127612
-
Egyszer sem. -
Egyszersem. 2008 szeptembere óta dolgozom főállásban és azóta is ott vagyok, ahol kezdtem. -
Lehet találgatni, hogy ki lesz az, aki felsorolja az összes eddigi állását, és hogy melyiket miért és hogyan hagyta ott. -
Az elfelejtettem, h aki az elmúlt 5 év során végzett vmikor a sulival (mint pl. én is 1 éve), és azóta egy munkahelyen van, az értelemszerűen az "Egyszer sem"-et jelölje. :) -
Szavazó roBOT #98664 Hogyan szoktál elaludni? ==>> Az elmúlt öt évben hányszor váltottál munkahelyet? -
rolko #98663 mindíg a jobb oldalomon alszom el, mivel úgy nézek az ajtó felé, a fal felé nem szeretek mert mindíg félek hátulról elkapnak.
Tehát általában a jobb oldalamon aztán reggel átfordulok a bal oldalamra. -
DIESEL DOG #98662 Mindig másképpen... :D -
Hason nem tudtam soha aludni, háton egy ideig megy, de aztán nem, szal. jobb oldalt szoktam többnyire, de forgolódok bal-jobb és hát között. Elfexem magam gyorsan, így ha nem forgok tovább, az igen kellemetlenül fájdalmas tud lenni később. Hát azért kell, mert úgy tudod lazítani a hátizmokat és a gerincet, máshogy nem igazán lehet ellazulni. Viszont úgy az ember a seggét is nyomja, ami ha amúgyis sokat ül (ülőmunka stb.), akkor nem kellemes ám. -
clio1616v #98660 nem -
haver, azt kérdezték hogyan alszol nem azt hogy mit csinálsz előtte, comprende?:) -
HisF8 #98658 Elaludni volt a kérdés... akkor ez sem működik. -
Miért, még elalvás közben sincs nyugalmi állapotban? -
HisF8 #98656 Nem akkora kihívás, REM fázis alatt fel kell oldani a motoros gátlást, és máris "mindenféle pózban" fogsz aludni.
Vannak akinek ez a gátlás magától felold, vagy ki sem alakul. Macskákról is így lehetett megállapítani, hogy például vadásznak álmukban, és hogy emiatt biztosan álmodnak is. -
clio1616v #98655 helló Ambrus
-
Miért is kötekszel?
-
Hason vagy oldalamon fekve, háton majdnem kizárt... max nyáron, ha kánikula van -
hogy lehet mindenféle pózban elaludni?én egyszerre csak 1 pózban tudok :P -
Abraham1 #98651 azért, mert ateista vagyok :P -
Fbn Lx #98650 érdekes, hogy mindenki azt emeli ki, hogy bebaszás után hogyan alszik
mért nincs olyan aki megosztja, hogy imádkozás után hogyan alszik el :S még hogy keresztény értékrendű magyar társadalom! -
Abraham1 #98649 Érdekes én csak a jobb oldalamon tudok elaludni, nem tudom miért. Ha beb@sztam, akkor meg hason :D -
nekem sem...a "harmadik lábam" elég kényelmetlenné teszi
gondolom neked meg az "ikrek"
-
clio1616v #98647 szia Kata
úgy a jó dolgoktól nem sajnálom az időm -
Csak azt nem értem, ha nálad egy szimpla lefekvés is A4-esnyi checklist, hogy van időd ennyit SG-zni. -
Mindenféle pózban, kivéve hason, úgy nem megy. :) -
kamionosjoe #98644 Sims stílusban. -
clio1616v #98643 - először megmérem a vércukorszintemet, ennek nagy szerepe van, mert reggelre a lefekvés előtt beadott Humulin N hosszúhatású (6 óra) inzulin csökkenti a vércukromat
- a mérési eredmény alapján beadom magamnak a hasam oldalába a szükséges egységnyi Humulin N inzulint
- iszok egy pohár kellemes hőmérsékletű vizet
- bemegyek a hálószobába
- lefekszek az ágyra, a hátamra
- kényelembe fészkolom magam az ágyon
- kellemesen betakarózok
- a kispárnámat elveszem a fejem alól, hogy teljesen egyenesen ellazuljanak a hátizmaim
- aztán megfeszítem a kezemmel a vállizmaimat, kezeimet a felem mellé feszítve
- kezeimet kinyújtom oldalra
- hátamat meggörbítem, úgy hogy a mellkasomat homorítom
- utána becsukom a szemem
- aztán ami éppen eszembe jut azon elmorfondírozok kicsit
- amikor úgy érzem jónak, hogy most már fel vagyok készülve, akkor a kispárnát a felem alá húzom és amelyik oldalamat az adott pillanatban kényelmesebbnek tartom, abba az irányba fordulva az oldalamon elalszok
- közben ügyelek arra, hogy az oldalamon fekvés közben a fejem olyan mértékben legyen alátámasztva, hogy a gerincemmel egy vonalba essen a koponyám középvonala
lehet a fenti előkészületeknek köszönhetően, de mindig kiegyensúlyozottan alszok és kipihenten, frissen ébredek reggelente -
Hason. -
Általában jobb oldalon, de sosem a fal felé, akkor a bal, és csakis karba tett kézzel tudok aludni -
Nekem még ifjúkoromban azt mondták, hogy bal oldalon aludni egészségtelen, mert akkor "összenyomódik a szív", hason pedig azért nem jó, mert gátol a szabad légzésben.
Aludj úgy, ahogy neked kényelmes :) -
Fbn Lx #98639 elvileg hason a legegészségesebb
meg baloldalon is oké talán. jobb oldalon meg háton nem annyira
valaki megtaníthatna a hason alvásra -
Mindig hason. -
jellemzően valamelyik oldalamon, néha hason. háton soha. -
Fbn Lx #98636 nem tudom, szerintem többnyire háton, de általában a baloldalamra fordulok, ha felkelek és visszaalszom
hason soha az életbe nem tudtam, mert MEGFÁJDUL A FÜLEMBEN A PORC félóra fekvés után valamért D: ha meg a fejem alá teszem a kezem elzsibbad -
Hason soha. Nyilván. :D -
Vmelyik oldalamon, de az változó, h melyiken. Nem szoktam figyelni. :D -
egy tudatos alvóval van dolgunk :D -
A hanyatt meg a háton véletlen nem ugyanaz? Mert lehet én akkor még sosem aludtam jól igazán. -
Blum #98631 Ha baromi álmos vagyok,akkor bárhogy.
Ha csak úgy lefekszek pihenni,akkor többnyire a hátamon.
Ha részeg vagyok,akkor a hasamon mert úgy nincs hányingerem.
-
Féloldalt hason. Mikor melyik oldalra... -
Hol így, hol úgy, egyik sincs többségben
Bal, vagy jobb oldalamon.