127612
-
Szemüveget vezetésnél, meg ahol fontos, hogy messzire is lássak -
szemüveget, mert nem látok messzire -
clio1616v #102596 vezetéshez polarizált lencsés napszemüveget -
Nem, viszont a munkahelyen jó lenne, mert a munkavédelmi szemüveget nem bírja a szemem. -
nem,de sajnos kellene... -
Szavazó roBOT #102593 Nyerőgépezel? ==>> Használsz-e valamilyen látásjavító eszközt? -
clio1616v #102592 a telefonomat, az autómat és úgy általában a tárgyaimat, lehetőségeimhez képest feltűnéstől mentesen használom
a telefonomat mindig a zsebemben hordom, nem övtartóban nem a kezemben, telefonáláshoz sem! egy solid márkajelzés nélküli headsetet használok
a ruháim kiválasztásánál is ügyelek arra, hogy ne legyen rajta semmilyen márkajelzés
autóból is szándékosan vettem fehéret, hogy egy laikusnak mezei autónak tűnjön, a parkoláskor se a mozgássérült helyre állok, hanem inkább keresek a bejárattól távolabbi alkalmas helyet
a feltűnés minden formáját kerülöm a viselkedésemmel outfitemmel is, nem dohányzok nem beszélek hangosan, nincsenek rajtam tetoválások, testékszerek és nem viselek feltűnő színű fazonú hajat
szóval hozzászólásaimmal lehet feltűnést keltek, de elnézést nem kérek, csak ne haragudj a Parkeres megjegyzésemért -
clio1616v #102591 a férfinak a nők az...
de azon belül is a szex, amihez a nőkön keresztül juthat csak hozzá
ez olyan, mint a kávé(nő) és a kávézás(szex) kapcsolata
a károkat amiket okozhatnak, inkább nem sorolom, mert lenne akiket ez érzékenyen érint -
A nők mióta káros szenvedély? :D -
Veled ellentétben nekem nincs feltünési viszketegségem,de mifelénk ha valaki elír valamit illik kijavítani,elemi első osztály! Akiről pedig szó van ,nem imered így a neve lényegtelen. Hibás meg azért vagyok mert a szatyrom szélére tűztem a tollam.
Csak azt nem értem hogy pont te szolsz meg aki ki nem hagyna egy hsz-t sem hogy ne dicsekedne valamivel-.- -
Nyerőgép? Noo, noohoho..
-
....:) -
Pia, cigi, nők? :D -
soha nem gépeztem, és nem is fogok...még pókert se játszok pénzbe, pedig abba nem vbagyok szar....egyszerűen van elég káros szenvedélyem, nem akarom hozzávenni a szerencsejátékot -
Van számítógépre is. Az lényegileg nem kerül semmibe. -
Soha, lúzer dolog. -
Fbn Lx #102582 egyszer talán összedobtunk rá vagy 300 forintot. remek élmény volt -
Egyéb: Úgy emlékszem, hogy kipróbáltam már félkarú rablót. Viszont arra egyáltalán nem emlékszem, hogy nyertem-e vagy vesztettem. Ebből következik, hogy ha nyertem is akkor az igencsak feledhető volt. :)) -
Szuper, megint egy olyan kérdés, ahol csak egyet lehet jelölni, de a lehetőségek nem kizáróak.
Nem, soha nem dobtam még ilyenbe egy forintot sem. Középsulin sokan voltak, akik erre b@szták el a zsebpénzük felét is, és furamód még büszkék is voltak magukra.
-
Blum #102579 Jatszottam mar,de csak poenbol ugymond "hatha nyerek" alapon...nem nyertem.
Tippmixelni szoktam neha de azt is csak apropenzzel. -
clio1616v #102578 (pénz)nyelőgép
a szegények játszanak a szerencsével
a gazdagok alakítják a szegények szerencséjét
az átlagemberek meg dolgoznak -
DIESEL DOG #102577 Soha sem csábított még el egyetlen félkarú rabló sem... és nem is fog. Egyébként sem vagyok valami nagy szerencsejátékos. -
A félkarú rabló találóbb sokkal. :) -
Nem hiszek a szerencsében. a TTL áramkörökben annál inkább.. -
Mennyire jó egyébként a magyar kifejezés - nyerőgép - nem az nyer, aki játszik vele. -
kamionosjoe #102573 -
Egyéb - játszottam néha vele, de lehet, hogy lesz rá alkalom még.
<5eFt -
Narusco #102571 Megszűntették????????????
Amugy ja, nem is feltétlenül a nyereményért, hanem jó párszáz forintból sokáig játszani. Kaszinókban dobtunk bele anno ezreket, először nyertünk, aztán kevésbé. -
Nem nyerőgépeztem soha. Pókerezni szoktam amiben a legnagyobb nyereményem eddig 330 ezer forint volt. -
Nem, soha nem próbáltam, eszembe sem jutott. Én is örülnék, ha beszüntetnék. -
annyira ritkán, hogy soha -
Mostanában nagyon ritkán pár száz Forintot. Egyszer szedtem ki 35000 HUF körül az felénk soknak számít (3 emberélet kb)
-
kamionosjoe #102566 Nem nyerőgépezek. Egészen máshol próbálok szerencsét.
0e Ft, amit nyertem, egyszer dobtam bele kb. 500 forintot.
Kifejezetten örülök, hogy megszüntették őket több embert is láttam akit ez tett tönkre.
Politika flame on! -
Szavazó roBOT #102565 Raboltak már ki tömegközlekedési járművön? ==>> Nyerőgépezel? -
kamionosjoe #102564 Ilyen kinézetű embert én se mernék megtámadni :D -
Zsebtolvajoknak esélytelenek olyan ravasz/paranoid vagyok.
Nyíltan meg még nem futottam össze olyan csapattal, aki bepróbálkozott volna. -
Nem, de pár nappal ezelőtt a BKV-n (49-es villamos) előttem loptak meg egy idősebb nőt.
Három eöö... átlagos magasságú, erős testalkatú, kreol bőrű állampolgár szállt fel a Móriczon, egy szót sem szóltak egymáshoz, de úgy tűnt, együtt vannak. Egyikük leült. Amikor felállt, elég udvariatlanul, már-már erőszakosan nyomott arrébb egy nyugdíjast némi lökdösődés keretében, látszólag azért, hogy leszálljanak.
Csak miután a következőnél leszálltak, mondta a nő, hogy elvitték a tárcáját a kézitáskájából, addig gőzöm nem volt róla, mi zajlik előttem. Ijesztő volt utána belegondolni, hogy ha lazán és nyíltan körbeállták volna, akkor is kirabolhatják fényes nappal, bárminemű probléma nélkül. -
Nem engem.
A gyereket viszem szombaton... -
szóvar ivartalanítottak :D -
Államtitok ez. :)