127612
-
inkább lőjenek agyon ott helyben, a végeredmény kb. ugyanaz lenne -
Gordon Blue #103438 Készen állok egy csatára, sőt várom is valamilyen szinten, hogy megküzdhessek a területekért.
Este mielőtt elaludnék, mindig azzal spanolom fel magam, hogy anyámat megölték, vagy valamelyik hozzátartózómat kínzópadra tették, és nekem kell megmenteni, de van amikor nem sikerül, ilyenkor bosszút állhatok az elkövetőn, és minden nap máshogy végzek velük.
Van amikor a könny is kicsordul néha a szememen, van amikor a sulimban kell harcolni, és megmenteni az osztálytársakat, és én vagyok a hős, fedezem a többieket, volt olyan is amikor vámpírok szállták meg a településemet.
Szóval én készen állok akár ma, holnap, bármikor, ha biztosítják számomra a megfelelő fegyverzetet.
Meg természetesen, ha túlélem majd kérek egy kis anyagi juttatást is. -
"szerk.: tekintsünk el az olyan kérdésektől, hogy "mégis kik támadnának meg?", stb"
ne tekintsünk el tőle, mert nagyjából ez dönti el a válaszomat -
Szó nélkül mennék. A dezertálókat kivégezném a politikusokkal együtt. -
Azért, h a Viktort meg a többi seggfejet védjem? NEEEM. Kihúznék külföldre a családommal, barátaimmal együtt. -
isten őrizz -
+1 -
Fbn Lx #103432 nem azért, mert "mégis kik támadnának meg", de a mai körülmények alapján ezt a kérdést nem lehet megválaszolni.
amíg kardokkal és íjakkal vívtak háborút, addig egyértelműbb volt a helyzet, jóval könnyebben elérhetőek voltak a "csúcstechnológiás" felszerelések és ezért két ország között kiegyenlítettebb lehetett a harc
ma viszont a technológiai és taktikai hadviselés korában az, hogy én fogok-e egy ak-47est, az vajmi keveset számít, vagy egyenesen jelentéktelen, így ilyen formában nem tudok harcolni azért, hogy megvédjem a hazámat, tehát nem is szeretnék.
ellenben egy polgárháborús helyzetben ahol megmozdulnak a kisebbségiek már ki tudnék állni, mert ellenük nem szükséges, hogy a különleges erőknél képezzenek ki vagy tudjak vadászbombázót vezetni, elég egy pisztoly és egy balta -
Nope. -
tekintve, hogy kb 2 perc alatt lerohanhatnának, eszem ágában se lenne harcolni. mire odaérnék már vége is :D de am mennék orvoshoz igazolásért. -
Szavazó roBOT #103429 Szerinted mi jellemző egy jó főnökre? ==>> Ha megtámadnák az országot te harcolnál, hogy megvédd? -
Szopás az szopás, mindegy, hogy fasz vagy bánya. :DDD -
+Egyéb:
-Ne féljen a saját árnyékától/jól tűrje a stresszt
-Hatóságokat megkenni/bsztattni/fenyegetni alapvető tulajdonsága legyen
-A cég érdeke a szemében írja felül a BTK egyes paragrafusait
-Ne legyen rasszista (A világ nem zsidókra, fehérekre és cigányokra, hanem gazdagokra és szegényekre oszlik)
-
mintha vmi prosti mondta volna:D -
Nekem a Szarvasi a véremben van, úgyhogy jól bírom.
-
Bialetti Brikka Elite + kúpos kézi daráló + szemes Segafredo Intermezzo v. Bonomi Macumba...
na az inkább "ultimate"... :)
Szarvasi csak szétégeti az aromákat.
Vízkő:
Sárkány ellen sárkányfű, vízkő ellen Vera ásványvíz használata.
Ízek:
Új vasat be kell járatni, át kell főzni, napi háromszor, négyszer, két hét múlva érezhetően jobb lesz.
Ha ragaszkodsz a szarvasihoz akkor faragj egy tamperolót hozzá, sokkal jobb lesz az íze az eszpresszónak már azzal is.
Ha már kotyogós szakosztályban kávézunk.. (podosok lapozzanak)
;-)
-
Ezek nagy szavak.
- legtöbb embert semmivel sem lehet inspirálni, mert nagyívben leszarja a munkát és rühelli is amit csinál
- nincsenek jutalmak amiket megmutathatna, mivel nem a közvetlen vezetőd dönti el, hanem jóval őfelette, csak negatív diszkrimináció van, de az dögivel
- én, te mi, bullshit, mi szépen ásunk ide egy gödröt, én szoktam volt mondani a jómunkásembereknek mikor nálam melóznak, rühellik is... :D
- a vezetőd a legritkább esetben konyít a te melódhoz is, nem is kell neki, nem az a dolga, hogy magatnítson rá téged, főleg nem is azért fizetik
- tisztelet, jópélda, blablabla, ezen ötéves kor előtt túl kell esni, mert aki ilyesmire vágyik, azt széttépik a farkasok... -
-
Én is jó fej voltam a beosztottaimmal, na már nincsenek is beosztottaim... :D -
Nem vagy szerény. :) De ha ez tényleg igaz, akkor jófej vagy a beosztottaiddal. -
clio1616v #103419 Fontos, hogy ismerni kell az alkalmazottait és eszerint adja ki a munkát.
- jelenleg 3 ember főnöke vagyok, úgy tekintek rájuk, mint munkatársakra, akikre rábízhatok feladatok elvégzését
- gyakorlatilag felelősséggel tartozok az ő munkájukért is
Emellett igazságos, határozott és megbízható vagyok. Felesleges munkát nem végeztetek velük. -
kamionosjoe #103418 Szigorú, pontos.
Erős szaktudással rendelkezik.
Elhivatott. -
Lojális. -
egyéb. mégpedig azért, mert ezek közül a tényezők közül sokank meg kell felelnie egy jó vezetőnek. viszont, ha választanom kellene, legyen alapos, körültekintő. -
Meggyőzhető és tapasztalt. A főnökök egy része képtelen beismeri, hogy ha téved vagy rosszul csinál valamit, vagy lehetetlen célt fogalmaz meg, mert ő mindig mindent jobban tud. Egy jó főnök belátja, hogy mikor nincs igaza. -
ez egyébként mindenhol így lehet, vagy csak kishazánkra jellemző? -
Sajnos igen, ez gyakran van így. :S -
A valóságban általában sajnos egyik sem. Éppen hogy tapasztalatlan, szaktudással nem rendelkezik, leszarja a munkát, szétszórt, pontatlan, az alkalmazottakat ennek ellenére birkának és alsóbb rendű ugráltatható csicskának tartja, nem érdekli senki baja, fafejű, nagyobb pénzért azonnal céget vált, vagy kizsigereli a jelenlegit. Ja és a cég tulajdonosai, tőkései között van rokona vagy gyermekkori barátja. :) Volt már néhány ilyen főnökhöz szerencsém. -
Fbn Lx #103411 erős szaktudással rendelkezik
ha többet tud mint én, akkor tisztelem a tudását és irányíthat, a többi emberi szempont csak egy bölcsészfőnöknél számítana egy bölcsészgyárban -
Én is hittem ebben egy darabig, de amikor igásló voltam és vittem haza a 6 kilot, megváltozott a véleményem. :D Meló az meló. Olyan, hogy valaki örül, hogy mehet, 10.000-ből egy van. Innentől kezdve a pénz a fő szempont. -
legfőbb jellemzője, hogy nem egy fasz. -
Olyan aki nem csicskának nézi a nála dolgozókat. -
Nem vagyunk egyformák. -
Ez is egy felfogás... Én nem ezt vallom, egyáltalán nem. -
" Nem tud kikészíteni idegileg, mert hamarabb lelépnék."
ahol hülye a főnök ott a legelső lehetőségnél én dobbantanék. fasz se akar hónapokat, neadj isten éveket lehúzni egy fos helyen, annyit szerintem nemér meg egy gyomorfekély vagy akármi más betegség a stressz miatt.
(bár még nem olyan sokat dolgoztam de nekem ezek az elveim ezzel kapcsolatban) -
+
ha jól érzem magam melóhelyen akkor mindegy a zsé is, örülök hogy benntlehetek a többiekkel, megcsináljuk hamar a melót jó hangulatban és kész.
viszont voltam már olyan helyen is ahol kb. igáslónak néztek (meg hülyének is) -
1. Nem tud kikészíteni idegileg, mert hamarabb lelépnék.
2. A főnök sosem ember, hanem főnök.
3. A pénz a legfontosabb egy munkahelyen, szerintem. Oda azért járok, hogy pénzt keressek, nem azért, hogy jól érezzem magam. Ha a kettő egybeesik hurrá, de ha nem akkor nálam csak a pénz a döntő szempont. -
ha kotyogós, akkor nagy valószínüséggel szarvasi típus, nekünk is az van, überelhetetlen:) -
Ha kikészít idegileg, tiszta stressz az egész életed, mit érsz a több pénzzel? Inkább legyen kevesebb lóvé, de egy nyugodtabb környezetben, ahol a főnökkel lehet beszélni, mint emberrel, és nem használ ki, mint egy állatot.
Amúgy a felsoroltak közül elég sok fontos dolog van. A legeslegfontosabbak talán a közvetlenség, hozzáértés és alaposság/precizitás. -
Blum #103400 Sarga tchibo + kotyogos kavefozo nalam az ultimate. :D
Van itthon egy kb. 10 eves kotyogosunk,azzal rohadt jo kavet tudok fozni,de a tomites mar kezd meghalni. Persze sehol nem talalni olyat,ami tokeletes lenne ra es ne frocskolne szet az egesz. Vettunk egy vadiuj cuccot,azzal az Istenert se tudok olyan jot fozni,mint a regivel. Lehet,hogy csak megkene varni,amig ezis kicsit vizkoves lesz