127612
-
Fbn Lx #101515 egyébként rémesen egysíkúnak tartom a bezzeg az én időmbenezés minden formáját, ha az illető komolyan gondolja persze
teljesen természetes, hogy a hosszú távlatokban történt kellemes emlékek az agyban már-már misztikus ködbe burkolóznak. és a nosztalgiázáshoz társul valami plusz. a távolság megszépíti
ez nem azt jelenti, hogy régen voltak kreatív és jó dolgok ma meg már nincsenek. egyrészt adott területen minél többet tapasztalunk, annál nehezebb lenyűgözni, és soha nem lesz olyan többé, mint az első faszverés. másrészt meg, ami most új élmény és kellemes, talán 1 évtized, és ugyanúgy díjazni fogod -
Fbn Lx #101514 én korahuszas vagyok és legalább annyira ismerem a 90es évek nagy címeit, mint te
már én is benti generáció vagyok :S
kivéve a repülőszimulátorokat persze -
Carmageddonbol amugy lesz uj jovo ef februarjaban, par honapja gyujtottek kickstarter-en.
Meg erdekesseg aki nem tudna a Doom honnan kapta a nevet: link -
most pörgettem ki a doom 2-t a percen, életemben először csít nélkül
kibaszott nagy durranás lehetett a maga idejében -
McCartman #101511 Ha már méla nosztalgia , mekkora volt már a GTA 1. része is. , klasszikus. 
Az összes fegyver és pénz kódja mai napig a fejemben van , ahogy a Doom fegyver és godmode csítjei is , örökre beégtek. -
McCartman #101510 A meglett harmincasokat normál esetben már nem is mozgatja ez a fajta élmény , marad a méla nosztalgia. -
McCartman #101509 és mi köze ennek ahhoz amit mondtam? -
Szerinted ki adta össze rá a pénzt és az összes olyan projektre, amit a '90-es évek nagy gurui indítottak? Hát nem a mai tinédzserek meg korahuszasok, az ziher... -
Miért is? Vegyük példának a GTA-t. Az 1. rész, ami persze full más volt, mint a legújabb, már 15 éves. Azóta rengeteget fejlődött minden, a célközönség már nyilván messze nem ugyanazok, akik az első részekkel játszottak, és mégis: milliók játszanak az új részekkel is... -
Úú, milyen pólóik vannak.
#101505 Ezt gondolom nem gondoltad komolyan. -
McCartman #101505 Az a generáció akiknek a játék szólt már felnőtt és nem mozgatja már őket a videojátékok világa , az utána jövőnek pedig már nem mond semmit. -
clio1616v #101504 egyik sem esik útba -
Elő voltak eddig is a strandokon,meg a plázákban :) -
igen, tudjuk, régen minden jobb volt, bezzeg ezek a mai fiatalok... [/sarcasm] -
OFF
Mondjuk valahol vicces vagy szánalmas, hogy ma mire akadnak rá a rajongók? Feldolgozásokra és a széria n+1-dik részére. Valahol eltűnt a kreativitás...
ON -
Meglepődnél. -
jön a Carmageddon Reincarnation, az eredeti készítőgárdával, állításuk szerint eredeti hangulattal - ők is kickstarteren kalapozták rá a pénzt -
McCartman #101498 Carmageddon , nem sokan emlékezhetnek már rá manapság. 

-
A tömött buszok és a menetrendváltozás miatt nem igazán, elég kényelmes volt eddig dolgozni járni. Reggel megijedtem az embertömegtől. :|
A sulival amúgy nincs bajom, csak fárasztó lesz munka mellett. -
clio1616v #101496 Igen, mindig várom az iskolakezdést több okból is.
Előjönnek a szép lányok, munkába menet és jövet van mit nézni.
Kevesebb idejük van a kis mihasznáknak fórumra hülyeségeket írogatni. -
egyéb. a suli, mint olyan, elkerülhetetlen számomra. akarom, nem akarom, mentem, és ennyi. nagy bajom nem történt, csak sokkal korábban kellett kelnem, mint szünetben. a szünetre sem volt jellemző, hogy unatkoztam volna, de azért a többieket már jó volt látni, beszélni velük. -
Fbn Lx #101494 ezennel nem lesz gecimeleg mostmár -
Már kinőttem az oskolát. -
Az nem pénztelenség, ha elköltöd. -
Gondolom bölcsész, ha nem érint
-
Nem érint...egyetemista vagyok -
Lantee #101489 Már nem érint a dolog, max annyiban, hogy ilyenkor sajnos jóval többen vannak az utakon, és a kis békés nyári autókázásom átcsap egyfajta őrül Carmageddonná! :D -
Én elég jól keresek és tudom, hogy közelébe sincsen az átlagfizunak. Szóval ne tessék általánosítani... -
Én mikor suliba illetve munkába jártam tömegközlekedéssel, soha nem tudtam megérteni, hogy reggelente mi a francnak kell reggelire valakinek fokhagymát ennie, mikor tudja, hogy az büdös és csak szaglik tőle az ember. Mondjuk hála istennek már egy jó ideje kocsival járok melózni:) -
Lehetett volna még egy kicsit hosszabb a szünidő. < 1-2 hét (maximum!), és teljesen meglettem volna vele elégedve... de így sem lehet panasz :)
A reggeli/déli tömött buszok miatt nem nagyon. < ez pedig azért igaz, mert bár tényleg tömött szokott lenni, de iszonyat undorítóan büdös tud lenni jó pár ember... nem a tömeg a baj, hanem az ápolatlanság, már reggelente... -
Tudok olvasni, de ez mérnököknél szokás, hogy minden szirszarra felkapják a vizet és arcoskodnak? Én az életemben nem szóltam hozzád 1 rossz szót se. -
Blum #101484 Egyeb.
Az iskolat vartam abbol a szempontbol,hogy ismet talalkozok par jo arccal,tarsasagban leszek. Abbol a szempontbol viszont nagyon nem,hogy ismet a csocselek kozeppontjaban legyek allandoan,amikor iskolaban vagyok. Regen az en sulim egy viszonylag jo hirnevu,teljesen normalis hely volt. Aztan indult a csodalatos hentes tagozat es onnantol a kezdve a tanulni nem akaro mocsadek tetvek -a "tudjukkik"- elleptek az iskolat es borzalmas a helyzet. Erre kurvara nem vagyok kivancsi. Szerencsere mostmar ez az utolso evem a teknikumon es ha minden jol megy,akkor ev vegen a vizsgaim utan egy "csodalatos" 6 evet hagyok magam mogott. -
egyetemistaként énis dolgozom nyaranta, és ígysem tudok megtakarítást csinálni. egyszerűen felélem. választhatok hogy vagy szűkösen kijövök 3-4ezerből per hét (kaja + 1 este kikapcsolódás), vagy ha van több pénzem akkor egy fokkal finomabb kajákat eszem. ígyis főzök magamra, azzal lehet sokat spórolni, ehhez jön még 1-2 új ruha ősszel, van még 2 hobbim, kondi + zene (havonta azis kb. 10 ezer) és ennyi. -
Hát én is ezzel szívok... -
Nagyon nem csináltam belőle nagy ügyet. Jól telt a nyaram, sokat dolgoztam, buliztam, éltem a hobbijaimnak, minden összejött többnyire, pótvizsgáztam elektróból ugyan de sikerült öt nap alatt rendesen felkészülni rá, volt még kb 10 nap szabadidőm és az utolsó napra már keményen unatkoztam. nem volt kedvem semmihez, így legalább van társaság stb. szal leszarom -
Pontosan ennyit kapok + van cafeteria is. Nem zsebbe. Az ikertesóm építész, nála kicsit más a fekvés. A magyar építőipar mindig is olyan volt, amilyen... -
Hát itt Zalában nincs akkora a mérnökfizu. Se Vasban... Mondjuk attól függ, hogy nettó, vagy bruttó... Ha valaki bruttó 400at kap, az már félisten, meg egy egész gyár lóg a nyakába... -
Az átlagmérnök fizetés melyik részét nem érted...? Nagyon jól tudpm, hogy más mennyire szarul keres hozzám képest pontosan azért, mert ugyanazt a munkát csináltam én is 16 éves koromtól kezdve nyáron, meg suli alatt is. Szóval jó lenne kicsit visszavenni az arcból... -
Folyamattervező mérnök, főváros. Az összes volt BME-s villamosmérnök / infós barátom többet keres nálam, de még a cégnél levő idősebb kollegák is. -
Ezt már észrevettem, hogy akik sokat keresnek egy idő után elhiszik, hogy mindenki ennyit keres és ez a létminimum.