127612
-
hugopareiros #103959 Nem kell izgulnod, sokan szeretnek és keresik a társaságom :)
Amúgy aki erre negatívan reagál, azt is semmibe venném.
Ez nem empátia kérdése. Aki hülye az hülye. Nem kötelező elfogadnom / elviselnem...
Ettől nem vagyok rossz ember, csak pont telibekakilom, hogy "jajj a szegény biztos van rá oka..."
Nekem is sok mindenre lenne okom, és mégse... -
ez szép volt... biztos sokan kedvelnek, és keresik a társaságod. remete vagy? -
Akkor most ezt én is megteszem veled. -
Fbn Lx #103956 azt hinné az ember, elég rövid egy négykockás képregény ahhoz, hogy a szereplői ne ütközzenek önellentmondásba :S -
hugopareiros #103955 Igen. Szándékosan és elég gyakran.
Nem bírom az emberi hülyeséget, és ezt ki is kell nyilvánítanom.
Legyen az kisgyerek, felnőtt, idős. Nő vagy férfi. Tökmind1...aki hülye annak tudtára adom. -
nem feltétlen, de azért többnyire. gondolj bele, ha pl. a főnököd mond valami véleményt, mégha nem is tiszteled, de adsz a véleményére, mert felettesed. lehet, emberileg nem éri el az általad felállított normát, mégis komolyan veszed a véleményét egy ideig. sőt, megalázónak is érezheted (hogy témánál maradjunk). de ő mint olyan, ha visszaszólsz, tutira megalázottnak fogja magát érezni, pedig nem feltétlen tisztel téged, de az egojába gyalogolsz ezzel.
(nem személyes, csak példa volt) -
clio1616v #103953 ezzel teljesen egyetértek, kiegészíteném annyival, hogy az ember csak annak a véleményére ad, akit tisztel -
az ember társas lény, ergo többé kevésbé kiértékeli a másoktól jövő véleményeket, alkalmazkodik is azokhoz. aki ezt tagadja, önmagát csapja be. megalázni a nagyképűeket lehet a legkönnyebben. olyanokat, akik azt hiszik, mások felett állnak. az ilyen egoméret eleve nem tűri a véleményezést, ezért minden róla mondott, szerinte negatívnak ítélt észrevételt megalázónak tart. ezért igen, előfordult, hogy "megaláztam" valakit. nem szándékosan tettem, nem is törekszem ilyen viselkedésre.
a kérdés alapvetőleg nem helyén való. normális személyiséggel bíró emberek nem aláznak meg másokat direkt módon. sőt, indirekt módon is kerülik, mivel önmagukra vetítve sem szeretnének ilyet megélni. -
clio1616v #103951 csak azt lehet megalázni, aki ad mások véleményére
én már sok emberrel találkoztam, a 90%-a ezeknek az embereknek alázhatóak = adnak a többi ember véleményére és szeretnének jó színben feltűnni mások előtt
én csak azt várok el másoktól amit adok és nem zavar ha valaki megpróbál megalázni, mert nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam
ettől függetlenül szeretem magamat jó színben feltüntetni, de csak bizonyos esetekben, ha érdekemben van -
persze, lehet...
-
Fbn Lx #103949 lehet, hogy a visszajelzés például manipulatív jellegű, és kihasználják azt, hogy jó az empatikus képességed
sosem lehetsz benne biztos, hogy a másik mit érez. -
Vagy aki visszajelzést kapott és jó az empatikus készsége. -
Fbn Lx #103947 akkor erre viszont csak az tud válaszolni, aki megalázva érzi magát, nem?
én még nem éreztem más fejével, nem tudom, hogy érezte-e maga előtt megalázottnak magát valaki. -
Igen, egyszer-kétszer megtörtént.
Nem, figyelek mások érzéseire.
de a másodikat jelöltem, mert ez így van (SAJNOS), bár óhatatlanul vannak olyan helyzetek amikor ez akarva, akaratlanul megtörténik...
azt viszont sajnálom, hogy az emberek többsége az ilyesmiben éli ki mindennapjait :) (azoknál pedig pláne, akit "ok nélkül" aláznak...) -
Nem, önmaga előtt is megalázhatsz egy embert (önérzetében). -
"Ne azt nézd, hogy az embereknek mijük nincsen, hanem hogy mijük van; mert még a legnyomorultabbnak is van olyan lelki kincse, mely belőled hiányzik. Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni."
(Weöres Sándor) -
clio-t megaláztam már párszor de nem számoltam, hogy hányszor.... -
Fbn Lx #103942 nem tudom egyébként hol a határ oltogatás és "megalázás" között
nem az a különbség, hogy a megalázás nyilvánosság előtt történik? -
Fbn Lx #103941 mert?? D:
hogy lehet azt nem szeretni? legjobb -
lehet, nemtom, leszarom -
1x azt mondta (egy amúgy nyilvánvalóan szemüvegre szoruló) tanárnőnek, hogy "ez vaksi"?
A hallásával nem volt gond... -
Shit happens -
Üres.
Nem hiszem, mert leszarok mindenkit. -
Olyan opció nincs, h nem, mert nem szeretjük a csajommal ezt a fajta szexet. xDDD -
Persze, többször is. Sok bunkó van a világon, akiket még meg is fogok. -
Nem, de nem azért mert figyelek más érzéseire, hanem mert nem vagyok geci /általában/. -
most így konkrét esetre nem emlékszem, de egészen biztosan megtörtént már párszor. -
Igen, egyszer-kétszer megtörtént.
-
Szavazó roBOT #103931 Szoktál-e hajápoló/hajformázó szert használni? ==>> Aláztál már meg valakit? -
Akkor ott van, h egyéb... Jaj Istenem. -
A hajfixáló habot miért hagyták ki? Pedig elég általánosan elterjedt. -
"taft, tart mint a geci"
:D -
brém de la krém -
clio1616v #103926 mint az ismert nótában
verjed bele a hajamba és dúdold a fülembe hogy labamba :D -
A "fehér zselé".
-
kamionosjoe #103924 -
Meg a pesi mocsokban öröm látni, hogy mi radad bele. Mintha "koszporszívót" tennél a fejedre... -
Interstate 95 #103922 Régen zselét használtam, de már kinőttem belőle. Elég ha megformázza a fodrász a hajnyíróval.
-
Normális, jó minőségű zselétől (feltéve ha nem teszel rá egy fél flakonnal egyszerre) kétlem, h hullana. -
Sztem ez csak a régebbi típusú zseléknél volt.