127612
-
Azt áruld már el, hogy milyen szakmát végeztél, amire ennyit kellett tanulni? Csak mert haverom gyógyszerész, majdnem kitűnő átlaggal, én geológus, szintén elfogadható átlaggal (ösztöndíj jön, nem is olyan rossz, szóval nem lehet rossz), mégsem tanulunk éjjel-nappal, sőt el szoktunk járni kocsmázni is bőven, asszony is van. Valamit te rontottál el vagy pedig az "egyetem=profi szint, akik az átlag embernél magasabb intelligenciával, és kellő eltökéltséggel, szorgalommal rendelkeznek" állításodból az átlag embernél magasabb intelligencia nem vonatkozik rád, ha csak állandó tanulással tudtál jól teljesíteni...
Vagy csak trollkodsz, mint ahogy már többen is állították. -
Gordon Blue #105001 Egy kevés szórakozás belefér, én sem vagyok a megfeszült tanulás híve, mindenki más szituációban teljesít jól.
Te úgy, ha kiereszted a gőzt, és kikapcsolsz kicsit, ezt mutatja az eredményed is, de mértékkel csináltad.
Nálam pedig a megfeszült tanulás vezet eredményre. -
Gordon Blue #105000 A csődtömeg te vagy kettőnk közül, ha nem bírsz elvégezni egy egyetemet.
Ha ilyen felfogásod lenne, mint nekem, sikeres lennél.
Próbáld meg átgondolni a dolgokat, és nem másokat hibáztatni saját hibáidért.
De leírom a Te szinteden is, hogy értsd: egyetem=profi szint, akik az átlag embernél magasabb intelligenciával, és kellő eltökéltséggel, szorgalommal rendelkeznek, szóval az egyetem ezeknek az embereknek való.
Márpeidg ehhez kemény tanulás kell, és akaraterő.
Szóval nincs igazad.
-
én az első négy évet úgy toltam le csúszás nélkül, h heti 1 buli biztos meg volt átlagban, meg 2 edzés, mondjuk az utóbbit elhagytam a húzósabb időszakokban. Előadásokra jó esetben a felére jártam, de gyakokra azért bementem szinte mindig.
A tanulmányi eredmény és a bulizás közt nincs összefüggés, ha mértékkel csinálják, kb heti 1. Sőt a mostani tavaszi félév úgy lett a az eddigi legjobb, h a kritikus időszakban rendszeresen eresztettem ki a gőzt.
Persze mint mindennek, ennek is ára volt. Hétvégén ritkán jártam haza, inkább tanultam, na meg a koffein... -
és szerinted most minek a jogát veszik el? egyébként meg forduljanak ki a belső szerveim ha én bármit is irigylek tőled. Az ilyen szociális csődtömegekből lesznek az olyan tömeggyilkosok, mint most connecticutban -
tényleg azt hiszed, hogyha most 50 diák a világ különböző pontyán elkezd valami munkát, akkor 50 jogászt fog erre keríteni, és több millió forintot költeni, hogy felkutassa ezeket az embereket? -
Gordon Blue #104996 Fiatalon a felkészítő tanárom (matek tanár, akit említettem az előbb) gyakran alkalmazott hipnózist, amikor már annyira fáradt voltam, hogy alig bírtam nyitva tartani a szemem.
Nem szó szerint kell érteni, de bele tudta csinálni a fejembe a dolgokat. -
Gordon Blue #104995 Nem engem kell irigyelni, inkább fordulj magadba mit rontottál el, tán nem csajozni kellett volna, meg bulizni.
Az a normális, amit én csináltam, mert egy fiatalnak az a dolga, hogy tanuljon, és a tanulás az egy alapvető jog mindenki számára, amit nem vehetnek el tőled, ahogy ezt a matek tanárom is mondta, és a nagymamám.
Én ezzel éltem, ez van.
A tanulás is egy munka/munkafolyamat.
A piacos kínaiak is azért járnak 5-ös Gt BMW-vel, mert dobozban laknak, amíg meg nem szedik magukat, é s addig csak robotolnak egész nap, mintha egy küldetés lenne, csak itt saját magadnak szabod meg a feladatokat, avagy célokat, amiket el akarsz érni.
Ilyen hozzáállással ne számíts sok jóra az életedben, és ezt most nem fenyegetés képen írom! -
mivel aláírtál egy szerződést,jogászt küldd nem rendőrt,és attól hogy nem leszel ott a peren még lezajlik.aztán jön a behajtás -
ManoNegra #104993 De feltételezem nem is akarsz most tanulni. Mert ha esetleg mégis, akkor aláiratnak veled valami papírt. Nekem tulajdonképpen mindegy ám, ha meg akarod úszni ingyen, hát biztos megoldod valahogy. De ha azt nézzük az sem feltétlenül korrekt magatartás, hogy kapsz valamit az országtól, majd annak gyümölcsét máshol kamatoztatod. -
Nem. Rajtam például semmit sem lehetne behajtani, mert papíron nincs semmim. Nincs mire terhelni tartozást. -
70+ új hsz, Gordon Blue név messze túl sokszor feltűnik... tro-lo-lo-lo-lo?
-
jézusom, milyen egy önző, beképzelt, lélektelen balfasz vagy te, már nem tudok mit mondani, bocsánat, egyszerűen kibukott belőlem ahogy olvasom... Mert ha valaki nem olyan istenverte unott szerencsétlen balhere mint te, hogy megállás nélkül véresre tanulja a seggét, akkor az ne is kerüljön be egy egyetemre se, és ne adjunk neki lehetőséget a tanulásra!
Nem szívesen mondok ilyet, de remélem:
a, megtalálod az ellenszerét a ráknak, vagy valami istenverte zseni leszel vagy
b, egyedül fogsz megrohadni a farkadat nézve, hogy de hiányzik róla egy csaj (vagy pasi) és sírva/röhögve rugózz egy sarokban -
ManoNegra #104989 Nem tudom van-e erre valami jogi lehetőség, de ha valamit nagyon akarnak, akkor behajtják. Feltéve ha nem sok milliárddal tartozol. -
értelmetlen ilyen módon ez a dolog. teljesen tönkre is vágták az eddig is döcögős lehetőségeket. -
Fbn Lx #104987 Gordon mindenkit betrollkodott! szégyen srácok :D -
Ja.
Ezen felül milyen határőr...? EU-n belül meg sem állít senki. A brit vámtiszt meg kibaszottul leszarja, hogy hova jártam egyetemre és éppen hova megyek. -
Ómájgád. :| -
Aztán milyen alapon? -
még mindig nem jöttek rá, hogy troll
-
Gurulvaröhög...
Valami eszméleten balfasz kocka lehetsz ember... -
ManoNegra #104981 Behajtják a családon. -
és boldog is vagy? mert a karrier nem minden, ha egyedül halsz meg család nélkül, az elég nyomorúságos sors. -
Gordon Blue #104979 Én más beállítottságú vagyok, megvagyok csajok nélkül is, olyan fajta ember vagyok, aki egyedül is jól érzi magát.
Szóval majd egyszer lesz csajom, aki azért szeret majd amilyen vagyok, ha meg nincs ilyen csaj, akkor egyedül maradok. -
miki30246 #104978 Király...
Orbán sem ott lenne most, ahol van, ha az ő idejében is így gondolkodtak volna.
Szerintem ez nem volt jó lépés, de végül is az is érthető, hogy a színvonalat szeretnék növelni, de sok normális tanulóval is kiszúrnak. -
Gordon Blue #104977 Kettőnk közül te vagy a buta ember, te nem tanultál, és csak az órák 95%-án vettél részt.
akkor miről beszélünk?
Örülj, hogy el tudtad végezni egyáltalán ilyen hozzáállással.
-
Most komolyan azt hiszed, hogy a félévenkénti 2 bulis csütörtök miatt nem sikerült az egyetem hamar...? Nagy szégyen, hogy egy annyira buta ember, mint te diplomát kapott... -
Igen biztos lehetsz benne hogy az az oka :)
Mind1 nem lehetünk egyformák de van egy olyan érzésem ha majd ráérzel az ízére még a guruló krumplit is szétkúrnád :D
De hidd el mindenféle bunkóságtól és kötekedéstől mentesen sok sikert kívánok a karrieredhez mert látom nagyon fontos neked aztán legalább lesz miből pénzed nőzni ;)
-
Az előadások és gyakorlatok kb. 95%-án jelen voltam, mert a franc sem akart egyedül szenvedni, mikor a tanár elmagyarázza. -
Jaj de szép mesét írtál ambruska, fejlődsz :DDD -
Srácok, értelmetlen ez a vita a bulizás vs. tanulásról. Mindenkinek teljesen az egyéni képességei, és persze a szakja szabja meg, h mikor engedhet meg magának egy kis lazítást. A komoly szak és komoly hozzáállás valóban nem csak a bulizásról szól, de azt ne mondja nekem senki, h néha se fér bele 1-1 alkalom, nem beszélve arról, h a félév eleje/első pár hete még általában senkinek sem olyan hajtós. -
Nah gumiban szopatni tényleg nem nagy élvezet (tanúskodom), anélkül már sokkal tűrhetőbb azért. -
Gordon Blue #104970 És valld be őszintén mennyit tanultál?
Én annyit, hogy a testem minden pontjára kihatott a fáradság, és beteg is lettem egyszer, de akkor is csak tanultam a betegágyamon.
És én egyszer sem mentem el bulizni!
Valld be ha tanulsz, és nem bulizol, hamar meglett volna. -
Gordon Blue #104969 Egyszer kipróbáltam, de nem volt jó, semmi különös érzés nem volt, de lehet azért mert óvszer volt rajtam.
Nem szeretnék elkapni semmi fertőzést.
Utána néztem, és szerintem csak azzal lehet élvezni egy együttlétet, aki nekem szimpatikus, és tetszik nekem. -
Ezek szerint akkor te nem nagyon figyeltél. A BME-n is ismertem bulizós fiatalokat, nem sokan voltak, igen hamar eltűntek. Akinek nem sikerült 5 év alatt elvégezni, az azért volt, mert ahogy írtam, sokaknak fel kell nőni a feladatahoz vagy mert dolgozni is kellett egyetem mellett. Másrészt mert a kreditrendszerben szívbaj nélkül vágtak meg mindenért azzal a felkiáltással, hogy "keresztféléven"...
Az már külön vicc, hogy én összesen háromszor mentem "reklamálni", hogy miért is kaptam elégtelent - valójában arra voltam kváncsi, hogy mit toltam el. Nos, a javítás olyan minőségi volt mindhárom esetben, hogy elégtelenből lett egy két közepes osztályzat, meg egy 0,3% híján jeles. Szóval ezek után, hogy ki és hogyan buktatnak meg, azért az érdekes dolog lehetett így visszanézve. Mindhárom esetben nemes egyszerűséggel egy gramm javítási szín sem volt a vizsgám/ZH-m harmadán... És ez BME volt..
Én is 7 év alatt végeztem el és én egyáltalán nem voltam bulizós. Az utolsó két évben egy szál egyetemi bulin sem voltam már, de előtte is 1-2, ha volt félévenként... -
Hát ez csak azért van mert téged még nem szoptak le úgy igazán XD -
Gordon Blue #104966 Képzeld én kitűnő tanuló voltam, csak tesiből voltam hármas, mert a tanár szemét volt, de az amúgy sem számít.
Én még jelentősen túl is teljesítettem az akkori ponthatárt ahová mentem.
Szóval nekem biztos helyem volt, és most is az lenne.
Mert így csak azokat veszik majd fel, akik tényleg tanulnak, és tanulni akarnak.
-
És ha el se tudtad volna kezdeni az egyetemet mert nem vesznek fel akkor ma hol lennél ?:o -
Gordon Blue #104964 Nekem nincs szükségem nemi örömökre, megmondom őszintén még nem voltam nővel, és nem is érdekel a dolog, majd 35-40 évesen ráérek, addig a karrierem építem.
Addig felesleges, nem is érzem magam komolynak egy kapcsolathoz, meg ha besikerülne egy gyerek, az is csak viszi a pénzt, és később tudnék házat építeni.
A dugás meg nem érdekel eddig is megvoltam nélküle.
Akkor bárki kibírja ha én kibírom.
MInnél később "kóstolok bele" annál tovább bírom.
Ennyi. -
Így van. SŐT ivartalanítani kéne a sok kis genyát jó előre, mert amíg csak a b@xáson jár az eszük, addig nem tanulnak semmit sem! :DDD