127612
  • clio1616v
    nem tudom hol van az a "környéken", de a csípős amerikat csirke és szezámos csirke kis adag rizzsel + üdítő az 1120Ft
  • Hegi90
    "Jóhogynem beülök valami kocsmába Szegeden és ott kajálok a hajléktalanokkal."

te mi a faszról beszélsz :DD
  • clio1616v
    majd kíváncsi leszek mit szólnak hozzá, ha felkerülnek munka miatt "pestre" dolgozni, mondjuk a fizetésük is annyival magasabb lesz
  • bardocz
    Én speciel nem tudok a környéken olyan kínait, ahol több lenne a leves+főétel, kivéve a kacsahús, de ez egy darab kaja.
  • clio1616v
    szó sincs elsőosztályú éttermekről, nagyon ritkán inkább családi vagy baráti összejövetelekkor eszünk étteremben, havonta, de inkább kéthavonta
  • Sir Quno Jedi
    Ha minden nap Szegeden kajáznék, akkor belekerülne a menü vagy 10000-be utazással. :D
  • clio1616v
    Erről van szó.

Azért vannak a kajáldák, ahol 1000-1200 egy menü, hogy aki azt ki tudja fizetni azt vegye.

Ebédszünetem fél óra, az pont arra elég, hogy autóval kiugorjak a közeli bevásárlóközpontba egy fél literes ital 250-300Ft és a kaja meg 800-900Ft.

Jóhogynem beülök valami kocsmába Szegeden és ott kajálok a hajléktalanokkal.

Ha meg étterembe akarok menni, akkor se a napi menüt kérem. Hanem elmegyek a jól bevált indiai étterembe Szegeden is van Taj Mahal és ott már ismernek és tudják, hogyan fogom kérni a chili chickent - kéthavonta belefér.
  • Lacee86
    Ja bocsi, elfelejtettem, h te 1. osztályú éttermekben szoktál enni, mert más nem felel meg az ízlésednek.
  • clio1616v
    ha holnap mész ki ebédelni, csinálj már egy fotót arról a kajáról

csak kíváncsiságból
  • Sir Quno Jedi
    Vannak ám vértahó emberek, de családostúl. Nem1x simán beállnak az ételosztásra itt a fővárosban, csak mer arra jártak, gyerekekkel, asszonnyal stb. Mitha ez mindenkinek járna, így nekik is! Pedig ez azoknak van, akiknek nem telik másra, akik rászorulnak. Ha megteheted, hogy normális kaját vegyél a családnak és nem éheztek, akkor NE zabáld el a hajléktalanok elől az uccsó falatokat...
  • Lacee86
    Nem tudom, hol élsz te, de igen elbaszott helyen. Mint már páran leírtuk, 7-800 Ft-ért sok helyen normális kétfogásos menüt lehet elfogyasztani kulturált körülmények közt.
  • Hegi90
    pedig még ennél olcsóbban is tudok helyeket, csak azok már elég alacsony minőséget szolgáltatnak.
  • clio1616v
    750ért még kínai kaját se nagyon kapsz
  • Hegi90
    ne légy butus.
  • clio1616v
    "Rászorulókat támogató étterem nyílik Szegeden"

ja; tudod mikor eszem el a kaját a rászorulók elől, bunkónak bunkó vagyok, de azért nem mindenáron...
  • Hegi90
    szegeden 750-ért lehet kajálni svédasztalos leves+4 féle második+svédasztalos saláta+ingyenkenyér menüt, de nem mondom meg hol!

Bár ha bunkó vagy 400 forintért is megkapod majdnem ugyanezt a Kapocsban. Ne sírj a modiknak, ha ez reklámnak számít akkor
  • Motoroj
    Meg lehet enni.
  • Hegi90
    ugyanezen az állásponton vagyok :D
  • Hegi90
    mcdonalds = omg?
  • Hegi90
    Étteremfüggő, de ha a mekis sültkrumplit nem nézzük, ezek az éttermek elég durva sok minősítésen meg ellenőrzésen mennek át ahhoz, hogy ne okozzanak lényeges kárt. szerintem.
  • kamionosjoe
    Kezdetnek megteszi.:) Az a durva hogy semmivel nem csinálok többet mint Magyarországon, de a pénzben meg lényegesen többet fizetnek.

Persze egy mérnökhöz képest még le vagyok maradva. :D
  • clio1616v
    1000-1200 körül kereshetsz, az már nem rossz
  • kamionosjoe
    Nem. Soproni Mekiben kezdtem, de már kint vagyok Ausztriában itt még nem megy olyan jól a nyelv, hogy főnök legyek. :)
  • Lacee86
    Ezt most nem én tettem be, de örülök, h örülsz. :D
  • clio1616v
    nem főnök vagy? :D
  • kamionosjoe
    Lehet úgy kérni, hogy ne legyen megsózva, sokan úgy kérik! Amúgy nekem mondhatod több ezer ember dolgozik a cégnek. :D
  • clio1616v
    ne sózzátok már meg úgy a krumplit cseszed!!!

a KFC-ben legalább külön sót adnak kis tatyóban
  • kamionosjoe
    Na egy kis noszogatás kellett csak és máris bekerült a kérdésem, bravo! :)

Én egyébként a Mekibe dolgozok, semmi egészségre káros dolgot nem rakunk bele, viszont ha valaki azt mondja műanyag íze van abba lehet valami, mert az összes hozzávalót műagyag csomagolásban szállítják.
    Mellesleg heti 3-4-szer én is ezt a kaját eszem, mondhatni ezen élek már egy éve. :)
  • chhaya #102891
    Nem.
  • Lacee86
    Azt én is rühellem, ha valaki már betegesen majmolja ezt az update baromságot. Én úgy vagyok vele, h együk, ami jól esik. Lényeg, h sokfélét és mindenből mértékkel.
  • morcosqtya
    Nem érint a dolog.
  • videobaby
    a ch-ra kell figyelnem, a többire nagyívben... eszek én mindent, amit megkívánok, nem érdekel a most divatos "egészséges" étrend.:)
  • ressy14
    egyébként te ennyire tudatosan kajolsz?
  • videobaby
    ismerős, de amit javasoltam komplett ebéd. leves+ főétel+ süti. ha nem szereted a sütit, egyél gyümölcsöt hozzá. ez kb. 70g CH. és nem fogsz tőle hipozni sem, mert mindegyik máskor szívódik fel.
  • ressy14
    Sopron - Borsod
  • bardocz
    Persze, csak van valami a c-vitaminban, ami segít lebontani azt a cuccot, amitől másnapos eszel. Vagy valami ilyesmivel magyarázták nekem, annyira nem hittem el, de mocsokszar állapotból 10 perc alatt olyanba hozott, hogy vissza tudtam aludni.
  • clio1616v
    az édességet mellőzöm ebédre, a leves meg nem elég

ha csak egy levest ennék össz-vissz, nem bírnám a munkát és az inzulintól hamar 2-3 mmol/l lenne a vércukrom, olyankor elég ingerlékeny vagyok
  • SötétBarom
    Nagyon rossz oldalán keresgélsz az országnak.. :DD
    Közel távol az egyik legdrágább város ez, ennek ellenére az összes étterem ad egy ezresért menüt. Egy kettőben mondjuk picit több, van ahol kevesebb. Fél óra alatt meg nem lehet ebédelni úgy, hogy oda is mész valahova..
  • tigeroo
    amúgy debrecenben is már van 800ért ebéd menü
  • tigeroo
    cliot étkezési tanácsokkal ellátni... eztis megéltük!