127612
  • immovable
    Egyszer sem.
  • Molnibalage
    Egyszersem. 2008 szeptembere óta dolgozom főállásban és azóta is ott vagyok, ahol kezdtem.
  • Dzsini
    Lehet találgatni, hogy ki lesz az, aki felsorolja az összes eddigi állását, és hogy melyiket miért és hogyan hagyta ott.
  • Lacee86
    Az elfelejtettem, h aki az elmúlt 5 év során végzett vmikor a sulival (mint pl. én is 1 éve), és azóta egy munkahelyen van, az értelemszerűen az "Egyszer sem"-et jelölje. :)
  • Szavazó roBOT
    Hogyan szoktál elaludni? ==>> Az elmúlt öt évben hányszor váltottál munkahelyet?
  • rolko
    mindíg a jobb oldalomon alszom el, mivel úgy nézek az ajtó felé, a fal felé nem szeretek mert mindíg félek hátulról elkapnak.
    Tehát általában a jobb oldalamon aztán reggel átfordulok a bal oldalamra.
  • DIESEL DOG #98662
    Mindig másképpen... :D
  • Sir Quno Jedi
    Hason nem tudtam soha aludni, háton egy ideig megy, de aztán nem, szal. jobb oldalt szoktam többnyire, de forgolódok bal-jobb és hát között. Elfexem magam gyorsan, így ha nem forgok tovább, az igen kellemetlenül fájdalmas tud lenni később. Hát azért kell, mert úgy tudod lazítani a hátizmokat és a gerincet, máshogy nem igazán lehet ellazulni. Viszont úgy az ember a seggét is nyomja, ami ha amúgyis sokat ül (ülőmunka stb.), akkor nem kellemes ám.
  • clio1616v
    nem
  • szabii98
    haver, azt kérdezték hogyan alszol nem azt hogy mit csinálsz előtte, comprende?:)
  • HisF8
    Elaludni volt a kérdés... akkor ez sem működik.
  • Motoroj
    Miért, még elalvás közben sincs nyugalmi állapotban?
  • HisF8
    Nem akkora kihívás, REM fázis alatt fel kell oldani a motoros gátlást, és máris "mindenféle pózban" fogsz aludni.

Vannak akinek ez a gátlás magától felold, vagy ki sem alakul. Macskákról is így lehetett megállapítani, hogy például vadásznak álmukban, és hogy emiatt biztosan álmodnak is.
  • clio1616v
    helló Ambrus
  • Kata
    Miért is kötekszel?
  • chhaya #98653
    Hason vagy oldalamon fekve, háton majdnem kizárt... max nyáron, ha kánikula van
  • pamparampa
    hogy lehet mindenféle pózban elaludni?én egyszerre csak 1 pózban tudok :P
  • Abraham1
    azért, mert ateista vagyok :P
  • Fbn Lx
    érdekes, hogy mindenki azt emeli ki, hogy bebaszás után hogyan alszik
    mért nincs olyan aki megosztja, hogy imádkozás után hogyan alszik el :S még hogy keresztény értékrendű magyar társadalom!
  • Abraham1
    Érdekes én csak a jobb oldalamon tudok elaludni, nem tudom miért. Ha beb@sztam, akkor meg hason :D
  • HTS s3rg1nh00
    nekem sem...a "harmadik lábam" elég kényelmetlenné teszi
    gondolom neked meg az "ikrek"
  • clio1616v
    szia Kata

úgy a jó dolgoktól nem sajnálom az időm
  • Kata
    Csak azt nem értem, ha nálad egy szimpla lefekvés is A4-esnyi checklist, hogy van időd ennyit SG-zni.
  • Kata
    Mindenféle pózban, kivéve hason, úgy nem megy. :)
  • kamionosjoe
    Sims stílusban.
  • clio1616v
    - először megmérem a vércukorszintemet, ennek nagy szerepe van, mert reggelre a lefekvés előtt beadott Humulin N hosszúhatású (6 óra) inzulin csökkenti a vércukromat
    - a mérési eredmény alapján beadom magamnak a hasam oldalába a szükséges egységnyi Humulin N inzulint
    - iszok egy pohár kellemes hőmérsékletű vizet
    - bemegyek a hálószobába
    - lefekszek az ágyra, a hátamra
    - kényelembe fészkolom magam az ágyon
    - kellemesen betakarózok
    - a kispárnámat elveszem a fejem alól, hogy teljesen egyenesen ellazuljanak a hátizmaim
    - aztán megfeszítem a kezemmel a vállizmaimat, kezeimet a felem mellé feszítve
    - kezeimet kinyújtom oldalra
    - hátamat meggörbítem, úgy hogy a mellkasomat homorítom
    - utána becsukom a szemem
    - aztán ami éppen eszembe jut azon elmorfondírozok kicsit
    - amikor úgy érzem jónak, hogy most már fel vagyok készülve, akkor a kispárnát a felem alá húzom és amelyik oldalamat az adott pillanatban kényelmesebbnek tartom, abba az irányba fordulva az oldalamon elalszok
    - közben ügyelek arra, hogy az oldalamon fekvés közben a fejem olyan mértékben legyen alátámasztva, hogy a gerincemmel egy vonalba essen a koponyám középvonala

lehet a fenti előkészületeknek köszönhetően, de mindig kiegyensúlyozottan alszok és kipihenten, frissen ébredek reggelente
  • Molnibalage
    Hason.
  • Különc
    Általában jobb oldalon, de sosem a fal felé, akkor a bal, és csakis karba tett kézzel tudok aludni
  • Dzsini
    Nekem még ifjúkoromban azt mondták, hogy bal oldalon aludni egészségtelen, mert akkor "összenyomódik a szív", hason pedig azért nem jó, mert gátol a szabad légzésben.

Aludj úgy, ahogy neked kényelmes :)
  • Fbn Lx
    elvileg hason a legegészségesebb
    meg baloldalon is oké talán. jobb oldalon meg háton nem annyira
    valaki megtaníthatna a hason alvásra
  • Zoli007
    Mindig hason.
  • QuippeR
    jellemzően valamelyik oldalamon, néha hason. háton soha.
  • Fbn Lx
    nem tudom, szerintem többnyire háton, de általában a baloldalamra fordulok, ha felkelek és visszaalszom

hason soha az életbe nem tudtam, mert MEGFÁJDUL A FÜLEMBEN A PORC félóra fekvés után valamért D: ha meg a fejem alá teszem a kezem elzsibbad
  • SötétBarom
    Hason soha. Nyilván. :D
  • Lacee86
    Vmelyik oldalamon, de az változó, h melyiken. Nem szoktam figyelni. :D
  • VRSDM
    egy tudatos alvóval van dolgunk :D
  • jazzy
    A hanyatt meg a háton véletlen nem ugyanaz? Mert lehet én akkor még sosem aludtam jól igazán.
  • Blum
    Ha baromi álmos vagyok,akkor bárhogy.
    Ha csak úgy lefekszek pihenni,akkor többnyire a hátamon.
    Ha részeg vagyok,akkor a hasamon mert úgy nincs hányingerem.
  • broman191
    Féloldalt hason. Mikor melyik oldalra...
  • daeemoon
    Hol így, hol úgy, egyik sincs többségben

Bal, vagy jobb oldalamon.