127612
  • morcosqtya
    Szerintem Te összekeverted a rendőrség számát a Rose'n Night-éval.. :D
  • zsoltioregon
    Mentőt nem (annak már mindegy volt és ne az én pénzem menjem már le) apropó a mentőt hívni ingyen van?

Tűzoltó nem

Rendőrt meg nem szabad csak úgy hívogatni, mert sok csalódás és szopás érheti az embert.
  • Magic Boy
    Lehet hivatkozni a BTK-ra és bármire, de tény, hogy Magyarországon az emberek többsége elfordítja a fejét és továbbmegy vagy csak katasztrófa turistáskodik, de segíteni nem fog sajnos.
  • Zoli007
    Szerintem te vagy itt az egyetlen, akinek nem esett le elsőre.
  • clio1616v
    tudom, hogy nem vársz rá választ, de nem
  • clio1616v
    Kedves Kata. Köszönöm továbbra is a kitüntető figyelmedet, megtisztelsz vele.
  • Kata
    Nem kell hülyének nézni téged, mivel magadtól is elég low IQ hülye vagy. Az meg, hogy most kitalálsz a sztorihoz valamit, amivel úgy gondolod jól kijöhetsz a beégésből, elég szánalmas.
  • Calver
    ha a "már neki se" szövegnél eleresztettem egy halk kacajt, akkor én rossz ember vagyok?
  • miki30246
    Egyszer hívtam ki még nagyon régen az állatorvosomhoz, aki egyben jó barátunk volt.
    Régebben a körúton rendeztek illegális gyorsulási versenyeket, olyan 3-an mentünk konvjoba, köztük volt ő is, ő ment elöl, és nem tudta bevenni a nyújtott jobbkanyart.
    Nos, én nem láttam a csattanást, csak a végkifejletet, pont őt kapta el az oszlop, de még mozgott kicsit mikor kiszálltunk megnézni, szintem mindenki egyből hívta a mentőket, aki ott volt.
    A barátnője, meg a hátul ülő túlélte.
    De aztán rossz volt, mert mehetett mindenki tanúskodni, aztán kiderült, hogy verseny volt, szerencsére minket nem büntettek meg, de azóta bekamerázták az egész környéket.
  • Lacee86
    Nem hinném, h ebben az esetben bűncselekmény lenne a mentők hívásának elmulasztása... Nem is tudom mit csinálnék ilyenkor, kb. elájulnék. :(
  • clio1616v
    köszönöm, hogy megpróbáltál kioktatni

szeretem azokat, akik hülyének néznek és adnak egy esélyt maguknak, hogy hátha le tudnak járatni a nyilvánosság előtt
  • szabii98
    akkor is hívd ki
  • clio1616v
    leesett a feje a sisakkal együtt, szóval az élettel összeegyeztethetetlen sérülése volt
  • Kata
    Állampolgári _kötelességed_ a segítségnyújtás és a mentők értesítése személyi sérülés esetén, gyökér! Ha a segítségnyújtásra alkalmatlan vagy, vagy a baleseti körülmények akadályozzák a segítségnyújtást, a mentők azonnali értesítése akkor is kötelességed, bármilyen esetben. Te nem vagy orvos, nem tudod megállapítani, hogy kin lehet még segíteni, vagy kin nem.
    Javaslom tanulmányozd kicsit a BTK (igen BTK, mert bűncselekmény) "A személy elleni bűncselekmények (élet, testi épség elleni bűncselekmények)" fejezetét, azon belül a "Segítségnyújtás elmulasztása" ügyleírást.
  • Yoda001
    nem, nem, nem
    viszont olyan igen, hogy nekem kellett mentőt hívnia valakinek... jól ki lett találva a kérdés, pont a mentőnél nincs olyan hogy "saját ügyben" :D
    egyébként röhejesek, már ami a kiérkezési időt, a szavahihetőséget illeti :)
  • kifli
    igen - mozdulatlanul fekvő öregemberhez
    nem
    igen - betörtek hozzánk, és elvittek 2 mobilt, meg egy pénztárcát
  • rastaman
    nem
    nem
    igen, kihívtam a közeli lakáshoz, mert állandóan hangosan bömböltetik a mulatós zenét
  • Lacee86
    Mentőt hívtunk haverommal 1x egy éjjel a járdán fekvő vérző részeghez.
    Tűzoltót, rendőrséget még hála az égnek nem kellett.
  • clio1616v
    nekem nem volt szükségem rá, hogy mentőt hívjak

viszont láttam egy kamionnak nekiütközni egy motorost, de már neki se

minden más esetben kihívtam volna
  • morcosqtya
    igen, többször (menyasszonyomhoz)
    nem, eloltottam/kárelhárítottam magam..
    igen, többször (betörtek)
  • Hegi90
    Rendőröket többször is.
  • szabii98
    egyszer amikor kigyulladt az erdő, akkor a tűzoltóságot kihívtuk. tévében is bent volt :o

többi nem
  • hugopareiros
    nem, nem, igen saját ügyben
  • VRSDM
    mentőt idegenhez - tűzoltót nem - rendőrt más ügyében
    úgy látom az átlagnál mozgalmasabb életem van :D
  • Blum
    Mentot hivtam magamhoz meg ismeroshoz is.
    Tuzoltosagot magamnak,mert kigyulladt egy auto az udvarban. (~7 evvel ezelott volt)
    Rendorseget magamnak (is),mert nem akartam sajat magam megoldani a problemat.
  • Fbn Lx
    nem volt. mentőt hívhattam volna párszor ilyen rohamos emberekhez vagy utcakövön fetrengőhöz aki ordítozik hogy fáj valami, de valahogy véletlenül mindig megelőznek mások, de bánom
  • Molnibalage
    Persze, a sarkon bedobták a hülyék a bokorba. Ennyi eszük volt...
  • Zoli007
    A telefont visszakapta?

#103208 - Drogoshoz mentőt? Óbazmeg...
  • Zoli007
    Nem. Nem. Igen, más ügyében.
  • SötétBarom
    Mentőt többször atom részeg emberhez (télen, amikor -7 fokban fetrengett hétköznap éjjel valami hülye helyen), Tűzoltót mikor leégett a munkahelyem (:DD), rendőrt meg mikor egyszer ellopták a bringám, meg egyszer mikor betörtek egy másik munkahelyemre.
  • Motoroj
    Nem.
    Nem.
    Nem.

Külön köszönet, hogy senki nem használta a mentősök szót.
  • Lantee
    Rendőröket:
    - egy saját balesethez (vétkes nem akarta elismerni)

Mentőket:
    - anyám infarktus-gyanújára
    - -10C-ben fetrengő fiatal drogosra
  • Molnibalage
    Igen, egy részeghez, mert a haverjai kérték.

Nem.

Igen, a bátyus mobiltelefonját a focipálya mellől kis suttyók ellopták, de már a sarkon utolértük őket... Persze a yard semmit sem tudott kezdeni a kis pöcsökkel, egyik sem volt még 14 éves sem...
  • HTS s3rg1nh00
    3x nem
    leginkább azért,mert mikor autót törtem pont egy mentővel találkoztam össze(nem volt nagy gáz,de nem tehetek róla,ha nem tudja elolvasni a stop táblát),a rendőr is csak azért jött,mert kötelező olyankor.
  • pxxl
    igen, páromat kellett kórházba juttatni, mert elfolyt a magzatvíz, és egyszer a karambolom miatt is.
    igen, karambol miatt, takarítani :)
    igen, koccanás, meg a karambol miatt :D
  • immovable
    Nem.
    Igen.
    Nem.
  • tigeroo
    neh
  • NEOreg3
    nem, nem ééééés... nem.
  • kamionosjoe
    Egyszer találtam egy eszméletlen embert ahhoz mentőt.(mint kiderült csak berúgott)
    Tűzoltót akkor amikor kigyulladt az OTP Győrben.
    Rendőrt még nem.
  • Freeda Krueger
    Mentőt rokonhoz még régebben,tűzoltót a szomszéd házhoz vidéken,pont idén.