127612
-
Fbn Lx #100552 ez elég mókás volt :DDD -
nekem egyszer volt úgy hogy felébredtem és megijedtem mert egy kéz volt az arcomon. aztán rájöttem olyan fél perc kapálózás után hogy az az én kezem volt csak ugyanígy "paralizálva" (szal nemvolt elzsibbadva) -
Nem volt még, legalábbis nem emlékszem rá, alvajárás volt helyette kisebb koromban, de mostanában olyan szokott lenni ami nem tudom mitől van, hogy felébredek és nem érzem az ujjaimat egyáltalán de tudom őket mozgatni és amikor visszajön az "érzés" akkor nem zsibbad és nincs az az "ezer tűvel szúrkálnak" érzés.. Tehát elvileg nem az van, hogy elfekszem.. nem tudom mi ez, olyan fura érzés amikor mozgatom a kezemet de egyáltalán nem érzem, mintha nem is az én kezem lenne, mindig meg is nézem, hogy tényleg mozgatom-e, de igen :D -
kamionosjoe #100549 Nekem a fordítottja volt, felébredtem és mindenemet tudtam mozgatni, de a szemem annyira csipás volt, hogy azt meg nem tudtam kinyitni. :D -
Volt már, erősen zúgott a fülem és nem tudtam megmozdulni kb 10 mp-ig, nem paráztam mert tudtam hogy mi történik, csak kellemetlen volt. -
DIESEL DOG #100547 Nem, és nem is szeretnék ilyen "kellemes" élményben részesülni. -
ez jutott eszembe a hsz-edről:
nekemis vannak fenntartásaim a misztikus meg mittom milyen dolgokkal, de ilyen ehhez hasonló élményeim nekemis voltak elég sokáig amiket te leírtál
(pl. ikertesómmal mentünk nasizni éjszaka és láttunk egy világító szemű kutyát vagy farkast ami szószerint köddé vált a konyhában - egyszerre néztünk egymásra és elfutottunk, na az pl. mai napig para hogy miafaszom volt) -
volt már, kurva szar (amikor legelőször volt pár éve úgy befostam hogy ordítani akartam de nem bírtam) -
Ilyet én is éreztem már,mintha kiléptem volna a testemből az elalvás és ébrenlét határán,úgy éreztem nagyon gyorsan emelkedem a plafon felé,majd olyan kép ugrott be mintha felülről látnám a házunkat ezután hirtelen felriadtam olyan meglepően valóság szerű volt,nem olyan volt mint egy álom.(semmi tudatmódosító nem volt bennem) -
Nem és nem is akarok. Egyszer-kétszer előfordult viszont hogy úgy ébredtem, hogy az egyik karomon feküdtem úgy, hogy annyira elzsibbadt mozgatni nem tudtam rövid ideig...az is elég élmény volt.
-
Fbn Lx #100542 köszönöm a témát egyébként :D -
Fbn Lx #100541 aztán 14-15 évesen tűnt el kb, amikor ezoterikus témában elkezdtem olvasgatni, akkoriban nagyon hinni akartam benne
és megjelent helyette más, a tudatos álmodás, ami viszont kifejezetten jó volt. de nem sikerült mindig, és csak abban az egy évben ment. Sokszor észrevettem, amikor egy álomban voltam, hogy álmodok, és kvázi szabad akaratom lett fölötte. hogy jé, én most álmodom, és én vagyok az ura, ez mennyire fasza. elmúlt mindenfajta félelmem, és akkor trükközzük meg és használjuk ki ezeket az álombéli karaktereket, és formáljuk át kicsit ezt a világot.
de aztán ez is eltűnt :S -
Fbn Lx #100540 Nem direkt csináltam :D egyébként kb. 14-15 éves koromig volt jellemző.
egész kiskoromban voltak alkalmanként nagyon intenzív rettegéseim éjszaka. élénk lehetett a fantáziám, volt, hogy kb. megelevenedett előttem az ágyban fekve egy egész szellemvilág, sikításokkal, szenvedéssel, valami hatalmas energianyalábbal ami körül lények keringtek, láncokkal, és hihetetlen mélységgel, mintha kiszakadt volna a térből, és külön vertikális teret alkotott volna. és én meg se mertem mozdítani a kisujjamat sem a takaró alatt. full ébren voltam, de nagyon intenzíven képzelhettem el - nem lehettem több 7-8 évesnél, filmen hasonlót még nem láthattam, és ma is tisztán emlékszem az élményre :D -
nem tudom, hogy az volt-e, de már előfordult többször is, hogy nagyon nehezen tudtam megmozdítani a végtagjaimat -
Blum #100538 Ja. Egy gorbe ejszaka utan mindig ez van :| -
te biztos nem szívsz semmit? :D mert nekem is elég beteg agyam van, de ilyen frankó dolgokat még soha nem sikerül összeszednem mindegy milyen fáradt voltam -
Fbn Lx #100536 kicsit rátelepedett az agyamra most, hogy leírtam... :D sötét van. -
Fbn Lx #100535 általában a hátamon alszom, vagy a baloldalamon. de igen, akkor történik ilyesmi, ha a hátamon fekszem :0
egyébként a fáradtságnak szerintem egy speciális fajtája kell hozzá, amit ritkán érzek.
egy olyan fajta szellemi fáradtságtól pl, ami miatt már ébren is úgy érzem, mintha álmodnék, és a valóság kamu lenne, ijesztő dolgokat éltem már meg éjszaka
sokszor volt ilyenkor, hogy elalvás utána is a szobámban maradtam, csak a mozgás megváltozott, más lett a fizika, ahogyan közlekedtem, és alig volt fény, egy eszméletlenül nyomasztó valami telepedett rá mindenre és valahol éreztem, hogy egy kamu világban vagyok, ahonnan nem tudok kitörni, de ez nem ültetődött át teljes tudatosságra, hogy felébredjek. ezt úgy éreztem egyetlen entitás uralja, ami rám les, megváltoztatott mindent, alkalmanként hagyta, hogy elhiggyem, a valóságban vagyok, aztán eltorzított rajta valamit, pl. a szüleim orrát, és gonoszul kezdtek vigyorogni. néha összetalálkoztam magával a lénnyel, leírhatatlanul nyomasztó volt, olyan, mint átélni a rosszindulatú gonoszságot nyersen
és ezzel, a rosszindulatú, gonosz entitással egy időben sokszor találkoztam, mindig a valósághoz hasonló, de rendkívül nyomasztó világban, és visszatérő volt évek után is.
nem hiszek egyébként a misztikumokban, de ezekkel a szavakkal tudtam a legjobban leírni
de elég szar, régen amikor már éjszaka éreztem, hogy rohadt álmos vagyok és már ébren olyan, mintha álmodnék, akkor tudtam, hogyha lefekszem, ez fog következni. aztán valahogyan eltűnt szerencsére, de az érzetet még mindig fel tudom idézni. brrr -
te most a lucid dreaming ről beszélsz az megint másik dolog -
hopp, az kimaradt, hogyha közben bármilyen ingert érzel, akár vakarózás, bármit mozdulatot, akármit, akkor ne mozdulj meg... tehát tudatosan ne mozdulj, természetesen szemed legyen csukva, felfelé nézel közben a plafonra, vagy hasonló... ez még hozzátartozik a dologhoz
múltkor olvasgattam ezeket, mert ismerősöm nagyon szerette volna kipróbálni őket... :D
én nem mertem, és nem is akarom, sőt tudatosan kerülöm ezeket a dolgokat... -
én imádok minden ilyesmit(csodálom, hogy még soha nem drogoztam :D), vagyok annyira raciális ember, hogy utána ne zavarjon a nap többi részében, bár biztos próbálnám elemezgetni mit láttam és vajon miért -
Fbn Lx #100531 pedig én inkább negatívnak mondanám a tapasztalatot. meg aztán egy ilyennek általában olyan intenzív hangulata van, hogy rányomja a bélyegét az egész napodra. és kicsit elszakadsz a valóságtól :D -
hátadon aludtál el, kezeid magad mellett, és fáradt is voltál hozzá?
csak azért, mert ez előhozható konkrétan így is, ha valaki kizárólag ilyesmit szeretne... ha az ember fáradt is hozzá (főleg ha nagyon), akkor garantált az eredmény... -
Fbn Lx #100529 az is hasonló, amikor az elalvás határán vagyok, és hatalmába kerít valami, ami kibaszott furcsa, nem tudom leírni igazán
legtöbbször akkor fordulnak elő furcsaságok, ha délelőtt felébredek, és utána még visszaalszom. ez az alvás határa pl. olyan, hogy tudatában vagyok annak, ahogyan kapcsol ki a testem, úgy érzem, mintha húznának kifelé magamból rohadt nagy erővel. és tudom irányítani, hogy vége legyen-e. eleinte még megijedtem amikor ilyesmi volt, úgyhogy "visszatértem" egyből, de mostanában ha előfordul hagyni szoktam egy darabig, hogy mi történik. de semmi különös, nem kellemes érzés, de nem is kifejezetten rossz, inkább mint valami vákuum. kicsit ijesztő. ezt nem tudom, hogyan hívják hivatalosan. -
na ha ilyet is tud akkor meg főleg, hogy ki akarom próbálni:D -
Fbn Lx #100527 igen, elég sokszor már
legtöbbször csak annyi, hogy kinyitom a szemem az álomból felkelve, és nem tudok mozdulni, viszont az agyam ébredezik és "mozdulj már, mozdulj már, mozdulj már", aztán egy idő után sikerül megmozdítanom a kezem, mintha eltörnék egy láthatatlan láncot :D
viszont többször előfordult már, hogy közben furcsa lényt láttam, vagy testen kívüli élményem volt. pl. kinyitottam a szemem az ágyban, nem tudtam mozdulni, és egy torz fej közeledett az arcomhoz. aztán ez eltűnt, és mintha egy csövön keresztül áthúznának valahova, egy laboratóriumi környezetbe kerültem, ahol egy zöld börű humanoid figurát, mint egy földönkívüli, láttam fehér köpenyben sétálni a műszerek között. aztán visszazuhantam és felkeltem, még egy rövid ideig nem tudtam mozogni szintén. -
alvási paralízis nem egyenlő azzal, ha ráfekszel a karodra és elvágod a véráramlást. bár az kétségtelen h utóbbi undorítóan tud fájni, nem egyszer ébredtem már fel én is ilyenre.
amúgy igen, tudtam és rögtön le is vágtam h mi van, így egész "szórakoztató" volt. -
Nem, és nem is akarok. Elég beszaratósnak tűnik. -
Nem, de akarok. Olyan volt már, hogy egyik karomat sem tudtam reggel mozgatni és nem is éreztem őket válltól lefelé az vicces volt. Bár amikor újra elkezdtem őket érezni az mocskosul fájt :D -
Szavazó roBOT #100523 Nézni fogod az olimpiai közvetítéseket? ==>> Éltél már át alvási paralízist? -
clio1616v #100522 na ezt nevezem munkamorálnak :D -
naná -
Erre számítottam most az olimpiával kapcsolatban én is, de kolléganőm bejelentette, hogy be fogja hozni a laptopját és majd arról nézhetjük az online közvetítést. :D Bár asszem még mindig jobban járok ezzel, mint a kedvenc rádióműsorukkal... -
nemfogom -
Nem fogom. Nem érdekel. -
kinek kell elakadásjelző, ha van SWAG-ed
-
Nekem is kell! :D -
ez az új divat sg-n, az elakadásjelzők :) -
Na, mi ez a sok sárga jel, meg az eltűnt logo? -