127612
-
-
Szavazó roBOT #99108 Mit csinálsz ma? (Pünkösd hétfőn.) ==>> Milyen a dühkezelési megoldásod? -
Ha épp gyulladásban van az ideg, akkor piszkosul vigyázni kell az ilyesmivel... -
thai masszázs helyrehozna sztem :D -
Köszi, mos jövök somatóról, úgy nézek ki belülrű, mint a törött kard vaze.
Nem baj, holnap nekem esik a csontkovi! -
Nekem is van egy kevés belőle, majdnem 20 éves voltam, mikor kiderült. -

Ez egy gyógypuszi volt.
A nyílt gerinc azért durva a te korodban. Tudtommal születési rendellenesség.
-
Ha durva derékcucc, akkor rantudil+mydeton 10 napig szedni és máris nem üvöltesz a fájdalomtól... :D -
Nekem meg nyílt gerincem van, mint a friss röntgenekből kiderült. Derékban leglábbis, szal. szenvedek mint a kutya, mert jóakul be is van most gyulladva (nekem is derék, hát vese, de nem vese probléma én már voltam urulógusnál vele). De ma megyek Somatoinfra-ra, azzal faszán kijön hol vannak gyulladások és van csontkovácsuk is, ahhoz meg már ezzel a lelettel mehetek és látja, hogy hol mihez kell hozzáizélni... Vagy nem.
Mostan olyan vagyok, mint egy döglött kukac kétszer. -
ha nem izületi fájdalom, nézesd meg a vesédet -
extramagascsaj #99099 Lehiggadtam. Ilyenkor kidühöngöm magam,aztán elkezdek a problémamegoldásra fókuszálni.
Kanyarban belecsusszant...de azzal vigasztalom magam,hogy úgyis van másik.
Jedi: derék -először bal oldalt fájt,aztán már az egész derekam,és onnan kisugárzott lábra és hasba is :S -
gyógytorna? derekad, hátad, térded??? -
kamionosjoe #99097 Egyéb
Nincs is pünkösdhétfő :( -
Hmhm, de már remélem azért lenyugodtál. :) Mobil a kávéban, ez hangzott a legbizarabbul. :D :$ -
extramagascsaj #99095 Nem pasiügy...hanem autó a szerelőnél, mobil a kávéban, személyi igazolványcsere postán, gyógytornás időpont egyeztetés nehézségek...ilyen kis apró cseprő dolgok... -
Biztos pasiügy. :) -
Nem szoktál te ilyen csúnyán beszélni. -
extramagascsaj #99092 szétba..ott az ideg -
egyedül voltam kirándulni. :) -
Egyéb. Éjjeles voltam, szóval aludtam. -
Fbn Lx #99089 szerinkefalin dekarboxilezés kolamin-kefalin háromszori metilezés sam metildonor lecitin -
ma is pont azt, amit kb szoktam. ez a nap is olyan, mint a többi, csak iskola-és munkaszüneti. eddig főzés, takarítás. most már remélhetőleg semmittevés. -
Kutyával foglalkozom, olvasok, darts, talán filmezek vagy pihenek is majd.
-
kockulok, utazom (suli miatt), kockulok tovább pedig már tanulni kéne -
Blum #99085 Tanulok. -
tanulás -
szigorlatra tanulok -
Szavazó roBOT #99082 Használsz valamilyen feed-olvasót? ==>> Mit csinálsz ma? (Pünkösd hétfőn.) -
kamionosjoe #99081 Igen, a böngészőm........... -
nem -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vigyázz, el ne trollosodjál! -
Fbn Lx #99078 elolvastam, de ebből a három szóból nem tudtam meg semmit
viszont azt nem értem, mitől lett kék? -
Igen, PC-n és telefonon is. -
olvasd el ezt -
Fbn Lx #99075 és mi az a telefonod? -
értem köszi
-
RSS formátum olvasására szolgáló felületek (online, mint pl. a Google Reader, vagy böngészőbe / külön programba épített)
A legtöbb oldal valamilyen formában elérhetővé teszi az oldalon megjelenő friss tartalmat feedekben, így pl. az SG betöltése nélkül megkaphatod az itt megjelent új cikkeket, új témákat, vagy akár egy-egy topic friss hozzászólásait is. -
Nem. -
olyan mint az sms, röviden leírja a híreket. SMS? az egy rövid szöveges üzenet, amit a telefonoddal tudsz írni. -
google reader