127612
  • clio1616v
    mindenki nézi, de van aki szégyenli magát miatta
  • clio1616v
    itt vagyok és van
  • clio1616v
    szánalmas, amikor valaki arra veri a nyálát, hogy neki nincs Apple terméke
  • Lacee86
    Ezt bóknak veszem, köszönöm. :) Igyekszem fejleszteni magam.
  • ressy14
    annyira nincs is fahangod, egész hallgatható.
  • Lacee86
    Az enyém ilyen. :)
  • Fbn Lx
    nem, de gondolkodtam rajta hogy jelentkezek

a világnak joga van hozzá, hogy megismerje az énekhangomat
  • tigeroo
    nemvetted észre hogy nálunk évek óta ezmegy? jönnek ilyen-olyan újoncok, jól megcsámcsogják őket aztán kiköpik és jöhet az újabb.
  • Blum
    Néha belenézek, de nem különösebben érdekelnek.

A valogatokat megszoktam nezni,de azt is csak a balfaszok miatt,mert lehet rajtuk rohogni. Van egy par halalos figura

De egyebkent meg nem erdekel. Gyartanak kishazanknak par celebet,de soha semmi komolyabb sikert nem ernek el. Par ev mulva latjuk oket vacsoracsataban vagy valami egyeb erdektelen szir-szar musorban aztan kifujt.
  • Zoli007
    Soha nem érdekeltek, apage satanas! Nem is értem, mi a francért nézik az emberek. A legjobb, mikor az ember olyan társaságba keveredik, ahol nincs más téma
  • Hegi90
    Egyikből se láttam még egy epizódot sem.
    szar az egész.
  • Roger6
    Az a véleményem ezekről, hogy annyi énekes-celeb-sztár nincs a világon, mint kis hazánkban. Hát itt évente több év hangja is van, nagyszerű.
  • Pluskast
    Én valamikor még az egyetem alatt (te jó ég de rég is volt) "néztem bele" ebbe a műsorba. Épp bulira készülődtünk a haveromnál már ott voltunk vagy tízen, ezek meg nézték a tv-t amiben egy csajszi kornyikált. Mindenki ott áradozott, hogy hű de jó hangja van. Kb másfél percig bírtam a szobában, utána kimentem az erkélyre sörözni.
  • Lacee86
    Akkor még újdonság volt, nem folyt ez a csapból is. És mi tagadás, tehetségesebb emberek kerültek be a döntőbe, egyéniségek. Tóth Vera, Oláh Ibolya, Caramel, Tóth Gabi (csak pár név) azóta is ismertek és népszerűek, joggal. De ezekből a legutóbbi részekből már alig van említésre méltó név, akik tényleg fent is tudtak maradni.
  • Dzsini
    Nálunk lakásszerte az első (2003-as) Megasztár még ment a tévében, azóta szerintem egyik sem.
  • NEOreg3
    ha a szüleim azt nézik, akkor én is látok belőle részleteket, de önszántamból nem kapcsolnám be emiatt a tv-t
  • Pluskast
    Életemben egyetlen egyszer sem néztem ilyen műsort. Abszolút mértékben hidegen hagy.
  • Sir Quno Jedi
    Tehetségkutatóóó??!? Há aztat má mé kéne kutatni?! Vagy van valakinek vagy nincs, de aztat hiába kutatjuk, ha nincs, akkó má nem lesz meg! Nóóómális?!
  • kamionosjoe
    Ritkán nézek tv-t, de ilyenek nem érdekelnek.
  • pxxl
    +1
  • Molnibalage
    Leszarom, soha egyet sem láttam, nem is érdekel. Az emúlt négy évben nagyritkán ültem le TV elé, akkor is csak HBO vagy Natgeo, esetleg tenisz. Havi átlagban olyan 1 órát vagyok TV előtt.
  • Lacee86
    Én is így vagyok. És igen, az előző hozzászólással is egyetértek: sajnos értéktelen celebgyárrá vált az egész. :(
  • tigeroo
    ő néha. ritkán nézek tv-t (no nem azért mert menő nemnézni, csak inkább kockulok)
  • immovable
    Soha nem érdekeltek, ezután sem fognak.

Értéktelen celebgyár, de még ha ez felett el is tekintenék akkor sem köt le.
  • Szavazó roBOT
    Van "Almás" terméked? ==>> Mi a véleményed a kereskedelmi csatornák tehetségkutató műsorairól?
  • Yoda001
    van bizony, pont ma lett meg újra a 4S, egy hete eladtam az előzőt... 3GS óta váltogatok fölfelé, illetve egy 30Gb-os fehér iPod Classic-al kezdtem... rajtam maradt a dolog, telefonból már mást soha (ha az élet is úgy akarja, egyszer majdnem végleg megszívtam, szerencsére volt tartalék, mára viszont nincs...)
  • Ic3 m4n
    várjuk kliót
    /nincs/
  • videobaby
    nincs, nem is akarok, nincs rá szükségem, hogy jóval drágábban vegyek meg valamit, amin alma van.
  • David2
    3:00-tól, évfolyamtárs...
  • Fbn Lx
    gyűlölöm a cég teljes arculatát és marketingjét, röhejesek és szánalmasak a pereskedéseik és nevetségesnek tartom az áraikat, egyszóval az epöl vicckompánia
    tehát valószínűleg nem, nem lesz
    ha gecigazdag lennék sem támogatnám a szar cégük fennmaradását azzal hogy megveszem egy terméküket
  • morcosqtya
    Nincs. Jelenleg minden célra megvan a megfelelő eszközöm (függetlenül a márkájától).
    Jövőben? Ár/minőség és/vagy ár/technikai beltartalom (szolgáltatás, fícsör) aránya alapján eldöntöm mi kell. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy kompromisszummentes döntést hozhassak.
    Már rég nem érdekel mi van rájuk írva. Gyűlöltem mindig is a Motorolát ehhez képest egy Defy-m van és ha elromlana egy defy-t vennék utána is. :)
    De ha a htc nyújtaná azt ami nekem kell, akkor azt vennék, ha az LG vagy a "hüvely" (Huawei) akkor azt.

Így vagyok a Beyer fülesemmel is. Nem azért mert Beyer hanem mert ez a típus bevált, tetszik a hangja, a karaktere és az ár/minőség aránya.
    Két órát használok például, terepre egy atombiztos, kutyaálló G-Shock-ot, inghez meg egy kb. 75-ös szovjet Poljot. Ha bedöglenének akkor vennék terepre egy atombiztos, kutyaálló G-Shock-ot, inghez meg egy ugyanolyan 75-ös szovjet Poljot-ot. :-)
    Ha netán nagyon "lázadnék" akkor esetleg kicsit eltérő színárnyalatú bőrszíjjal, nna... :)
  • Blum
    Nincs,nem is lesz,magasrol szarok az Apple-re.
  • milk4
    Van.

Ipod 2nd vagy 3rd gen.
  • apika
    Van hát, mindenem almás, telóm is almás, gépem is almás, leptopom is almás, kocsimon is almás matrica van, én is almás fiú vagyok, bár azt hiszem lassan indulnom kell a fodrászhoz bedaueroztatni a hajam.
  • Dzsini
    Üres - nincs, jelenleg nem látok köztük olyat, amire szükségem lenne, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarok vagy hogy majd szeretnék - ha egyszer úgy alakul, hogy az lesz a megfelelő eszköz az igényeimnek, akkor azt fogom venni. Ha más, akkor mást, a logo/márkajelzés érdekel a legkevésbé egy terméken.
  • MR ME
    nincs, jelenleg nem is akarok...nem az ára miatt, csak nincs rá szükségem
  • szabii98
    nincs. az nem igaz hogy nem is lesz, de külön nem is akarom. Tök mindegy, ugyan olyan termék mint a többi..
  • Roger6
    Nekem nincs is. OFF vége.
  • Lacee86
    Úgy fosom le az Apple termékedet, mint Mariska néni a korájhetet.
  • Sir Quno Jedi
    SZerintem ezt most hagyjátok abba, mielőtt kivágódtok!