127612
  • David2
    ja akkor ok, thats my fault
  • Dzsini
    Na mégegyszer, hátha így jobban sikerül: azok, akik KIZÁRÓLAG ilyen sportot művelnek, tehát ezen kívül MÁST NEM (pl. nem olvasnak, nem tévéznek, nem mennek el egy koncertre vagy színházba), azokról van szó.

Még az élsport sem zárja ki azt, hogy valaki képes legyen egy minimális szellemi elfoglaltságra.
  • immovable
    Aki kizárólag valamilyen fizikális tevékenységgel képes elfoglalni magát, az ...

Még mindig nem sikerült értelmezned amit mond. Hátha így mondatban.
  • David2
    pedig a klasszikus sportok nagy része kizárólag fizikai tevékenység, hobbi szinten kvázi az összes. Mondom ezt egy jó évtizedes sportmúlttal.

sötétfejnek nevezni, azokat, akik ilyen sportot űznek, hát.. akkor elég sok egyetemi tanár sötét.
  • Lacee86
    Baazzzz.
  • Dzsini
    A "kizárólag" szót próbáld értelmezni, mielőtt kötözködsz.
  • David2
    ennyi erővel minden sportoló hülye, kockulni meg menő
  • tigeroo
    és a barna kéz?

• Lacee86
    A természetes, enyhén barna bőr sztem szép. Amúgy egészséges is (nem a szoli!!), persze csak mértékkel. Sajnos a baromi nagy UV sugárzás miatt manapság már nagyon vigyázni kell.
  • tigeroo
    azóta levágtam a füvet, most wowozok :D
  • Sir Quno Jedi
    Úgyvalahogy. Aki kizárólag valamilyen fizikális tevékenységgel képes elfoglalni magát, az egy dumpkopf többnyire. Én ha be vagyok zárva egy szűk helyre, akkor is épp úgy elvagyok, mint bármikor, nem őrülök bele, mert az elmém szabad marad továbbra is.
  • Dzsini
    Divat, agyrém, hóbort - kinek épp mi (ázsiaiaknál amúgy volt egy időben szó a szemhéjműtétről is, hogy europid szemeik legyenek - ugyanez a sztori, nekik az az egzotikus, nekünk a mandulaszem) :)

#99017 - az utolsó mondatra: #99007-ben mit is írtál?
  • tigeroo
    nem menő, nekem kék a szemem szóval a fehér arc is jó hozzá :D

amúgy pont azért ha megyek strandra nyáron akkor ne nézzenek már mumusnak... (és téleg gáz a pepitamintás bőrszín sztem)

Jedi: hát ezt nekem nem kell mondanod :) szinte havonta elolvasok 1 fantasy könyvet (tegnap kezdtem bele pont egy korongvilág novellába)

akkor az unatkozás az uninteligensek privilégiuma végülis?:D
  • Molnibalage
    Az ázsiai nők meg újabben fehérítik magukat. Agyrém...
  • Dzsini
    Ez korszakfüggő, néhány száz éve a minél fehérebb bőr volt a divat (annyira, hogy vegyszerekkel fehérítették, és haltak bele sokan), hiszen akinek fehér a bőre, az nem gürcöl kint a földeken, nem dolgozik -> gazdag, jómódú.

Mostanában talán az van mögötte, hogy az egzotikus a divat, tehát egy alapvetően világos bőrű régióban (Európa) a sötét / ázsiai - viszont sárgítani nehéz szoláriummal :D
  • Molnibalage
    Nekem is barna a karom és az arcom, mert bringával járok dolgozni és hétvégén is letekerem a napi adagot.

A polómat nagyon ritkán veszem le még nyáron is. Majdnem mindig leéégs volt a vége eddig. Május elején úgy pirította me enyhén az arcbőrőmet a nap, hogy paintballozni voltam. Maszk mögött is.

Mikor utoljára leégtem az olyan súlyos volt, hogy másnap reggel elájultam és bezuhantam a a sarokba.

Egyébként meg nem tudom, hogy honnan jön az a baromság, hogy a barna bőr a menő...
  • Sir Quno Jedi
    Behunyom a szemem és már szabad is vagyok, más világokban járok és számtalan kaland vár rám, csak fantáziád kell legyen hozzá, semmi más. Profi szerepjátékosok meg, ha többen vannak akkor bárhol elszórakoznak bármilyen fizikai segédeszköz nélkül, pusztán "beszélgetéssel" új világokat teremtenek és bejárják azokat. Aki nem elég intelligens ehhez, az unatkozik, ergó...
  • tigeroo
    hát figy, nekem meg azért furcsa a te álláspontod mert szoktam meditálni is

nekem amúgyis kell az hogy befelé figyeljek napközben fél-1 órára, olyankor feltudok venni egy lecsendesült ritmust (mint egy nyugodt víztükör) aztán pedig semmilyen faszság nem rendít ki abból az állapotból, szóval nekem kell ez a nemcsinálós állapot. meg ha magadra nincs időd akkor mire van? most ez megint csak "szenvedély" és nézőpont kérdése

a napozást meg azért akartam betervezni mára mert a karom + nyakam már kibaszott barna és hülyén néz ki, szolárium meg drága, meg amúgyis lehet közben zenét hallgatni, olvasni, rejtvényt fejteni, filmezni stb :D
  • Molnibalage
    Fura, a következő kérdés amit be akarta tenni, az pont a napozásról szólt volna.

Kinek van annyi szabadideje, hogy feküdjön a napon és ne csináljon semmit...?
  • Molnibalage
    Amen atyám.
  • Dzsini
  • tigeroo
    hát akkor én hülye vagyok :(
  • tigeroo
    mostis unatkozom :(

(napozni még nemlehet, kaját már megcsináltam, wow szerverek még karbantartás alatt)
  • kamionosjoe
    Nem szoktam.
  • Sir Quno Jedi
    Csak az unatkozik, aki túl hülye ahhoz, hogy elfoglalja magát.
  • Lacee86
    Elárulom, h ma a munkahelyemen írtam ezt a "csodás" kérdést. Vajon miért. xD
  • extramagascsaj
    Egyéb: képes vagyok akkor is unatkozni,miközben dolgozom,vagy épp mással foglalom le magam :D ...de azért általában találok olyat,ami leköt a szabadidőmben (ami kevés van).
  • commissioner
    +1
  • kokszos
    jah elég gyakran elunom magam
  • hugopareiros
    Szorgalmi időszakban van egy hét amikor 10-12 órát unatkozok (az első héten bejárok előadásokra). Kb ennyi fél évig. Aztán jön a következő szorgalmi időszak. :)

Egyébként mindig feltalálom magam.
  • NEOreg3
    folyamatosan
  • Lacee86
    Húha, jól megoszlanak a válaszok. :)
  • immovable
    (Szinte) soha, nem érek rá unatkozni.

Értelmes ember nem unatkozik.
  • SötétBarom
    (Szinte) soha, nem érek rá unatkozni.

Ez így ebben a formában fals, kurvára ráérnék unatkozni, de szerencsére mindig találok valamit, amit élvezettel csinálok. Ha mást nem, kockulok egész nap :D
  • morcosqtya

SOHA nem fogsz.
    Valami jó könyvet mindig talál az ember. :)
  • morcosqtya
    soha, nem érek rá unatkozni.
  • chhaya #98993
    !!!
  • Dzsini
    Amíg van kiolvasatlan könyvem, addig nem nagyon fogok unatkozni...
  • Motoroj
    Csak ritkán. Általában olyankor, amikor fáradt vagyok ahhoz hogy valami értelmeset csináljak, de az alvásnak nem jött még el az ideje.
  • Fbn Lx
    az utóbbi évben asszem 1-2 alkalommal volt olyan, hogy unatkoztam
    bár unatkozhatnék most egy csomót