127612
-
"Nyomorék vagy nem 19."
:DDDD -
Krisztikee18 #101674
-
Fbn Lx #101673 nem tudom -
Krisztikee18 #101672 mért kérded?
-
Fbn Lx #101671 és szűz vagy még? -
Fbn Lx #101670 a világ -
Krisztikee18 #101669 hát őő ez van 

-
Kár, mert hosszú távon az inkább hátrány, mint előny. -
Krisztikee18 #101667 sziasztok
már 19 vagyok nem 18
-
Grenzjager #101666 
-
ez lefárasztott :D -
nemigaz, pénz, pina, pálinka :D
Linka hozzá -
látom nem sokan szeretnek magyarisztánban élni :D -
pénz pénz pina -
Humorérzék -
tisztelet, engedelmesség. bár az engedelmesség nem vak kell, hogy legyen. a tisztelet magában hordja azt is, hogy odafigyeljenek egymásra az emberek. ezért választottam inkább ezt a kombót a jóindulat és segíőkészség helyett. igaz, azokhoz is bőséges figyelmesség kell, viszont tisztelet hiányában ez a két tulajdonság mit sem ér. nem szívből jövő lenne. -
A kutya se jutalmat várt hanem ami az "én hazám" ott velem bánjanak úgy mint otthoni nem egy söpredékkel aki csak betelepült és csak szipolyozza a haza vérét. -
McCartman #101658 Látom helyesbítettél. -
McCartman #101657 Hát ha nincs helye (gondolom "felnőtt" vagy) a tiszteletnek az életedben akkor ott gondok vannak. -
De nem is tisztelet. -
megértés az,hogy nem ordítva,kiabálva vagy káromkodva beszélsz a rendőrrel,vagy bárkivel az utcán? szerintem nem :) -
Nem házi feladat :)
Egy régi Reader's Digestben találtam (2011 augusztus), mint nemzetközi felmérés, és gondoltam jó lesz ide beszélgetésindítónak - ahogy nézem bejött :) -
ManoNegra #101653 Senki sem mondta hogy jutalmat osztanak érte, sőt felső körökben egyenesen életveszélyes sportág... :-) -
Valamilyen szinten tettem a hazámért(adóztam) 16 éves korom óta de mit kaptam?
Én sem élek Lajtán túli életszínvonalon, de a hazaszeretet nem pénz kérdése, mint ahogy a szeretet általában sem.
Sok minden(ki)t lehet hibáztatni a helyzet alakulásáért, de az hogy milyenné lett téve a haza, pont nem a saját hibájából ered. -
Valamilyen szinten tettem a hazámért(adóztam) 16 éves korom óta de mit kaptam?
Egyre több cigányt a nyakamba akik munka nélkül is úgy éltek mint a kiskirályok!
És a többit nem ragozom lehet még ezért is kapok egy büntipontot de leszarom mert ez az igazság. -
Üres szintén, mert elsőnek legfontosabb: GONDOLKODNI megtanítani!
A többit ez már hozza magával. -
Ez nem tisztelet, hanem megértés. /Rendőröket pedig utálom, mint a szart, de ez legyen az én privát szoc. problémám./ Kicsit átgondolva a dolgokat, ha van alapja a tiszteletnek /szülők, akik tettek is érted valamit/, de az ok nélküli tisztelet /öreg emberek, isten, tanár, etc./ butaság. -
szerintem a tisztelet és engedelmesség azért mindenképp helyet követel,tapasztalat h.amennyiben még szar helyzetben lévő embert(pl.rendőr) közelítesz tisztelettel,úgy Ő is viszonozni fogja(egyébként is sajnálom őket,mivel leginkább pénzbehajtó szerv,de erről ők tehetnek a legkevésbé...),nálunk pl.a gólyatáboros záróbulit zárták be a hely iszonyatos hangossága miatt,és amikor teljesen rendben megkérdeztem az egyik rendőrt,akkor elmondta h.jött már egy pár bejelentés,büntettek is,majd utána jöttek újra bezárni a bulit,akkor megértettem,sokan savazzák őket,de baszki reggel aki melóba megy,az leszarja a péntek hajnalt,pihenni akar,mégis őket anyázták...szóval igen,a tisztelet,én ezt hiányolom a legtöbb emberből,utána a jóindulatot,a humorérzéket és legkevésbé a hazaszeretetet. -
Fbn Lx #101647 a gyereket pofán kell verni egy lapáttal. ha majd belehorpad az orrnyerge a koponyájába, megtanulja, hogy mit szabad és mit nem
aki meg ezért ki akar baszni munkahelyről, azt le kell vágni egy pallossal. -
BTW, kinek a háziját írjuk most? Ne szarj, nem panaszolunk be a tanárnál
-
Üres, ezek közül nem tudok választani, annyira alacsony prioritásúak.
- Hazaszeretet: Overrated.
- Jóindulat, segítőkészség: Önmagában nem fontos, mert csak kihasználják az embert.
- Tisztelet, engedelmesség: Felnőttként nem igazán van helye az életben.
- Humorérzék: Fontos dolog, de rohadtul nem tanítható, akinek nincs, az is tud teljes életet élni. -
-
Na ebből a 4-ből csak a humorérzék segít valamit a gyerkőcnek, a többit pedig kenheti a hajára. És akkor még jól járt.......... -
ManoNegra #101642 Utálni nem hiszem hogy bárki is fog.
Egyszer olvastam egy ilyent, hogy: "Ne azt nézd mit tehet érted a nemzeted, azt nézd Te mit tehetsz a Nemzetedért!" Van benne valami.
A hazaszeretet is olyasmi dolog, mint a jóindulat, ne azért teszi senki se, mert az majd meg fogja érni neki, hanem csak úgy önzetlenül. ... -
Mivel Magyarországon születtem és éltem 23 évig így azt tekintem hazámnak.
Ezt hangoztattam is sőt néha túlságosan is kb 22 éves koromig.
De ami otthon uralkodik és uralkodott az megutáltatta velem a saját hazámat és már most eldöntöttem hogy amint tudom leadom a Magyar személyimet és állampolgárságot cserélek sőt ahol tudom le is fogom tagadni hogy Magyar vagyok/voltam.
Lehet engem ezért utálni de én így érzem az az ország egyre csak süllyed és ennél már csak lentebb fog kerülni hála egy két népnek akik befurakodtak és szépen lassan elveszik vagy már el is vették az országot. -
ManoNegra #101640 Mit jelent számodra a haza, hogy annak a szeretete el tud múlni. Definiáld légyszíves. -
Ebben igazad van de a hazaszeretet ahogy jön úgy el is tud múlni.
Tapasztalat.
-
nekem vannak ismerőseim, akik sikeresen nevelték a kislányukat a "nem kell fegyelmezni, elmagyarázom" módszerrel. aztán született egy fiuk... -
ManoNegra #101637 Ez biztos. Van akinek az mélymagyarozást jelent... -
clio1616v #101636 nekem a világ a hazám, mindenkinek mást jelent a haza fogalma