127612
  • georgesmatyas
    egy ***** szálloda kvalifikációja a világ minden táján *****.
    Nem szarabb itt egy szálloda, vagy wllnessfitnessspá, mint pl Franciaországban.
  • georgesmatyas
    "ismet bebizonyosodjon az,hogy az en korosztalyom tobbsege egy nagy rakas szar. "

egészségtelen táplálkozásból vontad ezt le?
  • szabii98
    Külföldi helyek vonzóbbak lennének, de árban nem elérhetőek a többség számára.

Plusz, ha jól megnézzük, csak csóró olaszok, németek meg osztrákok jönnek. Németeknek ez a legolcsóbb+legközelebbi...
    A lengyelek is Hajdúszoboszlóra, a Tisza-tóra meg Tiszaújvárosba mennek, mert az az olcsó :D ezért jönnek a külföldiek, nem azért mert olyan hú de luxus.Persze, ezt úgy mondom hogy van rokon a Balatonon(déli part) akihez ha szeretnék, lemehetek.
  • georgesmatyas
    Balatontól adria mélyebb, de tele van kibaszott medúzával és tengeri sünnel. nagy melegben iszonyat, ami a part közelében megy medúzaügyileg...
  • Dzsini
    Arra próbáltam rámutatni, hogy a "azonkívül, h tengerpart, akkora látnivaló nincs ott sem" nem igazán stimmel - hosszú partszakasz, rengeteg várossal, történelmi helyekkel, nemzeti parkokkal...

és azt is írtam, hogy a Balaton - ilyen szempontból - hasonló, bár nincs sós vize :)
  • Lacee86
    A Balatonon is... Csak divatosabb külföldre menni. Persze megnézném szívesen Horvátországot én is, azt nem mondtam, h nem.
  • Dzsini
    Azért a "horvát tengerpart" 5-600 kilométer hosszú, bőven vannak rajta városok, változatos környék - ugyanígy a Balaton is körbe kb. 200 kilométer, és ezer látnivaló van a településeken.
  • Lacee86
    1-2x biztos érdekes lehet a horvát tengerpart is (én még nem voltam). De hallomásból tudom, h azonkívül, h tengerpart, akkora látnivaló nincs ott sem, szóval aki már többedszer megy oda, annak nem nyújt többet, mint egy Balaton.
  • Kódia
    Nekem a Balatonnal az a bajom, hogy most már nagyon drága. Amennyit ott elköltök azt kiegészítem egy kicsivel, és máris a horvát tengerparton lehetek. Azért nem mindegy, hogy abból a pénzből "csak" a Balatonon vagy külföldön vagyok.
  • Lacee86
    Vinni kell kaját otthonról, mi is úgy csináltuk tavaly, idén is úgy fogjuk. :)
  • georgesmatyas
    Valahogy mikor kijutok mindig vagy szar a hely, vagy nincs víz.
    Naddon lusti vagyok ám 200-300 betyogni, hogy ne érjen le a lábam és végre jegesmedve pózban uszikálhassak.
    A büfék drágák a lángos pediglen: szar.
  • Lacee86
    Ez is igaz, de azért a helynek is van szerepe.
  • Fbn Lx
    nem a hely a fontos, hanem a társaság.
    hogy bányató vagy hawaii, az már csak extra
  • mrzed001
    Régen a balcsinak volt egy feelingje, kikapcsolódás, béke, fiatalok, csajozás ... az az igazi balatoni nyár.
    De mivel az egész ország átment következmények nélküli műmájerbe, így aztán a balcsi is. Meg megszűnt a közbiztonság.
    Az meg hogy siófok első számú sétálóútján már rendőrt vernek fényes nappal tudjukkik, hát ez azért kb mindent el is mond amit kell.
  • tigeroo
    vonzó, de csak azért mert sokan nemtudják hogy mondjuk ugyanabból a pénzből bulgáriában vagy horvátországban is tudnának nyaralni (mégha kevesebb csillagos helyen)

én szeretem a balatont, még nem voltam annyiszor hogy meguntam volna.
  • Blum
    Sok embernek már egyáltalán nem az.

Magaval a Balatonnal semmi gondom nincs,ha sikerul olyan helyet kifognom ahol kevesen vannak.

Pl. Balatonszemesen imadok lenni. Van egy olyan resz a parton ami hivatalosan nem a strand resze,de frankon be lehet menni es soha nincs tomeg. A lellei vagy fonyodi strandot viszont messze elkerulom.

Ejjel pedig kifejezetten taszitoak a nagyobb balatonparti varosok szamomra. Sok mumajer kocsog egymas hegyen-hatan...hanyok tole. Es ezzel nem egy ismerosom van ugyanigy.

Tegnap elott este sikerult betevednem McDonaldsba 5 ev utan...az ott eltoltott 15 perc tokeletesen eleg volt szamomra ahhoz,hogy ismet bebizonyosodjon az,hogy az en korosztalyom tobbsege egy nagy rakas szar.
  • Zoli007
    Kinek a pap...
  • Lacee86
    Hát azért a hely akkor sem mind1, sztem... A balatoni vidék 100x szebb, mint egy kavicsbánya. :D
  • Zoli007
    Imádom a vizet, de simán elég, ha heti pár délutánt eltöltök a helyi kavicsgödör mellett. Sosem értettem, miért jó, ha elmegyek az ország másik végére, csak azért, hogy ugyanazért 2x-es árat fizessek. Még csak azt sem lehet mondani, hogy másik kultúra.
  • clio1616v
    addig vonzó csak valami, amíg nem ismeri meg valaki, csak az újdonságok az érdekesek, a megismerés a felfedezés a motiváció

nekem már nem vonzó a Balaton, mert a tó körül minden érdekesnek vélt ponton eltöltöttem már pár napot, motorral és autóval is többször körbe utaztam
  • NEOreg3
    Magyarországon belül mindenképp, de pár napnál tovább nem tud lekötni még akkor se, ha van wifi
  • pamparampa
    nyaralni a balatonnál lassan többe kerül mint elmenni pl horvátba a tengerhez...mo-n egyre több minden hulladék.
  • Lacee86
    Nem vagy az a nagy vízpárti. :D
  • kamionosjoe
    Vonzó hát!
  • Zoli007
    Nem tudom megítélni. Engem rohadtul nem vonz, egy nagy tó az egész, ennyi. Bár, én a tengert is lesz@rom.
  • Szavazó roBOT
    Szégyenlős vagy? ==>> Vonzó még a Balaton a nyaralóknak?
  • SötétBarom
    Valahol a kettő között. Idegenek előtt.

Baszni szeretek nyilvánosan, tudok nevetni a felháborodott fejeken :DDD !!!
  • Fbn Lx
    D:::::::::::::::::::::::::::::::::.
  • morcosqtya
    vadidegenek :)
  • kamionosjoe
    Valahol a kettő között.

Vadidegenek.
  • extramagascsaj
    Valahol a kettő között.
    Egyéb: a pasim előtt nem szégyenlősködöm (egy idő után), amúgy azt lehet mondani,hogy hiányos öltözetben nem szívesen mutatkozom senki más előtt.
  • chhaya #100161
    Igen és kb. egyformán mindenki előtt.
  • morcosqtya
    Lehet érzékenyebb típusú is a bőre, stb.
    Menyasszonyom is ilyen: leég 5 perc alatt, majd vedlik mint a gyík. :)
  • Molnibalage
    Kint vagyok. Mivel hidegtűrő vagyok a kezem csak március elejétől napozik. Még most sem olyan barna mint sok szolibanoké. Napi 1-1,5 órát bringázok. A lában kis túlzással így is fehér.

Ez van.
  • tigeroo
    mondjuk ha tavasztól megkezdve kinnt tennél-vennél, akkor hozzászokna a bőröd. melóban vannak olyan cserzett bőrű emberkék hogy simán kinntvannak egész héten a napon félmeszkóban és semmi bajuk. szerintem ez az uv, meg bőrrák duma is csak a fullfehér bőrre veszélyes, ha szokatod szép lassan akkor nemlehet belőle gáz.
  • Zoli007
    Az durva!
  • joshua
    nudistastandon is voltunk már jópáran...utcán is szaladtam meztelenül...nem nagyon vagyok szégyenlős
  • Fbn Lx
    én szégyenlősség szempontjából bevállalnám a nudista strandot, de attól tartok hogy folyton felállna, és egy idő után szétrobbanna a sok meztelen nő látványától, és aznap este nagyon frusztráltan térnék haza
    így hát nem megyek nudista strandra inkább
  • rastaman
    valahol a kettő között
  • Molnibalage
    Nem nem vagyok, de ritkán van alkalom, hogy levenném a pólom. Nem igazán barnul a bőrőm. Vagy semmi, vagy pikk-pakk leégek. Mikor utoljára levettem, akkor sem éreztem semmit. Azt este kezdtem érzeni, hogy gáz van. Úgy leégtem, hogy másnap 38 fok feletti lázam lett és mikor reggel felkeltem elájultam és bezuhantam a sarokba. Két héz szenvedés volt mire felépültem. Nem hiányzik ez az érzés.

Azóta a polót csak akkor veszem le, ha vízbe megyek és max. fél órára a strandon vagy kajakozás közben. (Nem mintha gyakran járnék víz mellé...)