127612
-
Fbn Lx #107851 ha törvényes védelem hiányában végül engem vernek le vagy ölnek meg a réti niggerek, akkor keményen beszoptam képességhiányom miatt, de ezt a kockázatot szívesen vállalom annak érdekében, hogy ne a szenteskedő, tudálékos, működésképtelen tré "igazságszolgáltatás" áldozataként éljek.
én hiszek abban, hogy az emberek többségének kellően fejlett az igazságérzete ahhoz, hogy egy ilyen rendszerben ne tudjanak a deviánsok és idióták érvényesülni.
a törvény a legtöbb esetben a csalót jobban védi, mint az ártatlant. törvényeskedés nélkül ennek a lakásfoglaló pofátlan, bűntudatot nem érző nőnek testrésze nem maradna ép, erről az általános emberi igazságérzet gondoskodnak, mint minden ehhez hasonló esetben. -
Fbn Lx #107850 ha az én igazságom a magántulajdonom védelme, az övé pedig az, hogy nincs magántulajdon, akkor lepofozom a f.szba, összetöröm, és kidobom a házamból
és akkor érvényesítettem az igazságomat, egészen korrekt módon. ha ő úgy gondolja, hogy tudja rajtam érvényesíteni a sajátját, akkor hajrá. próbálkozni szabad, ahogyan nekem is szabad volt. a jogászkodástól meg a rendőrök és egyéb emlegetésétől hányingerem van -
Én már meg is gondoltam magamat. Ha jönnek, hogy szétrúgják a seggemet, akkor virággal fogadom őket, hogy nahát, csakhogy, éljen! :-((( -
ezért kell disznókat tartani mint a blöffben. aztán mutassanak reverze-alibit, hogy épp nálad garázdálkodva tűnt el!
-
Maximálisan igazad van, de a jelenlegi körülmények sajnos erre nem adnak lehetőséget. Én sem örülök neki, hogy majdhogynem lólépésben kell a kertben mászni. -
Egyébként vicces, de én is támogatom.
Illetve két koncepciót:
1, régi texasi, bárki tarthat és hordhat fegyvert (pisztoly), és ha nála van akkor kötelező látható helyen hordani (utcán)
2, Csak sörétes puska engedélyezése. A ház megvédéséhez ideális, elrejteni nem igazán lehet, tehát utcán nem fognak "bandák" ilyennel rohangálni.
-
Istálló? Gazemberség? Hupákolás? Cirkuszolás? -
Amcsik ilyen szempontból korrektek. Bejött a telkedre, LELŐHETED! ÉS nyugodtan felfegyverkezhetsz ehhez, de alaposan. Én távcsöves puska nélkül az utcára se mennék ki, de még a fürdőkádhoz is odatámasztanám.
Voltam pár éve vadászaton (én nem lövök állatra term.) és vittem egy igen méretes távcsöves alkalmatosságot. Nagymérvű biztonságérzetet (és nyugalmat) ad, pláne, hogy lehetnek orvvadászok a környéken és tényleg kellett állítólag. Node mikor lőtérre jártam lőni, akkor is jó érzés volt, mikor az embernél volt a glock és tárat tár után ürített a kalapos fegyveres támadó céltáblájába... :D (armed gunman)
Szóval én támogatom a fegyverviselést és a magántulajdon fokozott védelmét! -
DE azé nem vicces, hogy lassan taposóaknákat kell telepíteni a kertedbe, mert ezek a szenny senkiházi gennygócok semmibe vesznek mindenféle törvényt, szabályt. Nekem ne másszon be a kertembe, ne használja a cuccaimat stb. mert erre nagyon háklis vagyok! Én sem járok másokhoz hupákolni, ő se tegye, mert teszek róla, hogy leszokjon róla! Rossz lóra tesz, aki bepofátlankodik oda ahol lakom, nodepláne a magánszférámba, mert akkor nagyon agresszív leszek hirtelen. Evvan. -
Persze tisztában vagyok vele, hogy milyen korláto(záso)k* vannak.
Elvileg a kutyával talán távol lehetne tartani némelyiket, de sajnos láttam már olyat, amikor 2 büdös kan ci...svéd éppen magához szoktatta a kutyáját egy idős nőnek.
Persze vannak kutyatréningek, hogy másra ne hallgasson, meg ne fogadjon el mástól ételt/ne egyen meg talált ételt, ne ugasson már akkor is, ha egy rigó leszáll az utcán stb., de sajnos ilyen házőrzőt nem engedhet meg mindenki magának.
Ahol lakok oda is jártak be rendszeresen. Csak az őszi avarban látszott a csapás irány, hogy hol másznak be a kertbe. Hát nem ott maradt néhány deszka az avar alatt, benne rozsdás, kiálló szeggel? Az meg nem vette észre, jajj... azóta nem jött. Persze itt a tavasz, félek felgyógyult már...
Most gondoltam, hogy gödröt kellene ásni, (diszkréten körbevenni és befedni, mintha komposzttároló lenne) hogy ahol beugrik a kerítésen, ott még menjen vagy 2-3 m-t lefelé, jó meglepett arccal :-D
Számomra ott (is) sántít a rendszer, hogy a bíróság szerintem kicsit furcsán működik...
Mellesleg van egy másik fajta ingatlanfoglaló is. És az ellen pláne nem tudsz tenni semmit. Ez van. -
Naugye vagy lenyeled a békát és nem "önbíráskodol", vagy nem nyeled le, ezáltal cúna rossz terrráriumpista leszel. Döncsé! -
Te is látod, hogy nem ezt mondtam, ne sarkíts ebbe az irányba se. -
Én amúgy értékelem, hogy te ennyire nyugis állampolgár vagy, hogy ha a bíró azt ítélné, hogy neked kell az utcára menned és a rétinégerek maradnak a házadban táborozni, akkor vállat vonnál, "hogyhátkéremezajogállam" és kisétálnál elégedetten az eredménnyel... Én ennyire azé nem vagyok jófiú már... -
gyevi bíró
-
Amúgy itt még istenes. Bele sem akarok gondolni, hogy sz.pnék, ha pl 10 évvel ezelőtt kimentem volna Párizsba melózni.
Egy ideig jó(bb)lét, most meg ez van
-
Számomra a magántulajdon védelme (és így az ingatlané) az egyik legfontosabb AXIÓMA. Aki ezt nem ossza, az felőle élhet a szavannán busmankodva (ott jó helyen van), de ha belepofátlankodik az életembe, akkor onnan nem tekintem tovább embernek. Tudod, én váram stb. -
"Szerinte nincs magántulajdon"
Kivéve a gyedi bírót esete ... ugyebár, mert ha te próbálnál az ő viskójuknak akár a közelébe menni, akkor viszont húúúú de az az övé és te mit keresel ott.
-
Szerinte nincs magántulajdon, mindenki ott alszik, ahol sikerül neki, és szívesen megosztja veled az aktuális szállását. Ez az ő igazsága :)
A jog szerint van magántulajdon, szerinte nincs. Melyik az a határ, amikor még elfogadod a jogot, mint "egyértelmű esetet"? Miért pont ott nem fogadod el, ahol már neked épp nem tetszik? Neki épp a magántulajdon nem tetszik.
(ez már a kötözködés fele, csak próbálok arra rávilágítani, hogy az általad felvetett jog-igazságkép is meglehetősen ellentmondásos - az ahogy épp nekem tetszik alapelv nem működik 1 főnél nagyobb társadalomban) -
Vannak egyértelmű esetek nyilván. Ez egy ilyen. Csücsülök otthon békésen, elmegyek otthonról MELÓZNI békésen, este hazaérek békésen és lecserélve a zár és laknak az saját tulajdonú ingatlanomban vadidegenek békésen. Na ha ezek után nem leszek békés, hagy ne már engem basztassanak... :D -
Másnak meg más az igazsága, és máris kész a végeláthatatlan önbíráskodás. Nem hülyeség ám a jog. -
Az engem nem zavar. Buzi bíró is megmonta anno apámnak, hogy IGAZA van, de az egy másik ügy. Pont, leszarják ők az igazságot én is tudom. Ezért ha igazságszolgáltatásra vágysz, akkor a saját kezedbe kell venned a dolgot... -
Az igazságot viszont nem tudod kideríteni (illetve mindenkinek más az igazsága), tehát jobb híján jogot szolgáltatnak. -
Igazságot kell szolgáltatni. Pont. Aztán lehet, hogy puhány lennék (tomisén megtérnék a börtönévek alatt) és nem ölném meg a gyerekeiket pl., csak anyagi károkat okoznék nekik, vagy eltörném a lábukat ilyesfajta lightosabb igazságszolgáltatás is elképzelhető nyilván. :DDD -
Pedig rohamsisakkal a fejükön és egy bazookával a mancsukban lehet érnének valamit :DD -
ez így elég szélsőséges, nyilván nem akar idáig eljutni az ember, szóval... aligha megcsinálna ilyesmit, de kicsit néztem azért, lehet hogy benne leszel a TV-ben egy nap? :D -
Nem, én MOST nem vagyok Rambó... de Rambó sem úgy kezdte! :D Ha sokáig basztatnak, dühös leszek nyilván. -
Nem mondod, hogyha a hetedik német nehézpáncélos hadosztály áttipor a kerteden, akkor a két kutya nem jelent minőségi védelmet többé!?!? :DDD
Mostan réti négerekről volt szó, aránylag kis mennyiségben. Nagy mennyiségben még azok is simán bejönnek és élve megnyúznak, akár a saját gyermekeid előtt (aztán őket is), ez természetes. -
Imádom a netet, tele van Rambókkal.
-
és ezek amúgy még nem is cigányok voltak, de a cigány is a legnagyobb állatfaj ami létezik, ösztönösen cselekszik, és falkában jár: felfalják (pusztítják) ami az útjukba kerül, a territóriumuk nagy, morgás helyett támadnak, de ha egyedül van, akkor fülét-farkát behúzza, olyan gyáva, mint egy nyúl -
Node előbb-utóbb kiengednek (kénytelenek) és akkor szééépen megkeresem az ügyész, a bíró stb. családját és az utolsó szálig megölöm őket és felgyújtom az autóikat, az ingatlanjaikat stb. Magát az ügyészt, bírót stb. na őket term. nem, hagy szenvedjenek a mocskai. Akkor nekem már úgyis mind1, hiszen a börtönévek alatt úgyis elveszítek mindent. Veszélyes az az ember, akit sarokba szorítanak, vagy nincs vesztenivalója. -
ez így van, ha nem mutatsz fenyegető magatartást mint valami vadállat a hatóság lesem szar. amit írtál bulis dolog, nálunk is minden hétvégén ezvolt falun...
kötekednek, odaállnkaa pofádba, ha ránézel már jön hogy "mitnézel mivan cigányvagyok aztnézed?"
-
Na ja. A területvédő kutya csak az alkalmi tolvaj ellen jó. Kb úgy két hete hét végén barátnőmnél alszok. Korán reggel arra ébredtünk fel, hogy a szomszédhoz berohantak a TEK-ek. Vagy 10 rendőrautó meg rohamkocsi és kipattantak belőle a kommandósok. A szomszédnak van 2 bazi nagy apportírozott német juhásza. Mondanom sem kell ebben a helyzetben szart sem értek:) A szomszédot meg vezetőszálon vitték el egy rakás doksival meg fegyvernek látszó tárggyal együtt a 2 kutya meg úgy be volt szarva. Meg sem mertek mozdulni. -
Ez egy példa, ami nagy nyilvánosságot kapott.
Aztán hogy mik mennek (már nem csak a keleti megyékben), na az nem kap ekkora nyilvánosságot.
Illegális lakásfoglalók
Volt egy kiváló Célpont-os videó is de, azt nem találom.
De Tények azért van. -
de naív vagy! A magyar bíróság szerintem az egyik legkorruptabb. Ráadásul paszta... attól még lerí, hogy nem vagy kisebbségi, és mivel hozzád kisebbségi költözött be, ezért ha bármit is teszel még te leszel megbaszva két irányból: bíróság felől, mert egy rasszista szemét vagy, és a cigány felől (a 26 kölykével együtt) hogy mi a szart akarsz. Aztán még kapsz pár évet, mert biztos te ütöttél előbb, és akkor cigánybűnözés... hohóóó vannak itt szép dolgok -
Hidd el, elegendő mennyiségű jó területvédő ösztönű kutya is megteszi olykor. Csak ott kell velük lenni és figyelni., hogy ne mérgezzék meg őket, meg ne fújják le őket gázzal stb. Én már amúgy is régóta fegyverkezem, mert cudar idők jönnek errefelé és engem nem kapnak el élve a mocskos tetvek, ha jönnek, hogy kell a pénzem/cuccaim/házam. -
nálunk volt ilyen, buliztunk valahol falun, ilyen kis házibuli volt, amikor a HVCS-k (Helyi vagány csávók) bejöttek, hogy ők bulizni akarnak, mi meg mondtuk, hogy ez zártkörű buli, mire lefejelték az egyik haverunkat, erre mi visszaütöttünk, mire ők elmentek, bezártuk az ajtót, és pár perccel később vagy 10-en jöttek vissza átmászva a kerítésen, hogy szétvernek majd mindenkit. Mire kiért a rendőrség (másfél óra!!!) addigra ők már sehol nem voltak, és majdnem minket csuktak le, hogy a semmiért hívtuk ki őket... -
Namost, ha HOZZÁM beköltöznének és nem tudnám kipaterolni őket, akkor megkeresném a bírót és én is beköltöznék hozzá, cigánynak vallanám magamat nemzetiségre (van otthon cipőpaszta), aztán pateroljanak ki onnan, ha mernek. Indokom is van, földönfutó hajléktalan lettem, mer beköltöztek a házamba, tessék engem megsajnálni! -
Ha már így emlegeted, az én házam, az én váram...
Kicsit félek tőle, hogy lassan eljön (vagy már el is jött?) az az időszak, amikor a magántulajdonú ingatlant megint (vár)árokkal és felvonóhíddal kell védeni.
Ez nem ipari áram a kerítésben, úgyhogy mindenki kussolhat.
Noha aki a zárt fal mögé bejön hívatlanul, azt felnégyelném, stílusosan :-) -
orwell vajon mit írna rólunk magyarokról..? (mármint hogy hagyjuk ezt) -
"2, a legjobb a cigány ház foglalók, anno volt arról szó, hogy elmentél nyaralni 1 hétre, mire visszajöttél beköltöztek hozzád a cigányok, és nem akartak elmenni, és különböző jogi szarságok miatt a rendőrség nem tehetett semmit..."
Az önkényes lakásfoglalók a legrosszabb állatfajta. Én egy ideig csak ilyen ügyekkel foglalkoztam kezdő jogászként. Kész rémálom volt. A bírók meg annyira szubjektívek... Volt olyan is aki szó szerint megsajnálta az illetőt.