127612
  • ressy14
    Jóak.
  • clio1616v
    kösz
  • Willenbrock
    Amíg tart a válságtesco gazdaságos hátterem van.
  • Molnibalage
    Automatikusan cseréli egy progi néhány óránként, de készletet időnként frissítem.

Bitang jó képek vannak itten.
  • NEOreg3
    windows default
  • broman191
    Régebben akár naponta is, mostanság már inkább csak havonta, tekintettel arra hogy úgysem a hátteret nézem ha gép előtt vagyok, mellesleg az fájlhegyek be fogják borítani hamar ígyis-úgyis...a háttércsere ideje általában egybeesik az asztal takarításával.
  • Blum
    Átmeneti fellángolások vannak,amikor megtetszik egy-egy háttér és akkor hozzá alakítom a komplett desktopot -mind színében,mind stílusában [ikonok elrendezése,gadgetek,etc]- de többnyire a klasszikus Windows skint használom,ahhoz meg sima kék tartozik. Úgyis elég ritkán látom a hátteret,szóval tulajdonképp hidegen is hagy.
  • clio1616v
    amikor újra kell telepíteni a windowst, akkor a gyárit lecserélem egyszínűre
  • tigeroo
    évente 2-3x
  • Szavazó roBOT
    Milyen teafajtákat szeretsz? ==>> Milyen gyakran cseréled az asztalod hátterét?
  • bandero00
    én is FF ot használok, de nem jeleníti meg.
    Képet küldjek?
    Megvárom az estét hátha megjavul.
  • Blum
    Sejtettem,hogy mire gondoltál,de az nem digitális kijelző :) Az egy kicsit más.

Amúgy FF 7.0.1 és Chrome 18 alatt is minden rendben nálam.
  • bandero00
    ami ak érdést jeleníti meg, és a kérdéshez kapcsolódó választ. itt felül.
  • Blum
    Digitális kijelző?
  • bandero00
    felül nektek sem jelenik meg a digitális kijelzőn a kérdés és a kérdéssel kapcsolatos információ?
  • szjuca
    Örgréj
  • bandero00
    én nem iszok teát azóta mióta egy vizicsikót találtam benne, nagyon megrémített a dolog.
    Inkább magam termelem meg a füvet, és darálom be, és készítek belőle teát.
    Eddig bevált mert nem találtam benne semmilyen rendellenes teremtményt.
    De lehet valami kínai teát vettem azok esznek ilyen jószágokat.
  • clio1616v
    cigit nem szívok, nem látom értelmét, mi az istenért szívjam be szándékosan a füstöt nem vagyok hülye :D - a vizipipát kipróbáltam tesóm párja iráni srác náluk amolyan társasági szokás ez, jó az illata a speckó dohánykeverékeknek, de amikor a füstöt belélegzed akkor nem lehet érezni semmi ízt

szeretem a teákat
  • Motoroj
    Nem tudom mi a különbség köztük, de az biztos hogy a filteres teákat általában nem annyira szeretem.
  • Fbn Lx
    : DDD
  • KaBuTo666
    Nem volt az olyan jó, mert kapaszkodnom kellet az asztalba pedig ültem.
  • Jimmyke
    Tea, earl gray, hot.
  • Fbn Lx
    :D bármelyik teázóban kapsz szerintem
    a másik tea aminek még jól érezhető hatása volt, az a maté, felpörgetett eléggé, bár nem árt hozzá kellően töményre csinálni. de igazából csak első alkalommal hatott rám rendesen, azóta nem adta
  • Fbn Lx
    hmmm. az azért nem lehet olyan para. :D
    én az első pohártól szimplán lenyugodtam, jött a második pohár, amitől már belassultam, a harmadiktól meg csak néztem szét és mosolyogtam, barátnőm meg baszogatott, hogy milyen lassú lettem, ami pszichésen kicsit elbaszta a dolgot. ő nem ezt itta persze, hanem valami cukrozott gyümölcsteát
    utána kicsit ráparáztam, hogy nem jó már így, úgyhogy enyhén szarul is lettem, kaja se ment le
    és még órák múlva is hatott, szóval úgy kell inni, hogy lefekvés előtt, mint a japánok, nevében is benne van (ban - éjszaka, (o)csa - tea) és nagoyt lehet tőle aludni
  • pamparampa
    szóval akkor hol lehet ilyet beszerezni?
  • KaBuTo666
    Akkor te még jobban jártál vele, én állat sört ittam rá és úgy éreztem magam mint ha repülnék.
  • Fbn Lx
    egyszer ittam banchát, na az olyan volt, mint két dzsojnt
    úgy lelassultam tőle, hogy másodperceket késtem a válaszokkal, és megemelni a kezeimet annyira fárasztó volt, mintha fát kellett volna rakodnom
    mondjuk ez egy kisebb kanna bancsa volt kapásból
  • Lacee86
    Bazz, 2/3-át azt sem tudom, mi az. :D
    Amúgy zöld, fekete, gyümi.
  • morcosqtya
    fekete tea citrommal vagy tejjel
    fekete tea whiskyvel (már nem iszom alkoholt de kb 7-8 éve ez volt a reggeli indítás)
    rooibos és ízesített vörös teák, tejjel v anélkül
    fehér teák (ritkán)
    kommersz gyümölcsteák is jöhetnek ha éppen nincs jobb

A zöld teától sajnos hányok, a lentebb említettekhez hasonló eset miatt

• Ic3 m4n
    zöld és fekete
  • DIESEL DOG #97717
    Na lássuk csak... leggyakrabban különféle gyümölcsteákat fogyasztok, illetve kedvelem a menta teát is, ha pedig valami nyavalyám van akkor gyógyteák...
  • Blum
    Sir Mortont szoktam inni,franc tudja hogy az milyen
  • Willenbrock
    Gyümölcs teát,fekete teát,kamillát ha meg vagyok fázva,a többit nem is ismerem.
  • Hegi90
    Fekete, zöld.
  • milk4
    Gyümölcs,fekete.

A kedvencem a "piros gyümölcsös" tea.
  • extramagascsaj
    Így a gyógyteákkal kapcsolatban elgondolkodtam kicsit. Jobban csípem a homeopátiás orvosságokat,mint a vegyészprodukciókat; de be kell látni,hogy nem mindenesetben elég 1-1 gyógynövényes pakolás,vagy tea. Szerintem mostanában sok ember próbál jobban odafigyelni az egészséges táplálkozásra,életmódra (köztük én is),de néha azt érzem,hogy hiába. Mert megveszem a növényi eredetű krémet, iszok gyógyteát, eszek több zöldséget,gyümit...dehát minden ételben ott van a tartósítószer,színezék...még a zölgségekben is csomó vegyianyag van a növényvédőszerek miatt. Kicsit olyan szélmalomharcnak tűnik a dolog,de ha másért nem is, de a hitünkért,hogy teszünk magunkért vmit...megéri.
  • tigeroo
    ekell menni teázóba :D

amúgy amit molni írt, nekem egyszer 1 la pacho tea mosta át szépen a gyomromat... izzadtam énis a találka közben :D
  • broman191
    Gyümölcsteákat szoktam inni, a felsorolás legtöbb tagjáról még nem is hallottam...
  • ocskoszilard
    legtöbbet nem ismerem, de szinte csak teát iszok minden nap
  • byzhouse
    hársfa tea