127612
-
megtanultam helyesen irni.
ez azota sem valtozott.
ismerni - tudni a szabalyokat mas, mint eroltetve non-stop hasznalni is oket. foleg ha a kozeg nem erre van kihegyezve.
ha irok helyesen. ha gepelek es fontos helyesen. ha tudom hogy a masik fel egy nyomorek akkor nem izgat. :DD -
ismerős helyzet:D -
nem igazán változott,viszont baromi lusta vagyok nagybetűvel kezdeni a mondatokat
-
régen sem volt gondom, most sincs helyesírással kapcsolatban. természetesen, rontok néha, de ez mindnekivel megesik. -
Iskolában voltam szar helyesíró, de még ott megtanultam írni viszonylag rendesen, semmi köze hozzá a gépnek. -
régen is jó helyesíró voltam, most sincs különösebb gondom vele, főleg mivel böngészők helyesírás-ellenőrzője hajlamos faszságokat visszajelezni - igen, kedves tűzróka, a helyesíró létező szó. menj inkább a sarokba sírni és fagyj le 3 megnyitott lap súlya alatt.
nagybetűk egy ideje baromira nem érdekelnek, max hivatalos levélben.
viszont angolul még ha nem is olyan rossz a helyesírásom, hosszabb szavak írásmódjánál módszeresen helyesírás-ellenőrzésre/guglira kell támaszkodnom h kijavítson, és ez mérhetetlenül bosszant. -
ha a "hülyék" szavazata kevesebbet érne, akkor szimplán a nagy manipulációs gépezet átállna az "intelligens" emberek térítésére... és ugyanúgy nem lenne nehéz dolguk
úgy meg végképp nem lehetne szűrni hogy "intelligens és nehezen manipulálható", mivel az ilyen ember szimplán nem megy el szavazni 
de abban egyetértünk, hogy a "mindenki egyenlő" legnagyobb, legképmutatóbb baromság amit valaha ember kiejtett a száján. -
ManoNegra #100345 Csőcselék, söpredék... Ehh. -
HisF8 #100344 Oh, mind a rossz, mind az erkölcs fogalmát nagyon könnyű definiálni. Rossz = azoknak az eseményeknek a halmaza, amikor a csőcselék hirtelen izgatottá válik, és ordibálni, mutogatni... kezd. Erkölcs = a söpredék állandó morajlása. -
clio1616v #100343 lol jóhogy nem mer nem muszály helyessen irnod ahhoz hogy ércsék mit akarsz mondani
deviszont nem fognak komolyan venni, ha nem írsz helyesen, hovatovább hülyének tartanak -
Blum #100342 Régen is jó helyesíró voltam, most sincs különösebb gondom vele.
Helyesiras ellenorzot mindig kikapcsolom. (Plane miota ekezetek nelkul irok,mert akkor a teljes szoveget alahuzza pirossal es akkor FFFUUUUU.) -

-
Nem. -
Akkor most szólok!
-
sztem nem rómlot anyira h feltünnö leygen leg alábis edig még senki nem szolt -
Szavazó roBOT #100337 Visszaállítanád a halálbüntetést Magyarországon? ==>> Romlott a helyesírásod a számítógépes rövidítések ill. a helyesírásellenőrző programok elterjedésével? -
lehet írni kérdéseket! -
Lantee #100335 "Nem, de viszont..."
-
clio1616v #100334 Azokat a csoportokat kellene ellehetetleníteni, ahol az ilyen személyiségű emberek alakulnak ki. Ne lehessen azzal kiérdemelni a csoport tagjainak tiszteletét vagy pénzt keresni azzal, hogy embert öl vagy kirabol valakit esetleg megerőszakol. -
Végülis egy elit katonai kiképzés is erről szól. Megtörik az embert, szétbontják elemeire a személyiségét, majd az alapoktól újra felépítik és kapnak egy új embert, aki már alkalmas arra, hogy ellássa a feladatait. Ez a legősibb emberi módszerekkel is működött (és működik). -
Hogyhogy ki, a szakértők. Kiváló kínzási módszerek vannak, melyek nem okoznak maradandó fizikai károsodást, viszont mentálisan a legerősebb embereket is meg lehet vele törni. EZ is csak az orvostudomány egy területe... :D -
clio1616v #100331 így van, mindenkinek van olyan körülmény, ami kínzás és ezt nem kell feltétlenül fizikainak gondolni -
nem kivégzés - gyilkosság ez.
beül egy székbe. kap egy fagyit, amin nem kristálycukor hanem brutál altató - idegpálya blokkoló por van.
elnyalogatja és elalszik. :)
senki nem fog remegő testel habzó szájjal ordítozva meghalni. -
Az azért kicsit más. :) -
a kurvák is hazamennek valahogy a barátjukhoz... -
Amerikai katonai börtönök alkalmazottai. Már úgyis van benne gyakorlatuk.
-
Ott a pont. Máris a gyilkos szintjére süllyedne, még akkor is, ha neki ez lenne a "munkája", és ezért kapná a fizetését. Bazzeg, belegondolni is borzasztó, megy haza a feleségéhez/gyerekeihez a fószer. VAcsinál: Na apu, mi volt ma a melóban? Á, ma semmi extra, csak 2 méreginjekció meg 1 villamosszék... -
kamionosjoe #100325 Rohadt gyilkos banda!
-
Egy apró probléma. Ki hajtja végre a kínzásokat? -
Amúgy az a baj, hogy a halálbüntetés túl végleges és nem lehet visszacsinálni, mindemelett aki tudja, hogy ez vár rá, az végképp gátlástalanná válik, afféle dúvaddá és nem fogja megadni magát, még több kárt okoz akár az emberéletekben is, mielőtt kilövik. A börtön meg szintúgy nem elrettentés, hiszen sokan rosszabb körülmények között élnek idekint, bent sok az ismerős és még tanulhatnak is a többiektől, kiképezhetik magukat. Sokaknak dicsőség bekerülni és ha páran nincsenek bent éppen a családból, az szégyen.
Az emberek nem is annyira a haláltól, hanem alapvetően a kíntól félnek. Nem1x kerültem olyan helyzetbe életem során, mikor a halált megváltásnak fogtam volna fel. Úgy vélem, ha az elkövetett bűn mértékétől függő KÍNZÁSON esnének át az elítéltek (hosszban és intenzitásban, fizikailag és mentálisan), az egyrészt valóban kellemetlenül érintené őket, nem becsülnék alá a börtön súlyát, másrészt gyorsan lezavarható, nyomott költségekkel. Miután kitöltötték a kiszabott kínzásokat és egy pszihológiai vizsgálat alkalmasnak mutatja őket, akkor akár el is engedhetik (vagy közmunkára foghatják), de szigorú ellenőrzés mellett, ha pedig nem tapasztalnak javulást, még mindig kivégezhetik, vagy kínozhatják tovább, akár életük végéig, vagy míg meg nem őrülnek (és azután végzik ki). A lehetőségek határtalanok. Keverhetjük az életfogytigos büntetőtáborokat a kínzásokkal és viszont.
EZ a humánus. Ha tudod, hogy ha fájdalmat okozol másoknak, az NEKED 100xosan fog majd fájni, mindjárt jobban odafigyelsz.
Nyilván humánusabb lenne emberré nevelni őket (úgyismint rehab), hogy maguk is megértsék, hogy helytelen amit eddig tettek és szépen maguktól visszaintegrálódnának a társadalomba, DE ez felnőtt embereknél már több mint lehetetlen, ráadásul sziszifuszi munka (ergó drága). Vagy félelemmel kordában tartod, vagy elzárod végleg, vagy megölöd őket. Jelenleg ezek a módozatok állnak rendelkezésünkre technológiailag (nomeg a jó öreg homloklebeny metszés, de annyi erővel meg is lehet őket ölni). -
Hm, ez a kérdés megmozgatta a topikot kicsit. :D -
clio1616v #100321 a mónika, balázs és hasonló csodaműsorok helyett pedig lehetne valóban közszolgálati a tv és elrettentésként mutatni a valóságot és a bűnt elkövetőket megalázni, akár kivégezni nyilvánosság előtt
lenne ötletem mit csináljunk a miskolci megélhetésért kártokozókkal, akik betörték az autóm ablakát és kipakolták a cuccaimat, amiket a többszörösen leadózott munkabéremből vettem meg
és még azt mondták, hogy nekem nem kellett volna bennhagynom az értékeimet :D jóhogynem mindennap csavarokra szétszedem és a nappaliban összereakom -
Igen a demokrácia "szerű" rendszerek sosem érnek egy fabatkát sem, pont ezért. Legalábbis amíg a szavazók egyenlő szavazati súllyal bírnak. Így a kevés tanult szakértőt is kiejtheti a sokasodó csőcselék és szart sem ér az egész. Persze ki lehetne taláni olyan megoldásokat, amiben a hülyéknek kevesebbet ér a szavazata, vagy valahogy szűrjük őket a szavazásra bocsátott témában való jártasságuk szerint, de akkor meg nyirvákolnának, hogy ez elnyomás, nekik is jogaik vannak, ők is emberek, meg blabla... Rohadjon meg, aki kitalálta, hogy egyenlőek vagyunk mi mind, mivel ez ordas hazugság már a kedzetektől!!! -
Sajnálom, ha a kérdésemből ez jött le. -
szerencsére ez az a téma, ahol a szavazásnak nem lehet következménye, mert aláírtunk bizonyos egyezményeket. de erről az egész témáról most ez jut eszembe:
-
És téged zavar a véleménye? -
Erről van szó. -
-
ManoNegra #100314 Különösen az a fajta, aki elhiszi, hogy a bűnelkövető valami "rossz" ember, akit mindenképpen meg kell "büntetni".
Fejtsd ki mester, milyen az én "fajtám"? Eddig azt hittem azért van a büntetőtörvénykönyv, a bűnüldöző szervek és a büntetésvégrehajtás, hogy a bűnöst megbüntessék. Vagy nem tudod definiálni a rossz fogalmát, ahogy az erkölcsöt sem? -
HisF8 #100313 Jó így, ahogy van.
Mellesleg szerintem a halálbüntetésnek jóval kisebb visszatartóereje van, mint a tényleges életfogytiglannak (sőt akár a 20-30 év körüli börtönbüntetésnek is). Én sokkal jobban kikészülnék 20 év börtönbüntetéstől, mint attól, ha közölnék, hogy holnap fellógatnak. A halálbüntetés visszatartóereje elég csekély, mivel mind meghalunk, a hullának meg már édesmindegy, hogy hány évig élt előtte, viszont 20 év börtön... na az már kemény dolog lehet (és az nem "auto-include" jár a megszületésünk mellé).
Egyébként pedig az egész téma hidegen hagy. Nem érdekelnek sem a bűnesetek, sem az, hogy mi lesz az elkövetőkkel/áldozatokkal. Aki meg ezeken csámcsog az egy szánalmas alak. Különösen az a fajta, aki elhiszi, hogy a bűnelkövető valami "rossz" ember, akit mindenképpen meg kell "büntetni".