127612
  • SötétBarom
    Egy szál faszban, mindig.
  • Szavazó roBOT
    Miben alszol? ==>> Loptál-e már boltból valaha?
  • Fbn Lx
    régen pizsamában, az utóbbi három évben már csak egy boxer
    és most hogy átálltam, nem bírom ki magamon a pizsamát
  • tigeroo
    haveromnak volt 1 ilyen szépsüti szobatársa koleszban, a srác bakancsban fetrengett az ágyon:D az az igazi pank-rokker gyerek.
    a polcára tette ki az ételeseket, volt hetekig ott volt mosatlanul. valamikor ősszel rádobtak poénból egy sapkát a zúzapörköltös ételesére hogy leveszi-e róla... januárig volt ott a cucc.
  • jazzy
    Alsógatyában, ha nagyon fázok fehér póló mellé.
  • clio1616v
    télen pijamában, nyáron meztelenül
  • Willenbrock
    Télen itthoni melegítőkben,nyáron alsógatyában.
  • SzirmosSzisza
    Random póló (80%-ban 1 színű fehér :D) + gatya.
  • Blum
    En is talaltam mar szalmakalapot az agyamban egy eleg gorbe este utan. Mint utolag kiderult,a kocsma falan volt eredetileg az a kalap mint falidisz. Csak en elhoztam,mert szimpatikus volt....januarban.

Azota is megvan. :D
  • bakkerman
    nekem egyszer besikerült úgy egy buli utáni alvás,hogy a cipő rajtam volt,meg a kabát is,de viszont a nadrág nem. azt az előszobában találtam meg :|
  • videobaby
    nini, egy tigris:D
  • tigeroo
    Nini
    1 bubumaci :D
  • Narxis
    Annyira izzadsz mindig?:DD
  • videobaby
    évszakfüggő. ilyenkor pizsama, meleg időben hálóing, vagy trikó és bugyi kombó.
  • Zoli007
    Pizsamában. Szeretem, ha van rajtam valami, meg inkább azt izzadjam össze, mint az ágyat.
  • Motoroj
    Én olyan hülye nem tudok lenni. :)
  • vizes

Ez nekem is ismerős. Bakancs, kabát rajtam, én meg a fürdőkádban. Szerencsére víz nem volt benne.
  • Blum
    Jozanul alsogatyaban,reszegen meg valtozo. Bakancs-nagykabat kombotol egyszal f*szban alvasig sikerult mar minden.
  • MR ME
    alsógatyában
  • bakkerman
    évszakfüggő

tavasszal-nyáron boxer
    ősszel-télen pizsamaalsó atléta :D
  • pxxl
    az első három valamelyike. meztelen, gatya (boxer), vagy pólógatya.

de ez az éjszaka során változhat :D általában meztelenre :D
  • Metalmilitiakid
    Pólóban (+alsógatyában)
  • Lacee86
    ? :))
  • tigeroo
    póló + boxer téen

boxer nyáron

gatyát meg nem hordok csak boxert, kell a férfias szabadság:D
  • Sir Quno Jedi
    Klasszikus ujjas póló + laza boxer. Nem bírom ha meztelen vagyok, de a pizsamát sem bírom ki magamon.
  • Kata
    egyéb
  • Lacee86
    Évszakfüggő. Bár az év nagy részében pizsamában (ami melegebb időben már rövidgatyás, rövidujjú pizsama), de nyáron a legnagyobb rohasztó kánikulában alsógatyában és esetleg egy trikóban.
  • NEOreg3
    ágyban
  • Szavazó roBOT
    Adakoztál már, vagy előreláthatóan fogsz adakozni jótékony célra? ==>> Miben alszol?
  • pxxl
  • Pluskast
    Igen adakoztam de a jövőben nem hiszem, hogy fogok. Azóta nem teszek ilyet amióta egy nap ugyan az az alapítvány képviselői ötször (szó szerint) hívtak fel. Az ötödik hívásnál már kiabáltam velük, hogy szálljanak le rólam. Komolyan az ember ad ha kell de miért kell erőszakosnak lenni nem értem.
  • Narxis
    Tom, csak mogyoróhéj zorult a gombok al.. :D
  • Sir Quno Jedi
    Lés Bee!
  • pxxl
    leszbi
  • Narxis
    Azt hiszi lezbi vagy.
  • immovable
    Igen, de a jövőben nem fogok.

Eddig minden évben az egész család az adója 1%-át egy kutyamenhelynek utalta. Rendszeresen, van, hogy havi többször vittem 10 kilós kutyatápot.

Tudomásomra jutott egy sanyarú sorsú blöki, akit borzasztó körülmények között tartottak. 1 méteres lánc - póráz nélkül nyakára tekerve szorosan - sosincs elengedve, a szomszédok etetik, különben éhen döglene, stb. Gondoltam na, bemegyek szólok. Felírták a nevem és visszahívást ígértek. 1 hónap után sem hívtak. Erre több napi hívogatás után egyszer csak méltóztattak felvenni a hivatalos telefonjuk és közölték, hogy elfelejtették, de most aztán majd lesz ellenörzés. Ez hetekkel ezelőtt volt. Sosem mentek ki az adott helyszínre.
    Innentől az adóm (és a család) 1%-a mehet a levesbe, soha többet nem kapnak lófaszt sem. Egy átverés az egész. Ebből okulva soha nem fogok semmilyen jótékony célra utalni, adni, segíteni semmit. A legtöbbje ingyenélő, átverős geci. Az egyik helyi szeretetszolgálat vezetője évente cseréli a luxus kocsikat. Vajon ez is miből. Úgyhogy soha többet. Ha van valami felesleges cuccom, inkább kuka vagy elégetem.
  • chhaya #106973
    Eh?
  • mrzed001
    Idegennek? Szinte soha.
    Éppen eleget kell a családot segíteni, hála a franknak meg ennek a csodálatos gazdasági szárnyalásnak.
  • tigeroo
    felröhögtem :DD
  • Lacee86
    Legalább meghúztad a csajt? :D