127612
-
én a sim-et játszottam mindig így. felraktam, 5 perc után meguntam, csíteltem lét, építettem bazinagy házat, kinyírtam mindenkit, aztán uninstall :D -
nemrég a FUEL-t nyomtam végig úgy, hogy mindig nyerek :D fasz se szenved vele megint csak azért, hogy a kölyök mehessen a verdákkal :DDD -
el se kezdek játszani singleplayer játékkal, ha nincs trainer
multinál az aimbot meg a wallhack a minimum -
van más hiba is, lényegtelen :D
szórakozásból, de általában ha végigvittem, vagy ha végig se akarom vinni rendesen -
Csak úgy megjegyzés képen. Az igen opció hol marad?
-
Atyám, utoljára még kis pöcsös koromban cheateltem a roller coaster tycoon-ban végtelen pénzért.
három miatyánk :D -
Fbn Lx #101549 végigjátszásba néha bele lehet nézni egy komplexebb játékban, megengedem
de érezzétek magatokat utána rosszul, mint én -
Fbn Lx #101548 csak a pólyások csalnak :S
meg a konzolos lelkületű vérpistik -
nah gyerünk, most valljatok színt, talán még üdvözülhettek a gamermenyországban. -
én most doom2-ztem pár napja, idbehold-ot használtam néha (nightvision) -
Nem szoktam, kb utoljára 10-12 éves koromban csaltam egy játékban.
Bár ha így újra belegondolok Diablo 2ben a Maphack csalásnak számított annak ellenére is, hogy mindenki használta, így kb 17 évesen csaltam utoljára :D -
IDCLIP, FHHALL
-
Egyáltalán nem, különben elvész a játék élvezete/lényege.
Kivéve a GTA-kat. Mert ott vannak fun cheatek.. :D -
Nem játszom. -
Csak tesztelési célzattal. Egyes RPG-nél néha eladakod, akkor kérdezek ezt-azt fórumban. -
Repost IDDQD, IDKFA, IDDT, IDSPISPOPD :D
Amúgy nem sűrűn... Anno DOOM sorozatban, néha-néha Quake1-ben, Quake 3 Arenaban többször, főleg ha fejlesztettem, teszteltem, meg anno Quake 2-ben. Másra így hirtelen nem emlékszem. Ja DE!!! Wolf3D ILM :DDD -
Tipikusan a GTA-k (Vice City, San Andereas) voltak azok, amikben használtam. Szórakozásból ill. elakadás miatt. Mekkora buli volt pl. lehívni egy tankot, és azzal randalírozni. :D -
Szórakozásból szoktam. (ha végigjátszottam, vagy elakadok). Fényévente egyszer szoktam olyan játékokban ami amúgy kurva unalmas már, szóval csak gyorsan végigszaladok rajta, de csak szigorúan Single Playerben, multiban még a külön configolást, meg egér macrozást sem szeretem. -
Szavazó roBOT #101537 Vártad már az iskolakezdést? (2012) ==>> Szoktál csalni a számítógépes játékokban? -
szórakozásból -
McCartman #101535 Meglátjuk. Ezzel és a Vietcong 1gyel engem már egyszer meggyőztek , tudnak ők ha akarnak. -
ez így igaz. de több mint valószínű hogy már készül a három. az reméljük jobb lesz -
McCartman #101533 Izzasztotta is rendesen a Voodoo 1 , 4 megás 3D kártyát. :D -
clio1616v #101532 én arra emlékszek, ha jó szögben mentél a piros ferrárival az alpokos pályán, akkor körbe tudtál forogni a levegőben egy bukkanónál :D
piszkosul pixeles volt :D -
McCartman #101531 NFS 1ben , emlékszem ha el tudott kapni a rendőr egy (valós) videóbejátszás következett amiben a volán mögül belső nézetből lehetett látni ahogy egy nagydarab bajszos rendőr egy shotgunnal bekopogtat az ablakon. :D
@tenkenorman: szerintem gyenge volt , egy csomó ficsör nem volt benne amit már az első rész is tudott. -
szerintem a mafia 2 egyáltalán nem volt rossz, kicsit rövid vot, nem volt freeride... (volt is értelme lemodellezni, textúrázni, animálni, hangokat felvenni egy közepes méretű városhoz) d nem volt rossz szerintem. -
McCartman #101529 iddqd -
clio1616v #101528 eléggé általános, hogy az emberek a múltjukat jobbnak tartják
nálam ez épp fordítva van én a jelenemmel vagyok maximálisan elégedett, amikor visszanézek egy nfs-t kinevetem akkori magamat, hogy tudtam azzal elégedett lenni :D -
clio1616v #101527 idkfa -
McCartman #101526 Épp ezért vártam a Mafia 2t, gondolván ha ugyanazok a cseh srácok készítik legalább olyan jó lesz mint az első rész. Joggal vártam el 'hasonló de de inkább még magasabb szintet' hisz ami jó és egyszer már működött miért vetnék el.
De sajnos pontosan ez utóbbi történt , összecsapott fércmunka lett mint a legtöbb mai játék.
Akadhatnak kivételek , mint neked a Witcher , nekem a Mount&Blade de a nagy kiadók nyomására jellemzően a minél több pénz minél kevesebb idő=munka=pénz árán szisztémát követik. -
Fbn Lx #101525 éljen a modern coelho-szintű egyszerű közhelyesség -
Badarsagrol beszeltek.
Annak van rossz vilaga aki rossz vilagot epit maganak :) -
Fbn Lx #101523 ezzel nagyrészt egyetértek
a negatív élmények eredendően intenzívebbek a pozitívaknál. Nem hiába, a szenvedésnek kell lennie az olajnak a világ fogaskerekére
hahh hogy megmondtam egek -
A világ eleve szar csak fiatalon az ember tele van optimizmussal és reménnyel, de a sok csalódás és bukovári után rájön, hogy a világ folytonosan szar, csak ezt időbe telik míg megtapasztalod:) -
Fbn Lx #101521 már most is csúszott ki illetve tisztában vagyok az érzés természetével, ezért tudom, mi van mögötte igazából
Szóval te nem ismered el, hogy nem a világ lesz egyre szarabb ahogyan öregszel? :D -
Erre emlékezz majd akkor is amikor 30 x akárhányévesen kicsúszik a te szádból is ez a mondat:) -
Fbn Lx #101519 ebben is van egyfajta akklimatizáció, ha az embert lenyűgözik valamivel, legközelebb is hasonló, de inkább még magasabb szintet vár el az adott területen. Azt meg sokszor nehéz teljesíteni.
Én speciel mindig a szerepjátékokat imádtam, olyan címek maradtak meg 10 éves korom tájékáról mint a silver, a nox, a gothic, vagy akár a desperados, és ezek a legendásak a szememben, ugye egyrészt a játékstílus egy újszerű élményt nyújtott számomra, másrészt pedig már nosztalgikus ködbe burkolózik. Nem azért legendás számomra valószínűleg, mert kifejezetten mesterművek lettek volna és nagyon kreatívak, újszerűek. Hanem azért, mert számomra még az egész új volt, és volt varázsa. ahogyan valószínűleg egy mostani 10 éves gyerek számára ilyen lesz a legújabb cod vagy az alan wake. ezekről elismerem hogy jók, de számomra nincs varázsuk igazán, ennél több kell hogy lenyűgözzenek
de azért ma is előfordulhat olyan, aminek sikerül meglepnie, ilyen volt a witcher 2, atom hangulata volt egy rendkívül innovatív harcrendszerrel, vagy most a guild wars 2 -
20 vagyok, és doom2 meg carmageddon1-2 is megvan, játszottam velük. -
én a prince of persia: the two thrones-szal beis fejeztem a gémer pályámat, néha ráfanyalodok a wowra (évi olyan 4-5 hónap), és annyi.
most a max payne 3 viszont ütött konzolon. de aztis csak a régi részek miatt kezdtem el -
McCartman #101516 Az utolsó jelentős vid.játékélményem aminek minden egyes percét élveztem a Mafia első része volt. Még csak nem is az akkoriban az újdonság varázsával ható óriási , bejárható 3D város miatt , ezt a poént egy évvel korábban már lelőtte a GTA 3 , amit úgy rémlik végig sem játszottam.
A zseniális történet mellett az olyan apró részletek miatt is , mint pl. a főmenüs zsebórán megjelenő rendszeridő vagy az üresbe tett (igen , sandbox játékba épített kuplung) kocsi legurult a lejtőn.
Igényesség és kreativitás. Ezért is vártam annyira a második részét ami sajnos egyértelmű csalódás lett a számomra , úgy tűnik a cseh srácok is beálltak az igénytelen tucatjátékokat gyártók népes hadába.
Ma is készülhetnének ilyen örök darabok de nem látom , hogy ebbe az irányba haladna az iparág , nagyon úgy tűnik nincs rá igény.
Ameddig le tudják nyomni a szart az emberek torkán (lásd évente megjelenő copy/paste cod részek) ráadásul rekordeladásokat produkálva vele semmi sem fog változni.