127612
  • HisF8
    Rooibos kivételével gyakorlatilag mindet szeretem.
  • georgesmatyas
    Erre a fóbiára tuti van gyógyi, bár az életminőséget nem rombolja.
  • georgesmatyas
    Orbáncfű, aranyvessző, citromfű, roibos keveréket szeretem estefele és máris nem bsz szét az ideg és nem kell xanax, mirzaten stb se.

Earl grey is szertem,meg a Garzont bár különbséget nem érzek.
  • kamionosjoe
    :D!
  • kamionosjoe
    Mindenfélét.
  • Molnibalage
    Igen. Azóta sem voltam olyan rosszul semmitől.
  • Blum
    A pepsi twist lehet..:D
  • NEOreg3
    a Coca Cola az teának számít?
  • pamparampa
    az almás fahéjas kimaradt, de abból inkább a házilag készített fajta
  • extramagascsaj
    Egyébként most épp borsmentás-kamillatea van napirenden nálam. :)
  • extramagascsaj
    Vettem. :)
  • Dzsini
    Az fekete tea nagyon el... édesítve :)
  • SötétBarom
    Egyéb. Nem vagyok oda a teákért. Szívesem iszom nagy ritkán, de nem tartom számon melyik fajtát kedvelem vagy nem..
  • Dzsini
    De egy randi közepén - a mentális sokk azért ott nagyobb :)
  • GyuriX2572
    "kórházi" tea miért nincs benne?
  • extramagascsaj
    Értem én...de ez "csak" egy majdnem hányás volt. Azért nem olyan,mint mikor vki kórházba kerül vagy ilyesmi.
  • Dzsini
    Van olyan szint, amit felnőttként sem lehet tudatosan kezelni - nekem volt egy majdnemkórházas gyomorrontás-bélfertőzésem, amit egy (addig szeretett) zöldbabfőzelék után szedtem össze (nem tudni, hogy kapcsolatban volt-e a kettő, a családban csak engem ütött ki, de engem nagyon). Utána majdnem egy évtizedig a főtt zöldbab illatától is rögtön rosszul lettem, mára (kb. 15 évvel később) már eljutottam odáig, hogy párolva, más köretbe keverve már megeszem, de főzelékként még mindig inkább tartok tőle.
    Pszichés allergia.
  • pamparampa
    rooibos, feteke tea,első helyen az earl grey áll
  • extramagascsaj
    Jogos...és ezt még egy gyereknél meg is értem,de egy felnőttnél már más szerintem :)
    Én régen nagyon finnyás voltam,de leszoktam róla...és már olyan dolgokat is megeszek,amiket sok évig nem (pl. spenót,hagyma,gomba).
    Viszont az megint más,ha valami tuti rossz neked. Nekem pl. a B5 ampullás verzió nem jön be. Attól mindig hányok. :/ Azt még1x nem szeretném.
  • Dzsini
    Ilyenkor már mindegy, ha mentálisan ahhoz kapcsolódik, okozhatta bármi.
  • extramagascsaj
    Biztos h pont a teától volt?
  • Molnibalage
    Egy kisebb baleset után nem merek kísérletezgetni. Egy teázóban ittam több "nem átlagos teát". Nagyon finomak voltak, csak két órára rá kis híján kidobtam a taccsot. Nem is lett volna olyan nagy baj, ha nem éppen egy randi közepén történt volna...
  • extramagascsaj
    Nagyon sokféle teát szeretek. Főleg keverékeket, zömében gyümiteákat...de a gyógyteákat,zöldteákat is szívesen kortyolgatom.
    A nagy favoritom a "török alma" jelenleg.

Egyébként a teákról írtam a szakdogámat. :D
  • immovable
    Nem szeretem a teákat.
  • tigeroo
    ginseng, csalán, bíborkasvirág, hárs

ginsenget most is tolok :D finom nagyon, csak kurvadrága magában (sokszor zöldteával van keverve)
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb-ha van valamilyen tea megiszom,de amúgy nem szoktam inni,és ez nem jelenti azt,hogy nem szeretem
  • chhaya #97681
    Fekete, gyümölcs, rooibos, zöldet kevésbé, a többit nem ismerem.
  • QuippeR
    feketét meg gyümölcsöt. a zöldet nem szeretem, a többit meg nem ismerem.
  • Dzsini
    Rengetegfélét, de a Maté és a Rooibos a kedvenc.
  • Szavazó roBOT
    Mit gondolsz a dohányzási tilalom szigorításáról? ==>> Milyen teafajtákat szeretsz?
  • Fresh Duke
    Felettébb örülök neki. Exe(i)m meg végre leszokhat(nak). :D
  • rastaman
    örülök neki
  • KaBuTo666
    Menő, de inkább a tizenévesek (14-18) körében. Legtöbb barátom már leszokóban van, legalábbis igyekszik leszokni és ők már befejezték az iskolát. Valahogy rászokhat az is aki nem dohányzik, ha olyan baráti körben van ahol sok a dohányos. Mikor szünetben kimentünk, körbe álltunk vagy 10en és 2n beleértve engem aki nem dohányzott...én is szívnám amúgy, ha nem lenne káros, egészségtelen... :D Jobb maradni az alkoholnál. :D
  • morcosqtya
    Teljesen más gazdaságpolitikai helyzet, más egészségkultúra, más társadalmi viszonyok.. mondjuk indításképpen.
    A társadalmi berendezkedések 20-30 éve szinte mindenütt eltértek valamelyest a jelenlegiektől. Ezekből fakadóan más volt a törvénykezés, az egészségpolitika (ahol éppen volt egyáltalán), nem egyszer egyszemélyi döntéseken múltak dolgok (lásd pl. kádári hatás a hazai filmkultúrára / filmpiacra).
    A modern kor (legújabb kor) társadalmi viszonyaiban a változások szempontjából 20-30 év már nagy idő. Frázisnak tűnik, de igaz: felgyorsult "korban" élünk, technikailag, társadalmilag, tudományos téren is.
  • Hegi90
    jól gondolod, de már csak azért is forgatom, mert uncsi már, hogy mindig felhozza valaki témától függetlenül.
  • Lacee86
    Mit forgatod a szemed, szted nem így van?
  • Hegi90
  • Hegi90
    a cigi itthon még mindig menő (bár már látni a változást), külföldön már ciki.
  • tigeroo
    nembaj legalább elkezdődött :) mostmár jöhetnek a kétes hatóanyagú adalékanyagos ételekre is a szabályozások.
  • commissioner
    Ezzel én is tisztában vagyok, én arra céloztam, hogy mi ez a fordulat a parlamenti patkó gondolkodásában - miért nem lehetett ezeket a szigorításokat meglépni 20 évvel ezelőtt, a módszerváltás utáni első években? (azt hiszem, ez örök kérdés marad...)