújt
    na de elég sok embert látok a környezetemben, aki ennyire problémás fogazatot örökölt, azért merült fel bennem
  • immovable
    Én örököltem szerintem.

Anyámnak, meg apámnak már 30 éves korukra műfogsoruk volt, ehhez képest nekem csak 4(6 - kettő bölcsesség kis sem nőtt) fogam hiányzik 30+ -ként, meg van 4 tömött, de amúgy fehérek és egészségesek.

A 4 mínusz és két tömött is úgy jött össze, hogy a kettő alsó bölcsesség vízszintesen nőtt, tolta a sort és kinyírt két alsó hátsó fogat, kettőt meg tömni kellett miatta.
  • Fbn Lx
    azért érdekes, az eddig elhangzottak alapján úgy tűnik, az emberi faj legnagyobb gyengéje a fogazata. :D
    fogászati ellátás nélkül a fél népesség belehalna egy komolyabb gyulladásba.
    ez most a modern túlcukrozott táplálkozás miatt van, vagy régen nagyon hullottak akiknek genetikailag szarabb volt a fogazatuk?
  • Motoroj
    A fogász közeli ismerős, a fogamon kívül pedig mással nem szokott lenni bajom.
    Mondhatnám hogy csak magánorvoshoz járok, de ez csak addig igaz, amíg nincs más bajom, mert ha valami elviselhetetlenül fájna, akkor oda mennék, ahova kell.
  • immovable
  • Fbn Lx
    engem is kínoztak már meg a fogaimmal, az a helyzet, hogy emberfüggő lehet, kinek mennyire érzékenyek az idegek. illetve kinél mennyire hat a lidokain. mi a családban szinte félig rezisztensek vagyunk rá, többet is be kell adni. :D
    épp a napokban fúrták szét a fél fogamat, akkora tömés kellett bele, na amikor már az idegeknél fúrt, majd beszartam, de így csodával határos módon sikerült elkerülni a gyökérkezelést
    az orvos jó szakember volt és precíz, mégis életem második legfájdalmasabbika volt.
    az első az ingyenesen volt, amikor egy nő húzta a fogamat. a koronája letört, a gyökere meg benne maradt az ínyemben. aztán a kis fémkampóval nekifeszült a testsúlyával, hogy kifeszítse a helyéről a gyökeret, ami apró darabonként pattant ki a helyéről. na amikor már sötétült a kép és torzultak a hangok akkor abbahagyta, és beutalt szájsebészetre ahol minimális fájdalommal kiszedték a gyökérdarabokat.
  • Sir Quno Jedi
    Van amit nem lehet csak helyi érzéstelenítéssel, meg trükkökkel megoldani, az altatás és egyéb dolgokhoz pedig durva szívbetegeknél aneszteziológus szakorvos kell és még úgy is kockázatos lehet. Inkább vállalod néha a fájdalmat, mint hogy súlyosabb károkat szenvedjél...
  • immovable
    Nem igaz, hazudok, az injekció tud fájni, de az csak pár másodperc.
  • immovable
    Akkor rossz lehet neked. :) Nekem nem fájt soha semmi. :)
  • Sir Quno Jedi
    Még mindig nem győztél meg. :C