127612
  • Eneff
    Szerintem a cigánypecsenye a legjobb.
  • clio1616v
    én már igen, de a kutya sokkal finomabb
  • kamionosjoe
    inkább!
  • HisF8
    Kutyákat eléggé utálom (nem mindet), macskám viszont van is.
  • chhaya #106158
    Állatbolond vagyok en bloc, bundája legyen és hagyja magát dögönyözni, onnantól imádom.
    Amúgy miau.
  • Ic3 m4n
    csak a kutya
  • zsoltioregon
    ADSADS
  • zsoltioregon
    Szeretem a kut'ákat és a macskákat is. Valaki a "macskabaszó" gúnynevet is ráaggatta itt az SG-n

Álom kutafaj: Sarplaninac vagy kaukázusi juhász (min 2db)

macska meg mindegy, csak ne kopasz legyen
  • MR ME
    csak kutyám volt/van is, macskákat nem szeretem, de nem bántom őket :)
  • pxxl
  • Lacee86
    Én eleve nagyon bírok minden macskaféle állatot: gyönyörűek, maga az erő és elegancia szinte az összes ilyen állat, legyen az kicsi vagy nagy.
    Valahol olvastam, h a macska azért jó, mert egy igazi ragadozót tarthatsz anélkül, h félned kéne tőle. :))
    A kutyák meg persze a hűségükről, odaadásukról legendásak. Nem beszélve a vakvezető, rendőrségi, mentőkutyákról, amik már-már igazi munkatársai az embereknek.
  • tigeroo
    alapjában véve aranyos a macska, de leszar, meg mittom... a kutyából meg árad a szeretet, ha 1 szar nap után hazamész, úgy ugrál körbe mintha ezer éve nem látott volna, ahogy figyeli minden mozdulatod, követ mindenhová. nemtudom mi járhat a fejében de tényleg hűséges 1 dög:)
  • Fbn Lx
    macskákat jobb gyöntölni, aranyosabbak. régen kutyákat nem szerettem, most már viszont egyre közelebb állnak ők is szívemhez
  • SzirmosSzisza
    tita
  • Blum
    Tutya
  • immovable
    Mindkettő van, de egyik se kéne. Ha a család nem ragaszkodna hozzájuk, már nem lenne nálunk.
  • SötétBarom
    Nyilván kutya.
  • Molnibalage
    Az egyik kedvenc viccem.
  • Dzsini
    Száraz vadhús, pörköltként elkészítve - semmi különleges, mint a vaddisznó vagy a kenguru.

Egyébként Magyarországon régóta tiltott, Európában ha jól tudom Lengyelországban és Svájcban legális.

• Lacee86
    Hát, ha aktuális lesz úgy 20 év múlva, erre visszatérünk. :D :))
  • broman191
    Egyéb: szőrtelenített lámák

• NEOreg3
    macska

kutyákat nem bírom
  • ManoNegra
    Csak meglepődtem, nem ítélem el, ízlések és pofonok. Egyébként milyen volt?
  • Dzsini
    A kérdés nem specifikálja, hogy milyen szempontból kedvelem egyiket vagy másikat.
  • Sir Quno Jedi
    Székelyt kérdezi a fia:
    - Ídösapám! Látott maga már helikopteeert?!?!
    - Hogy láttam-e?! - pödri a bajszát a öreg büszkén - De még ETTEM IS OLYAT!!!
    - Dehá ídösapám, há az vasbúl van!
    - Jaaaa... Akkor csak láttam!
  • Roger6
    Blöki inkább, bár macskákkal sincs nagy gondom. Az meg hogy ki mit evett, senkit nem érdekel, nem is értem miért kell ezt megjegyezni. Meg hát tudjuk, a netezők 99%-a kamuzik.
  • Molnibalage
    Egyik sem volt soha, ezért nem tudom eldönteni.
  • Sir Quno Jedi
    Kutyát minimum párosával érdemes tartani (eléggé társas cuccok), különben halálra unja magát, mikor senki nincs vele éppen a családból.
  • Dzsini
    Ha ilyen reakciót vált ki belőled már a kérdés is, akkor inkább nem válaszolok :)
  • ManoNegra
    Kutyát már igen?
  • Lacee86
    Mindkettőhöz egyformán viszonyulok. Bírom őket, ha lenne családi házam, mind2-ből lenne 1-1, az UDVARON. Lakásban semmiképp.
  • immovable
    Mindegy.
  • Dzsini
    Macskát még nem ettem, arról nem tudok nyilatkozni.
  • Szavazó roBOT
    Párkapcsolat: Az ideális együtt töltött napok száma a pároddal? ==>> Kutya vagy macska párti vagy inkább?
  • Lacee86
    Neked a csajod nő és haver 2 in 1? :D
  • SötétBarom
    Üres.

Nemtom. Én együtt élek a csajommal, viszont nem értem mi az együtt töltött nap? Reggeltől estig? Vagy hogy?

Felkelünk 11kor, kutyaséta+kv a városban, utána mindenki csinál amit akar (ő tanul, én battlefieldezek mondjuk :DD), aztán ebéd 3kor, aztán szabadfoglalkozás. Ha akarok este elmegyek sörözni, ha nem akkor közös program. Vagy közösen megyünk sörözni. :DD

Szal minden nap mondjuk.. Ha nem alszunk együtt, hiányérzetem van. Akkor többnyire a kanapén szoktam.
  • videobaby
    erről egy vicc jutott eszembe:D anno jót nevettem rajta.
  • morcosqtya
    Heti 6 nap, éppen annyi, nem több s nem kevesebb.
    Hetente egyszer kell egy férfi sabbat :-) is, midőn az ember fia hátradől és nyugodtan megmártózik a lágy, habos CSENDben..
  • ocskoszilard
    egyéb, mivel nincs olyan lehetőség, hogy nincs, de szeretnék
  • chhaya #106123
    Kapcsolathoz is, hobbihoz is idő kell, azt már mindenki maga dönti el, hogy mire mennyit hajlandó áldozni.