127612
  • Sir Quno Jedi
    fogadkozni gyerekes dolog
  • Blum
    Nem,nem.

Nem kell ahhoz ujevnek kezdodnie,hogy megigerjek/megfogadjak magamnak vagy masnak valamit.
  • clio1616v
    másnak se ígérgetek, magamnak meg pláne nem

nem kell ahhoz újévig várni, hogy amit akarok azt elérjem
  • Zoli007
    Sosem teszek, operatívan baszom el az életem. Az egészet csak gyenge akaratú, halogató picsák /ez most nem csak a nőkre vonatkozik/ találták ki, de rajtuk meg ez sem segít.
  • NEOreg3

ugyanezt, idén sikerült betartani
  • chhaya #105317
    Egyszer megfogadtam, hogy többet nem teszek újévi fogadalmat, azt azóta is szépen tartom.
  • Molnibalage
    Nem, nem.
  • Lacee86
    Nem szoktam tenni. Nem volt mit betartani.
    Inkább kívánni szoktam az új évre, ami aztán vagy bejön, vagy nem, vagy részben.
  • Fresh Duke
    Nem sikerült, egyáltalán. Még meglátom, hogy idén teszek-e.
  • Szavazó roBOT
    Elrontottad a gyomrod a karácsonyi menüvel? ==>> Teszel újévi fogadalmat?
  • kamionosjoe
    Egy darab hal volt a karácsonyi menü és bejgli, éppen jól laktam vele.
  • clio1616v
    nem kényes a gyomrom és megválogatom mit eszek meg

annyit eszek amennyi jólesik
  • extramagascsaj
    Szenteste napján alig ettem, első napján meg úgy normálisan,de már az előzetes nem evés miatt ezt is soknak érezte a gyomrom...akkor azt hittem,h kipukkadok, de aztán másnapján meg egész nap úton voltam, szóval nem volt további karácsonyi kajálás. Eltekintve egy 2 óráig tartó "úristen felrobbanok" érzéstől...megúsztam gyomorpanaszok nélkül lényegében.
  • Motoroj
    Nem, nem ettem sokat, csak pont annyit, amennyi jólesett.

Minek is ettem volna többet? Megvár.
  • predator1982
    jah lehet:-) bár nekem a kávétól indul jól a napom, ezt meg én mondom komolyan (egyszer megpróbáltam leszokni a kávézásról, mert ahová jártam edzeni, ezt ajánlották, gondoltam megpróbálom, nah egy hétig birtam, helyette zöld teát kellett innom reggelente, nah egy hét után reggelente hányingerem volt ha csak megcsapott a tea szaga, plusz négy nap után tudtam abbahagyni a fájdalomcsillapító szedését, mert addig migrénes fejfájások gyötörtek, nah akkor úgy döntöttem, hogy a kávé marad:-)
  • Narxis
    Pedig jobban indulna a napod ha a kávé előtt ennél valamit, mondjuk zabpelyhet? Nem bántásból mondom, csak a jó szándék vezérel. :)
  • Narxis
    Szerintem a kínai kaját leszámítva ez simán elmegy karácsonyi menünek. Húsleves, zserbó, sülthús, rizs volt nálunk is.

Am. meg igazából mindegy, amit karácsonykor eszel az karácsonyi menü. :D Aszittem, hogy valami hideg ételt ettetek, az mondjuk talán nem számítana menünek.
  • predator1982
    már akinek jut rá ideje:-) nekem a kávé a legfontosabb reggel, mindennel együtt egy órával előbb kelek mint indulnom kellene dolgozni, nem vagyok hajlandó korábban kelni, és sajna ebbe a reggeli nem fér bele, de mondjuk kávé után nem is tudok:-)
  • videobaby
    úgy nem, hogy pl. bejgli, káposzta, hal meg blabla nem voltak. volt viszont húsleves, zserbó, sülthús, rizs, palacsinta, sólet, mákosguba, gyümölcs, kínai kaja. ezek nem épp hagyományos karácsonyi fogások.
  • Fresh Duke
    Én se szoktam.
  • Narxis
    Az én ízlésem kifinomult, már szagról megállapítom hogy miből készült. :D Am. legalább ünnepekkor ehetnél egy kis húst. :P
  • Narxis
    Hogy-hogy nem volt karácsonyi menü?
  • Narxis
    Nem reggelizel? Pedig az a nap legfontosabb étkezése.
  • predator1982
    nem, pedig sokat ettem

(azért erre nyomtam, mert végül is csak egyik este szenvedtem egy icipicit, akkor csak annyi hogy kissé bekajáltam...hozzáteszem szerintem amit mi most soknak ítélünk, az a napi normális lenne, legalábbis évközben, én nem szoktam sokat enni, plusz soha sem reggelizem, most ez is megtörtént:-)
  • videobaby
    nem, nem volt karácsonyi menü. amúgy sem eszek soha annyit, hogy beteg legyek tőle.
  • Napibenji
    így, íyg teljesen igazad van:D
  • tigeroo
    falafel pita, bolognai spagetti, pizza ezt mind megtudom úgy csinálni hogy nemmondodmeg róla :D

a tofus hambimra aszomgyák jobb mint az igazi
  • Metalmilitiakid
    Nem, pedig sokat ettem.

Szerintem ez fizikálisan lehetetlen. Egy igazi magyar ember minden ünnepre növeszt ideiglenesen plusz 2 gyomrot :D
  • Narxis
    Szerintem nem a mennyiségen van a hangsúly hanem a kombináción. Ha sokfélét eszel rövid időn belül(akkor is ha mindegyikből keveset) akkor lehet probléma vagy mondjuk 2 olyan kajából sokat ami együtt nem szerencsés.
  • Narxis
    Jó de te vega vagy. :D
  • Blum
    Nekem kelt tesztaktol szokott sikerulni elrontani a gyomrom. Legutobb pl. meleg kakaoskalacsot tomtem ketpofara,utana 3 napig joghurton kivul semmit nem tudtam enni.
  • Fbn Lx
    én nem tudom, hogy nagy mennyiségű ételtől hogy lehet elrontani egy gyomrot
    ha sokat eszek akkor az történik, hogy tele vagyok és nem bírok többet enni
    de hogy ettől elromoljon valami? :S
  • rastaman
    Nem, nem ettem sokat, csak pont annyit, amennyi jólesett.
  • morcosqtya
    TOI TOI mobil wc? :D
  • Zoli007
    Nem, az elég vicces lett volna.
  • Willenbrock
    Pont eleget ettem,de el nem rontottam a gyomrom.Amúgy a munkahelyemen néha többet zabálok mint itthon.
  • Dzsini
    ...több, mint 3 napja nem merek eltávolodni 1 óránál tovább a vécétől.

"de jó nekem..." :)
  • morcosqtya
    "4 kiló minuszban vagyok"
    de jó neked!..
    "és hegyekben áll itthon a kaja"
    de jó neked!..
    :)
  • Dzsini
    Egyéb: egy nappal korábban sikerült egy hasmenést összeszedni, azóta is tart, 4 kiló mínuszban vagyok és hegyekben áll itthon a kaja.
  • Lacee86
    Jóval többet ettem, mint máskor, de szerencsére nem. Azért éreztem, hol a határ. :)