127612
-
szegény krokiból kinyomták a lét, te meg magadra fújod? :D -
Igen, ha emberek közé megyek. Lacoste Essential (a zöld színű). -
Kizárólag színtelen, szagtalan, bőrkímélő, golyós dezodor, a niveáé nagyon jó.
Néha randikra dragoon, vagy valami spéci cucc, de csak ruhára. -
az szar -
ol szpájc deó tus után (whitewater rulz)
parfüm indulás előtt -
Interstate 95 #103794 Igen parfüm, amikor kilépek a droidok közé. (Armani Acqua di Gio) -
igen, parfüm
ha kilépek itthonról -
Ja. Golyós dezodor, spray, parfüm.
Zuhany után, mikor emberek közé megyek, egyéb(otthon). -
hugopareiros #103791 igen, parfüm
egyéb, ha barátnőmmel találkozok -
Yes -
Most ettől keménynek érezted magad? -
igen, mikor felöltözök izzadásgátlok -
igen, deo, parfüm, spray
mikor emberek közé megyek, egyéb...
-
Szavazó roBOT #103786 Tiltottak már ki az SG-ről? ==>> Használsz valamilyen illatszert? -
megesett már. -
- Beszóltam egy trollnak nemrég 2 pont
- Másodjára kiosztottam egy arcot, akinek a linkelt képén egy csaj magassarkúban rálépett egy kölyök macska fejére (igen, minden látszott a fején belül a képen, a macska elhalálozott) 2 büntetőpont
Ennyire emlékszem a 7 év alatt. -
2-3 pontot kaphattam eddig. -
Táblára hajtasz, mi? :D -
4pontot egyszer sikerűlt összegyűjtenem, először kaptam 2 vagy 3 pontot és utána sedozájt elkezdtem szidni és kértem, hogy tiltson ki, de végűl csak 4 pont lett belőle. -
-
"Agrippa ekkor Pálhoz fordult: „Megengedjük, hogy most elmondd, mivel védekezel.”" -
Téged már rág ki kellett volna legalább egyszer örök kitiltásra vágni, mint az ázott macskát.
Túl okos vagy ide...
Mondom ezt úgy hogy konfliktusunk sose volt, csak olvasok.
csak olvasok... -
Sose kaptam 1 db
se
-
DIESEL DOG #103776 SG-s pályafutásom alatt 2db büntetőpontot gyűjtöttem be eddig, kitiltva soha sem voltam még... -
behúzva a karma! xd -
Metafizika vasárnap indul! :)
[i]
"Kutyául kopott a karma:
Na ki az, aki hinni akar ma?" -
Látom belemelegedtél! :D -
Interstate 95 #103772 Ezzel azt akartam mondani amúgy, hogy nem feltétlenül kell moderátor legyél ahhoz hogy legyen részed sárdobálásban. Elég ha olyan ember vagy akire sokan figyelnek, és bizony egy ilyen ember nagyon sok mindent először magában kell rendbe tegyen, és fontos az előregondolkodás. A téged másoktól ért negatív gondolatoknak a súlya eltörpül a belső énedben zajló folyamatok mellett, és amellett hogy mit adsz a világnak. -
Interstate 95 #103771 A nézeteim miatt engem is sokan szidnak, és nem csak a fórumon hanem az életben is. Persze az utóbbi esetben nem mindig jön úgy ki mint itt a fórumon ahol szabadon mondhat bárki bármit fizikai büntetés nélkül, de az emberek gondolatát leszűröm a reakciókból. Ezt a negatívitást viszont ellensúlyozza a tudatom, mert tudom hogy amit csinálok az jó, és ez sérthetetlen. Amúgy ezt a témát szerintem pár sorban nem lehet túltárgyalni, meg szerintem nem is idevaló, ha gondolod vidd be az NWO topikba. -
Fbn Lx #103770 Szerintem nem büntetendőek azok, akik szerinted igen, és így a karma részrehajló lenne. Ha létezik egy ehhez fogható törvényszerűség, csak egyvalamit tudhatunk biztosra, azt, hogy nem az emberi értékítéletet követi. walker a texasi kopó a főbb buddhista iskolák alapján azt hiszem azáltal, hogy bebörtönözi a bűnözőket, a bűnözők negatív karmáját beteljesítő szerepet játszik, de ettől még önmaga számára negatív karmát hoz létre azáltal, hogy emberek szabadságát vette el. nincs az az emberi értékítélettől független objektív faktor, ami alapján egy "bűnös" büntetés nélkül büntethetővé válna, maga a karma sem büntet, inkább egyfajta vonzás, adott természetű cselekedet által létrehozott eseményhorizont -
Nó kitiltás, nó büntipont. -
kivéve ha Jedi vagy.
A Jediknek mindent szabad. :) -
Ez így van, Walker a texasi kopó egy kis senkihádhspazidahdakdaggg. -
Konkrétan semmilyen "előny" nincs, ha belegondolsz.
Kötelezettség annál inkább.
Mi lenne előny? A büntetés kiosztó hatalom érzete? Megunod idővel, nem marad élmény. Vagy a "sérthetetlenség"? Hogy nem bannolja magát vagy nem kap háromszöget a másik moderátortól?
Ezt bárki el tudja érni fórumképes magatartással.
A normális viselkedésért felesleges modinak menni, nem beszélve arról, hogy sérthetetlenség is látszólagos... oltári nagy baromságokat úgy sem csinálhatsz büntetlenül...
-
Szerintem aki helyesen és jószándékúan cselekszik, annak nem lesz negatív a karmája attól, hogy akik nem cselekszenek helyesen és még rosszinduatúak is, azok kígyót/békát kiáltanak rá. SŐT! Khmmm...
Bizonyára a te logikád szerint Walker a Texasi Kopó (ha eltekintünk attól, hogy fiktív személy) karmája is ultrabrutálnegatív, hiszen sok kis gennyedék aljakorcsot bevarrt a kóterbe és azok bizonyára szidták a zanyukáját!? WTF?! :DDD -
Fbn Lx #103764 azért nem vagyok alkalmas moderátornak, mert nevetek ambrus debil történetein és ezért nem bannolnám
arra céloztam az előbb, hogy a moderátorok nagy részét sokat szidják, amitől negatív lesz a karmájuk :S -
ManoNegra #103763 Én is kezdem elhinni Cifunak, hogy ez inkább kereszt a vállon, mint előny... -
Miből gondolod, hogy ez a te döntésed? Meglehet 1xűen nem vagy alkalmas moderátornak. -
Fbn Lx #103761 nem lennék moderátor, úgy látom még legalább 2-3 szenvedéssel teli életet kell leélniük hogy ledolgozzák ezt az irdatlan mértékű negatív karmát -
ManoNegra #103760 Lehet hogy nem lesz sokáig "szűz" ez a reged sem. 
Elakadásjelzőket már kaptam. Jó egészséget azoknak, akik adták (szigorúan, nevelő célzattal tették gondolom. Külön kiemelve a szigorút).