127612
-
kamionosjoe #103759 Igen egyszer, indítottam egy tőzsdei versenyes topikot, akkor kaptam 5-öt, teljesen jogtalanul. Előtte valami kisebb dolog miatt két pontot azt hiszem, de ez a regem még szűz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja és a kurva anyját annak aki adta -
ja egyszer -
Szerintem még egy büntetőpontot sem kaptam. -
10-15nél járhatok. régebben voltpár, asszem tiltva nem voltam még -
Igen egyszer egy hétre. -
*legyint* -
azt hiszem kétszer, egyszer kreatív voltamozásért kaptam egy ötös adagot Borg-tól (ezzel remekül megvillantva, h miért szereti és tartja igazságos moderátornak mindenki), aztán sedó rakott ki, miután e-peen lengetésként adott viccből egy pontot az akkori három mellé, csak a nagy keménykedésébe hülyeséget írt a büntiindokba, én meg nem is kicsit gúnyt űztem belőle. 
de ha csak normális modokat és értelmes indokokat néznénk, kihagyva a hatalomittas netkeménykedőket, akkor lenne összesen azt hiszem... egy pontom?
-
clio1616v #103752 éngem nem -
Fbn Lx #103751 asszem már egyszer összegyűjtöttem vagy 20+ pontot, meg még egye legalább kitiltottak a büntetőpontos időszak előtt
de ezek már legalább 5 éve, azóta full legális vagyok -
Fbn Lx #103750 hát ha rá akarsz markolni valamire úgy, hogy a hüvelykujjad néz kifelé (felfelé) akkor jobba kézre esik, ha valami balfelé dől.
próbáld kinyújtsd előre a kezed és fogd ökölbe úgy, hogy a hüvelykujjad felfelé néz. ebből az állásból kényelmesebb akár 90 fokot is balra fordítani a kézfejed, míg jobbra alig fordult, és ami jobbra áll, arra így kellene ráfogni. visszakézből meg nem fogja az ember a farkát, úgy, hogy a hüvelykujja néz a teste felé. -
1 pontom van Humiariból, meg egyszer kaptam 2 pontot ami vissza lett vonva. -
nem, én jó gyerök vagyok -
Nem. -
még a büntetőpontos rendszer bevezetése előtt bannoltak örökre kétszer is
ezen a regen csak 18 pontom van, ebből 3x volt olyan, hogy 5-öt kaptam egyszerre -
Vagy úgy, akkor megelőlegezek magamnak egy nullát. -
Nem tudják ők sem, hogy mennyi van összesen. -
Ha valami modi megmondja, vannak-e büntipontjaim, akkor szavazok. -
Abból van most a Shure mikrofon..
-
Büntipontot kaptam még anno, mikor Traviant reklámoztam, h regeljenek alattam, és kapjak aranyat. xDD -
Blum #103740 Kitiltva nem voltam, de büntetőpontot már kaptam.
meg anno ujreg koromban,amikor a humi-ari topikba figyelmeztetes nelkul raktam be ijesztegetos kepet. :( -
Kitiltva nem voltam, de büntetőpontot már kaptam.
(regisztráció után 10 perccel, Kandurextől 2 pont :-) ) -
Kitiltva nem voltam, de büntetőpontot már kaptam. -
Szavazó roBOT #103737 Maszturbáltál már extrém helyen/extrém módon? ==>> Tiltottak már ki az SG-ről? -
-
én arra gondoltam, de "máshol" vagy :D
az meg hogy melyik oldalon van sztem tökmind1, ki hogy szokta meg. am meg át lehet "szoktatni" a másik oldalra is ha úgy jobb... -
persze amit írsz az egy valódi kardra levezetve valóban igaz lenne... -
hát nem tudom farok híjján nehéz elképzelni, de mivel jobb kezes vagyok ami fontos azt jobb oldalra teszem...ha lenne farkam akkor a jobb kezemhez közelebb esik sztem, ha jobb oldalon lenne.... -
szted nem könnyebb baloldalról előhúzni egy kardot jobb kézzel? elég estlen mozdulatokkal tudnád jobb kézzel a jobboldaladról "előrántani" nem? -
vagy most ti arról beszéltek ha szemben állunk valakivel? mert akkor értem -
pedig azt gondolnám hogy azzal a kezeddel rántod elő amelyik oldalon van.... -
A kettő nem zárja ki egymást. :D -
clio1616v #103728 esetleg próbáljátok ki a szexet, az se rossz -
jah tényleg írtad, átsiklottam felette a kutyás rész maradt csak meg :D -
Kardot csak a napiszaron pózoló norvégok hordanak, meg egy két önjelölt tini nindzsa teknőc. :) -
[apro]*jav.: "kétkezes" itt egybe írandó. -
Igen, erre gondoltam (kivételeket jelöltem meg), ha nem volt egyértelmű: a "jobb oldalt" a másodkutyára írtam.
Ninjato, no-dachi, pallos --> háton
Másodkutya, falka kutya --> jobbról + balról
Rappernadrág / ülepgatya: nem szorítja le a szerszámot így nem rakja benne se jobbra se balra (hacsak nem hord alatta szoros alsóneműt) -
a kétkezes kardot meg háton hordják :D -
Kardot, kutyát, f**t balról hordunk. :)
(akadnak kivételek is, pl. ninjato, két kezes kardok (európai pallosok, no-dachi), több kutya esetén a második hordható jobbról, rappernadrág stb) -
Igen mert ha baloldalt van a farkad akkor a jobb kezeddel könnyebb kihúzni :DD Ismét a témánál vagyunk azt hiszem :)) -
4-es metró extrém helynek számít?