127612
-
Blum #107891 Mikor buktam egyet bringaval,frankon lattam a terdkalacsom es az biza feher volt! :D
Bar lehet,hogy az csak a sebben levo kavics volt :o -
mert azis genetika, amilyen a fogad olyan a csontod színe is -
Blum #107889 Embere valogatja. Anyam is sokat sziv,aztan hofeherek a fogai...volt baratnom detto.
En elhasznaltam vagy 10 tubus gyogyszertari dohanyosoknak valo kurvadraga fogkremet (Clinomyn) es szart se er...ugyanannyit er,mint a sima kommersz tescos fogkrem.
Az egyetlen ami ert valamit az a szodabikarbona,csak attol meg verzett az inyem. -
Van 1-2 tömésem. Sima fogat még nem húztak, csak bölcsességet. Azt viszont bánom, hogy nem volt fogszabályzóm gyerekkoromban...
Évente, ahogy azt a törvény megköveteli, ha akarom, hogy a biztosító perkáljon. -
Én meg nem dohányzom, kávét se sokat iszom, mosom rendesen, és embertelen sárgák... :/ -
gyökérkezelés volt/van is. a fenének nőtt ki minden bölcsességfogam:D csak azok a rosszak. egyébként rendszeresen elmegyek ellenőrzésre, de nem a körzetihez. az sintér. maszek alapon van gyökérkezelés is, de legalább megcsinálja rendesen. -
Nirz #107885 Van jó pár tömésem de amúgy teljesen rendben vagyok
2 évente hogy ha van lyukas fog be legyen tömve,nem szeretnék egy fogat is elveszteni -
Blum #107884 Alapvetoen jok,meg 12 eves koromban huztak ki egy beragadt tejfogamat.
Amugy meg az embertelen mennyisegu cigaretta miatt kicsit sargak.
Csak ha valami konkret bajom van. -
2 fogam nem nőtt ki hátul (nem bölcsesség), de amúgy nincs tömésem és jók a fogaim, fogorvoshoz nem járok. 1 bölcsesség fogam nőtt ki, az minden gond nélkül hálisten, lekopogom. -
vannak töméseim,és most is kéne menni de az baromi sok pénz lenne...
csak ha bajom van -
Szavazó roBOT #107881 Szexeltél már autóban? ==>> Milyenek a fogaid? -
Igen töbször is és egész jó élmény. -
miki30246 #107879 elfértek abban a kis bevásárlókocsiban? -
hugopareiros #107878 Igen, többször is, jó élmény. -
Amúgy sztem nincs abban semmi, ha az ember extrémebb helyekről ábrándozik. :) De persze az sokkal lényegesebb, h kivel. :P -
Fbn Lx #107876 egész biztosan jött már rám így is, de nem kúrtam meg a kutyát bármennyire is tetszene
látod, van neked fantáziád ;3 -
kamionosjoe #107875 Én még nem, illetve majdnem.
Viszont már rengeteg embert láttam így dugni, volt olyan is amikor a rendőrséggel szemben szúrtam ki egy kocsiban szeretkező párt. :D -
akkor jöjjön rád, amikor csak egy kóbor kutya van a közeledben. de kan legyen... ezt az előbbiért kaptad. -
Fbn Lx #107873 én bármilyen körülmények közötti kefélést el tudok ám képzelni -
Nem és egyáltalán nem is érdekel, szűk a hely, kényelmetlen, inkább elviszem valami értelmes helyre. Mondjuk egy hálószobába a klasszikus pózba
-
látod, ezt az életben nem fogod megtudni.
de szegényes a fantáziád, ha a kocsin kívül csak ennyire futja. -
A biztosra megy. :D -
Fbn Lx #107869 akkor te csak a hálószobában szexelsz és csak a klasszikus pózban
izgin hangoz -
Amíg nincs valami nagyobb méretű autó addig nem. -
Egyes egészséges életmódot folytató lányok hangoztatják, hogy a testük egy templom.. :) -
-
Blum #107865 Nem, de nem is akarom.
Igy is erosen erik egy hatso felfuggesztes nagygeneral. -
pedig biztos izgalmas :P én egy templomban próbálnám még ki, de aztis csak a helyzet abszurditása miatt -
vagy épp elgémberedve, a nézőközönség éljenzése közepette továbbfurikázva. ezt meghagyom annak, akinek tényleg bejövős:) -
akkor se a kocsiban... ez pont nem az a hely, ahol annyira meghittnek lehetne mondani .
-
clio1616v #107861 Egy autópálya pihenőjében pl jó kikapcsolódás és utána felfrissülve lehet folytatni az utazást. -
clio1616v #107860 Igen, többször is.
Csajfüggő, hogy kinek van hozzá kedve.
Van akit zavar, ha valaki közben benéz. Pl egy Parkolóház tetején, vagy folyó parton.
Jó élmény. -
Dehogynem, ha egyszer vkiket elkap a hév, akkor aztán... ;) -
nem próbálnám ki. anyira ne kelljen már sietni, hogy kocsiban essünk egymásnak... -
még egy átlagos nagyságú autóban is alig férek el nemhogy akciózzak benne:D de 1x kipróbálnám azért -
Fbn Lx #107856 ez speciel annyira nem izgat, de miért is ne. inkább busz hátsó ülésén éjszaka próbálnám ki -
Fbn Lx #107855
-
Nem és nem is akarok -
Szavazó roBOT #107853 Van saját ingatlanod? ==>> Szexeltél már autóban? -
Ezért van az, hogy sok - a kapitalista modern demokráciák közembere által sokszor lenézett - "primitív" társadalmak (pl. törzsek) szokásjogi rendszerei sokkal stabilabbak ebből a szempontból (tulajdon és bűn), nincs polgári perrendtartás, PTK se BTK, mégis mindenki tudja hol a helye (aki nem azt mondjuk agyonverik, nos ez kellemetlen, mert fellebbezni nem fog). Demokráciában jogállamban fékekkel ellensúlyokkal és a hangoztatott morális értékrenddel nem egyirányban haladó/nem harmonizáló jogforrásokkal szárazon operálunk... miközben a lényeg, az elv már régen elveszik a paragrafusok meg a fáradt bírók közt...
Jogalkalmazásban (is) dolgozom/dolgoztam de amikor a jog már nem csak hiányt tölt be hanem l'art pour l'art jelleggel önmagáért "van" az vakvágány.. és - bocsánat de - fingreszelés, nem egyéb.
Az ember jellemzően túlszabályozni igyekszik mindent. Amit nem kéne azt is.