127612
  • HTS s3rg1nh00
    minden esetben,bár meg kell jegyezni ha pl.tolatok parkolásnál akkor csak miután már előrefelé megyek,mert akkor zavar egyedül
    btw amennyi hülye van az úton,nem csoda h.ennyien kötnek övet...
  • extramagascsaj
    Igen,minden esetben. Kivéve, ha egy percen belül célt érek. (át kell állni máshova vagy ilyesmi). Ha nincs bekötve az övem,akkor kegyetlenül vinnyog az ótó...ami piszkosul idegesítő,ezért aztán bekötöm inkább, csak hagyja abba.
  • MR ME
    mindig becsatolom
  • Zoli007
    Mindig, reflexből.
  • Blum
    Igen,mindig.

Csak akkor autozok ha nagyon muszaj. Szamomra nem problema setalni 30 percet vagy zotykolodni a buszon negyed orat.
    Ha megis autozok akkor mindig becsatolom magam. Fuggetlenul attol hogy mekkora tavra indulok. Reflexszeruen bekotom magam,amint csapodik az ajto. Emlekszem amikor eloszor alltam be a garazsba...kiszalltam kinyitni a garazskaput,visszaszalltam es arra a 2 meterre becsatoltam az ovem. Fater meg fogta a homlokat :D

Utaskent is igy vagyok. Ha en vagyok a sofor es ul meg valaki mas is az autoban addig el sem indulok,amig nem gyozodok meg rola hogy bevannak csatolva.
  • morcosqtya
    Hát akkor gond egy szál se, nóóómális vagy Te csak messzebbről kell nézni téged (mint a 46 colos TV-t..) :D
  • Sir Quno Jedi
    magasnak magas vagyok, csak széles is :D
  • miki30246
  • miki30246
    vagy kihúzni az ülés alól a csipogó csatlakozóját...
    De minek...
    Engem nem zavar ha be kell kötni magam, ha nekimegyek valaminek, vagy valakinek nem esek előre, kevesebb sérülést szedek össze, és hívhatom a taxit, hogy hazavigyen.
  • pxxl
    ha sípol, akkor előbb kell bekötni aztán beülni, vagy venni kell egy csatot, és berakni csak azt
  • ressy14
    mindég. egyszer rendőr bácsi megdorgált amiért nem voltam bekötve, azóta már megszokásból megy a mozdulat
  • rastaman
    igen, minden esetben
    mindig

soha nem lehet tudni mikor van rá szükség.
  • Fbn Lx
    én asszem még valamikor régen láttam fényképen, nekem belevésődött az agyamba :D
  • morcosqtya
    Mindig azt hittem Te olyan vékony magas szál legény vagy...
    Kövér Jedik nincsenek is.
  • Sir Quno Jedi
    Hátulnem mindig, mert van, hogy nem megy, de elől igyekszem, ha körbeér az öv.
  • Fbn Lx
    mindíg, minden körülmények között?
  • Lacee86
    Jól teszed. Bár így tenne mindenki.
  • miki30246
    Mindig becsatolom, akárhol, akármikor, mindegy mekkora távolságra megyek.
    Régen nem csatoltam be, de az új autóm sípol 20 felett, ha nincs bekötve a vezető öve, úgyhogy ez rászoktatott, már első dolgom, hogy magamrahúzom az övet ha beülök.
    De nem csak ezért, az övnek fontos szerepe van a biztonságot illetően, úgyhogy nekem megér egy kis kényelmetlenséget.
  • hugopareiros
    Mindig és mindig.

Sőt, ha én vezetek akkor megkövetelem hogy mindenki kapcsolja be. Addig 1 centit se megyünk előre/hátra amíg meg nem történt a dolog.
  • SötétBarom
    Mindig. Kivéve ha elfelejtem. :DD De ilyen ritkán van.
  • Adaaam
    Igen, minden esetben. Már annyira hozzászoktam, hogy ha nem vagyok becsatolva akkor rosszul érzem magam.
  • NEOreg3
    mindig

mindig

mindig
  • immovable
    Mindig/Mindig
  • Broafka
    igen, minden esetben
    egyéb (ha elöl ülök, az anyós ülésen akkor mindig, ha hátul akkor szinte soha)
  • Lacee86
    Nincs jogsim/mindig.
  • morcosqtya
    Mindig becsatolom.
  • tigeroo
    ha a kormány mögé ülök már pavlovi reflex és ez az első mozdulat :)

de ha utas vagyok van hogy elfelejtem
  • Pluskast
    Igen minden esetben, egyéb (ha az anyósüllesnél ülök akkor igen, amúgy nem)
  • pxxl
    igen, igen.

next plz :)
  • Molnibalage
    Igen.
  • Szavazó roBOT
    El szoktad olvasni a termékek használati útmutatóját? ==>> Be szoktad csatolni a biztonsági övet?
  • bardocz
    Mert ahhoz, hogy felfúrj egy polcot, vagy összerakj egy szekrényt, nem kell komoly cucc. Pont azért nem kell drágát venned, mert te a szakival ellentétben nem napi 2 órát használod, hanem évi kettőt.
  • Lacee86
    Szólok ismerősnek/rokonnak/havernak, ha ilyen vészhelyzet van. :)
  • Molnibalage
    Csaptelepet 8 év eltéréssel raktam be faterral. Asszed a kettő beszerelési módja egyezett? Egyik hülyébben nézett ki, mint a másik... Lehetett vésni meg reszelni a kagylót, hogy átférjen, aminek át kellett...

Tiplit a falba életemben, ha kétszer tettem be, stb.
  • Molnibalage
    Nem várom el, hogy főzzön, hiszen én sem tudok...

Viszont, ha minden kis hibára fel akarsz készülni, akkor előre elköltesz 500k forintot szerszámra, anyagra, mert hátha egyszer kell? Még, ha saját magad csinálod meg, akkor anyag úgy is kell. A bolt nyitva van ünneppekkor? Ja, hogy nincs. A mesternek meg a kisebb dolgokoból van, tehát, ha jön, akkor hozza azt is. Egyébként meg van 24 órás cég.

Egy évben van kb. 8 nap, amikor nemzeti ünnep van és 1 hét a két ünnep között. Egy statisztikailag olyan elképzelhetetlenül ritka eseményre készülsz rá, hogy ihaj... Az év 4%-át teszik ki az ünnepnapok és az egyéb kiesőb hosszabb intervallumok.
  • broman191
    "A másik, hogy olyan ritkán kell egyes dolgokat elvégezni, hogy a két alkalom között elfelejtem, hogy mit és hogyan." - Ezért is érdemes szöszölni mindennel használati útmutató nélkül, ha van rá időd és kedved, ha van útmutató akkor is, mert ha magadtól találod ki a dolgokat és csinálod meg őket jól, akkor jobban megmaradnak az emlékezetedben hosszú évek után is, mivel sz0ptál vele és amivel sz0psz az emlékezetesebb, mint az ami megy elsőre, rögtön...tapasztalat. :)
  • gercse
  • morcosqtya
    Hètvègèn meg ünnepekkor milyen vidáman jön az a szaki majd... ès milyen olcsòn. :) Good Luck!
    Egy falikar felfùrásáèrt majd pont kihìvom mi? Nyámnyila bullshit. Ogggyan kèrem! 1 tipli, 1 csavar ès 18 mp fúróhasználat. 5000 ft kiszállási díj? Kösz nem.
    Ha elvárjuk a nöktöl, hogy fözzenek akkor ez meg az alap fèrfimunka.
  • Lacee86
    Ez így van.
  • Molnibalage
    Amennyiből egy teljes nem bóvli fúró/szerszámkészlet kijön, abból fél tucatszor kihívok egy szakit és a felmerülő problémák nagy részét is alap szerszámokkal megoldja. A szakértelem az, ami elfogy, meg az "anyag" nincs meg sokszor.