127612
-
clio1616v #102638 fölszedem a parkettát, aztán befüttök azzal -
Szavazó roBOT #102637 Használsz-e valamilyen látásjavító eszközt? ==>> Hogyan fűtötök otthon? -
clio1616v #102636 de nem ez volt a kérdés -
Miért etetitek ezt a szerencsétlen trollt? -
leszek -
Fbn Lx #102633 az ellenségeid szemszögéből jobb lesz a te látásod ha felveszel egy 5 dioptriás szemüveget -
clio1616v #102632 akkor te nézd anélkül :)
nekem egy dioptriás szemüveg is rontja a látásomat
-
Fbn Lx #102631 a 3d-s szemüveg amit használsz tulajdonképpen látásrontó, mert nem látod tőle a két különálló képet, úgy, ahogyan eredetileg vannak -
clio1616v #102630 nekem az "éles"látás azt jelenti, hogy az agyadban olyan kép jön létre, amit vagy látsz rendesen szabad szemmel, vagy kell hozzá valamilyen segédeszköz, ami lehetővé teszi
de ha átvitt értelemben akarjuk venni akkor én a te látásodat javítom ;)
mert szűklátókörű vagy, és a példámmal illetve, amit Motor is említett tárgyakkal bővül, tágul a látóköröd; már, ami a látásjavító eszközöket illeti -
Természetesen nem ilyenekre gondoltam, mivel ez nem látásjavítás, hanem a 3D tv technológia eszköze... -
Én meg már azt hittem hogy ebből is létezik dioptriás.
Szerintem a kérdező nem ilyen dolgokra gondolt, a 3D TV-t az egészséges ember sem látja élesen, ugyanis nem a szem a hibás, hanem két kép van egymáson. Persze a te logikád alapján beletehetjük a listába a nagyítót, a távcsövet, és a mikroszkópot is. -
clio1616v #102627 a 3D tv-t enélkül, homályosan látod, ezzel meg élesen
- a tv jeleket küld a szemüvegnek, hogy mikor melyik lencsét "zárja" -
És ez mivel javítja a látást? -
clio1616v #102625 -
Mi? -
clio1616v #102623 közben eszembe jutott, hogy használok még a 3D TV-hez is aktív szemüveget, ami a látást javítja -
Egy képet tudnál rakni róla? Érdekesen nézhet ki :) -
És hogy a mai kérdésre is válaszoljak szemüveget hordok 7 éves korom óta mert távolra nem látok.
-
Hát nekem szerencsére ez az egy ilyen dolog volt az életemben de ezt kb második születésnapnak tekintem.
160 métert csúsztam aszfalton kb 180-200 km/h-s tempónál taknyáltam :S
A tetoválásom a motorom műszerfala (amit soha nem találtunk meg úgy elszállt pedig a rendőrök nagyon keresték :D) aminek angyalszárnya és glóriája van.
Az óra pedig mutatja az aznapi dátumot és az előtte elért sebességet.
Alá pedig a Second Birthday felirat került.
Soha nem fogom megbánni.
3 órát ültem érte de ki lehetett bírni.
Ahogy tigeroo írta se órát se más ékszert nem hordok a fülbevalón kívül kivéve egy karláncot nagy ritkán ha megyünk valahova azt is a párom miatt mert tőle kaptam. -
geo91 #102619 szemüveg -
nekemis 1 indián válldíszvan, pólóban látszik csak a könyököm felett 1 kis toll belőle.
5évig "érleltem" a gondolatát, hogy biztos ne bánjam meg. de nélküle üresnek érzem magam. és mégsem gondolom magam magamutogatónak, mert pl. nincs egy fuxom, órám, ékszerem sem. -
clio1616v #102617 szimpatikus a hozzáállásod
nekem a bal karomon van egy 7-8 cm-es kutyaharapás heg és a motorbalesetem után a térdemen hegek, de ha minden említésre méltó eseményre vagy nearmiss-re tetoválással emlékeznék, nem lenne üres felület rajtam
-
A fülbevalóm a párom unszolására lövettem én úgyse látom :)
A tetoválásaim valamihez kapcsolódnak az életemben.
Pl a félhátas a motorbalesetem emlékére amikor majdnem otthagytam a fogam.
És szándékosan van olyan helyen hogy egy pólóval eltakarjam mert nem a külvilágnak csináltattam hanem mert nekem tetszik.
Én úgy gondolom hogy ahhoz hogy már feltűnősködés szintje legyen ahhoz egy félkaros tetoválás vagy az arcon elhelyezett piercingek vagy férfi esetében azok a kib@szott nagy "gyémánt" fülbevalók vagy fültágítók kellenek.
De ez az én véleményem és a tiédet is elfogadom ezért vagyunk emberek és szerencsére nem vagyunk egyformák :) -
clio1616v #102615 az hogy próbálsz feltűnni, kitűnni a tömegből nem azt jelenti, hogy észre is vesznek
az ékszereknek pedig ez a funkciója, feltűnni, kitűnni, jelezni valamit, legyen az gyűrű-házasság vagy igényesség... önkifejezés egy módja, hogyan öltözködsz, mit teszel magadra, csajoknál ide tartozik a smink is és a tetoválás is legyen az egy szimbólum vagy egy motívum, amivel azonosulni tudsz, vagy ha nincs ötleted mit varrass magadra akkor lehet egy nonfiguratív semmitmondó paca is
a lényeg, hogy egyedi legyél megkülönböztethető, ex hibition = kifelé viselkedő, figyelmet magadra vonzó -
Ja azt elfelejtettem odaírni hogy több mint fél éve vagyunk szinte napi szinten beszélő viszonyban.
És nem ő volt az egyetlen aki hosszútávú ismerettség után jött rá hogy van fülbevalóm holott 2009 től ki se vettem a fülemből :) -
"a feltűnés minden formáját kerülöm a viselkedésemmel outfitemmel is, nem dohányzok nem beszélek hangosan, nincsenek rajtam tetoválások, testékszerek és nem viselek feltűnő színű fazonú hajat"
Még véletlenül sem szeretnék kötözködni de 3 tetoválásom van az egyik fél hátas!
Ha sima utcai ruhában vagyok és nem strandon ami idén 1 szer fordult elő a kutya nem látja tehát hiába van mégsem vagyok feltűnő.
A bal fülemben van egy fülbevaló amit 2 hete vett észre az egyik csaj akivel szinte napi szinten beszélő viszonyban állok szóval azzal sem vagyok túl feltűnő.
Attól hogy valaki testékszerrel,tetoválással rendelkezik nem feltétlen feltűnősködésből teszi azt.
De persze No offense! -
kb. ahogy Calver mondta... van szemüvegem, viszont igencsak ritkán használom (de használom, ha már van), egyáltalán nem szükséges semmihez... iskolában látok mindent és mindenkit, utcán pedig pláne :) -
szemüveget, ritkán, me' fos. kontaktlencsém volt régen, azt jobban szerettem, de annyira nem látok rosszul, h bármelyik is nonstop kelljen. -
Fbn Lx #102610 kontaktó renszügá
hétvégente nincs rajtam, gépezéshez felveszem ezt a fos szemüveget ha senki nem látja -
kamionosjoe #102609 szemem, mint a sasé -
iSzemüveg 5S-t használok, 3 darab van belőle. Ebből vezetéskor felrakok kettőt, biztos ami biztos... :-) -
Igen, van szemüvegem bő 1 éve. (Közellátó + cilinderes is.) Jövő héttől meg lesz kontaktlencsém is, egyelőre csak próbalencse. -
Nem, kopogjam le, családban jó szemeket öröklünk. -
Nem és nem is kell. -
távolra nem látok, kéne már szemüveg, de basztam elmenni csináltatni eddig -
:DD -
Blum #102602 Ctrl + scroll -
Igen általában szemüveget de szoktam kontaktlencsét is -
Igen, szemüveget.
Elvileg csak jogsihoz használtam volna, de első használat után vettem csak észre, hogy mennyire rossz a látásom. -
Szemüveg.