127612
-
KaBuTo666 #107089 Szétedzem magam a konditeremben. -
Blum #107088 Nevnapom es notlensegem 1 eves evfordulojanak alkalmabol leiszom magam de kegyetlenul. -
Fogorvoshoz megyek. :D -
Fbn Lx #107086 nincs barátnőm. egyedül ünneplem, de számomra különleges nap lesz. 8 óra labor aztán pedig kondi, és mindez a szeretet és odaadás jegyében -
kb. a semmi pont lefedi a terveimet. ez is csak 1 nap. pár éve lett akkora divat belőle. -
Szavazó roBOT #107084 Loptál-e már boltból valaha? ==>> Mik a terveid Valentin napra? -
Ötlet szinten mindig beugrik néha. Pl régen mikor a tescoban voltam tök jó lett volna valami hazateleportálós kütyüt ráragasztani 1-1 legó készletre :D -
clio1616v #107082 a nevedből kimaradt a la -
kamionosjoe #107081 Németeknél már csináltak netes és sms helyesírási szabályokat tartalmazó könyvet, abban nem követelik meg a kis és nagybetűket, sőt rengeteg rövidítést is ajánlanak a szövegekhez. -
Segíthetek?
Szabály. -
Azon küzdök nap mint nap, hogy tőlem ne lopjon a pénztáros (néhol szerintem ki van adva nekik parancsba mennyit kell behajtani) vagy maga a multi...
(kétféle áron kirakott kóla, nem beütött kedvezmény, "tévesen" visszaadott apró több ízben... "elkallódott" ezres... stb.)
Nem fogok lopni, de hagyni sem fogom amit ezek csinálnak velünk. Figyelek! -
de igen, csak elírtam. -
clio1616v #107077 az nem dőzsöl akart lenni? -
annyira nem, inkább csak ingerült. -
Akkor te bátor voltál. -
akkor én voltam a mariska néni, mert épp a héten kértem meg nagyon kedvesen az egyik brazil őslakost, hogy ha már dőszöl a segélyből, fizesse is ki amit felbontott. nem örült, de kénytelen volt.
nagyon idegesítő, hogy mindent megengednek maguknak. és nem csak ők, van szépszámú magyar barom is. -
Hát ezaz...
#107072: Előfordul, de én nem fogom osztani őket. Majd ha a személyzet észreveszi, cseszhetik, vagy majd emberükre akadhatnak Mariska néni személyében, aki jól kiosztja őket. :) -
többnyire,de láttam én már korombeli magyar srácokat is,hárman-négyen voltak,1-2 rudit levettek,megbontották,ették,közbe beszélgettek,nevetgéltek,csak lazán. -
A kiscsákót persze. A gáz az, hogy az ilyenek közelében szétszóródva általában ott a 10 testvére, valamint a 3 apja és 2 anyja, meg ezek mindenféle további leszármazottai ... -
Ezt többnyire cigók csinálják. Te mernél nekik szólni, vagy be mernéd őket köpni? -
egyébként nagy áruházban fölösleges kockáztatni egy kiscsoki miatt,leveszed a polcról,kibontod,amíg 2-3 sort végigbóklászol meg eszed,a papírt meg akárhova lerakod. És megdöbbentő,de az emberek leszarják,hogy a szemük láttára eszed a csokit a bolton belül,elmennek melletted -
kamionosjoe #107068 Egyszer-kétszer előfordult, de többé nem fogok.
Gyerekként csak egy esetre emlékszem, valami pez cukorkát.
Felnőttként egy csokit loptam el az egyik nagy áruházból, de csak azért hogy leteszteljem mennyire figyelik a kamerarendszert.(nem figyelték eléggé vagy ez a kis tétel nem érdekelte őket) -
Néhány csokit,de önkéntelenül.Nézegettem milyet vegyek,egyik kezemben ottmaradt az összes amit megnéztem,egyet fizettem csak ki,amit kiválasztottam,a pénztáros sem vette észre.Tudatosan egy pedálos Moszkvicsot akartam ellopni egy pincéből gyerekkoromban,végül nem mertem. -
a másik meg hogy az hol lázadás ha a multitól lop? (meg mellette azért oda jár vásárolni)
a magyar boltosoknak és gazdaságnak azzal nem segít semennyit sem, de Széchenyi biztos megveregetné a vállát... -
Mondok is példát. Egyik jó barátom felesége gyűjti az éttermekben a teríték alá tett alátéteket. Hobbi na. Voltunk szülinapon egy étteremben (azért jobbfélében) és neki megtetszett az alátétük, tényleg szép egyedi tervezésű izéke volt. Megkérdeztük az alkalmazottakat, ők pedig a az aktuális főnöküket, hogy kaphatnánk-e egyet belőle, ki is fizetnénk, ha kell, mondjanak egy összeget... DE nem álltak kötélnek, mondván kevés van belőle, egyedi rendelésre készült stb.-stb.
Nos, persze el is lophattuk volna szó nélkül, mint ahogy mások teszik, nem vették volna észre, de ha észreveszik sem tehettek volna semmit ellene. Mi azonban NEM hoztunk el egyet sem, mert ez nem helyes. Nyilván kellemetlen volt, hogy a hölgy nem kapta meg, amit szeretett volna és az étterem részéről sem volt túl rugalmas a hozzáállás, de ez nem jogosít fel attól még arra, hogy kárt okozzunk nekik. Nyilván soha többet nem megyünk oda és ha szóba kerül bárhol, szívesen elmeséljük mi történt, de ez minden amit tehetünk! :DDDDDDD -
Szerintem is ultraszánalmas, ha valaki önszántából ilyesmikre adja a fejét, dehát nem vagyunk egyformák. -
Fbn Lx #107063 igazán jópofa dolog lehet, hogy pár suttyó ledobálja a polcról a wc-papírt, az alkalmazottaknak csinálva plusz melót heccből
akárcsak bicajozni az obiban, meg ellopni 100 tálcát a mekiből mert izgalmas
nem mintha én szimpatizálnék a multikkal, sőt, de mi ez, ilyen lázadás a fogyasztói társadalom ellen? -
Poharat, hamutartót, frankó kést, ilyenek, de mivel dolgoztam étteremben pontosan tudom, hogy ezeknek az ára bele van kalkulálva a kajába, fogyóeszköznek tekintik őket, mert a vendégek nagyon gyakran viszik el őket "emlékbe", "zálogba", stb. -
soha nem, de néha volt kísértés, kósza gondolat, amikor valami felbontott dobozú bonbon, csoki, akármi volt pl. a tesco polcaira visszadobálva. aztán észhez tértem, nem nyúltam bele semmibe. inkább vettem helyette valami nassit. -
lamyal #107060 meg olyan volt még, ami félig lopás, még gyerekként, hogy megszomjaztam a teszkóba, és megittam egy ízesített ásványvizet, a félig üres flakkont vittem a pénztárhoz. :)
Elvielg ez is tilos, és büntetik, főleg napjainkban. -
lamyal #107059 nem loptam sose, viszont volt amikor csintalan voltam, mert egy robogósnak a kátyús úton kiesett egy húszezres a zsebéből az útra, én meg szépen odamentem, és eltettem magamnak. :)
Mondjuk jókor jött az áldás, mert pont a szétfingott forgószékem csereérett lett, hozzápótoltam, és nagyon király irodai forgószéket vettem.
volt olyan is mikor bementem tankolni, és egy csávóval fizetteték ki az árát, mondom 8-as kút.
erre a kutas csávó: azt már kifizette az előtted lévő.
-hát pedig én megtankoltam
shoppos utánna ment, de már elhúztak, ha ilyen bamba hogy nem veszi észre, hogy 5ezerrel többet fizet, így járt.
Szóval meg lett tankolva a verdám ingyen, el is mentem autókázni. -
clio1616v #107058 igen, nem szándékosan többször
fordult már elő, hogy kevesebbet kértek el a pénztárosok, mint amennyit fizetnem kellett volna én meg nem tiltakoztam -
ha ellopnák az autód, tudod hol keress :D -
nem :D -
Interstate 95 #107055 Kispályás. Majd ha az autólopásnál fog tartani, és meghív belőle legalább egy kávéra na akkor legyél büszke rá. Addig inkább ajánlj neki munkát. -
Feles poharakat egy szlovák kocsmából, meg egy korsót az andersenből, de ez betudható annak hogy meglehetősen ittas voltam :D ezen kívül semmit. -
Blum #107053 Regen itt a haz elott parkolo autok oldalat rendszeresen vegighuzgalta valami vadbarom. Na annak en is eltortem volna a kezet. A mi autonkrol pl. leloptak mind a 4 disztarcsat plusz az antennat. Mi ilyet soha nem csinaltunk,anyagi kart nem okoztunk. -
hosszúak az ujjai? zsebtolvajkodni szokott? -
ha tudnád hogy -
és most büszke vagy arra h van tolvaj ismerősöd?