127612
-
hagy fokozzam egy kicsit a mit vágok ki és mit nem témát...
most megy a Man in Black a TV2-n. Szóval ez a film 12+-os csak? azt ne mondjuk már, hogy durvább az, hogy valakit ledobnak egy szikláról, mint az, hogy jön valami szörny, aki lenyúzza az embert, majd felhúzza a bőrét, aztán egy rovarirtó embernek a rovarirtó berendezését megfogja ledugja a torkán és belenyomja a vegyszert?
ne haragudj Dzsini, de lehet, hogy más vágja ki, de mi rakjuk rá a korhatárt, és ez akkor már legalább 16+-os. (Amúgy nekem kiskoromban rémálmaim voltak ettől a filmtől, szerintem ez horror) -
Félrenyeltek? Kuszkusz... -
Remélem a tévében is adják! -
na jah, ameddig a viva és az mtv zenéket adott és nem holmi szutyok újgazdag picsa/buzi műsorokat, addig jó volt, de már rég nem ezeket adja sajnos, most őszintén (pedig az jó sorozat) én nem akarok south parkot se nézni az mtv-n! az egy zene csatorna, régen klippek voltak ott... -
Inkább vivát és mtvt hallgattam, mint muzsika tvt ami most van :/ Nyilván itt arról beszélek amikor nem volt gép, ha van akkor inkább ott hallgatok zenét. Viszont discoveryt + investigation discoveryt szerettem. -
random sportcsatornát jelöltem,mert csak azokat vagyok hajlandó nézni nagyfateréknál vasárnapi ebéd közben
meg az F1et,dehát az már egy ideje nincs... -
Evoluti0N #107565 Comedy Central-t nézem legsűrűbben. Sőt, azt nézem egyedül. A legsűrűbben alatt hétköznaponként, naponta kb. 20 percet kell érteni. Unalmas tök csöndben ebédelni munkába menet előtt :) -
Egyiket se, mert az ember butul a TV-től........... -
Tudom sajnos. Egy hír csak egyféleképpen igaz, csak ugye független hírcsatorna gyakorlatilag nincs. :( -
no offense, de ratyi adásokat emlegettél, és a vivát meg az mtvt hiányolod? hát azokon megy a legtöbb ilyen valóságshows "dzsörzi sór" meg társai :S -
Igen ám, csak ez idealista kép. Most kb 4-5 hírcsatornát megnézel, az ugyanazt a hírt 4-5 féleképpen tálalja/hallgatja el (politikai hovatartozásnak megfelelően).
Egy hírcsatorna lenne? És kié? Kormányoldal? Ellenzéki? (és ezeken belül melyiké? bal/jobb?)
1 film csatorna meg kevés. Sport engem nem érdekel de mivel rengeteg féle és rengeteg esemény van abból sem lenne elég 1-2, gondolj egy olimpiára, stb.
A comedy centralt imádtam amíg még volt (miután elköltöztünk itt már nincs).
Kell a sok csatorna, nem abban van a gond inkább a tartalom hígult fel. -
clio1616v #107560 én nem csak nézem a tv-t, de hallgatom is
amikor hazaérkezek a munkából bekapcsolom és amikor elmegyek aludni kikapcsolom
A kis 21 colos monitorom tv tuneres azon megy folyamatosan az RTL Klub, a 32 colos mellette a számítógépem monitorja azon meg játszok vagy fordításokat csinálok.
A nappaliban is van egy setbox, de azon inkább csak filmek mennek vagy esetleg vacsora közben a tv. -
oké, tény, diktatúra van, de ez nem az a topic, eltértél a témától, az nem tetszik nekünk jobbára -
Eltüntették a discoveryket, eltüntették a Viasat 6ot (legalábbis csak néha jön be akkor is szarul), eltüntették a vivát, az mtvt és cserébe beraktak egy csomó ratyi digis adást.. hogy rohadnának meg.. De legalább berakták a LifeNetworkot, azt szoktam nézni. -
Senki nem jelentget sehova, csak megvan a véleményünk rólad. :) Véleménynyilvánítási szabadság van. Te is elmondtad a tiéd, mi is elmondjuk a miénk. :) -
clio1616v #107556 te tényleg elhiszed, amit a könyvekben olvasol? :) -
Starfarer #107555 Most a helyi diktatórikus törvények értelmében menjek és jelentselek fel személyeskedésért, ahogy itt ez szokás és elvárás? -
Nem kéne több: lenne 1 hírcsatorna, 1 rajzfilm, 1 film, 1 ismeretterjesztő, 1-2 sport, 1-2 zenés, 1 mindenes (hírek, sorozat, szórakoztató műsorok stb.), 1 sorozatos (meg esetleg egy XXX éjfél után :) ). Csak ezt mind igényesen elkészítve, tálalva, tartalommal megtöltve, minimális reklámmal. -
Pénzenergia ja és minden híradóban születnek kispandák, mókusmajmok, vagy valami patkányállatok.
(kezdődik is, meglátjuk ma mik születtek..) -
Hát lenne inkább csak 10 csatorna, mint régen, de legalább lennének értelmes műsorok. Most ontják ránk a rengeteg csatornát, de elvétve találni vmit, amit érdemes nézni. -
Inkább az ilyen okoskodó hülyék miatt, mint te. Gratulálok. -
Megszüntetni az összes TV adót -> problem solved. Mi leszünk Kelet-Európa Svájca.
:)
-
utcsó mondatod aztán nagyon kellett. vezess ki minket a szarból, plz
-
Starfarer #107548 A szar magyar tv-s majmoktól ennél ne várjál többet. Ennyire képesek. Az meg külön idióta, aki azzal támogatja őket, hogy nézi az adásaikat, vagy úgy ánblok tv-t néz. Ezért is tart itt ez az ország. -
Nem nézek tévét / nincs is tévém.
Ha lenne, akkor szerintem leragadnék egy Animal Planet szintű csatornán. -
Nem ők vágják ki, és nem azok, akik nálunk a 18-as karikát ráteszik. A tévéadók mostanában már csak ezt a változatot vehetik meg (nagy ritkán lehet kapni a kevésbé szétvágottakat is, de jóval drágábban). Ha látni akarod a moziváltozatot vedd meg online vagy DVD-n.
A szinkronokkal pedig külön baj van, azokból is néha kell újat csinálni, mert a réginek (amivel pl. a moziban ment) lejárt a jogosultsága - és a csatornák a saját új szinkront pedig az olcsóbb, vágott változathoz készítik el. -
Fbn Lx #107545 vajon meddig marad még életben ez a tévhit, hogy ezzel bárkinek a fejlődését is megvédhetik bármitől
túl sokat megenged magának a vérkonzervatív agycsökevények gyülekezete -
nah igen, de ahol 18+-os a film, ott miért kell olyat kivágni ami ráadásul nem is olyan durva jelenet. Még egy példa a Pusztító című film leromlása:
Először leadták a TV-ben abszolút vágatlanul (hozzá teszem régen sok más filmet is leadtak vágatlanul, nekem így van meg a terminátor 2 normális eredeti magyar szinkronnal VHS-en). Szóval Stallone az áramos bunkóval leüti a polgárt, Snipes átdob egy polgárt a kirakaton, hogy megszerezze a fegvyereket és fagyott fejét is látjuk lerúgni. Ez volt anno 18+-osan. Később lett ebből 16+ RTL-esen megvágva. Ahol érthetetlen módon ki lettvágva a bunkós jelenet, meg a kirakatos, de a fejes nem. És pár nappal korábban kb 17-18 óra körül megy a pusztító vége (AP besorolásban, ami 12+-t jelent): Snipes lába kezd fagyni, Stallone ugrik, hogy ő ne fagyjon, egy vágás és már ugrik is le. Az elejét nem láttam, de gondolom se bunkó, se kirakat, a káromkodásokról meg gondolom nem is beszélve. Szerintem a film lehetett így cirka 1 órás... -
A filmekből általában készül nemzetközileg egy tv-re vágott változat, ahol biztos-ami-biztos alapon darálják ki a problémásnak tűnő tartalmakat, nehogy bárhol bármi probléma legyen (sokszor még szövegeket is újravágnak hozzá). Utána ezt árulják tévéadóknak, nálunk ezt megveszik és megy a karikabizottság elé.
-
hát most nem is a reklámokra gondoltam, hanem hogy például a nem rég leadott kommandónál: Swarzi leszorítja az útról a rosszfiút, kikapja a kocsiból, és a szikla felé viszi. na már most
a rendes filmben:
Megfogja a lábánál fogva, és kérdezi hol a lánya, megmondja, majd elengedi és elzúg a szikláról. Visszamegy a kocsihoz (a vele tartó csajhoz), és a csaj kérdezi, mi történt a gonosszal. Swarzi: Elengedtem! (imádom az ilyen akció filmes poénokat amúgy :D )
RTL:
- mi történt vele?
- elengedtem
szóval egy olyan orbitális nagy vágás volt benne, hogy így azonnal kapcsoltam ki, és nem is értettem, mert 18+-osra volt téve a film, akkor az ilyeneket miért kell kivágni?
amúgy amit te mondasz reklám, ott például a Viasat csinálja "jól". gyakran van reklám, de legtöbbször olyan hosszú, hogy csak pisilni tudsz kimenni. Sokszor, de keveset -
Hát én egy filmbe max a felénél egy 5 perces szünetet (hosszú, 2 órás filmnél esetleg kettőt) engednék, és kész. De tényleg ocsmány, amit művelnek, szinte a reklámok között van a film... -
jah igen, a viasat kimaradt (de azt is ritkábban, mert az nagyon sorozatos csatorna, és akkor vagy letöltöm és teljes egészében nézem őket, vagy akkor már sehogy, vagy ha láttam már őket akkor oké) -
Comedy Central
amúgy még: RTL, TV2, Paprika TV, Nat Geo, Discovery (spektrumot elvesztettem, de valahol meg van, csak be kell állítani)
ritkábban meg: RTL 2 (heti hetes miatt), ATV (hírek, politika), cool, film+, film mánia (ha valami viszonylag nézhető film megy rajtuk, de olyan ocsmányul meg vannak vágva, hogy már-már nézhetetlenek) -
papámnál sincs :D
mocsok egy banda az. a többi is pakolgat, de a digi mindig. papám mindig ki van akadva, hogy hova tűnnek a csatornái -
még kb nyáron vették ki, vagy összel :\ -
Viva sincs 2-es csomagban, hanem Muzsika tévé, bazz... Nem mint ha nagy Viva néző lennék, de tinédzserek főleg sokan nézik, ellenben a Muzsika tévével... -
Blum #107533 Szoval akkor azert nincs Discovery nalam se. Epp terveztem felhivni oket,hogy megis hova lett 
Bezzeg nemet RTL meg Sky az van
-
M1-el az a bajom mostanában, h digitális adás közben (kábel) nagyon gyakran kockásodik a kép és kihagy 1-1 másodpercre a hang. Nem tudom, h ez vmi helyi hiba lehet-e, vagy országos, de elég idegesítő. Más csatornánál nem csinál ilyet. -
Blum #107531 Digi Sport 1,2 es ha beindul az F1,akkor az M1. -
M1, mostanában magasan az első helyen.