127612
  • Motoroj
    Általad el is jutottunk hozzá, gratulálok.
  • tigeroo

azért ez szép :D
  • videobaby
    venni is, kötni is szoktam. venni csak amikor muszáj. kapni már gyakrabban:D
  • Fbn Lx
    néha, hiszen a lányok szeretik, ha növényt kapnak!
  • Blum
    Nonap,anyaknapja.
  • Zoli007
    Nem, de magamnak néha veszek cserepeset lakásra, ha kidöglik valamelyik.
  • rastaman
    nem
  • extramagascsaj
    Megfelelő. :)
  • Sir Quno Jedi
    A térdelést nem vállalom és nem pusztítok virágokat. Kapsz cserepeset és állva/ülve (de foggal azt nem hisezm, hogy okos dolog... :D).

Nem szeretem a vágott virágot, igyexem élőt és életben tartani (kertemben is). Ajándék célra is szinte kizárólag élőt. Főleg ahogy öregszem, ez egyre inkább így van.
  • hugopareiros
    Alkalom nélkül is szoktam.
  • DIESEL DOG #99419
    Szoktam persze, egyes alkalmakra evidens hogy veszek egy csokor virágot, máskor fotózás céljából veszek pár szál szebb virágot.
  • extramagascsaj
    *vele
  • extramagascsaj
    Nem tudom ki hogy van velem,de én nőnaptól eltekintve...elég régen kaptam virágot. Utoljára a saját kertünkből téptek le nekem egy szál rózsát, és azt fél térdre ereszkedve, szájban tálalva adták át. Nem került egy fillérbe se,de állati jól esett.
    Ilyen akciókat sűrűbben is megejthetnétek fiúk. :)
  • HTS s3rg1nh00
    egyéb:nagyon ritkán veszek
    most anyák napján majdnem otthagytam az állam,amikor megtudtam h.egy szál rózsa némi körítéssel 600 forint...na,tudjátok mikor megyek én legközelebb virágot venni...
  • extramagascsaj
    Mivel nő vagyok nem jellemző,hogy másoknak vennék. Anyák napjára szoktam csak. Meg ugye magamnak a lakásba egy-két cserepeset....és végre már életben is tudom tartani őket. :)
  • pamparampa
    nem támogatom a növénygyilkosok ámokfutását
  • NEOreg3
    nem
  • karajjj
    idén vettem először nőnek önszántamból szülinapjára :D
  • Szavazó roBOT
    Melyik a kedvenc csapatod a foci EB-n? ==>> Szoktál virágot vásárolni?
  • Lacee86
    Hát ha így folytatják, lehet...
  • karajjj
    úristen baszki, gyorsan új kérdést, mert mindjárt eljutunk még Hitlerhez is -.-
  • Lacee86
    Jézusom, a fociról van szó bakker...
  • Zóanagyvarázsló
    Egyetértek, az én példáim mások voltak, azért is hoztam fel őket, hogy hol a határ, mi szerinted az a lényegi eltérés, aminek manapság döntőnek kellene lennie.

Mindenesetre így értelek.
  • Motoroj
    Szerintem nem nehéz felismerni, hogy Petőfi és Damjanich viszonya a magyar nemzethez mennyiben más, mint például az említett Boatengé a németekhez.

Olyan választ nem tudok adni, amely megfelelne a XXI. század követelményeinek, még én magam sem felelek meg azoknak.

A monitor mögül nem másokat ítéltem meg, ahhoz nem ismerem őket eléggé.
    Ami rossz, az nem ők vagy mi vagyunk, hanem ez az egész.

Talán sejted honnan fúj a szél.
  • lord nihilus
    Németország
  • Zóanagyvarázsló
    Az részedről tárgyi tévedés volt, hogy minden a honosításról szól - létezik, de az állításodhoz képest szinte marginális, a kelleténél mondjuk szerintem is több. Éppen ezért azt sem sikerült megfogalmaznod, hogy mi a valós problémád, de úgy tűnik, hogy az a labdarúgástól független dolog (bevándorlás, migráció, multikulturalizmus). Ezt meg tudom érteni, de az az elv aligha védhető, hogy mondjuk egy Magyarországon született, magyar anyanyelvű, de szláv felmenőkkel rendelkező sportembert mellőzzenek az adott nemzet válogatottjánál. De ha gondolod, leírhatod, hogy szerinted milyen kritériumok kellenének a válogatottsághoz. (És abba beférne-e egy mai Petőfi Sándor vagy Zrínyi Miklós. Pláne egy "leigazolt" Damjanich.)

Egyébként én is furán nézek a megváltozott XXI. századi világunkra (ha ismét célozhatnék is magyar történelmi múltra), de tisztességes észérvvel nehéz belekötnöm mondjuk Boateng válogatottságába is. Különben sem egyszerű kérdés az identitás, és nem hiszem, hogy monitor mögül szerencsés másokat megítélni. (Nem, nem a véleményszabadságot korlátoznám.)

Mellesleg Lengyelországban éppen abból volt balhé, hogy olyan lengyel gyökerű játékost "honosítottak vissza" (kiszorítva hazaikat), aki viszont Németországban született, ott korosztályos válogatott is volt, de a felnőttbe már nem fért be. Ebből a szempontból a német-lengyel átjárás pláne pikáns.
  • DIESEL DOG #99403
    Kedvenc csapatom tulajdonképpen nincsen, de az EB-t (VB-vel egyetemben) szívesebben nézem mint a szánalmas hazai focit.
  • immovable
    Bezzeg a belterjes magyar foci milyen jó. :)
  • Motoroj
    Nem túl megható. Legfeljebb azt sikerült megvilágítanod, hogy milyen mélységben gyökerezik a probléma.
  • ffxi
    Ha bejutott volna a magyar válogatott nem ilyen lenne a hozzáállás :P
  • Molnibalage
    Én a jó focinak szurkolok.
  • banok
    Nem szurkolok senkinek. Legyenek jó meccsek és kész.
  • Magic Boy
    Németországra szavaztam, mert a menyasszonyom felmenőoi Németországból származnak és így ő nekik szurkol, de igazán nincs kifejezetten kedvenc csapatom, csak pár olyan, amelyik szimpatikus.
  • Ic3 m4n
    üres> rettenetesen utálom a focit, és a focistákat
  • Dzsini
    Ha nekik rosszul megy, lesz nemulass az EU-ban, úgyhogy inkább nyerjenek :D

(amúgy is az IMF bejelentette, hogy a németek által szerzett pontok felét a görögök kapják)
  • Lacee86
    A sok német divatdrukker.
  • byzhouse
    golden retriever
  • Fbn Lx
    nem
  • SötétBarom
    Olasz, horvát.
  • Lacee86
    Nekem ilyen szempontból csak a frissen beletelepedőkkel van bajom, akiknek talán még éppcsak megszáradt a pecsét az állampolgársági papírján... Na az ilyen tényleg elég fura, de akik már eleve adott országban születtek vagy kiskoruk óta ott élnek, azok szerintem méltán szerepelhetnek a nemzeti válogatottban, még akkor is, ha nem olyan nemzetiségűek.