127612
  • kamionosjoe
    Nincs. Ami egyszer már nem működött, az most miért működne?

Erre nyomtam, viszont annyira én se tudom magam beleélni, mert leghosszabb kapcsolatom 3 hónap volt, de az sem a szerelemről szólt.
  • NEOreg3
    nem tudom beleélni magam a kérdésbe
  • daeemoon
    Van, mert vannak emberek, akik igen is összetartoznak, történjen bármi. Ez amolyan sorsszerűség.

Ha két embernek dolga van egymással, akkor minduntalan összesodorja őket az élet. Továbbá ahogy mondták korábban, az eltelt idő alatt mindketten fejlődtek, így már más fejjel látnak neki a kapcsolatnak. Az úgynevezett szerelem pedig úgyse tart örökké. Ami összeköt, az pedig fejlettség kérdése, és nem hóbortos mulandóság. :)
  • Lantee
    Sok sikert hozzá! Talán ti lesztek a kivétel. :)
  • Roger6
    Tudom, nem olvastad el azt, ami a kérdés alatt van, úgyhogy bemásolom ide: "Kapcsolat alatt nem az egy éjszakás kalandot vagy ilyen általános iskolás szerelmet kell érteni." 2 évig voltunk együtt anno.
  • SötétBarom
    Az, hogy valakivel már keféltél, attól még nem lesz újrakezdés ha összeszeded megint. :DD

Szerintem az újrakezdésről egy évnél hosszabb kapcsolatoknál van értelme beszélni...
  • Roger6
    Egyet felejtesz el, attól mert régen jártál vele, még lehet nem volt szerelem. Most találkoztam 8 évvel ezelőtti barátnőmmel (20 évesek voltuk anno, amikor együtt voltunk). Szinte teljesen ismeretlenek vagyunk egymásnak, mindkettőnk megváltozott, pozitív irányba. Megmondom őszintén, hogy nagyon vonzódom hozzá ismét. És bizony lehet újrakezdeni, van értelme, csak sok időnek kell eltelnie.
  • Lantee
    Tapasztalataim szerint, a dolog azért nem működhet tökéletesen (tisztelet a kivételnek), mert:

1. Először találkoznak, egymásba szeretnek, járnak, mindkettő szerelmes, boldogok.
    2. Valami elromlik, és az egyik szakítani akar. SOSEM akar mindkettő egyszerre, mindig csak az egyik. Tehát a másik szenved. Szenved 1 hetet, 1 hónapot, 1 évet. Miután kiszenvedte magát, és "túl van" a kapcsolaton, az a bizonyos érzelem elszáll, hiszen amiatt szenvedett.
    3. Visszatér a pár, a szex még lehet jó, ideig-óráig a közös múlt is összetart, de már nincs meg az a bizonyos érzelem, ami az első ciklusban még megvolt. Ilyenkor jellemzően a másik fél fog szakítást kezdeményezni.

• Molnibalage
    Szerintem igen. Az emberek is változnak és jó esetben tanulnak hibáikból.

Mondjuk ez a helyzet sosem "fenyegetett" engem...
  • SötétBarom
    Nope.
  • Szavazó roBOT
    Mennyire tolerálod az emberi hülyeséget? ==>> Van értelme újrakezdeni egy már egyszer szétment kapcsolatot?
  • zsoltioregon
  • morcosqtya
    Tehát amelyik lány ugat az nem fogaz? :)
  • clio1616v
    én a nagypofájú lányokat szeretem :P

átvitt értelemben; amelyik kutya ugat az nem harap ;)
  • milk4
    Nagyon zavar, de nem szoktam neki hangot adni.
  • predator1982
    nem nem csuklottam:-) viszont az nagy élmény lehetett. Mi jót csináltál te ott? Hosszú amúgy...egyrészt nem is ért ahhoz amit csinál, meg néha igen lekezelő...engem speckó utál is, mert nagy a pofám...bár ezért sokan utálnak dehát ez van....
  • clio1616v
    nem csuklottál olyan dél körül? :)

kontkatlencse gyárban voltam
    -mi történt, hogy elveszítette a tiszteletedet?
  • Fbn Lx
    :DASDAs
    gecinagy arc ez.
  • Freeda Krueger
    Néha zavar,de tudom hogy én is csinálok hülyeségeket...
  • broman191
    "Nagyon zavar, és ezt nem rejtem véka alá. Megmondom kerek perec, ha valaki hülye."

Úgy érzem ehhez az opcióhoz lehetek a legközelebb, ha nem is kerek perec hanem kissé mézes mázasozva de kiadom magamból, mert az emberi butaság az egyik dolog ami a legjobban fel tud b4szni, a másodperc törtrésze alatt...vagyis inkább az hogyha valaki nem veszi észre magáról h.lyeséget tesz, sőt még úgy is gondolja határozottan valami jó úgy ahogy ő teszi, esetleg még jobban azt nem is lehet tenni...na az a súlyos eset, onnan inkább érdemes elsétálni, mert esélytelen egyed, kár a szó belé, legyintés és deal with it, mindenkinek jobb lesz úgy. :D
  • predator1982
    ezzel egyet értek....jövőre ezért keresek másik melot
  • mrzed001
    Megesett, hogy főúton 90-el haladván felhajtónál 20-al kijött elém egy tipikus sapkás tatter, buzukis, féktávon belül (magyarán padlófék + kormány elkap az ő gyorsítósávjába jobbra manőverrel tudtam csak elkerülni a csomagtartója tartalmának agyába döngetését).
    Majd ezt követően nekiállt 40-50-el menni.
    3 km-en át nyomtam neki folyamatosan a dudát.
    Szerintem nem tolerálom a hülyeséget.
  • Pluskast
    Attól függ. Általában leszarom csak bizonyos helyzetekben idegesít vagy olyan esetben amikor valaki olyasmiről dumál amihez fingja nincs. Ez általában a munkám során jelentkezik. Na akkor nagyon be tudok pipulni.
  • immovable
    EZ - előzménnyel - a hozzászólásod után nehéz téged komolyan venni. :D

• hugopareiros
    Az ilyen emberi butaságot is rühellem. Amikor tudatlanul okoskodnak a népek...

Írtál 2 általános jellemzést amik lefedik a nagy részét a nagyképű embereknek, de így a vak világba való lövöldözéssel (hiába nagy a találati arány) ugyanúgy idiótának tűnsz a szememben, mintha azt mondtad volna hogy a szőke hajamat vasalom miközben répát eszek csukott szemmel.

Try again miután megismertél. (nem fogsz, de remélem nem is akarsz...mert ugye a hülyékkel nem szívesen foglalkozom hosszabb távon)
  • Sir Quno Jedi
    Azé más az, mikor csak gondolod, hogy azok hülyék, te meg helikopter, de mikor nap, mint nap szemebsülsz a faszságukkal és halálra szopatnak, te sem lennél toleráns-e...
  • Fbn Lx
    orosz és hasonló 3. világbeli országok :DD
    én a helyedben tenném, amit az afgánok mondanak
  • ManoNegra
  • chhaya #104011
    Igyekszem ignorálni vagy szórakozni rajta, ritkán teszem szóvá, én is szoktam hülye lenni.
    (És mérhetetlen naivitásomban mindig feltételezem, hogy biztos csak véletlen.)
  • kamionosjoe
    ez ki van zárva, mert akkor nem a kolléganőm melleit fogdosná, hanem az én egyéb testrészeimet :D
  • clio1616v
    így udvarolnak :D
  • clio1616v
    ez teljesen normális
  • kamionosjoe
    Ezeket amiket leírtam az iraki(kurd) csávó szokta csinálni, a többiek azért teljesen normálisak.
  • kamionosjoe
    Teljesen, én is gyakran csinálok hülyeségeket.

Jelenleg albán, afgán, iraki, török, indiai, orosz és hasonló 3. világbeli országok lakóival dolgozok együtt, ha nem tudnám ezt tolerálni akkor már régen megőrültem volna. Van amikor csinálom a dolgom erre odajön mellém, hogy ilyen kutyaugatás meg macskanyávogást utánozzak vagy nem tudják kimondani nevem és egész nap bipbip-nek szólítanak.
  • Dzsini
    Ugyebár mindenki birka, csak én vagyok helikopter

• clio1616v
    bolondok lennének egy náluk hülyébbnél tanulni :D
  • Gordon Blue
    Nem azt akarom mondani, hogy elszigetelten élek, mert vannak barátaim, ismerőseim, akik hasonlóképpen vélekednek mint én, és azt is elismerem, hogy sok normális ember van, de ha mondanom kéne egy százalékot tapasztalataim alapján azt mondanám a hülyék 80%-ban képviselik a társadalmat az okosak kb 15%-ával szemben.
    A maradék mindig ráhagyás, 5 %-ot rá szoktam hagyni mindig.
  • Gordon Blue
    Még anno nagypapám mondogatta a halálos ágyán isten nyug asztalja szegényt, hogy: "Ne foglalkozz más emberek tudatlanságával, sose keresd az emberi butaság miértjét, mert csak felemészt, hogy egyedül vagy okos."
    Ebben nagyon igaza volt, néha teljesen ki tud akasztani, hogy engem néznek hülyének a HÜLYÉK.
    Fogorvosnál voltam, mondtam neki, jobb oldalon fáj a fogam ezért a bal oldalon rágok.
    Mondja: akkor mit beszélek össze vissza, előbb azt mondtam a jobb oldalon fáj.
    Hát persze hogy azt mondtam, teljesen hülyék az emberek, nagyapámnak igaza lett, egyedül maradtam, de már megszoktam, van egy külön világom, amit élek, elzárkóztam a társadalomtól, mert csak az egészségemre menne.
    Nem is akarom őket megtanítani semmire, semmi értelme.
  • clio1616v
    egésztékedre
  • tigeroo
    hapci