127612
  • tigeroo
    vágási, hülyén fejeztem ki magam, de aúgy értettem
  • clio1616v
    igen, jó apja leszek és szívesen tanítom majd - nem fog csalódni bennem és tiszteletreméltó példaképe leszek

ha nem lehet természetes úton, akkor bármilyen alternatív megoldás szóba jöhet

nem a mennyiség a lényeg

neme mindegy, de jó lenne mind a két aspektusból megtapasztalni
  • clio1616v
    és lehet tudni ki az anyja?
  • Sir Quno Jedi
    Jah, amúgy mai retekklub rajzfilmebn (dinosaur king vagy mi a fax) mondja a szőke picsa, mikor Rómába mennek, hogy úgy hallotta az olasz pasik imádják a fokhagymát. Namost ő telizabálta magát vele és meg is fürdött benne, de csak furcsa pillantásokat kap!!! :DDD Kész! Na ez akár lehet probléma itt is nem?!?!?
  • Sir Quno Jedi
    nem nekem volt smárolós-teázós problémám, az a hisf8 gyáröké! :D
  • tigeroo
    ja én még a smárolós-teázós válaszodra reagáltam, de ezis
  • Fbn Lx
    össze-vissza fosogatok
    köszönöm a mai témát
  • Sir Quno Jedi
    Én igen. :D
  • Fresh Duke
    Ki mondta, hogy arra gondolt? :D
  • Fresh Duke
    Tény, hamutállal nem feltétlen a legjobb csókolózni, de csókolóztam már olyan dohányzó hölggyel, akin egyáltalán nem lehetett érezni. :)
  • HisF8
    Világ életemben ateista voltam:) Nem volt dohányos a lány, és ha az lett volna, akkor sem ilyen ilyen jellegű gondjaim vannak. Idehozhatnák nekem a "világ legjobb nője" tőle is undorodnék.
  • Sir Quno Jedi
    Namost az hogy jön ide? Nyalni én is szeretek, de a csókolózásról volt szó. Vélhetően a nő nem a p@ncijával szivarozik vaze! :D
  • tigeroo
    hát nemtom ha jó a nő én még a ...-t is kinyalnám
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk én pl. csókolóztam erősen dohányos nővel és az sem volt felemelő érzés, nekem elhiheted. Igaz, hogy csókolóztam olyan nővel is akivel meg az volt, igaz az nem is volt dohányos... :D
  • Fresh Duke
    "például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett előtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyű volt"
    Hát ezen hangosan felnevettem.
  • tigeroo
    szép próbálkozás jehova tanúja!
  • Narxis
    Szerintem ezeket a gondolatokat inkább tartsd magadban. :D
  • HisF8
    Bennem is felmerült, ezért utánanéztem, illetve egyetemen tanultam is ilyenekről, és szerintem nem. Antiszociálisnak sem nevezném magamat, mert könnyen ismerkedem, sok társaságban központi figura vagyok/voltam, stb. De az is igaz, hogy nem nagyon kötődöm senkihez, és ez nem is zavar. Szintén nincs semmiféle gondom azzal, hogy értelmezzem mások érzelmeit viszonyulásait, ugyanakkor nem illik rám mindaz, ami mondjuk egy Ted Bundy-t jellemez.

Dzsini: irtózom a párkapcsolatoktól is, a leghosszabb 11 napig tartott, egyszerűen nem bírtam tovább és szakítottam. Most abba nem megyek bele, hogy mi a gondom a párkapcsolatokkal, mert teljesen offtopik, de nem negatív tapasztalatokból alakult ki, hanem egyszerűen csak utálom a fizikai közelségét bárkinek. Meg persze még sok más dolog is, de már önmagában ez az egy is elég hozzá (például kb. egy éve kénytelen voltam csókolózni egy lánnyal; rettenetes volt, majdnem elhánytam magam, pedig tudtam, hogy nem evett előtte semmit, csak egy teát ivott meg a szemem láttára, de még így is szörnyű volt).
  • jazzy
    Huh számomra ez nagyon érdekes gondolkodásmód, bár inkább negatív értelemben, de hallottam már ilyet, mégsem tudom elképzelni, hogy valakit tényleg ennyire ne érdekeljen ez az egész és taszítson. Szerintem ez már inkább a beteges irányba megy el.
  • Narxis
  • tigeroo
    definitív antiszoc, ennyi
  • SötétBarom
    Nem vagy te egészen véletlenül kicsit pszichopata?
  • Lacee86
    Azt hiszem, jobb lesz, ha neked nem lesz gyereked...
  • Dzsini
    Most ezt állítod, aztán lehet, hogy amint várandós lesz a partnered a közös gyermeketekkel, teljesen megváltozik a gondolkodásod, és amikor megszületik másképp nézel majd rá.
    Nem lehet tudni, hogy egy valós helyzetre hogy reagálnál, és szinte biztos, hogy másképp, mint ahogy előzetesen elképzeled.

És ez nem csak a te verziódra vonatkozik, bárkiére. Biológiai késztetés meg annyiban, hogy egy materialista nézőpontból ezeket a gondolatokat a vérvonal fenntartásának ösztöne válthatja ki az egyedekben.
  • HisF8
    Meg nekem furcsa ez a rokoni kötődés is, például baromira nem érdekelne, hogy saját gyerekem van, vagy örökbefogadott. Sőt most is úgy vagyok vele, hogy nekem az semmi, hogy xy a rokonom. Akiket kedvelek, azokat nem azért kedvelem, mert x százalékban közös a genetikai anyagunk.
  • HisF8
    Amiket ők írtak, azok nem biológiai késztetések, és nekem pont ezen akadt meg a figyelmem. Amúgy én személy szerint nem vágyom ilyesféle dolgokra, sőt inkább taszít az egész. De leginkább nem is tudom átélni, átérezni; azt hiszem engem totál hidegen hagyna, hogy mit csinál a gyerekem... tőlem annyi fiúval fekszik le a lányom, amennyivel csak akar, de az sem különösebben zavarna, ha hajléktalan drogos lenne belőle, mint ahogy ahhoz sem érezném úgy, hogy sok közöm van, ha Nobel-díjat szerezne. Na mindegy, minden ember másmilyen, másféle vágyakkal, célokkal.
  • HTS s3rg1nh00
    minek olyan egyszerűt?legyen egyből krimpelő fogó...
  • Calver
    kalapács? lapát? informatikai fórumon vagyunk hé, akkor legalább legyen az forrasztópáka
  • Zoli007
    Tigeroo meg Lacee választ adtak a kérdésedre.
  • Lacee86
    Na, még csak az kéne...
  • Dzsini
    Ahogy egy kiváló fórumozókolléga mondta volt (szintén apuka):

"Ha fiú, csak egy kukira kell figyelni, ha lány, az összesre!"
  • Narxis
    Arra ott a magánnyugdíjpénztár. :D
  • pxxl
    van 1 célpontom, már csak az alkalmas pillanatot várom
  • Fresh Duke
    Nem kell ehhez tízen X évet várni, míg felnő a lányod, ha keresel biztos találsz rá más lehetőséget is.
  • Molnibalage
    Bátyám egyik osztálytársának a csalásjában 6 lánytestvér volt. El tudom képzelni a fatert.
  • Lacee86
    Sajnos nekem nem volt ilyenben részem. 2 éves koromban elváltak a szüleim, és bár faterom hetente jött, az mégsem ugyanaz, mint ha ott élt volna velünk. Anyám persze talán még duplán is féltett, gyakorlatilag még a széltől is óvott, mindent megadott amit csak bírt, de egy fatert ez akkor sem pótol... Persze ezt neki sosem mondtam, mert nem akarom megbántani a világért sem.
  • pxxl
    a sok elfolytott agressziót végre le lehet vezetni :D
  • Dzsini
    Lánynál idegeskedni, mikor először marad kint estére, és hazabukdácsol, keresgélni a baltát, mikor először beállít a pasijával... :D
  • tigeroo
    sztem azért fasza lehet egy kis tökit megtanítani erre-arra, kalapácsot hogyan fogja, hogyan lapátoljon, hogyan segítsen az anyjának, mesélni-tanítani arról hogy hogyan működik a világunk, büszke lennék rá amikor először hazabukdácsol részegen... szóval férfivá nevelni. kell ennél nagyobb büszkeség? ahogy faterom tette velem is.
  • Lacee86
    Talán mert szeretne utódot, családot, és h legyen aki törődjön vele öregkorára, és ilyenek, hm?