127612
-
miki30246 #104160
-
Amióta megszülettem azóta igazságtalanságok tengerén hánykódom, mert az igazság, amit az emberek szajkóznak csak meséskönyvekben létezik. :( Ezért leszek maffiózó. -
Tsol #104158 gyakran -
clio1616v #104157 mindenkinek más az igaza, így minden nap több igazságtalanságal is találkozunk -
konkrét dolog nem rémlik, az esetek legnagyobb részében elkerülhető lett volna, ha nagyobb figyelmet szentelek az adott dolognak
bár igazságtalannak érzem, hogy sok embernek hosszabb a farka, mint az enyém :( -
miki30246 #104155 csak olyan történik. -
Igen, egyszer-kétszer, párszor megtörtént már. Aki járt már egyetemre, vagy dolgozik az szerintem tudja mire gondolok. -
Szavazó roBOT #104153 Van valamilyen fétised? ==>> Történt már veled igazságtalanság? -
múltkor akadtam rá szarvasok párzására, meg engem amúgy is érdekel az állatszex, mint más saját filozofájához sok helyről merít, én is sokat merítettem a természetből, hogy felépíthessem saját szexuális kultúrámat. Volt olyan, hogy a szomszéd trágyadombja mellett szexeltünk barátnőmmel, csak hogy érezzem azt a szarszagot szerelmeskedés közben, mert az olyan különleges, meg szeretek beleharapni a lány hajába, azt hiszem ezt a lovaktól tanultam, vagy hosszasan és hangosan nyávogni mint a macskák, szerintem tök érdekes mert előhozza belőlünk az igazi lényt -
extramagascsaj #104151 ez nem fétis...sztem -
Na, akkor majd figyeld, mit fog rendszeresíteni jövőre a rendőrség. -
Kösz, nincs több kérdésem. 
Elképzelhetetlen nem létezik, ezt tanuljátok meg! -
Node tököm sem vesz g-asztrát csak azé, hogy a kurvanénik pöröghessenek a kéziféken, vaze! :D Az asztra nem is autó... -
:DDDDDDDDDDDDDDD -
Régebben voltam kurvázni, mikor fiatal voltam, és nem volt még barátnőm, és arra kértem a lányokat, hogy lovagolják meg a kézifékkart, meg a sebességváltókart.
A kézifékkart nehezen tudom elképzelni. -
clio1616v #104144 nem bonyolult :) - egy okos nő ezt meg tudja jegyezni
és még valami, nincs értelme vitatkozni, mert mindig nekünk van igazunk -
hát látod, ez így kompletten lefedi az összes szükségleteteket:D ez őszinte volt:D -
clio1616v #104142 a férfiaknak is vannak érzéseik; két fontos érzésünk lehet vagy kanosak vagyunk vagy éhesek...
szóval ha nem áll éppen akkor készítsetek enni :D -
hát tényleg, elfelejtettem, hogy még ovis vagyok 
-
Gordon Blue #104140 Végül is ha tisztában vagyok vele, hogy a barátnőm betegnek nézne emiatt, és meg sem kérem ilyenre, akkor csak tudom a lelkem mélyén, hogy nem átlagos dolog az ami bejön nekem. -
Gordon Blue #104139 1. :)
2. Olyan béna vagyok, hogy ha a barátnőmet megkérem erre sikítva rohant volna ki a házból.
3. nem linkelek erről inkább videót, hidd el nem nehéz mutatvány :)
Ez nem betegség, csupán nekem ez tetszik. -
clio1616v #104138 ez így van, ezt is azt mutatja, hogy melyik nemnek mi a prioritás :) -
miki30246 #104137 tapasztalatlan vagy még :) -
A szex a nőket is érdekli.
Azért nem fizetnek férfiaknak érte, mert nincs olyan, aki ne találna egy hímet dugásra. -
clio1616v #104135 csak egy nőnek undorító az ha valaki köp az utcán
feminin jelleg, ahogy a szex is inkább a férfiakat érdekli
ezért ritka, hogy egy nő fizet férfi prostinak
mit gondolsz miért van annyi fizetős nő? mire van kereslet...
az más kérdés, hogy egyetértek veled megint, mert én pl soha nem adnék nőnek pénzt semmiért -
A harmadikról meg vannak videók, nem lehetetlen a dolog. -
a második pontról is :D -
"vagy még kb. 20 évesen, mire jogsid, kocsid lett, még nő közelébe nem voltál?"
tudnék erről mesélni
-
öcsém, te komolyan elhiszed, amit összezagyváltál? vagy elhiszed, valaki is elhiszi?
nos, akkor:
1. annyira fiatalon hogy volt kocsid? vagy még kb. 20 évesen, mire jogsid, kocsid lett, még nő közelébe nem voltál?
2. olyan béna vagy, hogy csak pénzért állnak veled szóba?
3. akármennyit is fizetnél, gondolkodj már, hogy lehet ráugrani a váltókarra? hm? kamionnal furikázol? mert személyautóban erre hely?...
a többi betegnek is köszipuszi. ekkora gáz szavazást. -
kamionosjoe #104130 Van.
Például kötözés, beöltözés, extrém helyeken szeretkezés, szexuális segédeszközök használata.(egyiket sem csináltam még, de izgatónak találnám) -
nincs -
miki30246 #104128 örülj hogy nem hugyált bele a kocsiba -
HisF8 #104127 Van (bár a fene se tudja, hogy perverzió, vagy micsoda-e inkább): injekciós tűkkel teleszurkálni egy teltkarcsú (ez nagyon fontos) nőt (arcát/lábfejét/kézfejét nem; csak ott, ahol kicsit teltebb, mellek, fenék, combok). Furcsa, de ez az egyik legrégebbi szexuális jellegű fantáziám, kb. 3-4-5 éves korom óta van meg, és egy álomból ered az egész. Élőben nem hiszem, hogy élvezném, legfeljebb egy valóban mazochista lánnyal, aki talán úgy reagálna, mint az álombeli nők, de mint fantázia mai napig megvan. Láttam hasonló, szadista jellegű videókat, azok teljességgel lehangolóak, szóval ez valóban egy fantázia, nem pedig egy vágy, amit meg akarok valósítani. -
visítok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
te arra gerjedsz? undorító vagy
-
Fbn Lx #104124 akkor én fetisiszta vagyok a pinák miatt -
szegény kutya -
pisiszexről annyit: hivatásos hölgyeménnyel töltött drága percek után a hölgy kiszáll és az autó mellett guggolva a földre hugyált. Ilyen szánalmas és idegesítő látnivalóra valaki még élvezkedik is? Jóérzésből nem rúgtam bele hugyálás közben, de végig az járt a fejemben, mint amikor a kutyám lepiszkítja pl a ház falát: BELE KELL RÚGNI, MERT EZ ROSSZ... -
lord nihilus #104121 lábfétis....EEEÖÖÖEE -
bocs, de szerintem beteg vagy