127612
-
clio1616v #98147 ez nem gyalázás, ismersz önálló nőt?
- ez emberi faj alakulásának következménye, az hogy mostanában kezd torzulni a kép és a nők a tisztelet más szintjét követelik meg a férfitől az egy más kérdés
köztudott, hogy egy nőies nő az agyának a bal felét, ami a tényszerű logikáért felelős kevésbé használja, mint egy férfi - ezzel szemben a jobb agy felét, ami az érzéki logikáért felel jobban használja
ennek köszönhetően, hogy más funkciókra alkalmasak a nő és férfi
kifejtem szívesen, ha nem vagy tisztában ezzel a témával
egyébként az autóvezetés is ezen alapul, miért nem megy a nőknek -
A klip készítője láthatóan nincs igazán képben, a szó egyetlen értelmezése alapján összedobta a tartalommal inkoherens képanyagot, a dalnak nem éppen ez a lényege...
De aki érti az úgyis érti majd.. :)
-
commissioner #98145 Lassítsunk le egy pár percre! :) -
HisF8 #98144 Teljesen egyetértek, csak az emberek nagy része ilyen báb, vagy az ilyen sikeres báb az eszményképe. Ha egy olyan férfi, akinek ez az ideálja, de annak képtelen megfelelni azon siránkozik, hogy nem kell azoknak a nőknek, akiknek szinten ez az ideálja, az egyszerűen szánalmas.
Amikor az osztályban beadtuk a felvételi jelentkezéseket (jó 10 éve), volt 3-4 ember, aki nem elsődlegesen karriert akart, volt 3, aki nem csak azt akart, 27-nek csak az számított, hogy pénzes pályát találjon. Innentől fogva pedig szerintem nincs miről beszélni. Az emberek nagy részének nincs is eleve más célja, csak a pénzügyi sikeresség. Ha most valaki ezen elbukik, és szegény marad, az egy totális bukás. Szegénynek lenni viszont nem bukás önmagában, de ilyen arányok mellett egy szegény ember valószínűtlen, hogy azok közé tartozik, akiknek van rá elfogadható indokuk (amit rögtön írtam is az első posztban). Létezik ilyen, csak arányában kevés. -
Barátnőd előtt is ilyen nagy arccal sütöd el nőgyalázó kommentjeidet...? -
Enyhén arrogáns poszt... -
Ki mire vágyik?
Gyakorlatilag mondhatnám, hogy még mindig nem jöttem rá pedig már nem vagyok 20 éves és elég sok mindent kipróbáltam, végigcsináltam, átéltem és kinőttem.
Fejlődni akarok talán, de nem feltétlenül a pénz az amiért élni érdemes.
Hasznos ha van pénz, de aki csak a pénzéért kel és fekszik, majd ki sem használja ki sem élvezi, csak tönkreteszi az egészségét, a családját, vakon jár a világban, szűklátókörűen leragad a karrierépítésnélnél amúgy "l'art pour l'art" fecsérli az életet elhitetett társadalmi konvenciók és gerjesztett igények hajszolásával anélkül hogy leülne két percre elgondolkodni miért is van itt a földön.. nos az egy báb.
A kapitalizmus bábja.
Oltsd el a lámpát,
kicsit tedd takarékra az agyad
lassíts le egy percre ember,
leelőzted magad !
De tudod hogy nem tart örökké,
hiszen volt már annyi jel,
hogy ami egyszer volt, újra nem jön el.
- Kiss Tibor (Quimby) -
clio1616v #98140 én önálló(anyagilag független) nőt nem ismerek, férfit igen -
HisF8 #98139 Fuss neki még egyszer annak a hsz-nek, szerintem félreértetted... -
HisF8 #98138 Nyilván minden olyan nő, aki nem áll meg a saját lábán igénytelen, és rettenetesen buta. Egy tipikus cicababa ilyen, senki nem is vár tőle mást. Mindenki döntse el maga van-e ilyenre igénye/pénze. Nekem semmi igényem ilyen nőre. Az viszont szánalmas, ha egy olyan férfi kezdi el szidni ezeket a nőket, aki majd megvész értül, csak nincs rá keret... Egy ilyen férfi egy kudarcot vallott lúzer. Nyilván elég fiatal korban eldől, hogy ki mire vágyik, tehát nem 25-30 évesen jött rá, hogy neki ez kell a boldogságához... Miért nem tett érte, ha pedig tett, és nem jött össze, annak a saját képességbeli hiánya az oka.
Ettől függetlenül, amit leírtam, az szerintem lefedi a mai valóságot. -
ManoNegra #98137 Elhiszem hogy egy ösztönlénynek (mint te) felfogni azt, hogy nem a pénz a lényeg, lehetetlen. Bár fontos, de közel sem minden minden a pénz!! Az állatvilágban az erősebb, dominánsabb a nyerő, de véleményem szerint nálunk emberszerűeknél nem csak ezek fontosak. -
Ismerek (nem is egy) olyan nőt aki a pénzes (ne firtassuk mivel kereskedik) pasijának elveszítése után képtelen volt visszailleszkedni abba a társadalomba ahol a padlóra kerülve nem tartja el automatikusan egy másik fél, nincs kinyalva a feneke (mert nem találta meg azonnal a szuper pénzes alfa hímet, avagy amit talált volna annak kapcarongynak kellett volna.) Főhősnőnk itt két dologra jött rá:
1.a pénz mellett egy megbízható, okos, jóképű, menő és családcentrikus pasi kell mostmár neki 30 évesen mert babázni akar, nem discoba járni bmw-vel és minden szüinapra ájfont... már nem elég.
2. ami eddig kitöltötte az életét: annak az embernek a kiszolgálása aki fizette mindenét. Rájött önállóan életképtelen, nincs pénze, nincs hobbija, nincs ami lekösse, nincs igazi érdeklődése és belül üres, fél ember. A pénz és a javak / előnyök tették egésszé.
Innen neki most elég nehézkes felállni.
Az én szótáramban az "igényes nőtől" messze áll az ilyen....
De végülis egy húszezresből is lehet kivágni "nőt" a közepére egy lyukat pedig tollal szúrok..
-
HisF8 #98135 Elenyészően kevés olyan ember van, aki valami épkézláb indokot tud felhozni arra, hogy miért nincs pénze (például egy tűzoltót, orvost ilyennek tartok, ez pedig a társadalom szégyene, hogy ezek az emberek nincsenek jól megfizetve). A pénztelenség az esetek 98%-ában nem más, mint képességhiány (okától függetlenül). Nos egy nő, aki egy képességhiányos férfira vágyik szerintem igénytelen.
A pénztelenség mögött a leggyakoribb ok a lustaság, a szellemi gyengeség, a rossz iskolai eredmények, stb. (aminek nem firtatom az egyéb okait: eleve ilyen családba született, rosszak a génjei, ezért nem tudott jól tanulni, stb.) Az is tény, hogy az emberek többségében a pénzre mennek, eleve ilyen pályamodelleket néznek ki maguknak. Ha nem is volt 18-20 évesen sem más céljuk, csak az hogy pénzük legyen, és utána 30 évesen még sincs, akkor az egy szimpla kudarc, aminek az oka a saját bénaságuk...
Ennek fényében mi is a gond azzal, ha a nők nem a bukott/tehetetlen férfiakat akarják? Pont ott van gond, aki ezekre a szerencsétlen hülyékre gerjed... -
ManoNegra #98134 Ja persze, mert a pénz azisten... -
HisF8 #98133 Sajnos tényleg vannak olyan igénytelen nők, akiknek nem számít a pénz, de szerencsére elég kevesen... -
Nem ez számít, hanem, hogy el tudd adni magad és legyen is mögöttes tartalom. -
azért ezis sokmindentől függ. minél rövidebb intervallumra tervezel, csak annál kigyúrtabbnak kell lenned :D -
karajjj #98130 akad olyan is, csak már mind boldogan él a csóró párjával :D -
Akkor már csak én vagyok olyan naiv, h reménykedem, h találok olyat, akihez az első nem... -
clio1616v #98128 Nőkhöz nem türelem kell, hanem pénz, tisztelet és rengeteg hazugság. -
Attól függ. -
változó -
"Soha nem voltam képes befejezni semmit, de most..." -
kamionosjoe #98124 Változó, de talán csak a nőkhöz nincs elég türelmem minden másban kitartó vagyok mondhatjuk. -
ha fontos a cél eléggé, amúgy inkább kényelmes -
HisF8 #98122 "Nagyon. Amit kitűzök magam elé, azt tűzön vízen át is véghez viszem." Egészen addig, amíg képességbeli hiányokba nem ütközöm, mert az ellen nem lehet tenni. Sajnos sok embernek nincs önkritikája (ez alatt mindkét irány értendő, 120 kilós miniszoknyás asszonyságok, és kishitű, tönkrement emberek is). -
Szintén. -
Jó az iskola volt az egyetlen ahol több évig csináltam valamit-tanulgattam-egy cél érdekében. -
Nem nagyon,néha ha valami nagyon fellelkesít akkor pár hónapig kitartó vagyok de ha lanyhul a lelkesedésem akkor hamar feladom,pár hónapnál tovább még nem összpontosítottam egyetlen célra. -
clio1616v #98118 megszállottan kitartó vagyok, de nem kell sokig kitartanom, mert gyorsan elérem a céljaimat -
Változó, az a céltól is függ. Valmikor már már az autizmus határát súrolom, de egyes kitűzött célokat egy szívbaj nélkül ejtek lustaság miatt. -
Eléggé. -
nagyon. tudok futni, tehát tudok gyorsabban futni. tudok tanulni, tudok többet tanulni... stb.
innentől kezdve nincs miről beszélni. ha valamit akarsz azt eléred. mert törekszel rá. úgy alakitod az életed hogy elérd. ha nem akkor vagy béna vagy vagy nem elég kitartó. :)
baromságokról álmodozni és futni az álmok után. na az butaság. hiába vagy kitartó :D -
Fbn Lx #98114 változó
van, amikor elhatározom magam és csinálom, aztán ez ki tudja meddig tart, de nem feltétlenül a kudarccal van összefüggésben.
legtöbb dologban viszont lusta szar vagyok. amit minimálisan sem élevzek csinálni, csak kötelesség lenne. -
Van amikor hiába küzd az ember.... akár évekig is, szóval én azt mondom erőltetni semmit nem szabad. -
Változó. Valamikor igen, valamikor viszont könnyen feladom. -
semennyire -
Szavazó roBOT #98110 Mit gondolsz az időskori autóvezetésről? ==>> Mennyire vagy kitartó? -
ez jobbról előzött úgy, hogy közben folyamatosan jöttek mindenfelől
(nem engem, csak a buszról néztem végig az egészet) -
egyszer egy nőt belső íven megelőztem, mert 20 al szerencsétlenkedett a külső íven.
Kicsit elrántotta mikor meglátott h mellette vagyok.