127612
-
Szerintem Te összekeverted a rendőrség számát a Rose'n Night-éval.. :D -
Mentőt nem (annak már mindegy volt és ne az én pénzem menjem már le) apropó a mentőt hívni ingyen van?
Tűzoltó nem
Rendőrt meg nem szabad csak úgy hívogatni, mert sok csalódás és szopás érheti az embert. -
Lehet hivatkozni a BTK-ra és bármire, de tény, hogy Magyarországon az emberek többsége elfordítja a fejét és továbbmegy vagy csak katasztrófa turistáskodik, de segíteni nem fog sajnos. -
Szerintem te vagy itt az egyetlen, akinek nem esett le elsőre. -
clio1616v #103235 tudom, hogy nem vársz rá választ, de nem -
clio1616v #103234 Kedves Kata. Köszönöm továbbra is a kitüntető figyelmedet, megtisztelsz vele. -
Nem kell hülyének nézni téged, mivel magadtól is elég low IQ hülye vagy. Az meg, hogy most kitalálsz a sztorihoz valamit, amivel úgy gondolod jól kijöhetsz a beégésből, elég szánalmas. -
ha a "már neki se" szövegnél eleresztettem egy halk kacajt, akkor én rossz ember vagyok?
-
miki30246 #103231 Egyszer hívtam ki még nagyon régen az állatorvosomhoz, aki egyben jó barátunk volt.
Régebben a körúton rendeztek illegális gyorsulási versenyeket, olyan 3-an mentünk konvjoba, köztük volt ő is, ő ment elöl, és nem tudta bevenni a nyújtott jobbkanyart.
Nos, én nem láttam a csattanást, csak a végkifejletet, pont őt kapta el az oszlop, de még mozgott kicsit mikor kiszálltunk megnézni, szintem mindenki egyből hívta a mentőket, aki ott volt.
A barátnője, meg a hátul ülő túlélte.
De aztán rossz volt, mert mehetett mindenki tanúskodni, aztán kiderült, hogy verseny volt, szerencsére minket nem büntettek meg, de azóta bekamerázták az egész környéket. -
Nem hinném, h ebben az esetben bűncselekmény lenne a mentők hívásának elmulasztása... Nem is tudom mit csinálnék ilyenkor, kb. elájulnék. :( -
clio1616v #103229 köszönöm, hogy megpróbáltál kioktatni
szeretem azokat, akik hülyének néznek és adnak egy esélyt maguknak, hogy hátha le tudnak járatni a nyilvánosság előtt -
akkor is hívd ki
-
clio1616v #103227 leesett a feje a sisakkal együtt, szóval az élettel összeegyeztethetetlen sérülése volt -
Állampolgári _kötelességed_ a segítségnyújtás és a mentők értesítése személyi sérülés esetén, gyökér! Ha a segítségnyújtásra alkalmatlan vagy, vagy a baleseti körülmények akadályozzák a segítségnyújtást, a mentők azonnali értesítése akkor is kötelességed, bármilyen esetben. Te nem vagy orvos, nem tudod megállapítani, hogy kin lehet még segíteni, vagy kin nem.
Javaslom tanulmányozd kicsit a BTK (igen BTK, mert bűncselekmény) "A személy elleni bűncselekmények (élet, testi épség elleni bűncselekmények)" fejezetét, azon belül a "Segítségnyújtás elmulasztása" ügyleírást. -
nem, nem, nem
viszont olyan igen, hogy nekem kellett mentőt hívnia valakinek... jól ki lett találva a kérdés, pont a mentőnél nincs olyan hogy "saját ügyben" :D
egyébként röhejesek, már ami a kiérkezési időt, a szavahihetőséget illeti :) -
igen - mozdulatlanul fekvő öregemberhez
nem
igen - betörtek hozzánk, és elvittek 2 mobilt, meg egy pénztárcát -
nem
nem
igen, kihívtam a közeli lakáshoz, mert állandóan hangosan bömböltetik a mulatós zenét
-
Mentőt hívtunk haverommal 1x egy éjjel a járdán fekvő vérző részeghez.
Tűzoltót, rendőrséget még hála az égnek nem kellett. -
clio1616v #103221 nekem nem volt szükségem rá, hogy mentőt hívjak
viszont láttam egy kamionnak nekiütközni egy motorost, de már neki se
minden más esetben kihívtam volna -
igen, többször (menyasszonyomhoz)
nem, eloltottam/kárelhárítottam magam..
igen, többször (betörtek) -
Rendőröket többször is. -
egyszer amikor kigyulladt az erdő, akkor a tűzoltóságot kihívtuk. tévében is bent volt :o
többi nem -
hugopareiros #103217 nem, nem, igen saját ügyben -
mentőt idegenhez - tűzoltót nem - rendőrt más ügyében
úgy látom az átlagnál mozgalmasabb életem van :D -
Blum #103215 Mentot hivtam magamhoz meg ismeroshoz is.
Tuzoltosagot magamnak,mert kigyulladt egy auto az udvarban. (~7 evvel ezelott volt)
Rendorseget magamnak (is),mert nem akartam sajat magam megoldani a problemat. -
Fbn Lx #103214 nem volt. mentőt hívhattam volna párszor ilyen rohamos emberekhez vagy utcakövön fetrengőhöz aki ordítozik hogy fáj valami, de valahogy véletlenül mindig megelőznek mások, de bánom -
Persze, a sarkon bedobták a hülyék a bokorba. Ennyi eszük volt... -
A telefont visszakapta?
#103208 - Drogoshoz mentőt? Óbazmeg... -
Nem. Nem. Igen, más ügyében. -
Mentőt többször atom részeg emberhez (télen, amikor -7 fokban fetrengett hétköznap éjjel valami hülye helyen), Tűzoltót mikor leégett a munkahelyem (:DD), rendőrt meg mikor egyszer ellopták a bringám, meg egyszer mikor betörtek egy másik munkahelyemre. -
Nem.
Nem.
Nem.
Külön köszönet, hogy senki nem használta a mentősök szót. -
Lantee #103208 Rendőröket:
- egy saját balesethez (vétkes nem akarta elismerni)
Mentőket:
- anyám infarktus-gyanújára
- -10C-ben fetrengő fiatal drogosra -
Igen, egy részeghez, mert a haverjai kérték.
Nem.
Igen, a bátyus mobiltelefonját a focipálya mellől kis suttyók ellopták, de már a sarkon utolértük őket... Persze a yard semmit sem tudott kezdeni a kis pöcsökkel, egyik sem volt még 14 éves sem... -
3x nem
leginkább azért,mert mikor autót törtem pont egy mentővel találkoztam össze(nem volt nagy gáz,de nem tehetek róla,ha nem tudja elolvasni a stop táblát),a rendőr is csak azért jött,mert kötelező olyankor. -
igen, páromat kellett kórházba juttatni, mert elfolyt a magzatvíz, és egyszer a karambolom miatt is.
igen, karambol miatt, takarítani :)
igen, koccanás, meg a karambol miatt :D -
Nem.
Igen.
Nem. -
neh -
nem, nem ééééés... nem. -
kamionosjoe #103201 Egyszer találtam egy eszméletlen embert ahhoz mentőt.(mint kiderült csak berúgott)
Tűzoltót akkor amikor kigyulladt az OTP Győrben.
Rendőrt még nem. -
Freeda Krueger #103200 Mentőt rokonhoz még régebben,tűzoltót a szomszéd házhoz vidéken,pont idén.