127612
-
csak annyi hogy nem kell menni dolgozni
(agyvérzést tudok kapni, hogy a csapból is a "hosszú hétvége" folyik... -
gyereknap
-
csak annyi, hogy nem kell menni dolgozni :) -
kamionosjoe #98465 Faszom se tudja mi értelme van, persze dolgozok...
Legalább az órabér ilyenkor dupla. -
Beagie #98464 Csak annyi, hogy nem kell menni dolgozni... :)
Na meg persze ilyenkor lehet családi programokat is szervezni, főleg most amilyen szép az idő. -
DIESEL DOG #98463 Nincs, és egyébként sem érdekel... -
Legalább nem kell dolgozni-már ha tényleg nem kell :/ -
Amikor még felvonulások voltak, akkor érdekes volt. A mostaniaknak még nem értettem meg a lényegét. -
Dolgozok.
Nálam nem játszik szerepet. -
Fbn Lx #98459 amikor kisgyerek voltam természetesen minden sokkal jobb volt -
Nem kell melózni. Meg van valami program, ahova el lehet menni. A minősége persze már más tészta. "Jó a buli... Csak sok..." -
Blum #98457 Nem kell menni suliba és lehet hallgatni éjjel 2-kor,ahogy 1-2 énekesmadár tart hazafelé a majálisról enyhén illuminált állapotban. -
azon kívül, hogy nincs tanítás, semmit nem jelent nekem -
Nincs. Amúgyis melózok. -
Szavazó roBOT #98454 Vannak otthon barkács cuccaid? ==>> Szerinted van-e jelentősége május 1-jének a mai világban? -
hugopareiros #98453 Faternak van minden, és ha elköltözök nekem is lesz. Szeretek bütykölni. -
Beagie #98452 Van pár komolyabb gépem a garázsban.
Van CO hegesztőm, flex, kulcsok, stb.
Igaz már ritkán használom, de ha valamit szeretnék építeni, vagy megjavítani, akkor jó ha van. -
DIESEL DOG #98451 Garázsban van néhány céleszköz, fúró, kisebb akkus fúró / csavarhúzó, dekopír, meg jóhéhány szerszám (csavarhúzók, torx kulcsok, imbusz kulcsok, stb... csak a szokásos amikre akár a hétköznapi életben is szükség lehet.) -
Egy szerszámos láda, van benne egy halom különféle csavarhúzó, egy szett imbusz, kulcsok különböző méretben, csípó-harapó fogó, racsnis behajtó, meg ez az.. Alapvető dolgokhoz elég, minden másra ott a mastercard. :D -
kamionosjoe #98449 Még egy csavarhúzóm sincs. -
Fbn Lx #98448 nincs olyan otthonom, ahol szükségem lenne egy személyes készletre. egyelőre! -
Persze, komolyabb gépeim is (fúró, sarokcsiszoló stb.)
Gyakorlatilag minden van, ami megfizethető kategória és el is fér a melléképületben. -
Apámnak van egy műhelynyi, ő ért is hozzájuk, nekem ez bőven elég. -
Kézi szerszámaim vannak, az se sok. :) Néha azért jól jönne vmi egyszerűbb fúró vagy csavarbehajtó. -
Elektromos gépnek csak dekopírfűrészem van egyelőre,kézi szerszám az sok van. -
Gép nincs, csak néhány alapvető szerszám, ami villanyszereléshez kell. Faternak van műhelye, ha mókolni kell, akkor megyek oda. -
clio1616v #98442 igen, a nő meg konyhai robotgép :) -
mióta fater elköltözött,csak a legalapabbak
(igaz az se ma vót,hanem egy 17 éve :)) -
clio1616v #98440 kalapács, harapófogó, kombináltfogó, villáskulcs, többfajta csavarhúzók
ezekkel csak kisebb rögzítési feladatokat tudok megcsinálni, amihez komolyabb gép kell azt kölcsön kérem, mivel azokat nem vagy csak nagyon ritkán használom, így nem éri meg megvásárolni -
:) magas labda volt.
(amúgy rendes többkilós, nem akkumulátoros játékfúró van itthon - két szerszámosládányi egyéb móka mellett) -
Jó, tipli+csavar, bocsánat. :) -
Hát, aki a szeget fúrja... -
Fúró is van 10e Ft-os szeget befúrni a falba, és 200 ezres komoly cucc is. :) -
Vannak. Szeretek szerelgetni. Családban másnál is szoktam. -
A lehetőség előtted is meg van. 

-
Neked jó, mer te tudod természetben fizetni a pasidat. :D Én viszont ropogós valutával fizetem a zembereimet, hogy csinálják meg, amit én nem vagyok hajlandó. -
Nekem nincs. Faternak van. Egy csomó. -
a férfi barkács cuccnak számít? :D Mert megkérem szépen, hogy csinálja meg és kész. :P
Viccet félretéve van pár szerszámom, ami gyakorlatilag elengedhetetlen: fogók, csőkulcs, kalapács, fúró, csavarhúzók, néhány holmi az autóhoz pl. villáskulcsok, gyertyakulcs stb., meg van egy flex is, hogy ne szóljanak meg itt a környéken, hogy nekem nincs. Ugyanis errefelé jó időben ritka a délután és koraeste flexszó nélkül. :)) -
van egy műhelyem igen. -
faternak van mindene....