127612
  • kamionosjoe
    3 + 1 kori
  • Motoroj
    Vagy j.
  • clio1616v
    van egy pár lábbelim...
  • clio1616v
    csak fűre, még a végén elkopna a talpa
  • Fbn Lx
    és utcára vállalnád?
  • pamparampa
    há nemtom de jól néz ki
  • Dzsini
    A lábadra kell húzni.
  • Fbn Lx
    ezt mire lehet használni? :D
  • pamparampa
    2 pár utcai cipő, melós bakancs, benti papucs, 1 pár edzőcipő
    tehát 5

egyszer szeretnék egy ilyet

de közel húszezret nem adnék érte
  • HTS s3rg1nh00
    én úgy gondoltam,hogy (jelen esetre alkalmazva) van 9 pár cipőd,és szeretnél még mellé 3-at...így könnyű elképzelni :)
  • Dzsini
    9+3i pár cipőm van.
  • tigeroo
    5
  • rastaman
    több: 9, és mindet hordom :D
  • Freeda Krueger
    Vagy nincs lába ...
  • morcosqtya
    Vagy esetleg nincs cipője.
  • HTS s3rg1nh00
    vagy ki tudja,előfordulhat egy a komplex számok halmazából is(matematikusok előnyben)
  • Fbn Lx
    vagy hogy irrcionális számú. lehet valaki, akinek gyökkettő darab cipője van. vagy egyszerűen csak nem egész szám, pl. két és fél pár, mert az egyiknek a párját széttépte foxi
  • SötétBarom
    kb 7
  • Motoroj
    Legalább nyolc.

Az egyéb az azt jelenti, hogy 1-nél kevesebb?
  • Fbn Lx
    egy utcai deszkás egy benti papucs meg egy sportolós csuka, ennyi :s
  • videobaby
    legalább 19 pár van mindent összenézve. több sportcipő, alkalmi cipő, 3 pár csizma( magas és rövid szárú is). gumicsizma, papucsok (utcai és benti), és a kedvencem, egy magas szárú bakancs.
  • ffxi
    Gumicsizma is számít? :DDD
  • NEOreg3
    több, mint 2
  • Lacee86
    Hát, ha mindent számolok, ami hellyel-közzel használatban van, akkor 6.
    Szobapapucs, strandpapucs, alkalmi bőrcipő, egy fekete vastagabb Nike cipő, egy fekete vékonyabb tavaszi cipő meg egy tornacipő.
  • extramagascsaj
    Egy bokacsizma,egy hosszú szárú csizma télre (bentre mamusz),egy futócipő,egy sima utcai cipő,munkavédelmi bakancs melóhelyre,3papucs (2kintre,1 bentre),2 szandál,1 körömcipő. A szandikat meg körömcipőt nem szeretem,azok helyett lesz majd másik,meg csajosabb pacsker is. Szóval több,mint négy. DE sztem ez nem sok..sőt kevés,ha szezonálisan nézve csak 1-2pár van.
  • Molnibalage
    Két utcai sportcipő (az egyik csak tartalék), egy bőrcipő, egy munkavédelmi bakancs, egy röpis sportcipő, egy mamusz télre és egy papucs nyárra. Ez akkor hét.
  • Freeda Krueger
    több,kb 7-8
  • Blum
    Negy.

Van 2 par tavaszi/oszi cipom,egy papucsom meg egy bakancsom.
  • daeemoon
    Több. Kb 6
  • morcosqtya
    több (11)
  • Szavazó roBOT
    Szoktál időjárás-előrejelzést nézni/hallgatni? ==>> Hány pár lábbelid van?
  • daeemoon
    Ehhez pedig annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nem 3 napos előrejelzésekről volt szó, amikor említettem a pontatlanságukat. Hanem másnapiról. Mikor írták, hogy eső lesz, egy idő után automatikusan úgy készültem, hogy nem, mert többnyire ellenkezőjét "jósolták". :)
  • daeemoon
    Én nem szeretném teljesen leírni, mint mondtam, a térképei nagyon jók, azokat mai napig használom. Ahogy írtad, érzelmi alapú a döntés, mivel nem vagyok hozzáértő, és amíg nincs szükségem rá a napi rutintól eltekintve, nem is szeretnék belemenni mélyebben. :)

Rosszindulat mentesen egy kérdés:
    a koponyeg.hu-n általában totál ellentettjét említik, mint az idokep.hu-n (igen-igen, persze, a kiemelt pár alkalom, amikor tévednek, és a 999 amikor nem, csak fura mód, én mindig akkor nézem meg, mikor tévednek xD)... 'Mitü' van ez?
  • morcosqtya
    Nem szoktam, nem érdekel.
    Frontérzékenység és öltözködés szempontjából lenne értelme, de előbbinél jóval több faktor is szerepet játszik a fejfájásaimban így már nem követem, utóbbira meg nem vagyok érzékeny (hidegtűrő vagyok, inkább lazán öltözködöm minden időben, télen nyáron, amire jön egy laza kabát vagy zakó amit vagy leveszek ha túl meleg van, felveszek ha túl hideg van. Eső, hó, egyéb csapadék meg nem érdekel különösebben, esernyőt úgysem használok, repulzívan hatnak rám, félek tőlük.).

Az agrometeorológiát nem veszem ide, annak komoly gazdasági, anyagi vonzatai vannak (munkaszervezés, permetezések, talajmunkák időzítése, gépek bérlése stb. stb.), a mindennapi "civil" életemben azonban maximum az zavar ha nagy esőben nem tudom kivinni a kútyát sétálni... egyébként egymagam sztoikus nyugalommal ázok sz**rá ha kell... :)

• Fbn Lx

az ablak jó szolgálatomra van
    hogy szoktam az túlzás, megnézem, ha megyek valahová a napokban, amihez nem árt a szép napsütéses idő
    mondjuk én szeretem az esőt egyébként, ezért többnyire mások miatt kell megnézni
  • Lacee86
    Sztem igyatok meg egy páleszt együtt vhol. xDD
  • Molnibalage
    Örgem, te kötözködtél, hogy hogyan kapsz ingyenes szolgáltatást.
  • gabesz012
    Istenem, mindenbe bele kell kötnöd? Nézd meg a metnet-et, hogy maradjunk időjárási oldalnál, olyannak kell lenni egy amatőr oldalnak. A példád is jó nagy hülyeség, az SG egy gamer/tudományos/akármi oldal, nincs "állami" megfelelője.
  • Molnibalage
    Az OMSZ állami pénzből él ugye? Az időkép szerinted miből? Az sg-t miért nem szapulod a reklámokért...?
  • Blum
    Ha aznapra szeretnem megtudni,hogy milyen ido lesz akkor kinezek az ablakon,megnezem a homerot es nagyjabol belovom. Ez altalaban bevalik.

Amugy interneten szoktam nezni,ott is koponyeget vagy met.hu-t. Ha nagyritkan megnezek egy TV-s idojaras jelentest,akkor az EchoTV-t szoktam nezni.