127612
-
KaBuTo666 #99229 Ki gondolta volna, hogy vannak ilyen elmebetegek?
-
Olyan miért nincs hogy:
"Van, de már visszatértem a billenytűzetes megoldáshoz." -
Kis OFF. :)
egy kis Eiffel 65 poén cover :D -
kamionosjoe #99226 De mondjuk hülye vagyok, mert múltkor egy bácsinak én állítottam be amikor nem tudta hogyan kell vele felhívni az unokáját. -
clio1616v #99225 +1 -
Abraham1 #99224 iPhone 3,5 éve -
Van, és kedvelem az érintőképernyőt.
Vannak hibái, de tény hogy sokkal több mindenre használható, mint a gombos megoldások. Nekem annyiból számít, hogy legritkább esetben használom telefonálásra.
Egyébként a létező legolcsóbb van nekem, tehát ennél valószínűleg csak jobbak léteznek minden szempontból. -
egyéb
xperia x10 mini pro
érintőképernyő+gombok
-
Akkor meg a telefon túl kicsi. Bringázás közben a billentyűzárat egy kézzel még ki tudom oldalni úgy ahogy és tudok számot váltani, stb. Nem mindha olyan sokat használnám... -
kamionosjoe #99220 Nincs, de nem is kell, jobban szeretem a billentyűzetes telókat.
Jó azért azt hozzáteszem, hogy szívesen kipróbálnám, mert még soha nem volt ilyen a kezemben se. Egy egyszerű Nokiám van már évek óta, de el nem hinnétek miket átélt már ez a telefon és pár karcon kívül még mindig semmi baja. -
Fbn Lx #99219 én soha nem írtam még olyan lassan mint érintőképernyőssel
4x annyi idő az sms
a visszatörölgetések, mert pedig nem nagyok az ujjaim, de soha nem a megfelelő betűt találom el, meg nyomvatartani és a megfelelő ékezethez húzni, amikor az E betűt 7 féle ékezettel lehet kiválasztani, pedig magyar létemre csak egy kibaszott É-t akarok írni, és lehetetlen pont eltalálni gyorsan
aztán a kibaszott auto-correct, az egyébként értelmes szavaimat kijavítja faszságokra, ami szerinte jobban illik oda, és mire visszatörlöm meg újra beírom, főleg ha ékezetes betűk vannak benne, áááá idegbaj
aztán meg ha téli éjszakán hideg van kint és megfázik a telefon, kurvanehezen reagál a képernyő
vagy ha vizes a kezem és szeretnék valami, törölgessem előtte fél percig, mert vizes kézre szinte egyáltalán nem reagál
ja htc-m van amúgy, pedig aszongyák jó -
Fbn Lx #99218 szeretném ha valami normálisabbat kitalálnának az érintőképernyő helyett, mert ez jelenleg a legidegesítőbb és leghaszontalanabb innováció a mobilok világában
pedig asszem ezt nem fogják elhagyni, amíg meg nem jelenik a gondolatvezérlés -
egyáltalán nem olvashatatlan a dolog szerintem...
egyébként igen, és imádom is... legalább annyira gyors mint régen a megszokott pötyögés (telefon meg szoftver függő a dolog, de nagyon), amikor már tudta az ember megszokásból is hogy melyik betű hányadik nyomás, egyből hol keresse-hova nyomjon, stb... -
Egy kézzel lehetetlen? Ezért kell a tenyerednek megfelelő nagyságú telefont venni. Az meg hogy olvashatatlan, minden színes kijelzős mobilra igaz. -
Igen. Félig-meddig meg is bántam. Erős napfényben olvashatatlan, télen lefagy a kezed, egy kézzel lehetetlen kezelni, mert egyikkel tapizod, a másikkal tartod. -
Nincs, de keddtől lesz. Ha nem jön be, eladom. -
nincs, nem is kell. elég bőven a bill. -
Nincs, és nem is kell. -
DIESEL DOG #99211 Nincs, de majd... egyébként meg K800i ftw! -
Megszoktam már.
Nem térnék vissza de örülnék ha megbízhatóbb, pontosabb lenne a technológia. -
Blum #99209 Van, de inkább visszatérnék a billenytűzetes megoldáshoz.
Alapvetoen nincs bajom az erintokepernyovel,de szoveg irasanal nagyon el tudnek viselni egy QWERTY billentyuzetet. -
extramagascsaj #99208 Van, de inkább visszatérnék a billenytűzetes megoldáshoz. -
nope -
Nincs, nem is kell. -
Szavazó roBOT #99205 Használsz még SMS-t? ==>> Van érintőképernyős telefonod? -
Blum #99204 Nagyon ritkan. SMS-t max. visszahivo formajaban kuldok. :D -
Szoktam, ritkán. Telefonálni is. Inkább csak engem keresnek. Alig használom. Elsősorban csak az időt nézem rajta. :D -
csak akkor, ha nagyon muszáj. telón utálok írni. -
Nővérem, a gyerekek apja soha nem fizetett, most meg eltűnt. Bár, én inkább őszintén remélem, megdöglött. -
DIESEL DOG #99200 Elég ritkán... talán ha volna egy qwerty billentyűzetes telefonom, akkor esetleg többször használnám, de ahogy magamat ismerem ez kizárt dolog, ha nagyon akarok valakitől valamit akkor inkább felhívom, utálok ezeken a nyomorék, mütyür billentyűs nyavalyákon pötyögni. -
neked van gyereked? :O -
clio1616v #99198 nem kapod meg a kiszabott tartásdíjat te se? :O -
le lettetek húzva -
Ismerős szitu... -
Mármint nem önhibájából történt a dolog. -
Önhibájából történt az illetőnek. A szemétláda expasija majd egy évig baszott fizetni az amúgy is nevetséges összegű tartásdíjat... -
eddig gyakran, de most már ritkán:-) ennyi előnye van az okostelónak, mindenkit megtalálok valamilyen formában, és így nem kell sms-re költeni, meg bíbelődni vele:-) -
ritkán.
gtalk+facebook+twitter-en beszélgetek inkább. -
ritkán...állt mindent msn-en vagy fészbúkon intézek -
Elég ritkán.