127612
-
10,5 év alatt 5, ebből egyet elloptak, egyet meg önkét passzoltam le faternak, de semmi baja sem volt. Az első telefonom egy Siemens A40 volt. Kicsit fura mai szemmel ránézni a kijelzőjére. -
-
8 év alatt 15 teló, grat. :D én 8 év alatt 4et nőttem ki
-
Fbn Lx #106326 hiába magyarázod vadul, egyszerűen nem működik a dolog
se elméletben, se tapasztalataim szerint
minden alkalommal, amikor egy ember miatt szopattak meg minket, meg lettünk szopatva, és a közösség szemében a tanár volt a fasz. hidd el,egy ilyen sötét, kollektív megtorlást alkalmazó személy jóval nagyobb ellenszenvet vált ki mindenkiből, így az utálat célpontja a tanár lesz, és ez az utálat egységesíti a közösséget, nem az, hogy "közösítsük ki azt aki miatt ma szopni fogunk" -
clio1616v #106325 2005 óta okostelefont használok (MioA701 típus volt az első)
azóta kb 15 telefont használtam okosat és kevésbé okosabbat; egészen 2010-ig amikor megvettem a mostani elődjét azóta ezt a márkát használom
évente adnak ki új telefont és jövőre fogom lecserélni, két évente cserélem és a régit odaadom valamelyik rokonomnak
mivel hűséget nem vállalok így nem függök szolgáltatótól sem -
Fbn Lx #106324 HTC Vadtűz Segg telefonom van, az okosnak számít vagy pediglen senem? -
Amíg működik a mostani nem, utána pedig nem. Nekem jobban megfelel, hogy kb. 2 hetente kell csak feltölteni, ha sokat rádiózok vele. -
Lassan 4 éves 5800-ám már le akarom cserélni egy ideje, mert kezd meghalni az érintőkijelzője, meg már szeretnék egy modernebb, nagy kijelzős telefont. Annyi a baj hogy ami tetszene az 100k körül van (htc one x) annyit meg most nem tudok rászánni :( -
N8-an van, és nem akarom csrélni, mert perpill csak a 808-ra volna érdemes, az meg picit drága. Majd idővel. -
Ha az ember nem utazik éppen, akkor nem tudom mi a gond azzal, hogy minden este rádugja a töltőre, reggel meg leszedi. Több napos túránál tény, hogy szívás. -
3G, wifi, netezés miatt vettem egyet tavaly, nem bántam meg. kényelmes hogy bármikor, bárhol tudok netezni, megnézni akármilyen információt, menetidő, unalmamban mangát olvasni stb. annyi bajom van vele hogy rohadt hamar lemerül (kb. naponta kell tölteni ha használom), dehát ez már inkább számítógép mint telefon -
amugy miért kell fél nap után új kérdést berakni? engem most zavar hogy 2 téma is megy a topikban ma (sokszor meg 2napig nincs új szavazás, ígyis híján vannak a kérdések, legalábbis régebben több volt a választék) -
Nem is csuknak le miattuk mindenkit egyszerre ugyebár.
Rossz analógia.
-
Blum #106316 Okostelefonom van most is,de egy nagy rakas szar (Nokia C5-03). Szivesen lecserelnem,viszont ugy vagyok vele hogyha veszek akkor az normalis legyen az meg biza sok penz :(
Szerk.: Ennek a kerdesnek kb. 3 evvel ezelott lett volna ertelme. -
Erről van szó... Embert is ölnek még mindig, pedig tudják, h rács mögé kerülhetnek, ha elkapják őket. Mégis megteszik. -
van egy HTC Desire S-em,semmi kedvem cserélni -
meg legalább hamarabb összeszoknak, hiszen van 1 közös téma (aggeciprof
)
-
*-a beilleszkedés kényszere a hajtóerő, ha esetleg nem érted. -
A többiek fogják büntetni azt az egyet.
Nem 200 fős kollektívában alkalmazható a módszer. -
Humánetológia? hmm?
Édesanyád is bizonyára tanulta, kérdezd meg bátran... -
Édesanyám tanárnő 30+ éve... Etológiát emberekre alkalmazni? Megalol...
Az egyetemen a puskázóak semmivel sem sikerült megregulázni, vannak idióták akik mindig próbálkoznak. Miattuk büntetni a többieket egyszerűen nevetséges. -
Látom etológiát nem nagyon tanultál még. -
106302
106272
sokat segít -
Csak röhgöni tudok ezen kommenten... -
Akkor kérlek magyarázd el nekem, ó nagy mágus... -
Csinálták, csinálják. És örülök neki. Képes vagyok kiállni azokért akikkel egy munkán/feladaton dolgozom. -
Nem hibás volt, csak már gyorsan merült :) -
Próbáld újraolvasni. Értelmezni.
Elárulom: a közösség első reakciója a suták kiszórása és a az egyén érdekvédelme miatt éppen a rendszer "kijátszása" lesz. Nem kollektív büntetés, magukat fogják regulázni, ezzel védve azt, hogy meg legyen egyénileg is a jó jegy.
Egy esetleg két alkalommal szívnak harmadjára nem lesz "balfasz" hanem összebeszélnek (ZH előtt pár nappal) és hőst (mártírt) választanak aki direkt bukik le elsőnek (és tanult). Innentől senki sem "szív". A mártír ötöst ír majd, minél tovább húzva az időt, de nem lesz hajlandó ezt folyamatosan megtenni, így rotálódniuk kell. Önkéntességet várnak el, mindenki megtanul egy anyagot legalább... illetve megtanul tanulni és kiállni a többiért.
Innentől máshogy gondolkozik majd pár dologról..
Próbáld ki egy kis közösségben.
-
Okostelóm van, felesleges cserélnem másikra. Ezt se használom ki teljes mértékben, és nem nagyon van igényem egy nagyobb teljesítményű képességeire. Egyedül a kijelzőmérettel van bajom, mivel ebből kifolyólag, oltári nehéz rendesen "gépelni". -
Ez a legbutább büntetési módszer, amit lehet egyáltalán csinálni, h 1 balfasz miatt szívjon a többi is... Kíváncsi lennék, te mit szóltál volna hozzá, ha veled csinálták volna ugyanezt. -
Ha nem érted a módszert akkor no offense de pof... -
"Semmi baja, csak akksi csere kellett"
Wait.. -
Semmilyen eszköze nincs a másik diáknak, hogy megállítsa a puskázót. Tehát te egy tehetetlen embereket büntetsz meg. No offense, de ha ennyire hülye tanár lennél, akkor én pofoználak fel, mint diák is... -
Ha tanulnak nem. -
Nem, amíg működik a mostani, nem fogom.
Viszont a régi Nokiám olyan szinten strapabíró, hogy kb. a padló törik be, amikor leejtem.
5 és fél éve vettem használtan, azóta semmi baja, csak egy aksicsere kellett.
Úgy érzem 10 év múlva is ez lesz a telefonom. :( -
Falkaszellem az ****, ez kollektív büntetés te zseni... -
Okostelefonom van 2011 nyara óta, bár tudnám, hogy minek... Zenehallgatáson kívül semmit sem csinálok vele, ami "extra". Azt meg sima teló is tudja. Kb. annyit volt neten a cucc, amíg a főnök felrakta rá a GPS-t, amit kétszer használtam, a bringa sebességmérőének pontosságát mértem meg vele. Aztán szervízelni kellett - meghalt a mikrofon - és valamit frissíthattek, mert az összes feltett alkalmazás kukázódott... -
Jogos. :D -
A 3GS-em, ha kilövöm az összes appot, meg a 3G-t, majd leveszem a fényerőt, simán elmegy 3 napig, pedig lassan 3 éves. Ha nem okostelefonként használod, hanem mint egy 3210-est, akkor annyit is fog bírni. Megjegyzem, ami volt előtt nokia se ment két teljes napot. -
Hát nekem nincs még ilyen telefonom, de többet közt ez egy nagy negatívuma ezeknek, h állandóan, naponta töltögetni kell az aksijukat. -.-