127612
-
Fbn Lx #103639 de ez a srác úgy affektál, hogy feláll a szőr a hátamon -
Fbn Lx #103638 én puzsért kedveltem az ikszfaktoros előtti időkben. bírom az utolsó tirpák stílusát, és nagyrészt egyet is értettem vele -
Fbn Lx #103637 szívesen! én is köszönöm a te véleményedet. -
Szerintem meg zseniális, és igaza is van. -
pedig puzsér meg stb. kritikusok mellett az egyetlen normális arc a kínálatból, de ezis 1 vélemény -
Meglehetősen építő jellegű kritikádat köszönjük, szerintem ez nem egy fasz. -
Fbn Lx #103633 ez egy fasz -
da word
-
Uhhh...ez a nem érdekel % elég csúnya, nem számítottam rá. Bízom benne hogy fogyasztható lesz, örülök a hírnek, csak ne rókabőrök sorozata legyen... :) -
nem érdekel, méghozzá azért, mert az eredeti pár rész volt jó, a többi szerintem egy kalap szart nem ér....nem is tudnám elmondani hogy az új részek miről szólnak. Amikor adják, rendszerint a háttérben megy, aztán el is vesztem hamar a fonalat:-) -
Bocsáss meg!
Ami rossz, az nem te vagy, hanem ez az egész. -
OFF
Az annyira nem is volt rossz. Csak Jeremy Rennert zavarhatnák már el a francba. Félemetesen rossz színész. Mondjuk nem ő tehet arról, hogy annyi pocsék filmben is szerepelt. A Bombák Földje életem egyik legrosszabb filmje volt...
ON -
Interstate 95 #103627 Így nem félek attól hogy a 7 -ik Star Wars nem hozza az elvárt minőséget. A The Avengers hatalmas film lett, egyik kedvencem. -
szóval... előzménytrilógia remake énekléssel megfejelve?
-
A Disney megvette a Marvelt is, és az Avengers már az ő nevük alatt jött ki. -
Interstate 95 #103624 Oké, igazad van abban hogy nem kellett volna általánosítanom, a kint dolgozókat valóban nem szabad egy kalap alá venni. És talán abban a formában ahogy leírtam álszent is, mert a hónapban én is megyek ki külföldre. DE bárhol is legyek a világban én sok más emberrel ellentétben büszkén vállalom hogy magyar vagyok, és ez a nem mindegy ! Viszont látván hogy új kérdés van nem húznám tovább a szót. -
A Disney megvette emlékeim szerint a Pixart is, de a szakmai munkába nem szóltak bele... -
HisF8 #103622 SW-zal a világból lehet kikergetni; még, ha nagyon el is rontják, az eredetinél csak jobb lehet. -
Fbn Lx #103621 Igen, de a disney nem fog olyan jót készíteni, mint az eddigiek
már többféleképpen is megpróbáltam elképzelni, hogy fog kinézni az új divatos star wars
a régi köztársaságban fog játszódni, ahol egy csapat főiskolás, gizda, félmeztelen fiatal emó dzsedisrác egyszerre fedei fel az Erőt és a szexualitását a szövevényes, drámai és komikus iskolai élet során, miközben a sötét oldal egyre növekszik.
tekintettel arra hogy dizni, mindenképp lesz benne egy szolgalelkű néger, aki egyszerre lesz végtelenül buta és jószándékú, valamint egy nagy kampós orrú, hatalomvágyó (zsidóparódia) főgonosz sith-lovag.
ÉS NAGYON SOKAT FOGNAK BENNE KÉZENFOGVA ÉNEKELNI -
Blum #103620 Nem erdekel.
Egyetlen Star Wars-ot sem neztem eddig vegig. 1-2 jelenetre emlekszem,de soha nem erdekelt. Ugyse tudjak majd olyan jora megcsinalni,hogy elkezdjen erdekelni.
-
Az SW szériánál sóhajtva emlegetni a pénz egész vicces, mikor +1 jelenetért újra kiadták az egész szériát, meg hasonló húzások. Annyi bőrt húztak le arról a rókáról, hogy már csontváza sincs... -
a rajongók sírni fognak
nekem meg valószínűleg tetszeni fog, de azért megvárom majd az első véleményeket, hogy mégis mit műveltek a Disney nyomása alatt -
elolvastam.
Hát igen a pénz beszél, a többi meg ...
(kutyakakit se ér) -
bocsi megvan, csak most keltem. -
wtf?
Ezt honnan vettétek link pls! -
-
Leszarom. -
Nem kell elnézést kérni, mindenki ezt csinálná, ez a normális. -
hogyne érdekelne. -
érdekel, de nem hiszem hogy meggyalázzák a régi filmeket, viszont sokkal rosszabbak lesznek a régieknél. reméljük hogynem.. -
Unreal1942 #103609 Ez elég beszűkült hozzáállás (bocs) Akik kimentek azok is nagy eséllyel tettek szépen már ezért az országért. És nem jókedvükben mentek külföldre.
Csak épp elegük lett. Akadt vagy kerestek maguknak lehetőséget. Volt merszük vagy eszük és leléptek. Ettől még a szeretteik akár itthon is maradhattak. Egész pontos képük van arról, hogy itt továbbra is lábujjhegyen állva, nyakig ér a szar. Ahová mentek ott meg érdekes módon egy új életet is könnyebb elkezdeni mint itt folytatni. (nyilván nem egyszerű a boldogulás máshol sem, meg vannak a nehézségek) Valahogy mégis minden gördülékenyebb egyszerűbb és nem utolsó sorban anyagilag biztonságosabb.
Én pont egy éve jöttem haza. Igaz csak fél évig dolgoztam kint (Németország) Gondoltam haza jövök, pályát is váltok. Megszerveztem és ma 1 évvel a hazajövetelem óta. Ott tartok, hogy fél lábbal már vissza vissza mennék és megyek is minden bizonnyal. Mert bizony itthon hiába dolgozom... a keresetem a rezsimre se elég. 1 év alatt már nemhogy egyenesbe nem vagyok, de újra kisebb tartozásaim vannak. 1 éve nadrágszíj meghúzva és mégse jutok egyről a kettőre.
Ettől még nem hazafiatlan vagyok! Büszkén vállalom bárhol bármikor a Magyarságomat. Lengetem a zászlót, ha épp Magyar sportesemény van és szívből szurkolok. De elég volt. Bármennyit is teszek az ország asztalára azt felfalják mások! Köszönöm majd én magam boldogulok. Hülye leszek hazafiasságból, kis túlzással éhen halni.
Na ezért nem tudom elképzelni, hogy én egy ilyen országért akár fegyvert is fogjak. Remélem lesz jobb egyszer, de lássuk be... erre várni ás áltatni magunkat... nem egy szép jövőkép.
-
a nem érdekelre nyomtam,mivel az "igen..." önmagában helytelen,hiszen az új trilógia nem volt összehasonlítható a régivel...egyszerűen az ilyen folytatásokat úgy kell nézni,mint ami ugyanabban a világban játszódik,de mégsem közvetlenül kapcsolódva az eredetihez (még ha a SW-nál az előzményt vitte vászonra,akkor is),mert ha valaki a régi minőséget várja az csalódni fog,szinte nincs is kivétel... -
Szavazó roBOT #103607 Ha megtámadnák az országot, harcolnál, hogy megvédd? ==>> Örülsz neki, hogy lesz 7. része a Star Wars-nak? -
Nekem például az elejétől fogva hiányzik a válaszok közül a háttérszolgálat lehetősége - szükség van emberekre kórházban, az ellátásnál, ezer másik helyen, nem csak a lövészárokban.
A fenti lehetőségek azt sugallják (sarkítva), hogy egy háborúban csak frontvonalban harcolók és dezertőrök léteznek. -
ManoNegra #103605 Ne haragudj meg, de abból, hogy kijelented: Te legalább nem vagy álszent, arra következtettem, hogy aki azt jelölte be, nagy valószínűséggel az. Ezt is olyan szépen mondtad, hogy "betojásjelző", hogy csak gratulálni tudok. Ha az lett volna a kérdés, hogy félnél-e a frontvonalon, akkor bizony azt válaszolnám hogy igen, de ez nem hiszem hogy olyan kirívó jelenség volna. Ráadásul egy háborúban nem csak a fronton van szükség emberre, azon kívül is van teendő. Sokunknak pedig itt vannak a szerettei, és ezért nem is fog tiplizni ha arra kerül a sor. -
itt, 5 perc 27 másodperctől. -
extramagascsaj #103603 Egyébként azt gondolom, hogy aki két különböző országban is élt már...vagy akár többen, és van mindkét/akárhány helyen tapasztalata, hogy mi hogyan megy...azért realitások szempontjából jobban különbséget tud tenni, mint aki egy helyen éli az életét, és fogalma sincs saját tapasztalatból, hogy mi megy másutt. A véleményemmel nem vitát akartam szítani, csupán válaszoltam egy feltett kérdésre, mint mindenki más. Csakhát igen...ennyi úgymond a "szólásszabadság", hogy elmondod a véleményed, és mindenki ugrik, és beszól, és át akarja harapni a torkodat érte. Senkivel nem akarok veszekedni. Én tiszteletben tartom mások véleményét, döntését, ha nem is tartom helyesnek. Nem fogok tovább vitatkozni, mert hülyeség...meddő vita. Én így döntöttem,érzek, mások másképp ez van. Akinek nincs jobb dolga...az folytassa tovább. Elnézést kérek ha fennakadást vagy felháborodást keltettem a hozzászólásommal. Befejeztem. -
extramagascsaj #103602 Az, hogy más nemzet által kínált előnyöket élvezek, az vajon miért lehet? Ha otthon minden oké lenne, nem jönne ki ennyi ember. Szerinted miért vándorolnak ki az emberek? Maradjunk otthon és feltétel nélkül szeressük a szülőhazánkat...annak ellenére is, ha csak leakarnak húzni anyagilag, és szarba se vesznek minket? Köszi, de nem. :S -
extramagascsaj #103601 Attól, hogy kiforgatod a szavaimat mi lesz jobb? Én nem ezt mondtam. Csak úgy gondolom, hogy nem mindenki állna ténylegesen a frontvonalba, ha élesben menne a dolog, aki most nagy szájjal nyomja a rizsát, hogy mekkora hazafi...hanem bizony sokaknak kigyulladna a betojás jelző. DE tudom, hogy tényleg vannak, akik ott is lennének, és küzdenének. Becsülöm is ezeket az embereket a hitükért és lojalitásukért...attól függetlenül, hogy nem vagyunk egy véleményen.
Hát...az ország nem feltétlen köthető a szeretteimhez...mivel nem minden szerettem él Magyarországon. Pl. ha mindenki külföldre költözne...akkor nem rohannék vissza egy háború esetén, hogy kimentsek onnan embereket. -
extramagascsaj #103600 Már bocs,de ez hogy jön ide? Nem arról volt szó, hogy mennyire ismerem az országot! Amúgy meg én is ott éltem...tehát azért nekem is van rálátásom. Ettől függetlenül nem osztom az észt...nem ez volt a téma sem. Meg, hogy mit akarok beleszólni? Én speciel nem is akarok beleszólni. Ezt mondtam múltkor Ausztriában élő barátoknak is, hogy nekünk már ott nincs jogunk beleszólni. Akkor lenne, ha ott élnénk,de mivel önként eljöttünk...így nincs. Nem tudom, honnan veszed, hogy én kintről okoskodok? Én egyszerűen annyit mondtam, hogy maga az ország nem érdekel, csak az ott élő családom, barátok.