127612
-
1-2-szer volt.
1-szer volt ilyen. Veszekedtem valakivel és mivel nem akartam agyonverni, mérgemben átütöttem egy vastag, drótos üveg ablakot. Egy idő után megnyugodtam, beültem az autóba és elmentem a kórházba megműttetni a kezem, mert úgy nézet ki mint a terminátor kettőben schwarci keze. El voltak vágva az ujjakat mozgató inak. Tiszta horror volt. Egy óra műtét, 4 hét gipsz, 2 hónap gyógytorna, majd egy év és elmúlt az idegek zsibbadása.
Az emberi butaság, vagy az emberi egyes emberi viselkedésformák
Sporttal.
Valószínű több év börtöntől mentett már meg.
Egy bizonyos fokig elnéző vagyok, de van egy határ. -
Szavazó roBOT #106608 Kibírnád, hogy sose dolgozz? ==>> Volt-e már dührohamod? -
Unreal1942 #106607 Ez normális, bizonyos keretek között, de vannak akik ezért jó néhány évvel hamarabb hagyják itt a földi világot mint kellene. -
Ők sokszor nem a pénzt hajszolják. Nem akarják, hogy szétessen az "örökségük". Ha valaki felépített mondjuk egy céget és lendületben kell tartani, akkor ez úgymond elkerülhetetlen. Az ember nem szívesen hagy szétesni valamit, amit vért izzadva épített fel... -
kamionosjoe #106605 Persze, sőt igazából most is csak egy önkifejezési módszernek tekintem, így meg nem is annyira munka inkább szórakozás az egész. -
Fbn Lx #106604 a kérdés úgy van feltéve, mintha a munka a világ legszórakoztatóbb dolga lenne
nem is értem. van hobbim, még többet foglalkoznék vele, és nem jönne rám a pánikroham, hogy a maradék időben folyton otthon kell lógatnom gatyában a f@szomat. :S -
Koppixer #106603 nem bírnám ki, a munkám a hobbitok... -
Unreal1942 #106602 Simán el lennék munka nélkül. Nem is értem azokat akik még akkor is hajtják a pénzt amikor már vasvillával kell forgatniuk, hogy ne rohadjon össze.. aztán meghalnak túlhajszolás miatt infarktusban. -
clio1616v #106601 folyamatosan dolgozok valamin, ha pihenek is akkor is azon dolgozok, hogy kipihenten jobban dolgozzak utána, amit csinálok -
attólfügg, hogy a dolgozásba az otthoni munkákat is beleszámítjuk, vagy azt, amiért a pénzünket kapjuk. otthon is lehet dolgozni a kerten vagy a házon pl.
de valszeg elunnám magam :D -
Simán kibírnám, de: ha pl olyat csinálok/tam/fogok csinálni, ami miatt a Szegedi Csillag HSR részlegébe kerülök nyilván hiányozna a kertem kapálgatása. A kertdédelgetést se a hozam miatt teszem, hanem a kibaszott fengsuji és lelki béke miatt.
A mérnöki munka nem hiányozna. A tervezgetést azt fejben is tudom végezni, az ágyban fekve. -
Simááán. Millió és egy más elfoglaltságot tudok (tudnék) keríteni... -
ha elég sok, számomra értelmes elfoglaltságom lenne, akkor valószínű nem hiányozna még egy munkahely is. egyébként tutira meghülyülnék a naplopástól. -
ha lenne pénzem munka nélkül akkor KURVÁRA:D -
Kibírok én sok mindent, de van amit csak a munka által tudok megcsinálni, ráadásul az ottani társaság is hiányozna. -
Régen azt hittem nem bírnámki, de az a helyzet, hogy DE! Mosmá kidolgoztam magamat pár életre előre. -
Blum #106593 Ha annyi penzem lenne,hogy sose kelljen dolgozni mennem akkor is lenne annyi munkam/betoltott szabadidom hogy ne unatkozzak. Ha megse,akkor valamit ugyis kitalalnek. Szoval JA -
Simán. Annyi hobbim van, hogy ha nem kellene pénz miatt dolgozni finoman szólva nem esnék kétségbe... -
Sztem munka=közvetlen (dolgozol, fizetést kapsz) vagy közvetett (kifested a lakásod, h ne kelljen festőre költeni stb.) pénzkereset. -
eddig is kibírtam, ezután is kibírnám -
HisF8 #106589 Elég homályos ez a kérdés. Lehetett volna konkretizálni mit értünk "dolgozz" alatt. -
Kizárt. -
nem, mindig van valamit tenni-venni, megszoktam falun. szerintem pár évnél tovább nem bírnám (bulival, utazgatással), meg téleg hiányozna, engem kikapcsol a favágás is. -
simán. -
Talán, ha lenne sok olyan programom, amivel elfoglalhatom magam.
Nem bírnám ki, ha egész életemben nem tennék semmit. Ha végigmeditálnám, az megint más lenne, mert az is cselekvés. :D -
Valószínűleg nem. Nem mondom, h olyan hűde szorgalmas embernek tartom magam, de valahogy nem tudnám elképzelni, h semmit sem csináljak. (Jó, persze ha feltételezzük, h rengeteg pénzem van, akkor körbe lehetne utazni a világot, sok minden kipróbálni, sportolni stb.) Valakinek a munkája a hobbija és a szenvedélye, így neki a munka tképpen nem is munka. De sztem ez elég keveseknek adatik meg. -
Fbn Lx #106583 mi az, hogy kibírnám-e D: ha fizetnek nekem a nemdolgozásért akkor természetesen akármilyen hosszú ideig kibírom ám. -
Szavazó roBOT #106582 Szoktál kérni influenza ellen oltást? ==>> Kibírnád, hogy sose dolgozz? -
nem,és igyekszem még a bogyókat is kerülni,hagymatea,forró fürdő és társai,2 nap alatt átmegy rajtam bármilyen megfázás. a koldreksz meg rubofen meg egyéb szarokat kb 8 éves korom óta nem ettem -
ez pontosan így van, de olyan visszatetszően prezentálja ezt a videó, hogy ilyenkor picit elhiszem hogy létezik az újvilágrendelés
-
persze
(csak én nem eszek pirítóst, de az más tészta) -
De azt tudjátok, hogy citromos-mézes tea + fokhagymás pirítós formájában is lehet fogyasztani?! -
citromlé+fokhagyma+méz
legjobb, én i szoktam
-
Fertőzéssel, születéskor mindenki elkapja, és a mortalitás a statisztikák alapján 93%-os (a valaha élt emberek kb. 93%-a már halott). -
a második jól mutatja, hogy hogyan terjed a halál -
Nem jobb forrón sem - de használ! Ez biztos.
Amúgy sok sikert reggelig, amíg kajálsz valami ehetőt. (Addig is csaljál valamit! :D)
Én is így szoktam ha fogyózom. hehe. -
Amúgy pont pár napja csinált anyám ilyen trutyit. Most ettem egy kanállal, hűtőből kivéve hidegen, nem tudom elképzelni, hogy ez melegen jobb lenne. Előtte ettem, hogy ne legyek éhes, most érzem, hogy kaparja a gyomrom, asszem nem ez volt ma az utolsó kajálásom :D -
Ez durvább mint a Psycho.
Nem ér! -
Elnézést, rosszul fogalmaztam.
Szóval szerencsére a nátha és társai kb. 4-5 évente jönnek. Vitaminok (narancs, citrom, kiwi, egyéb zöldség, gyümölcs, stb...) és más dolgok miatt pár napon belül nyoma sincs.
Amit pontosan kezelek azt inkább megelőzésnek mondanám - rosszul fogalmaztam.
A képlet kb. ugyanaz. Sok-sok gyümölcs-zöldség-mozgás-leves. Kerékpározás, futás, erőnlét, stb...
Mint mondtam: nekem eddig bevált. Nem tudom mikor voltam utoljára dokinál. Nem is készülök. -