127612
-
Evoluti0N #102719 Zombiapokalipszis ofkorsz. -
Ja ráadásul a globális felmelegesdést sem értem, hogy miért kell úgy felfogni mint a világ végét. Valaki megnéztm már az elmúlt 540 millió év klímatérképét? Marhára hűtőházi szakaszban vagyunk így is. Az meg, hogy mindezt az emberre fogják már több mint nevetséges... (van köze hozzá, de az antropogén hatás eléggé elhanyagolható, egyetlen vulkánkitörésnek nagyobb hatása van, mint az embernek az elmúlt 200 évben) -
Namost Győzike mán megvolt, ezután igazán nem tudom mi jöhetne még!!! Esetleg ha a kisebbik lánya is felnő??? -
A kérdés elég "buta". Most is globális probléma pl. az éhezés és a háború. Attól, hogy nagy nehézfegyverekkel vívott háború nincs, a világ szerencsételenebb felén mindennapos a népirtás és a polgárháború, ami több száz millió embert is érinthet. Ez már szerintem globális attól, hogy te a fotelod perspektívájából ebből azt érzed, hogy drágább az okostelefon, mert a hadurak egymást szopatják...
Az éhezés még egyértelműbb. A világ lakosságának 1/4-e simán alultáplált és 15%-ra nyugat-európai szemmel simán azt mondod, hogy az éhezés.
Globális ipari katasztrófát nemigen tudok elképzelni, mert igaz, hogy pl. Csernobil hatása nagy területet érintett, de egészségre veszélyes utóhatásai globáls szemmel igen szűk területre korlátozódnak...
A természeti katasztrófák bevköezte meg statisztikailag nagyon kis valószínűségű , ezért elképzelni bármit el lehet...
(Sugárfertőzés meg nem létezik, max. sugárszennyezett. Ugyanis a radioaktivitás nem vírus...) -
az egyben a világ végét is jelentené
-
háboró - az mindig volt, lesz is
felmelegedés=szárazság - szupervihar,tornádó,cunami (a meteorológia eredetű viharok évek óta gyakoribbak)
nagyméretű zavargás - lásd első pont
élelmiszerhiány, éhinség - már most a fél világ nem eszik rendesen, a másik fele meg eszik de nem rendes ételt.
-ipari katasztrófa - emberi mulasztás mindig van -
-Globális felmelegedés (ez sajnos tény, a csekély 26 évemmel tapasztalom)
-Nagyméretű zavargások (egyre nagyobb egyenlőtlenség a gazdagok és szegények közt, egyre nagyobb nyomor, nem csoda...)
-sugárfertőzés (globális felmelegedés, elvékonyodott és lyukas ózonréteg, hatalmas UV sugárzás, és egyre rosszabb lesz...) -
zombik -
Háború.
Biológiai katasztrófa.
Ipari katasztrófa.
Élelmiszerhiány, éhinség. -
Elképzelni bármit el tudok. -
Egyértelműen háborút tudok elképzelni. Sajnos a világ nem változott. -
Időszerű lenne már valami etnikális alapon kitörő véres, brutális, ártatlanmészárlós, mácsetés, szervcsempészes "afterparty" itt Jurópában.
31 év múlva jön a meteor is.
Jah meg éhendöglünk... -
nélkülem marad a világ -
Blum #102705 Szuperviharok, tornádók, cunamik.
Globális felmelegedés, szárazság.
Ipari katasztrófa.
+1: Elfogy a Zinternet
-
Szavazó roBOT #102704 Ha gyógyíthatatlan betegséget kapnál, szeretnéd-e tudni, hogy betegséged nem gyógyítható? ==>> Milyen globális méretű katasztrófákat tudsz elképzelni az elkövetkezendő 40-50 évben? -
1: Igen. Van gyógymód, mekkora az esélyem, hogy túlélem?
2: Igen, szeretném tudni. El kell rendeznem a dolgaimat. -
Igen,igen. -
Én mind a 2 esetben szeretném tudni. Pláne ha halálos. Az embernek fel kell - már amennyire lehet - készülnie az ilyen dologra. -
Nézőpont kérdése ez is, de van egy régi japán mondás (talán a Hagakure része, talán máshol olvastam) miszerint (szabad fordításban) "az életben mindent meg lehet szokni".
Ez nagyrészt igaz is úgy vettem észre. -
clio1616v #102699 ki beszélt itt arról, hogy az orvostól kell tudnod, hogy beteg vagy?
én is egyszercsak megkaptam a betegséget -
az pont az a betegség, amit már jóval előbb is tudsz, mielőtt orvos közölné. azt inkább már csak megerősítik pár vizsgálattal. -
Ok. Mindenesetre remélem, nem annyira komoly dolog. -
clio1616v #102696 1-es típusú cukorbeteg vagyok és nem kérdezték, meg hogy akarom-e tudni -
Na azért mindent nem adok ki magamról ha nem muszáj... :) -
Mi ez a betegség, szabad tudni? -
1. Van, gyógyíthatatlan de kezelhető. Igen, igyekszem mindent tudni róla.
2. Igen. Nem akarok örökké élni. :-) -
igen-igen. ezekre a lehetőségekre nem igaz, hogy "boldog tudatlanság" inkább.ha adott valami helyzet, amennyire lehet, kezelni kell. jobb tudni. -
Nagyon kiakadtál :D -
de ha magadtól is tudnád, akkor hogy nem akarod tudni, hogy van-e olyanod. ééérted :DD -
Fbn Lx #102689 elkerülhetetlen megtudni, hogy nem gyógyítható, mivel magamtól is tudnám
inkább azt nem akarom megtudni, hogy egyáltalán van-e ilyenem. -
Következő kérdés? -
Blum #102687 #102685 -
igen, szeretném tudni -
Igen, igen. Főleg, ha fertőző... -
Da! -
így is úgy is meg fogod tudni a vizsgálatok után, szóval hülye kérdés :D jöhet a következő... -
igen-igen -
Magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia stb. Gyógyíthatatlan betegségek, nemde? Mégsem kell belehalni egyikbe se. -
ManoNegra #102680 Nem feltétlenül. -
kamionosjoe #102679 gyógyíthatatlan betegség = halálos betegség