127612
  • Blum
    Mikor buktam egyet bringaval,frankon lattam a terdkalacsom es az biza feher volt! :D
    Bar lehet,hogy az csak a sebben levo kavics volt :o
  • tigeroo
    mert azis genetika, amilyen a fogad olyan a csontod színe is
  • Blum
    Embere valogatja. Anyam is sokat sziv,aztan hofeherek a fogai...volt baratnom detto.

En elhasznaltam vagy 10 tubus gyogyszertari dohanyosoknak valo kurvadraga fogkremet (Clinomyn) es szart se er...ugyanannyit er,mint a sima kommersz tescos fogkrem.

Az egyetlen ami ert valamit az a szodabikarbona,csak attol meg verzett az inyem.
  • Zoli007
    Van 1-2 tömésem. Sima fogat még nem húztak, csak bölcsességet. Azt viszont bánom, hogy nem volt fogszabályzóm gyerekkoromban...

Évente, ahogy azt a törvény megköveteli, ha akarom, hogy a biztosító perkáljon.
  • Lacee86
    Én meg nem dohányzom, kávét se sokat iszom, mosom rendesen, és embertelen sárgák... :/
  • videobaby
    gyökérkezelés volt/van is. a fenének nőtt ki minden bölcsességfogam:D csak azok a rosszak. egyébként rendszeresen elmegyek ellenőrzésre, de nem a körzetihez. az sintér. maszek alapon van gyökérkezelés is, de legalább megcsinálja rendesen.
  • Nirz
    Van jó pár tömésem de amúgy teljesen rendben vagyok
    2 évente hogy ha van lyukas fog be legyen tömve,nem szeretnék egy fogat is elveszteni
  • Blum
    Alapvetoen jok,meg 12 eves koromban huztak ki egy beragadt tejfogamat.
    Amugy meg az embertelen mennyisegu cigaretta miatt kicsit sargak.

Csak ha valami konkret bajom van.
  • jazzy
    2 fogam nem nőtt ki hátul (nem bölcsesség), de amúgy nincs tömésem és jók a fogaim, fogorvoshoz nem járok. 1 bölcsesség fogam nőtt ki, az minden gond nélkül hálisten, lekopogom.
  • HTS s3rg1nh00
    vannak töméseim,és most is kéne menni de az baromi sok pénz lenne...
    csak ha bajom van
  • Szavazó roBOT
    Szexeltél már autóban? ==>> Milyenek a fogaid?
  • Pluskast
    Igen töbször is és egész jó élmény.
  • miki30246
    elfértek abban a kis bevásárlókocsiban?
  • hugopareiros
    Igen, többször is, jó élmény.
  • Lacee86
    Amúgy sztem nincs abban semmi, ha az ember extrémebb helyekről ábrándozik. :) De persze az sokkal lényegesebb, h kivel. :P
  • Fbn Lx
    egész biztosan jött már rám így is, de nem kúrtam meg a kutyát bármennyire is tetszene
    látod, van neked fantáziád ;3
  • kamionosjoe
    Én még nem, illetve majdnem.

Viszont már rengeteg embert láttam így dugni, volt olyan is amikor a rendőrséggel szemben szúrtam ki egy kocsiban szeretkező párt. :D
  • videobaby
    akkor jöjjön rád, amikor csak egy kóbor kutya van a közeledben. de kan legyen... ezt az előbbiért kaptad.
  • Fbn Lx
    én bármilyen körülmények közötti kefélést el tudok ám képzelni
  • jazzy
    Nem és egyáltalán nem is érdekel, szűk a hely, kényelmetlen, inkább elviszem valami értelmes helyre. Mondjuk egy hálószobába a klasszikus pózba
  • videobaby
    látod, ezt az életben nem fogod megtudni.
    de szegényes a fantáziád, ha a kocsin kívül csak ennyire futja.
  • Lacee86
    A biztosra megy. :D
  • Fbn Lx
    akkor te csak a hálószobában szexelsz és csak a klasszikus pózban
    izgin hangoz
  • Stig95
    Amíg nincs valami nagyobb méretű autó addig nem.
  • morcosqtya
    Egyes egészséges életmódot folytató lányok hangoztatják, hogy a testük egy templom.. :)
  • tigeroo
  • Blum
    Nem, de nem is akarom.

Igy is erosen erik egy hatso felfuggesztes nagygeneral.
  • tigeroo
    pedig biztos izgalmas :P én egy templomban próbálnám még ki, de aztis csak a helyzet abszurditása miatt
  • videobaby
    vagy épp elgémberedve, a nézőközönség éljenzése közepette továbbfurikázva. ezt meghagyom annak, akinek tényleg bejövős:)
  • videobaby
    akkor se a kocsiban... ez pont nem az a hely, ahol annyira meghittnek lehetne mondani .
  • clio1616v
    Egy autópálya pihenőjében pl jó kikapcsolódás és utána felfrissülve lehet folytatni az utazást.
  • clio1616v
    Igen, többször is.

Csajfüggő, hogy kinek van hozzá kedve.
    Van akit zavar, ha valaki közben benéz. Pl egy Parkolóház tetején, vagy folyó parton.

Jó élmény.
  • Lacee86
    Dehogynem, ha egyszer vkiket elkap a hév, akkor aztán... ;)
  • videobaby
    nem próbálnám ki. anyira ne kelljen már sietni, hogy kocsiban essünk egymásnak...
  • tigeroo
    még egy átlagos nagyságú autóban is alig férek el nemhogy akciózzak benne:D de 1x kipróbálnám azért
  • Fbn Lx
    ez speciel annyira nem izgat, de miért is ne. inkább busz hátsó ülésén éjszaka próbálnám ki
  • Fbn Lx
  • banok
    Nem és nem is akarok
  • Szavazó roBOT
    Van saját ingatlanod? ==>> Szexeltél már autóban?
  • morcosqtya
    Ezért van az, hogy sok - a kapitalista modern demokráciák közembere által sokszor lenézett - "primitív" társadalmak (pl. törzsek) szokásjogi rendszerei sokkal stabilabbak ebből a szempontból (tulajdon és bűn), nincs polgári perrendtartás, PTK se BTK, mégis mindenki tudja hol a helye (aki nem azt mondjuk agyonverik, nos ez kellemetlen, mert fellebbezni nem fog). Demokráciában jogállamban fékekkel ellensúlyokkal és a hangoztatott morális értékrenddel nem egyirányban haladó/nem harmonizáló jogforrásokkal szárazon operálunk... miközben a lényeg, az elv már régen elveszik a paragrafusok meg a fáradt bírók közt...

Jogalkalmazásban (is) dolgozom/dolgoztam de amikor a jog már nem csak hiányt tölt be hanem l'art pour l'art jelleggel önmagáért "van" az vakvágány.. és - bocsánat de - fingreszelés, nem egyéb.
    Az ember jellemzően túlszabályozni igyekszik mindent. Amit nem kéne azt is.