127612
-
clio1616v #102437 bármilyen munkát szívesen csinálnék
mindenhez úgy állok neki, hogy abban a legjobb legyek, annál kevesebbel nem elégszek meg -
Kétkezi termelő munka, igen. A hangszerkészítő is az természetesen, csak az nem mindennapos, azért nem került a listára. :) -
Szakmunkás az aki egy szakmát művel:D? csak mert akkor nagyon szeretnék hangszereket készíteni, amúgy villanyszerelőt jelöltem! -
Mondjuk most a héten meg voltam cukrászüzemben fotózni új terméket, majdnem elhánytam magam a tömény édesség "illattól". -
Normális műhelyben nincs ám -2 fok télen :DDD Max a garázsszakik szenvednek ezzel. -
én belegondoltam, de nem gond :) -
Víz-gáz-fűtés. -
:P :D -
DIESEL DOG #102429 Lehet hogy lucskos, de akkor sem hűvös... :D -
A p*nci is lucskos, mégis mindig van visszatérő vendég. 

-
Blum #102427 "Ott is be kell feküdni a kocsi alá télen is a hidegben, minden úszik az olajban,mocsokban nem tudom hányan gondoltatok bele ebbe."
Akik szeretik az autokat es meg butykolni is azokat,ok ezt a tenyt elfogadjak...sot,meg elvezik is. :) -
kamionosjoe #102426 villanyszerelő
De építész/gépész/villamos mérnök is lennék szívesen(habár a fizika nem nagyon ment régen, de inkább csak azért mert hülye tanáraim voltak)
Én autóvillamosságot tanultam régebben, mellettünk voltak az autószerelők. Mi is állandóan koszosak voltunk, de azok állandóan teljesen piszkosak voltak. Ott is be kell feküdni a kocsi alá télen is a hidegben, minden úszik az olajban,mocsokban nem tudom hányan gondoltatok bele ebbe. -
nincs -
Fbn Lx #102424 az olyasmi küldetés, mintha az élet értelmét keresnéd -
Fbn Lx #102423 de a legendák alapján a mosógépszerelő és a postás a legsikeresebb hivatás :D -
Lenne konkurenciád ecsém!
-
CNC marós vagy buszsofőr. Mindkettő Németországban. -
Azt hiszem varrónő vagy cukrász, bár se varrni, se sütni nem szeretek... -
Ez a cukrász 1. hely engem meglep. :) Gondolom jól hangzik az ingyensüti, de gyanítom, h pár hónapon belül azt is meg lehetne utálni. -
mint most -
Ruszki módszerrel javítanád a szervert? :D -
Pék nem lennék semmi pénzért. Egyetem alatt brigádozgattam pékségben, hááát... Este kezdenek, hajnalig megy a buli; télen, nyáron dögmelegben; lisztes, tésztás vagy, izzadsz; oda kell figyelni a szarra, nehogy leégjen, de cserébe ingyen van a kenyér
-
Én pék lennék. Nyugis meló, szeretek sütni, főzni, viszont szakács gyakornok voltam még főiskola után, hát az szörnyű volt sokszor.. mindig a rohanás, naponta összeégeted magad, mert ha csúcsidő van (jól menő étteremről beszélünk) nincs idő egyenként mindent fogócsipesszel pakolgatni, vagy megfogod a forrót kézzel, vagy jövőre se végzel és elmegy a vendég. Egyszerre 5 fajta kaját csinálni, 500 fős rendezvényekre előkészülni és ott kitálalni, néha órákat unatkozni, mert nincs vendég, utána meg ismét kapkodni mint az ökör, mert betéved egy 10 fős társaság, ahonnan mindenki mást rendel.. stresszes, én nem tudok ennyire pörögni. -
egyéb, én IT-s lennék -
Freeda Krueger #102413 szakács szívesen lennék...
a listából az autószerelőt választottam -
Hát, azért összetettebb az annál, mint téglákat egymásra pakolni. :) Az ablakbeépítéstől elkezdve, betonozásig mindent csinál. Az már nem akkora buli... -
Tsol #102411 cipész
-
pedig egy jó kőművest kurvajól megfizetnek, megtanulsz szépen káromkodni, az csak legózás "nagyban".
még úgyahogy kényelmes is a munkavégzése (emelgetni max mellmagasságig)
de ács vagy festő nemlennék, lerohadna a vállam mindíg tárt karokkal dolgozni meg a fejem fölött kalamolni -
takarodjatok már visszaolvastam kb. 30 hsz-t visítok a röhögéstől :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd -
otoszerelő. Szeretem a mozgó, berregő, zúgó, robbanó, égő, füstölő stb dolgokat :) -
Asztalos.Erzekem ugyan nincs hozza,de tetszik. -
Autószerelő vagy asztalos, inkább az első. :) -
Villanyszerelő, engedélyem is van. Gázszerelő viszont jobban keres
-
Blum #102404 Asztalos.
Mindig is szerettem barkacsolni,allitolag erzekem is van hozza ugyhogy azt szivesen vegeznem. De az acs szakmat is kiprobalnam egyszer. :) -
Mondjuk még egy pár év, és a műhelyekben szakik helyett IT prok lesznek.. :D -
Autószerelő. Mindig is egy érdekes szakmának tartottam. -
virágkötő, mint normál esetben vagyok is. kár volt kihagyni:P a listáról pedig cukrász. megenném a hasznot:D -
Szerintem a jó nők BIO boltba járnak inkább mint cukrászhoz.
-
Ezzel teljesen egyetértek.
-
Talán villanyszerelő. Azok mellett segédkeztem egy ideig egyetem alatt. Kemény meló tud lenni, de viszonylag változatos...
Egyébként vizes papucsban jó vezető vagyok.. :)