127612
  • kifli
    állatorvosi kiadások? Kasztráltatták a morcos kutyust? :D
  • Ic3 m4n
    tömegközlekedési eszközön még nem, máshol már próbáltak..
  • clio1616v
    ott még én se...
  • chhaya #102555
    Tömegközlekedési eszközön még nem...
  • morcosqtya
    Jövőhéten kedden merre felé leszel? Kezd ürülni a családi kassza, állatorvosi kiadások stb...
    Nagyon udvariasan és kultúráltan rabollak ki. :-)
  • VRSDM
    igen, tömegesen késekkel.
    igen, és nem vettem észre.
    igen, biztos elhagytam egy részét.

belőlem él a fél ország :D
  • kamionosjoe
    nem haragszok, csak gondoltam figyelmeztetem ha még nem ismeri :)
  • tigeroo
    az ő hozzászólásait figyelmen kívül kell hagyni

neharagudj, én az ő hsz-ein (meg amit generál vele) szórakozom a legjobban:D
  • kamionosjoe
    csak trollkodik, az ő hozzászólásait figyelmen kívül kell hagyni vagy csak lepontozni
  • hugopareiros
    ha odaírja hogy Helga, akkor jobban átjön a mondandójának lényege? o.O
  • Motoroj
    Biztos nem barna kéz volt, szerintem csak a sötétített üvegen keresztül tűnt annak.
  • Xing
    Igen, sms-t írtam és egy barna kéz kivette a kezemből a telót ajtózáródás előtt a 3as metrón -.-
  • clio1616v
    magadat hibáztatod azért mert egy tollat elloptak tőled?

ráadásul ami nem fontos, hogy parker toll, az annyira nem fontos, hogy még ki is javítod, hogy mindenki lássa, hogy az egy Parker toll, de az ami fontos, hogy kitől kaptad, annak nem árulod el a nevét

akkor most mi vagy ki is a fontos?
  • predator1982
    Parker,márka
  • predator1982
    Igen,nem vettem észre...illetve csak későn és tulajdonképpen magam is tehettem róla. Tulajdonképpen egy parjer toll volt az amit elloptak,de nem a márja volt a lényeg hanem akitől ajándékba kaptam:-(
  • Calver
    meg az is sokat segít, ha nem hányja be minden topicba
  • Molnibalage
    2 perceseket sem töltök ki...
  • broman191
    Ha annál is kevesebb ideig akkor főleg :)
  • Hegi90
    protip: ha egy kérdőívet max 10 percig tart kitölteni, sokkal többen fogják kitölteni.
  • commissioner
    Csak annyi volt, h a buszon felejtettem a pénztárcámat. Valaki hazavitte, és magát a tárcát és a pár ezer ft-ot, ami benne volt, megtartotta magának, viszont az okmányaimat egy nejlonzacskóban egy hét múlva bedugta két ülés közé, ugyanazon a járaton.
    Nyilván úgy gondolkodott az illető, hogy ha a tárcában tenné vissza a papírokat, akkor valaki megint ellopná. És nem is közvetlenül a sofőrnek adta, így megtarthatta a lóvét, és a lelkiismerete sem furdalta. Cseles. :)
  • clio1616v
    legalább 10 éve nem
  • Motoroj
    Sose jártál?
  • clio1616v
    nem járok tömegközlekedéssel
  • Fbn Lx
    tényleg, az jobban érdekelne, hogy ki az, aki már kizsebelt mást
    egy ilyen ember szemlélete
  • Adaaam
    Olyan már volt hogy buszon egy cigány elővette a kését mellettem és mondta neki hogy ma még nem mártóztál meg vérben, de szerencsére nem én voltam a kiszemelt.
  • Lacee86
    Olyan opció miért nincs h "Nem, viszont én már raboltam ki mást"?
    Amúgy nem, szerencsére. Se járművön, se máshol. A bringámat lopták el 1x, de 1 év után az is meglett, igaz elég lestrapált állapotban.
  • Yoda001
    "Viszont egy telefont mar visszajutattam a tulajdonosanak ami a buszon maradt."
    több ilyen embert az országba...
  • Blum
    Nem.

Viszont egy telefont mar visszajutattam a tulajdonosanak ami a buszon maradt.
  • pxxl
    ja ilyen esetben leszarom azt a pár ezer forintot, de legalább adja fel postán a papírokat.
  • kamionosjoe
    Igen, az volt ráírva a kabátjára "BKV ellenőr".
  • ressy14
    naponta többször tömegközlekedek, de még csak meg sem próbáltak lenyúlni valamit.
  • SötétBarom
    Azt is agyonverném, aki egy papírokkal teli tárcát nem ad vissza. Pénzt tegye el, de paszmek.. Nagy suttyóság.
  • pxxl
    nem, még soha...

...de hagytam már el a pénztárcámat buszon. Kb 10-12 éve, 5000 Ft, és minden irattal együtt. Remek érzés, főleg a papírok miatt. Az utána következő beszerzési procedúráról meg ne is beszéljünk!
  • SötétBarom
    Nem soha, és nem is fognak mostanában, mert ha tömegközlekedem max repülök, azon meg nem szokás rabolni.
  • NEOreg3
    nem
  • Szavazó roBOT
    Mennyire "zöld" az otthonod? ==>> Raboltak már ki tömegközlekedési járművön?
  • kifli
    de ha spórolsz az energiával, azzal kevesebbet ártasz a környezetednek nem?

Azt pedig nem értem, hogy természetes rend, meg olyan rend, amire az ember törekszik.

Mire gondolsz természetes rend alatt? Azt is alakítja valami, csak nem embernek hívják.
  • szabod
    Hát eddig ezen hatások nem nagyon mutatkoztak :)
    Igazából leszarom, lényeg az hogy jóval az általad említett fél misi alatt kijöttünk vele.
  • clio1616v
    a vasas (0,5 mg/liter feletti, de nem ritka az 1 mg/liter feletti sem) vízzel mosni nem célszerű fehér ruhákat :) és a szanitereket is elszínezi
  • szabod
    Hidrogeológus kolléga nézte meg, állítólagot azért írtam, mert már nincs meg a papír róla (vaygis fene tudja hova tettem), szóval lehet más is magasabb egy kicsit (a vas biztos, de az sem sokkal), de még mindig nincs messze a ihatótól. Egyéb célokra meg tökéletes.