127612
  • pxxl
    szegény krokiból kinyomták a lét, te meg magadra fújod? :D
  • Pluskast
    Igen, ha emberek közé megyek. Lacoste Essential (a zöld színű).
  • Sir Quno Jedi
    Kizárólag színtelen, szagtalan, bőrkímélő, golyós dezodor, a niveáé nagyon jó.

Néha randikra dragoon, vagy valami spéci cucc, de csak ruhára.
  • tigeroo
    az szar
  • tigeroo
    ol szpájc deó tus után (whitewater rulz)

parfüm indulás előtt
  • Interstate 95
    Igen parfüm, amikor kilépek a droidok közé. (Armani Acqua di Gio)
  • rastaman
    igen, parfüm
    ha kilépek itthonról
  • immovable
    Ja. Golyós dezodor, spray, parfüm.

Zuhany után, mikor emberek közé megyek, egyéb(otthon).
  • hugopareiros
    igen, parfüm
    egyéb, ha barátnőmmel találkozok
  • zsoltioregon
    Yes
  • Molnibalage
    Most ettől keménynek érezted magad?
  • VRSDM
    igen, mikor felöltözök izzadásgátlok
  • pxxl
    igen, deo, parfüm, spray

mikor emberek közé megyek, egyéb...
  • Szavazó roBOT
    Tiltottak már ki az SG-ről? ==>> Használsz valamilyen illatszert?
  • VRSDM
    megesett már.
  • Roger6
    - Beszóltam egy trollnak nemrég 2 pont
    - Másodjára kiosztottam egy arcot, akinek a linkelt képén egy csaj magassarkúban rálépett egy kölyök macska fejére (igen, minden látszott a fején belül a képen, a macska elhalálozott) 2 büntetőpont

Ennyire emlékszem a 7 év alatt.
  • immovable
    2-3 pontot kaphattam eddig.
  • Lacee86
    Táblára hajtasz, mi? :D
  • milk4
    4pontot egyszer sikerűlt összegyűjtenem, először kaptam 2 vagy 3 pontot és utána sedozájt elkezdtem szidni és kértem, hogy tiltson ki, de végűl csak 4 pont lett belőle.
  • tigeroo
  • zsoltioregon
    "Agrippa ekkor Pálhoz fordult: „Megengedjük, hogy most elmondd, mivel védekezel.”"
  • zsoltioregon
    Téged már rág ki kellett volna legalább egyszer örök kitiltásra vágni, mint az ázott macskát.
    Túl okos vagy ide...
    Mondom ezt úgy hogy konfliktusunk sose volt, csak olvasok.

csak olvasok...
  • zsoltioregon
    Sose kaptam 1 db se
  • DIESEL DOG #103776
    SG-s pályafutásom alatt 2db büntetőpontot gyűjtöttem be eddig, kitiltva soha sem voltam még...
  • tigeroo
    behúzva a karma! xd
  • morcosqtya
    Metafizika vasárnap indul! :)
    [i]
    "Kutyául kopott a karma:
    Na ki az, aki hinni akar ma?"
  • Sir Quno Jedi
    Látom belemelegedtél! :D
  • Interstate 95
    Ezzel azt akartam mondani amúgy, hogy nem feltétlenül kell moderátor legyél ahhoz hogy legyen részed sárdobálásban. Elég ha olyan ember vagy akire sokan figyelnek, és bizony egy ilyen ember nagyon sok mindent először magában kell rendbe tegyen, és fontos az előregondolkodás. A téged másoktól ért negatív gondolatoknak a súlya eltörpül a belső énedben zajló folyamatok mellett, és amellett hogy mit adsz a világnak.
  • Interstate 95
    A nézeteim miatt engem is sokan szidnak, és nem csak a fórumon hanem az életben is. Persze az utóbbi esetben nem mindig jön úgy ki mint itt a fórumon ahol szabadon mondhat bárki bármit fizikai büntetés nélkül, de az emberek gondolatát leszűröm a reakciókból. Ezt a negatívitást viszont ellensúlyozza a tudatom, mert tudom hogy amit csinálok az jó, és ez sérthetetlen. Amúgy ezt a témát szerintem pár sorban nem lehet túltárgyalni, meg szerintem nem is idevaló, ha gondolod vidd be az NWO topikba.
  • Fbn Lx
    Szerintem nem büntetendőek azok, akik szerinted igen, és így a karma részrehajló lenne. Ha létezik egy ehhez fogható törvényszerűség, csak egyvalamit tudhatunk biztosra, azt, hogy nem az emberi értékítéletet követi. walker a texasi kopó a főbb buddhista iskolák alapján azt hiszem azáltal, hogy bebörtönözi a bűnözőket, a bűnözők negatív karmáját beteljesítő szerepet játszik, de ettől még önmaga számára negatív karmát hoz létre azáltal, hogy emberek szabadságát vette el. nincs az az emberi értékítélettől független objektív faktor, ami alapján egy "bűnös" büntetés nélkül büntethetővé válna, maga a karma sem büntet, inkább egyfajta vonzás, adott természetű cselekedet által létrehozott eseményhorizont
  • broman191
    Nó kitiltás, nó büntipont.
  • morcosqtya
    kivéve ha Jedi vagy.
    A Jediknek mindent szabad. :)
  • bardocz
    Ez így van, Walker a texasi kopó egy kis senkihádhspazidahdakdaggg.
  • morcosqtya
    Konkrétan semmilyen "előny" nincs, ha belegondolsz.
    Kötelezettség annál inkább.
    Mi lenne előny? A büntetés kiosztó hatalom érzete? Megunod idővel, nem marad élmény. Vagy a "sérthetetlenség"? Hogy nem bannolja magát vagy nem kap háromszöget a másik moderátortól?
    Ezt bárki el tudja érni fórumképes magatartással.
    A normális viselkedésért felesleges modinak menni, nem beszélve arról, hogy sérthetetlenség is látszólagos... oltári nagy baromságokat úgy sem csinálhatsz büntetlenül...
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem aki helyesen és jószándékúan cselekszik, annak nem lesz negatív a karmája attól, hogy akik nem cselekszenek helyesen és még rosszinduatúak is, azok kígyót/békát kiáltanak rá. SŐT! Khmmm...

Bizonyára a te logikád szerint Walker a Texasi Kopó (ha eltekintünk attól, hogy fiktív személy) karmája is ultrabrutálnegatív, hiszen sok kis gennyedék aljakorcsot bevarrt a kóterbe és azok bizonyára szidták a zanyukáját!? WTF?! :DDD
  • Fbn Lx
    azért nem vagyok alkalmas moderátornak, mert nevetek ambrus debil történetein és ezért nem bannolnám
    arra céloztam az előbb, hogy a moderátorok nagy részét sokat szidják, amitől negatív lesz a karmájuk :S
  • ManoNegra
    Én is kezdem elhinni Cifunak, hogy ez inkább kereszt a vállon, mint előny...
  • Sir Quno Jedi
    Miből gondolod, hogy ez a te döntésed? Meglehet 1xűen nem vagy alkalmas moderátornak.
  • Fbn Lx
    nem lennék moderátor, úgy látom még legalább 2-3 szenvedéssel teli életet kell leélniük hogy ledolgozzák ezt az irdatlan mértékű negatív karmát
  • ManoNegra
    Lehet hogy nem lesz sokáig "szűz" ez a reged sem.

Elakadásjelzőket már kaptam. Jó egészséget azoknak, akik adták (szigorúan, nevelő célzattal tették gondolom. Külön kiemelve a szigorút).