127612
-
Nálam eddig a legstrapabíróbb egy Head hátizsák volt, most Pumát nyúzok.
Na meg egyetem alatt a katonai málhazsákkal (tele edényekkel, fasírttal, kekszel, stb) utazni vonaton - megfizethetetlen.. :)
Na AZ gyakorlatilag fizikailag elpusztíthatatlan!!
-
Ez nálam is így volt. A noname hátizsákokból minden évben új kellett, mert leszakadt a pánt a zsákról, a Budmillal meg kijártam a gimnáziumot és az egyetemet. Soha nem kellett varrni, most is megvan. Szerintem behozta az árát. -
commissioner #98185 Az pech... nem mindig tudja az ember, h a minőséginek titulált cuccok valóban azok-e. -
Hátizsákból a minőségi sem húzza nálam tovább, mint anno a totál noname. 2-3 év alatt totál leamortizálom mindet. -
clio1616v #98183 :D -
commissioner #98182 Én amíg olcsó hátizsákokat vettem, egyik se bírta sokáig (1-2 év). Viszont miután Budmil márkára váltottam, ami jóval drágább volt, azóta nincs semmi probléma, 10 évet is kibír, minimális szakadás nélkül, pedig maximális terheléssel használom télen-nyáron. Gondolom így van ez a jó minőségű farmerokkal is, ahol jó esetben nem csak a nevet kell megfizetni. Jobb a szakítószilárdság és a kopásállóság, mert jobb az anyag és elsősorban a varrások tökéletesen, nagy precizitással vannak elkészítve, mondhatni rábízhatnád az életed is. Persze ez a minőségbeli különbség átlagos használat során nem biztos, hogy kiderül, akkor meg ugye mindegy..., te is tudod mérnökként, hogy ha kicsi lesz az igénybevétel, akkor felesleges drága acéllal dolgozni. :) -
Néha igen.
Nem zavar, hogy használt ha jó állapotban van.
Végső soron mindannyian használtak vagyunk, minden tárgy és anyag újrahasznosított kvantumhalmaz, a kutyatáptól a mobiltelefonokon át a barátnőinken keresztül a kvazárokig minden... :-)
(vagy csak roppant összetett rezgések vagyunk, nyitott és zárt húrokon egy vagy több kozmikus bránon.. ekkor végleg értelmetlen az "új" kontra "használt" megkülönböztetés..)
-
presztízsmárka,és azoknál a nevet is kell fizetni,de nem értem miért kell ezt megmagyarázni neked -
Farmerból újat szoktam venni, de nem ilyen eszement árom. Most kivételesen ilyet vettem. -
Az ilyen kommenteknél már tényleg üvölteni lenne kedvem a fájdalomtól... -
Freeda Krueger #98177 Nem lett volna egyszerűbb túrni egyet?
-
clio1616v #98176 mert nem alkudtad le -
"Gőzöm nincs, hogy miért kerül ennyibe"
mondjuk mert levis -
Én nem de ismerek embereket akik ott veszik a ruhájukat és teljesen jók.Meg sem lehetne mondani hogy túrkálóban vették.Én is vennék csak lusta voltam rá eddig. -
Az hagyján, de bemegyek egy mezei üzletbe bárhol és a szarabbnál szarabb anyagú póló, ing jön vele szemben a fazonról és árról nem is beszélve.
1 hónapja csak azért, hogy kiderítsem vettem 20-asért egy Levis farmert. Gőzöm nincs, hogy miért kerül ennyibe, semmivel sem tud többet, mint a márkátlan vagy kevésbé márkás, amit ennek legfeljebb a harmadából veszek...
Hol találtan normális inget (pontosabban anyám)? Turkálóban... -
ritkán, me nem jön rám akármi... :D -
Freeda Krueger #98171 Még nem volt rá példa,de igazából nincs ellene komoly érvem. -
Nem, pedig nem hülyeség töredék áron vásárolni. -
kamionosjoe #98169 Nem, de amúgy vennék csak eddig még sose adódott olyan alkalom, hogy bemenjek egy ilyen helyre. Illetve egyik ismerősömnek volt egy ilyen boltja, de ott csak női ruhák voltak.
-
szoktam. valahogy nem érdekel ha más is hordta, úgyis kimosom. sok kis sznob
-
Ritkán szoktam ruhákat vásárolni, de akkor éppen ezért nem használtakat veszek. -
clio1616v #98166 soha nem volt cél a teljes függetlenség
függök azoktól az emberektől, akiknek a termékeit és szolgáltatásait vásárolom
tehát az abszolút függetlenség nem lehet cél -
Nem. Állítólag pedig ha az ember a megfelelő helyeket megtalálja, és némi szerencséje is van, fillérekért nagyon márkás, jó állapotú cuccokat lehet beszerezni. Csak nekem ehhez sem kedvem, sem türelmem, ráadásul a tudat, h ezt vmi idegen ki tudja ki hordta már, nem túl jó. (Nyilván rokonét pl. gyerekkoromban hordtam, de az egész más.) -
Nem. -
Fbn Lx #98163 ez esetben nem lehet túl kellemes egy olyan elérhetetlen ideált választani, mint a függetlenség. -
clio1616v #98162 nem abszolút -
Fbn Lx #98161 szóval te vagy az abszolút független férfi? -
clio1616v #98160 ő függ tőlem -
nope -
Nem volt párja, illetve én voltam, bár annak túlzás lett volna azt a fajta kapcsolatot nevezni. Saját lakásban élt, saját kocsi, stb. Már akkor középvezető volt.
Te független vagy a munkáltatódtól....? -
extramagascsaj #98157 Én arra nyomtam. :) Mert azt nem mondanám,h törzsvásárló vagyok...de pár évente megesik... :D -
Kíváncsi vagyok mi az egyéb? -
igen -
clio1616v #98154 pénzért vásárolni nem szoktam használt ruhát, de a használt ruháimat felveszem többször -
clio1616v #98153 szüleitől, párjától és munkáltatójától független volt? -
Néha. -
Blum #98151 Nem.
Egyszerűen nem jó érzés abban a tudatban hordani egy ruhát,hogy az előttem már volt valakin. Még rokon vagy barát ruháját sem hordom szívesen. -
extramagascsaj #98150 Nagyon ritkán. Leginkább kapok nővéremtől...mert ő rá van kattanva a turira. :D Habár nincs rászorulva,de vmiért élvezi. :D -
Szavazó roBOT #98149 Mennyire vagy kitartó? ==>> Szoktál használt ruhát venni? -
Igen. Konkrétan 21 évesen egy önálló, anyagilag független nővel töltöttem el életem legszebb nyarát. Annyi idős volt akkor, mint én most.
ifejtem szívesen, ha nem vagy tisztában ezzel a témával
Ó, istenem, clio nélkül mire is menne szegény átlag sg-s...