127612
-
Jimmyke #106369 Vissza a jövőbe trilógiát minden évben. Hagyomány :D -
The Crow
Szigorúan csak az első rész Brandon Lee-vel. Volt hogy minden nap megnéztem kb. egy hónapon keresztül (kb. 15 éve, feliratos volt szerencsére és tudtam a szöveget)
The Doors - Oliver Stone filmje - detto. Nem tudom hányszor néztem meg, de a szöveg itt is megy kb. fejből. (CSAKIS felirattal nézem)
Amúgy Gyalog-galopp, Brian Élete, Félénk vagyok de hódítani akarok. Hirtelen ezek amik szinkron nélkül is mennek. :))) -
clio1616v #106367 áhhá! - nem tudtam eddig, hogy honnan ez a nagy kreativitás -
Man.And.Horse.Adventures.XXX.ANiMAL-FosRELaNZE
2-3 naponta újra nézem, mindig találok benne valami újat. -
Fight Club-ot 5x -
Kedvencet nem tudok mondani, de van néhány film, amit legalább tucatszor láttam. -
Régen néztem meg sokszor a filmeket (VHS-en),az utóbbi 10 évben max 2-3x ha nagyon tetszik.
Régen:
Kelly hősei 10-15x
Spartacus (1960, Kirk Douglas) 30+
Man Without a Star (1955) 50+
-
Sokszor. Sosem számoltam. -
A legtöbb filmet egyszer és még az is sok gyakran, nagyon ritka hogy valamit többször megtekintenék, de a többszöri megtekintésre érdemes filmeknél nem számolom mennyiszer láttam őket, mert akármennyi lehetne... :) -
nem tudom, mi a kedvenc filmem -
clio1616v #106359 soha nem nézem meg kétszer ua a filmet
nincs kedvencem, de a Mystic River tetszett -
Egész filmet ritkán nézek meg, inkább az érdekesebb részeket nézem meg újra meg újra. -
ha valami kedvencemmé válik sokszor megnézem, amíg be nem telek vele. aztán jön másik kedvenc, azzal ugyanígy vagyok. akár 10-15 alkalommal is adott időn belül. pl. gyalog galopp nagy favorit. jöttünk, láttunk, visszamennénk szintén. de épp tegnap az istenek is a fejükre estek volt porondon. -
sebhelyesarcú, memento, fight club, 1-2 régebbi tarantino/tim burton film...
ezeket kb. évente 1x megnézem
valamint sok dizni alkotás (de azt részben azért is mert pl. az oroszlánkirályt 5éves korom óta ismerem) -
Fbn Lx #106355 utoljára kisgyerekkoromban néztem meg dolgokat sokszor. tán az aladdint vagy 30szor, de az rajzfilm, szóval legyen 4-5, annyiszor biztos láttam a star wars régi trilógiájának mindhárom részét, meg a baljós árnyakat
már jó ideje nem szeretek újra megnézni valamit, mert nem nyújt már izgalmat, max ha valami nagyon tetszik az másokkal együtt újranézem még egyszer. utálom, ha tudom, mi fog történni, a sztori miatt nézem elsősorban :/ a gyerekkori rajongás miatt még, hogy aladdin meg a fiatal obi-wan milyen menők, akárhányszor megnéztem volna, de ilyen már nincs -
Macskafogó bőven 50 fölött van, Gyalog Galopp szintén... bár olyan, hogy konkrét kedvenc nincs. -
Szavazó roBOT #106353 Tervezed-e lecserélni a telefonod okostelefonra a közeljövőben? ==>> Hányszor nézted már meg a kedvenc filmedet? -
kamionosjoe #106352 Két régi van, akartam venni de meggondoltam magam. Mégis mi a francra használjam? :D -
Okostelefonom van, de le szeretném cserélni egy jobbra.
Van egy okostelefonom, de már mai szemmel egy nem annyira okostelefon, amit csak azért szeretnék lecserélni mert mindjárt meghal:D -
Nem, trógerfon rulz.
-
sony ericsson d750i, tökéletesen megfelel arra a célra amire a telefon kell nekem. :D -
Nekem egy Samsung Gt-S5620-asom van, nekem ez is elég, nem kell brutálisan kiokosított androidos OS tartalommal,elégé terjednek rá a víruskák. -
de helyett ne* -
vazze, de kameráért vegyél mobilt :D
igaz, a technológia fejlődik, de na :) -
lamyal #106345 Samsung galaxy Ace van, 2 éve, memóriakártyát bővítettem 8 gigásra, meg rátettem az igo navigációt, meg vagyok vele elégedve, de a kamerája az semmit nem ér, nagyon gagyi minőségbe kameráz.
Viszont az Ace II már HD be vesz fel, és elég jó minőségbe, szóval lehet lecserélem majd, de jó ez egyelőre. -
clio1616v #106344 nem tudom, hogy legális forrásból került-e hozzám
amelyiket amerikából rendeltem, az elég bizonytalan forrásból került hozzám egy yen2 nevű ebayestől, de különösebben nem érdekel, hogy lopott-e
nem az én feladatom az eszközeim legalitását megkérdőjelezni -
Egy Nokia C5-00 és egy Sony W300i-m van, de nem tudom okostelefonok-e. Nem tervezek cserét. -
clio1616v #106342 az okos telefonom tőlem okos, értelmetlen a kérdésed -
nem cserélem le a telóm amíg működik. már pedig remekül teszi amit kell. -
Már okostelefonom van, de azon belül talán a legbutább. -
okos telefonom van, de le szeretném cserélni egy jobbra...illetve egy nagyobbra:-) -
Gondolom mind a 15 telefon legális forrásból van és véletlenül sem másoktól lett eltulajdonítva. -
méretezésen úgyhallom nálunk is vmi 4% volt az aláírás megszerzők száma :D -
Én is voltam olyan hőtan vizsgán, ahol 113 emberből asszem 4 ember ment át. (Utólag kiderült, hogy ebben a hanyag javítás is közrehátszhatott...) -
"mert nálunk amikor 85% bukott, akkor azért 300 ember nem lehet sík hülye valószínűleg."
ezt elmondanád az én tanáraimnak is? :D -

-
megkérdezi a telójától :D -
Te vagy okosabb, vagy a jelenlegi telefonod? (nehéz kérdés tudom)
-
Ez igaz amit írnak, kollektív büntetéssel semmit nem érsz el. Sőt ha én igazgató lennék még jól seggbe is rúgnálak, hogy változtassál magadon, mint ahogy normális intézményekben ha túl sok a bukott ember megvizsgálják a tanár alkalmasságát, mert nálunk amikor 85% bukott, akkor azért 300 ember nem lehet sík hülye valószínűleg.
Azért mert xy puskázik, attól én (aki mélységesen elítélem a puskázást, a puskázókat és soha nem puskáztam) miért szopjak? Vagy óra után menjek oda és üssem addig, amíg nem puskázik többet, vagy hogy gondoltad ezt el? -
Az még német gyártmány volt ráadásul..
Siemens M35i ill. ME75 például ideális póttelefon túrához...