127612
-
jellemzően dvdrip. moziban évente átlagosan 0.8 alkalommal nézek filmet. -
Egyéb - általában nem foglalkozom a filmekkel. -
karajjj #98826 megnézem a neten, hogy van-e belőle már eredeti nyelvű verzió nézhető minőségben, mert pl nálunk hónapokat csúszott a premier, ha nincs, akkor irány a mozi -
Letöltöm jó minőségben, ha megjelenik. Speciel az új Pitét azt megnéztem moziban, de az nagyon ritka, h moziba megyek. Elég drága mulatság, főleg, h helyben nincs is. :/ -
Ha nagyon várom és mindenképpen meg akarom nézni amint lehet akkor moziban. Ha annyira nem izgat, hogy azonnal lássam akkor dvd-rip vagy vmi hasonló. -
Szavazó roBOT #98823 Mit gondolsz a "street art"-ról? ==>> Ha megjelenik egy új film... -
Autópályára szakadékot festeni :DDD
lassítaná a forgalmat :D -
Qurvára tetszenek
Ha lehetne adnék pénz nehezen lekopó festékre és mázolják tele vele ahol csak lehet.
Egyik másik zseniális! -
"ennek sincs mindenhol helye"
Ez a kulcsmondat..
Alapvetően tetszik, még inkább ha a művész betartja vele az íratlan protokollt is (ésszerű gondolkodással kifundálható könnyedén, hogy pl. jó állapotú magánház falára nem illik művészkedni, még így sem, ugyanakkor egy rothadó "gettón" már leginkább csak javíthat. Főleg ha egyeztetnek a környezettel. lakókkal (nem túl gyakori), városvezetéssel stb. Szintén nem elhanyagolható, hogy mennyire illik be az adott környék képébe a téma és a színválasztás...).
-
Fbn Lx #98819 na, ez pozitív. meglesem ha legközelebb lesz ilyesmi -
A Trompe-l'œil stílus tetszik, bár ez nem új találmány, már több száz éve is készültek freskók hasonló technikával. Alapvetően nem rossz, de azt mondom ennek sincs mindenhol helye.
hivatkozáshivatkozáshivatkozás -
2010 nyarán volt egy 3D street art fesztivál a Nyugati mellett. -
Általában tetszenek. -
youtube trailer
én ezt a filmet ajánlanám, ha valaki nem látta volna. ez kb a street-art. -
Fbn Lx #98814 tényleges street art-ot, ami színvonalas éd precíz munka, én az országban még nem nagyon láttam
graffiti volt már 1-2 ami elnyerte a tetszésemet, de többnyire inkább zavar, a belvárosi dzsungel szürkéjébe odahánynak valami tarkát a falra, még akkor is, ha egyébként mint rajz, szép, de egy falon önmagában inkább csak rongálás és gusztustalanul tájidegen
na meg a graffitik 99%-a olyan hangulatot áraszt számomra, mint valami beteg, nyomasztó agymenés
ezek a 3D képek meg a fonállal beszőtt korlátok viszont rohadt jók, bár ilyeneket látnék inkább a graffitik helyett -
szerintem némelyik tényleg mutatós, nem rontja az összképet. nagyon is feldobhatja a házak falát. persze, ehhez az kell, hogy nem részegen, nem bandába verődve ész nélkül kenjenek oda valami förtelmet. -
Ez így van. Kéretlenül tényleg ugyanolyan vandalizmus, mint bármilyen igénytelen szar. -
+1 -
Blum #98810 Nem tetszenek, tömény vandalizmusnak tartom az ilyeneket.
Ha direkt erre a célra kijelölt helyen festegetnek,azzal semmi gondom sincs. Ha a házam falára(volt már rá példa) vagy vonatokra festenek,azt leszarom milyen igényes,lehányom.
Húzzanak fel egy falat otthon a haverokkal,aztán festegessék azt. Ha betelik,akkor meg mossák le. Legalább megtudják milyen jó program az.
Vagy fessék össze a saját autójukat,házukat. -
Ez oké, de mi köze van a kérdéshez? Kifejezetten NEM róluk, és az általuk "alkotott" dolgokról szól. -
az ok egyszerű: mert egydimenziós zsebrepper józsika a saját kis szánalmas firkáját hatalmas művészetnek tartja, önmagát pedig meg nem értett művésznek - ellenben az emberiség többi tagjával, aki leköpésre sem méltatja.
na meg szépen látni, hogy az embereknek tele van a töke az ilyen tagelő senkiháziakkal, kár, hogy kötve hiszem bármelyiknek is van elég agysejtje ahhoz, h az internetet használni tudja. -
kamionosjoe #98807 Az igényesek kifejezetten tetszenek és tageke is de csak akkor ha azokat valami romos falra fújják nem valami új építésűre. -
Úgy kezdődik a részletes szöveg, hogy "igényes, művészi".
Mégis sokan rögtön nekiállnak a tageket ekézni...
-
amelyik tényleg art, és nem csak azért van ott, hogy keménykedjen vele, mert neki is van falfirkája, azok tetszenek, sőőt, néha az egész napomat képesek feldobni, ha meglátok egy humorosabb darabot :D -
Vannak elég ízléstelenek is, de vannak kifejezetten pofásak. -
kifejezetten tetszik! -
HisF8 #98802 A hót primitív (Mari&Józsi kategória, vagy valami ócskán kifújt bandanév) graffitik kivételével szinte mind jó. Sőt gyakran (ha tömegesek) ezek is lehetnek jók - lepukkant környék, eleve rozsdás jármű, stb. Amivel komoly bajom van, az az értékes épületek (műemlékek pl.), járművek összefirkálása. A harminc éve fel nem újított aluljárókban viselt háború a firkák ellen pedig egyszerűen szánalmas - effektíve jobb "károsítva", mint nélküle, rohadó MÁV/BKV járművekre dettó. -
clio1616v #98801 nagyon tetszenek
-
semmit -
kifejezetten tetszenek.
nekem jobban bassza a szememet amikor egy szép zöldterület közepére díszkutat basznak vagy valami.
a tagelők pedig szánalmasak -
Amelyik nem "árt" a környezetnek - Lego, fonál, ilyesmi - az nem értem hogy lehet vandalizmus - bármikor egyszerűen eltávolítható nyom nélkül, és addig is jól néz ki, esetleg felhívja a figyelmet a hibákra, mint a kátyúba ültetett virágok. -
szerintem van ahol kifejezetten előnyös, mondjuk egy régi, ronda tűzfalon. De persze ez attól is függ, hogy hova csinálják, és, hogy mit? és, hogy amúgy lemosható festékkel, mert akkor inkább ilyeneket csináljanak, mint ezeket a rohadt Tag-eléseket. -
Nem tetszenek, tömény vandalizmusnak tartom az ilyeneket. -
Szavazó roBOT #98795 Mit gondolsz a Két-rés kísérlet (Double-slit experiment) eredményéről? ==>> Mit gondolsz a "street art"-ról? -
Fbn Lx #98794 ha te ezt alapból kikövetkeztetted volna józan paraszti ésszel, akkor egy kibaszott zseni vagy
meg az összes paraszt az -
Szerintem azért két jó képességű laborasszisztens segítene újragondolni a két-rés kísérlet jelentőségét.
-
kamionosjoe #98792 Érdekesnek találtam már akkor is amikor tanultam, de jelenleg fontosabb kérdések határozzák meg az életemet minthogy ezen gondolkozzak. -
én pont erre számítottam, és nagyon érdekesnek tartom az ilyen bemutatókat. cseppet sem lepett meg, józan paraszti ésszel kikövekeztethető. -
Nem értem, hogy történhet meg ez, de rohadtul érdekel. -
Ezen a szinten semmi nem meglepő, ugyanúgy el tudom fogadni ezt, mintha más lenne a kísérlet eredménye.