127612
-
Mégis kimentünk a BP-i tűzijátékra.
Az első ami feltűnt, hogy alig volt hangja.
A lágymányosin álltunk, tiszta rálátás, a víz viszi is a hangot ... és semmi. Erősen kellett fülelnünk, hogy pár pukkanás hangot elcsípjünk.
Úgy vettem észre kisebb tölteteket lőttek, kevésbé mentek magasra, ezért is voltak csendesebbek.
Ettől persze még lehetett volna élvezetes. De egyfolytában ugyanazokat lőtték, ugyanabban a motívumban (a 3x ugyanazt lövik egymás mellettnek ráadásul mi értelme van ??) ... iszonyat uncsi volt. A fellőtt töltetek száma sem volt valami húúúdesok (magyarán kevés).
10 perc után a hídon állók fele egyszerűen elindult haza.
Úgy mellesleg itt Pesten nem szokás a közvilágítást le, vagy minimumra kapcsolni közben ?
Szóval nekem kiábrándító volt, sokkal hangulatosabb vidéki (megyeszékhely) tűzijátékokhoz szoktam.
-
Emlékeztetlek, hogy ez nem egy Tarantino film.. :) -
Fbn Lx #101113 mire te kitépted a kutya lábát és feldugtad a rohadék seggébe -
Köszi!
Nos hazaértünk.
Tüzijáték meglepően túlszárnyalta az elképzeléseimet (mondhatni tetszett), pedig sosem varázsoltak el a tüzijátékok.
Kutya nagyon szépen tűrte, mind a fényeket mind a hangsokkot, mind a tömeget.
Viszont egy nagy lapaj állat rálépett a lábára a tömegben
-
Aranyos. :) -
Igen, kimegyek megnézni ott, ahol lakom. Maga a tüzijáték nem érdekel, csak a kutya miatt.
Kondícionálom a kislányomat. :)
Pisztolylövést, szagelszívót, porszívót, flexet már rezzenésmentesen és nyugodt pulzussal hallgatja.
Most amolyan "előedzés" lesz szilveszterre.. :)
(kizárólag kontrollált tempóban és mértékben teszem ki bármilyen környezeti stresznek a kútyát, éppen saját érdekében a későbbiekre való tekintettel.)
Ímhol a kis vadász... ^^
-
+1
a kutyák miatt én nemis megyek sehova sem, sajnálnám itthon hagyni őket. -
commissioner #101108 már tegnap volt, de nem néztem, csak hallgattam :) -
kamionosjoe #101107 nem,nem
-
Igen, önkéntes tűzoltóként mi biztosítjuk a tűzijátékot. -
naah, ezt tőled nem vártam :(
énis használom a "legjobb barát" kifejezést, és rühellem ha beszólnak:D -
nem érdekel, de kénytelen leszek nézni/hallani. mindig csinálnak tűzijátékot a főtéren. ha tetszik, ha nem, első kézből kapom, mivel nagyon közel lakom hozzá.
-
jah... mint a radiátor olyan forró vagyok, és egy egész kis köcsög háremet tartok, és ő a legrégebbi akit nyalogatok...
(óvodás korom óta ismerem és csaj, ő a pasijával, én a barátnőmmel megyek ki, de együtt nézzük) problem? -
extramagascsaj #101102 Itt nincs ilyen ünnep ugyebár,szóval max a tv-ben tudnám,de mivel este 11 előtt nem érek haza,így ez a lehetőség is oda. -
Buzik vagytok?! -
igen, kimegyek nézni ahol lakom
mi mindig nézzük, és nálunk hagyomány, hogy minden évben az egyik legjobb barátommal megyünk ki megnézni, ez így valahogy kialakult :) -
nem érdekel -
kamionosjoe #101098 Nem érdekel különösképpen. -
DIESEL DOG #101097 Nem nézem, nem igazán érdekel, az meg pláne nem hogy hány milliót puffogtatnak el... -
nem nézem, inkább iszom xD
-
Fbn Lx #101095 #101091 -
hugopareiros #101094 Fellövök 1 rakétát majd az este és az elég is lesz. Minden évben ezt teszem. -
Nem, kutyámat fogom majd nyugtatni. -
Blum #101092 Itthonrol fogom nezni az erkelyrol.
Kb. 100 meterre van tolunk a varosliget,onnan fogjak majd oket felloni. Szart se latok majd belole,viszont k.urva jo latvany,ahogy a fustben botorkalnak a nepek es lovesuk sincs rola,hogy mif.sz gyulladt ki
-
Nem nézem a tűzijátékot. (2012) -
Van tüzijáték? Hol? -
Nem,az egész programból a Red Bull Air Race érdekelt volna ha nem szüntették volna be. -
Nem érdekel a tüzijáték, olcsó szórakozás a plebnek, viszont a kutyáimat kikészítik vele és így engem és a családomat is. -
Szavazó roBOT #101087 Rendelkezel jogosítvánnyal? ==>> Nézed a tüzijátékot? (2012) -
Még mindig jobb mint az a sok tapló paraszt, amelyik lakott területen lakóövezetben ami teli van zebrával meg iskolákkal meg kisgyerekekkel megy át 80-al, aztán még neki áll feljebb amikor kap a rendőrtől egy akkorát, hogy a fal adja a másikat. -
extramagascsaj #101085 Na ja. :) Viszont azért hozzá kell tenni,hogy azért a közlekedési morál itt nem is olyan mint otthon. Amíg meg tud, addig meg miért ne vezessen? Max megelőzöd..nem? :D -
kamionosjoe #101084 De viszont az átlag német sokkal toleránsabb, mint a magyar és legalább nem tolják le az útról ha lassan is megy. -
Ja ezért van az hogy az S-es Merciből kiszáll a vén **ci és úgy nyitja ki a maminak az ajtót a túloldalt hogy végig támaszkodik a kocsin mert amúgy elesne és lakott területen kívül meg megy vagy 70-el.
-
OK, de én ebben csak egy korrupciós lehetőséget látok. -
Értem, kösz. -
extramagascsaj #101080 Nám.Ezért vezetnek itt még a 90éves mamák,papák is. Nincs kötelező orvosi vizsgálat,nincs lejárat,ami után menni kell az orvoshoz és fizetni,hogy megújítsd,viszont ha az orvosnál vagy és kiderül,hogy nem vagy már alkalmas,akkor bevonják...és eltiltanak; de ez nem lejárat után megy. -
Fbn Lx #101079 csak egy vizsgálat, ahol kiderítik hogy időközben megvakultál-e, amputálták e a lábaidat, vagy 250 fölött van-e a vérnyomásod -
10 évente meg kell újítani? LOL. -
le. az enyém 2019-ben. Orvosnál köll megújítani -
Magyarban lejár?