127612
-
Tsol #105482 28 -
Valahol 500-600 táján lehet, de én mindig törlök. Sokáig nem is tudtam, hogy lehet törölni. Évekkel ezelőtt 20 percig csak a kimenő és bemenőket töröltem ki. :) -
2007 nyara óta kb. 1300 körül. -
most van 130, nem tudom mennyit töröltem -
Fogalmam sincs, nem sokat. 50-nél nem hinném, h többet. -
Igen! 10 db-t azért illik büntipontos privátokból összeszedni :D -
900 körül -
Igen, az még nem über gettó... :D -
10 év alatt 30 db. -
2012-ben volt valami 200 összesen.
1000 felett lehet -
Kb 170. bár tuti töröltem már belőle -
Ezen van ~200 régin meg ~800 :) -
Blum #105470 Olyan 150 korul. Azota gyulnek,amiota regisztraltam. Nem szoktam torolni oket,mert hat minek. -
jelenleg kb.70 a postafiókban,de már ugyanennyit biztos töröltem
100-1000 -
kb 300 -
Ez aztán a kérdés. -
50-100
Ha kevesebbb mint 10 akkor szomorúnak kell lenni? :) -
Szavazó roBOT #105465 Amennyiben szeretnél egy nagyobb csoportba, társaságba beilleszkedni, de nem hajlandók téged elfogadni, mit teszel? ==>> Hány beérkezett üzeneted van SG-n? -
+1 -
Minden bizonnyal elgondolkodom, hogy mit csinálok rosszul, viszont az is biztos, hogy nem akarok mindenáron olyan társaságba kerülni, amelyik egyáltalán nem kíváncsi rám. -
Egyéb.
Nálam ez többnyire idő kérdése. Méghozzá sok időé, nem vagyok az a gyorsan barátkozó típus. De azért olyan még nem volt, ahova ne tudtam volna idővel beilleszkedni. -
üres, fingom sincs. elég bájos vagyok ahhoz, h mindenhol gyorsan elfogadjanak, még mielőtt rájönnének mégis mit követtek el.
-
SHIT -
hint: leírtam benne hogy ki ölte meg kennedyt :D -
Csendben továbbállok. -
clio1616v #105457 jaaj te azt tényleg elhitted? :D az csak egy film :DD -
:DDD -
clio1616v #105455 nem szeretnék beilleszkedni, alkalmazkodjanak ők hozzám, mennyivel kerül nekik kevesebb erőfeszítésbe, mint nekem hozzájuk
jóhogynem én alkalmazkodok mindenkihez... ők többen vannak, így nekik egyszerűbb egyenként hozzám, mint nekem sokhoz -
eddig nem volt még ilyen. ha előfordulna, szerintem angolosan lelépnék. ha valahol nem fogadnának el, nem sokáig erőlködnék. -
tl;dr
:DD -
Jah, kis rabszolgaporontyként mindig tartozni akart valahova, szánalmas... -
Amennyiben szeretnél egy nagyobb csoportba, társaságba beilleszkedni, de nem hajlandók téged elfogadni, mit teszel?
namármost
Én olyan helyre nem akarok beilleszkedni ahol nem hajlandóak elfogadni.
Van olyan, hogy tesztelnek, "vizsgáztatnak" és geciznek velem (melóhelyen volt ez), de az inkább azért volt hogy megnézzék alkalmas vagyok-e közéjük...és ott már első nap végén pl. sörözni mentünk...
Ilyet énis szoktam csinálni, de hidd el, a közöny a legaljasabb méreg az emberek között, ha már negatívan reagál valaki, már őt is megfogtad valamilyen szinten, abból meg könnyen lehet később szimpátia!!!
Viszont ha szürke egérke vagy és mindenki leszar az baj.
Amúgy meg pont leszarom az efféle társaságokat, nem éppen mainstream dolgok érdekelnek az életben, zene, művészet, könyvek, filozófia-életfelfogás terén sem, sztem erre ti is rájöttetek hogy mindig kivétel vagyok általában a hozzáállásommal is,szóval a való életben sem voltam nagyvilági ember, viszont az emberekkel jól kijövök, tudni kell hallgatni, meghallgatni őket, és tudom hogy nem vagyok unalmas személyiség sem.
Egyik ilyen élményem amikor egy rendezvényen bemutattak közös ismerősnek, egész végig szinte az est 90%-ban ő beszélt hozzám, én csak bólogattam és igeneltem, a végén pedig megköszönte hogy milyen jó beszélgetőpartner voltam. Ez az egész emberi kapcsolatok dolog végülis csak erről szól.
Amúgy eljutottam oda 22 éves fejjel, hogy szerintem tényleg az emberi kapcsolatok, barátságok és a párkapcsolatok is akkor jók, ha két ember tud egymásnak újat mutatni, tanítani új dolgokra-gondolatokra, és valamiért legyen késztetésem arra, hogy érdekeljen az ő világszemlélete is, ne legyen unalmas ember, az nem feltétlenül baj hogyha teljesen különbözünk. -
Hát jah. Anakin Skywalker még Jedi-ként is hogy pedálozott, hogy bevegyék a Jeditanácsba. Már-már nyalta Joda zöld ánuszát is érte.
Milyen kakájos lett volna a film, ha Anakin mikor közlik vele a II. részben, hogy nem lehet mester, akkor mondja, hogy: bsztk mek! és angolosan távozik a Tatuinra zabot hegyezni. -
Namost mi az, hogy beilleszkedés, meg nagyobb csoport?!? Nehogymá még én pedállozzak, hogy elnyerjem a pleb jóindulatát. Felőlem fel is fordulhatnak.
Ultragyenge jellem, aki azon rinyál, hogy újjajujjj nem fogadnak beee, meg kiközösítenek, meg senki se szeret, brühühü. Szánalmas. Felnőtt ember álljon ki magáért!
Ahol nem vagyok kívánatos, onnan angolosan távozok, nincs szükségem plusz (értelmetlen) konfliktusokra. -
Elég szomorú, hogy két cikk ÍRÁSA között az értő olvasásra nem jut időd
-
Elég szomorú, hogy két reinkarnálódás között az értő olvasásra nem jut időd
-
Eddig minden csoport elfogadott.
Mivel bármikor eljátszom, hogy k**va empatikus személyiség vagyok, ill. bárkinek tudom azt mondani, amit hallani akar, még, ha egyáltalán nem is érint, vagy érdekel, így ebből sose volt/van/lesz problémám.
A legtöbb csoportban a pénz, a tudás, a türelem, a bátorság és az ízlésvilág megléte (bizonyos intervallumon belüli) a fő szempont, de valami államilag finanszírozott szociológus, ezt jobban meg tudná mondani. -
Akkor olvasd el még egyszer. -
Blum #105444 Valoszinuleg leszarnam. -
Fbn Lx #105443 nem szeretnék sehová sem beilleszkedni, majd beilleszkedődök magamtól ahová kell
meg inkább én vagyok az aki nehezen fogadja el az embereket